Dodaj do ulubionych

Puste słowa??

06.06.06, 12:52
Jeszczę w zeszłym roku obiecano nam amerykańskie inwestycje na terenie byłego
"Pronitu". Jak widać i słychać nic i nikt o tej sprawie już nie wspomina...
Widać, coś znowu nie wyszło....(?)
Obserwuj wątek
    • arti61 Re: Puste słowa?? 06.06.06, 14:51
      Ale powiedz mi czy ciebie jeszcze dziwi to że u nas sie wiele obiecuje i tylko
      obiecuje a potem te obietnice sie rozpływają gdzies w niebycie.Takie mamy
      władze miejskie.Trudno sie dziwic,że ludzie tu w nic juz nie wierzą.Miejmy
      nadzieje,że po wyborach samorządowych odejdą te stare pierniki co nic prawie
      nie robią,a przyjdą ludzie bezpartyjni z jakimiś pomysłami,którzy potrafiliby
      nas reprezentowac na zewnątrz i nie myśleliby tylko o własnych zyskach.Dobrze
      by było gdyby istniała strona internetowa na której ludzie mogliby zadawac
      pytania samorzadowcom a oni by odpisywali(pytania można np.zadac burmistrzowi
      Kozienic,u nas jak zwykle "cisza w eterze")
      • mihek Re: Puste słowa?? 07.06.06, 14:50
        Mam nadzieję, że wybory coś zmienią tzn. nowy burmistrz ;) Co do zadawania pytań
        samorządowcom-jest to świetny kontakt pomiędzy władzą, a mieszkańcami, który już
        np w Kozienicach został stworzony. Optymistycznie patrzmy w przyszłość...
      • lokarol Re: Puste słowa?? 13.06.06, 15:34
        Nie ma sprawy. Jak chcesz zadac pytanie burmistrzowi albo komuś z rady napisz
        do nas (pionki@pionki.info) my to opublikujemy na stronie (www.PIONKI.info) i
        wyślemy zapytanie do burmistrza, a potem, jeśli otrzymamy odpowiedź to ją
        zamieścimy.
        Pozdrawiam
        Karol Łobodziec
        www.PIONKI.info
        • isoxazolidine Re: Puste słowa?? 07.10.06, 22:26
          napisał ktoś?
      • cichykomp Re: Puste słowa?? 03.10.06, 07:07
        arti61 napisał:
        Dobrze by było gdyby istniała strona internetowa na której ludzie mogliby
        zadawac pytania samorzadowcom a oni by odpisywali(pytania można np.zadac
        burmistrzowi Kozienic,u nas jak zwykle "cisza w eterze")

Ja właśnie coś takiego chciałem swtorzyć na swoim forum pionki.go.pl/

Niestety jak zwykle małe zainteresowanie :)

Jeśli znacie jakąś osobe startujaca w wyborach, to poinformujcie ja ze na tej
        w/w stronie mogą sie za darmo zaprezentować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka