mihek 06.06.06, 12:52 Jeszczę w zeszłym roku obiecano nam amerykańskie inwestycje na terenie byłego "Pronitu". Jak widać i słychać nic i nikt o tej sprawie już nie wspomina... Widać, coś znowu nie wyszło....(?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arti61 Re: Puste słowa?? 06.06.06, 14:51 Ale powiedz mi czy ciebie jeszcze dziwi to że u nas sie wiele obiecuje i tylko obiecuje a potem te obietnice sie rozpływają gdzies w niebycie.Takie mamy władze miejskie.Trudno sie dziwic,że ludzie tu w nic juz nie wierzą.Miejmy nadzieje,że po wyborach samorządowych odejdą te stare pierniki co nic prawie nie robią,a przyjdą ludzie bezpartyjni z jakimiś pomysłami,którzy potrafiliby nas reprezentowac na zewnątrz i nie myśleliby tylko o własnych zyskach.Dobrze by było gdyby istniała strona internetowa na której ludzie mogliby zadawac pytania samorzadowcom a oni by odpisywali(pytania można np.zadac burmistrzowi Kozienic,u nas jak zwykle "cisza w eterze") Odpowiedz Link Zgłoś
mihek Re: Puste słowa?? 07.06.06, 14:50 Mam nadzieję, że wybory coś zmienią tzn. nowy burmistrz ;) Co do zadawania pytań samorządowcom-jest to świetny kontakt pomiędzy władzą, a mieszkańcami, który już np w Kozienicach został stworzony. Optymistycznie patrzmy w przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
lokarol Re: Puste słowa?? 13.06.06, 15:34 Nie ma sprawy. Jak chcesz zadac pytanie burmistrzowi albo komuś z rady napisz do nas (pionki@pionki.info) my to opublikujemy na stronie (www.PIONKI.info) i wyślemy zapytanie do burmistrza, a potem, jeśli otrzymamy odpowiedź to ją zamieścimy. Pozdrawiam Karol Łobodziec www.PIONKI.info Odpowiedz Link Zgłoś
cichykomp Re: Puste słowa?? 03.10.06, 07:07 arti61 napisał: Dobrze by było gdyby istniała strona internetowa na której ludzie mogliby zadawac pytania samorzadowcom a oni by odpisywali(pytania można np.zadac burmistrzowi Kozienic,u nas jak zwykle "cisza w eterze") Ja właśnie coś takiego chciałem swtorzyć na swoim forum pionki.go.pl/ Niestety jak zwykle małe zainteresowanie :) Jeśli znacie jakąś osobe startujaca w wyborach, to poinformujcie ja ze na tej w/w stronie mogą sie za darmo zaprezentować :) Odpowiedz Link Zgłoś