Gość: antares IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:52 jak wyzej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a ja :) Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:53 na pewno sie pojawie :) chociaz Mandaryny jako osoby nie cenie, ale lubie jej taniec i piosenki.Poza tym mam pewną sprawe tam do zalatwienia z Oficjalnego Fan Clubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojra- ojra Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 12:29 Wlasciwe miejsce dla talentu - Mandaryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:42 Ojra - Ojra, czy ty uważasz, że w Skaryszewie mieszkają jedynie ludzie lubiący Mandarynę?Prawda jest taka, że to nie od nich zależne kto będzie występowałna festynie.Ja pamietam też gwiazdy dużo większego formatu,m.inn.Urszula i Małgorzata Ostrowska.A poza tym o gustach się nie dyskutuje, taka jest moja dewiza.Nie wszyscy muszą lubić Budkę Suflera,i nie wszyscy muszą lubić Mandarynę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek0022 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 04.07.06, 09:29 Mandaryna to beksiara i ostro przeterminowany produkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:52 Brawo dla xxx! Mądra wypowiedz.Szacuneczek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:35 Gratuluję gustu organizatorom. Pewnie nie mieli okazji słyszeć Mandaryny na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 02.07.06, 00:42 Eee tam - przecież Mandaryna ślicznie śpiewa... Buahahahahahahahahahaha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 08:32 Nudny już jesteś z tym z swoim buhahahaha, wymysl coś nowego, poniewaz większość postów podpisanych comeback 666 ma właśnie taką twoją wizytówkę. Pisac tylko po to , aby było napisane?Bądź oryginalniejszy, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 02.07.06, 16:03 coś jeszcze? Mogę pisać, co mnie się podoba. Buahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 do .... 02.07.06, 16:07 Studentka z Wyższej Szkoły Gotowania Na Gazie się odezwała... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: do .... 02.07.06, 16:12 Akurat przejrzałem moje posty i muszę przyznać, że się pomyliłaś... Czy w większości postów piszę buahahaha??? Oj, dziecko... Z drugiej strony... Czego mogę wymagać od pseudo-studentki z WSH??? Kein Erläuterung... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 kloepater_x 02.07.06, 16:37 ;) hmm... zmiana nicka... również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kleopater_x Re: kloepater_x 02.07.06, 16:38 ale zaraz świntuchu to miało być do użytkownika: ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:50 Mylisz się comeback 666, nie jestem studentką i jeśli piszesz na forum to nie obrażaj ludzi bezpodstawnie.O najwiekszej ogładzie i inteligencji to nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryń dryń Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: 82.139.48.* 03.07.06, 15:52 A co to jest Mana dryna? Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Do ..... 03.07.06, 18:31 Nie wciskaj mi bajeczek... O 8:43 ktoś pisał z tego samego adresu co ty w wątku dr Furtaka. Ktoś się tak samo podpisał jak ty. Nie kłam!!! Nie pamiętasz? To ci przypomnę... Jak chcesz, to w ciągu paru godzin sprawdzę twój nr IP i ci udowodnię, że to ty. Wstydzisz się studentko z WSH? Czytaj... Re: dr Furtak z WSH. Panie weź się pan za pracę!! Autor: Gość: ... - ten sam nick... IP: (*.neoplus.adsl.tpnet.pl) - ten sam adres Data: 02.07.06 - ten sam dzień 08:43 - prawie ta sama godzina... skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Jestem absolwentką pierwszego rocznika, który ukończył WSH.Nie wiem na jakiej podstawie sądzicie, że wszyscy tam zdają.Tak się składa, iż 200 osób przyjetych wówczas dyplom obroniło z nas tylko nieliczny procent.Co do egzaminów uczyłam się do nich nieraz całymi nocami i wbrew opinii niektórych były osoby, które ukończyły uczelnie z powodu niezdania np. na III semestrze.Jeżeli dzieje się rzeczywiście tak, jak piszą niektórzy to musiało się znacznie zmienić na tej uczelni od moich czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 03.07.06, 18:36 Niech ci będzie "absolwentko" WSH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:01 Mam wiele logo i w niektórych mnie comeback666 chwalisz, a w niektórych obrażasz.Mnie się niektóre wypowiedzi podobają, ale niektóre są nie do przyjęcia.Wyłączam sie z forum, ponieważ to była tylko zabawa, przepraszam jeśli cie strasznie uraziłam.Ale dobrze jest, gdy obie strony potrafią się zrehabilitować. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 ... 03.07.06, 19:02 Ja również przepraszam za uniesienie się. Nikt nie jest doskonały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megafon 22 VII Rolling Stones w Siczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:22 UWAGA HRYP uwaga. ko...nikat Koncert Rolling Stones w Siczkach dnia 22 VII br. nie ozbedzie sie z powodow sanitarno-epidemiologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś