Dodaj do ulubionych

2 VII Manadryna w Skaryszewie:)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:52
jak wyzej ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: a ja :) Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:53
      na pewno sie pojawie :) chociaz Mandaryny jako osoby nie cenie, ale lubie jej
      taniec i piosenki.Poza tym mam pewną sprawe tam do zalatwienia z Oficjalnego
      Fan Clubu.
      • Gość: ojra- ojra Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 12:29
        Wlasciwe miejsce dla talentu - Mandaryny.
        • Gość: xxx Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:42
          Ojra - Ojra, czy ty uważasz, że w Skaryszewie mieszkają jedynie ludzie lubiący
          Mandarynę?Prawda jest taka, że to nie od nich zależne kto będzie występowałna
          festynie.Ja pamietam też gwiazdy dużo większego formatu,m.inn.Urszula i
          Małgorzata Ostrowska.A poza tym o gustach się nie dyskutuje, taka jest moja
          dewiza.Nie wszyscy muszą lubić Budkę Suflera,i nie wszyscy muszą lubić
          Mandarynę.
          • bartek0022 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 04.07.06, 09:29
            Mandaryna to beksiara i ostro przeterminowany produkt
    • Gość: milka Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:52
      Brawo dla xxx! Mądra wypowiedz.Szacuneczek!!!!
      • Gość: banan Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:35
        Gratuluję gustu organizatorom. Pewnie nie mieli okazji słyszeć Mandaryny na
        żywo.
        • comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 02.07.06, 00:42
          Eee tam - przecież Mandaryna ślicznie śpiewa... Buahahahahahahahahahaha!!!!!
          • Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 08:32
            Nudny już jesteś z tym z swoim buhahahaha, wymysl coś nowego, poniewaz
            większość postów podpisanych comeback 666 ma właśnie taką twoją wizytówkę.
            Pisac tylko po to , aby było napisane?Bądź oryginalniejszy, proszę.
            • comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 02.07.06, 16:03
              coś jeszcze? Mogę pisać, co mnie się podoba.
              Buahahahahaha!!!
            • comeback666 do .... 02.07.06, 16:07
              Studentka z Wyższej Szkoły Gotowania Na Gazie się odezwała...
              • comeback666 Re: do .... 02.07.06, 16:12
                Akurat przejrzałem moje posty i muszę przyznać, że się pomyliłaś... Czy w
                większości postów piszę buahahaha??? Oj, dziecko...

Z drugiej strony... Czego mogę wymagać od pseudo-studentki z WSH???

Kein Erläuterung...
                • kleopater_x do .... :] 02.07.06, 16:31
                  chyba cię polubię!

pozdrawiam :]
                  • comeback666 kloepater_x 02.07.06, 16:37
                    ;)

hmm... zmiana nicka...
                    również pozdrawiam
                    • kleopater_x Re: kloepater_x 02.07.06, 16:38
                      ale zaraz świntuchu to miało być do użytkownika: ...
            • Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:50
              Mylisz się comeback 666, nie jestem studentką i jeśli piszesz na forum to nie
              obrażaj ludzi bezpodstawnie.O najwiekszej ogładzie i inteligencji to nie znaczy.
              • Gość: dryń dryń Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: 82.139.48.* 03.07.06, 15:52
                A co to jest Mana dryna?
              • comeback666 Do ..... 03.07.06, 18:31
                Nie wciskaj mi bajeczek... O 8:43 ktoś pisał z tego samego adresu co ty w wątku
                dr Furtaka. Ktoś się tak samo podpisał jak ty. Nie kłam!!! Nie pamiętasz? To ci
                przypomnę...

Jak chcesz, to w ciągu paru godzin sprawdzę twój nr IP i ci udowodnię, że to ty.

Wstydzisz się studentko z WSH?

Czytaj...
                Re: dr Furtak z WSH. Panie weź się pan za pracę!!
                Autor: Gość: ... - ten sam nick... IP: (*.neoplus.adsl.tpnet.pl) - ten sam
                adres
                Data: 02.07.06 - ten sam dzień 08:43 - prawie ta sama godzina...

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                Jestem absolwentką pierwszego rocznika, który ukończył WSH.Nie wiem na jakiej
                podstawie sądzicie, że wszyscy tam zdają.Tak się składa, iż 200 osób przyjetych
                wówczas dyplom obroniło z nas tylko nieliczny procent.Co do egzaminów uczyłam
                się do nich nieraz całymi nocami i wbrew opinii niektórych były osoby, które
                ukończyły uczelnie z powodu niezdania np. na III semestrze.Jeżeli dzieje się
                rzeczywiście tak, jak piszą niektórzy to musiało się znacznie zmienić na tej
                uczelni od moich czasów.

• comeback666 Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) 03.07.06, 18:36
                Niech ci będzie "absolwentko" WSH...
            • Gość: ... Re: 2 VII Manadryna w Skaryszewie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:01
              Mam wiele logo i w niektórych mnie comeback666 chwalisz, a w niektórych
              obrażasz.Mnie się niektóre wypowiedzi podobają, ale niektóre są nie do
              przyjęcia.Wyłączam sie z forum, ponieważ to była tylko zabawa, przepraszam
              jeśli cie strasznie uraziłam.Ale dobrze jest, gdy obie strony potrafią się
              zrehabilitować.
              • comeback666 ... 03.07.06, 19:02
                Ja również przepraszam za uniesienie się. Nikt nie jest doskonały. Pozdrawiam
                • kleopater_x Re: ... 03.07.06, 19:03
                  ale dżezzzz :]
    • Gość: Megafon 22 VII Rolling Stones w Siczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:22
      UWAGA HRYP uwaga. ko...nikat
      Koncert Rolling Stones w Siczkach dnia 22 VII br.
      nie ozbedzie sie z powodow sanitarno-epidemiologicznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka