Dodaj do ulubionych

poszukiwanie rodziny

IP: *.ppp.tiscali.fr 18.06.06, 13:39
sa tu ludzie z radomia,ktorzy nosza nazwisko Sputowski?Jestem urodzony w
Radomiu,obecnie mieszkam we Francji.Rodzice mieszkali w Cieplicach.
Obserwuj wątek
    • redoxygene Re: poszukiwanie rodziny 18.06.06, 17:45
      Jest w Radomiu 7 nr telefonow zarejestrowanych na to nazwisko-3 mezczyzn i 4
      kobiety, z czego wniosek, ze sa osoby z tym nazwiskiem:)
    • Gość: SS Re: poszukiwanie rodziny IP: *.pr.radom.net 18.06.06, 18:33
      Ja takie noszę nazwisko, kiedyś przed laty interesowałem się genealogią tej
      rodziny, doszedłem do 1760 roku. Numeru tel. nie znajdziesz w książce. Jak
      chcesz to napisz: sputo@op.pl
      • Gość: zenek Re: poszukiwanie rodziny IP: *.ppp.tiscali.fr 19.06.06, 22:26
        odpisalem na emaila,pozdrawiam
        • Gość: Paweł Re: poszukiwanie rodziny IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.06.06, 10:26
          Pod koniec lat 70 pracował w Urzędzie Wojewódzkim w Wydziale Kultury i Sztuki
          pan Sputowski.Zresztą bardzo sympatyczny i koleżeński.
          • Gość: zenek Re: poszukiwanie rodziny IP: *.ppp.tiscali.fr 20.06.06, 19:57
            Zawsze jak staralem sie czegos dowiedziec o tym nazwisku,to zawsze drogi
            prowadzily do Radomia
            • Gość: Xyz Re: poszukiwanie rodziny IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.06.06, 20:02
              W Zespole Szkół im. St. Staszica pracuje Pani B. Sputowska. Uczyła mnie
              matematyki. Sympatyczna Pani profesor . Pozdrawiam
              • Gość: zenek Re: poszukiwanie rodziny IP: *.ppp.tiscali.fr 21.06.06, 18:36
                jak masz mozliwosc to ja pozdrow odemnie,a tak wogole to dziekuje wszystkim,
                ktorzy odpowiadaja na moje pytanie,nie ma to jak radomiacy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka