Gość: annavika IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:58 Planuje wesele we wrześniu 2007. Zarezerwowałam tam salę. Proszę o wszystkie opinie na temat tego lokalu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katiusza Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.06, 10:18 Tak polecam. Szczególnie jeżeli masz poglądy lewicowe bo to siedziba głównych imprez radomskiej lewicy (chyba mają duże zniżki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: 193.111.144.* 04.07.06, 14:21 ja także miałam tam wesele w kwietniu 2005. super obsługa, jedzenie palce lizać. pełen perfekcjonizm. po weselu możecie zabrać wszystko co zostanie - musicie mieć tylko w co to wziąźć. POLECAM GORĄCO. bawcie się dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z balu SLD Re: Hotel Wsola - nie polecam IP: 82.139.48.* 05.07.06, 11:40 Tak, tak to zaplecze gastronomiczno-noclegowe czerwonych towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:11 Są lokale o wiele tańsze.Ja tam potwierdzam to co Katiusza. Nie bawię się w ośrodkach, które sponsorują czerwonych towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:24 mielismy tam upopjna noc po wspanialej imprezie......... teraz tam pewnie beda chrzciny|-))))))))) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.radom.net 12.07.06, 15:06 k-wa nawet wesela sobie gość nie może zrobić bo pieprzycie mu coś o jakiś towarzyszach... chyba jak idziecie do toalety to też najpierw zaglądacie pod deskę żeby jaikiś na was nie wyskoczył.... paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radom Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 00:53 zdecydowanie nie polecam!!! dziadostwo i wycieranie dupy szkłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:21 Pomijając czerwonych czy czarnych, lokal i obsługa są super! Byłem tam na imprezach firmowych i weselnych praktycznie co roku i gratuluję wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koryfeusz Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.220.udn.pl 04.07.06, 17:59 Zapraszam na forum weselne: www.mojeforum.net/wedwoje/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drań Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.internet.radom.pl 04.07.06, 18:33 A ja byłem tam na imprezie gdzie była masa księży. Właściciel chętnie gości lewicę, prawicę i centrum, w mysl zasady, że każda opcja to klientela. Świetne pokoje, świetna obsługa, ceny umiarkowane, co najważniejsze mozna negocjować (a nie wszyscy chcą). Wspaniała kuchnia, polecam pstrąga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:34 byłem tam na świetnym sylwestrze. Choć nie wszyscy byli zadowoleni, bo zespól grał za dobrą muzykę, a nie Czarne Oczy, czy Niech żyje wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 09:41 Dobre miejsce na wszystko mają tam piękny pasąg Venus z tyłu hotelu oraz fajne miejsce do grila- zadaszone. No nie wspomnę o obsłudze i posiłkach--- extra.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.00a.radom.pilicka.pl 05.07.06, 11:32 Zalet tam wiele, obsluga, jakosc posilkow, no i przestrzen. Bylam tam na weselu kuzynki. Bylo świetnie. A co do wlasciciela, to ujela mnie zaslyszana od jednego z gosci informacja, ze obok balow, bankietow dla doroslych / "masc" obojetna/ organizuje tez mikolajowe zabawy dla dzieci. I jest glownym sponsorem tych zabaw.Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paablo Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 11:50 Musze Ci napisac, ze rowniez planuje tam wesele we wrzesniu '07 )))). Bylem tam na weselu kilka lat temu, jako swiadek i mimo ze bylem w miedzyczsie na wielu weselach w radmiu, to jednak hotel we wsoli spodobal mi sie najbardziej. Jest elegancko i profesjonalnie, sporo dobrego jedzenia. Mysle ze bedziesz zadowolona z wyboru, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annavika Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:17 Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. Wygląda na to, że dobrze wybraliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowy Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:37 czarni ,zieloni czerwoni, wwidzialem tam paru żoltych, wszyscy byli zadowoleni chyba dobry klimat tam jest ,a moze jakies spotkanie ekumeniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.06, 20:58 Ja też tam organizowałem wesele córki w tym roku a mój kolega wesele syna. Było super. Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:53 TO KIEDY TO WESELE MOZE WPADNE,ALBO MOZE NIE BEDE WPAQDAL BO TEZ MOGE MIEC WESELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:23 marian jak ci wiadomo wpadka nie musi być przyczyną zła koniecznego (no chyba że we wsoli) więc bez obawy rób swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: 193.111.144.* 12.07.06, 08:32 słuchajcie podobno tamtejsi właściciele polecają zaspół muzyczny, z którym współpracują. warto go brać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:50 ok ze polecaja ale jaki to zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:01 mam rezerwacje na sierpien na przyszly rok ale z pewnych przyczyn odwoluje, tak sobie mysle ze jak powiem ze znalazlam kogos na moj termin to zwroca kaske...pisze sie ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:14 ja odpowiem krótko, cała organizacja mojej imprezy super! trafiłam w 10! chociaż brałam pod uwagę różne miejsca, to uprzejmość od samego początku skłoniła mnie do wyboru tego miejsca, jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biesiadnik Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 09:50 Chłop sam się rekalmuje na forum a prawda jest taka, że macie wygórowane ceny bo przecież z czegoś musicie zrobić rabaty dla SLD i wyprawić imieninki dla Wikiego na 500 osób (o czym kiedyś głośno mówił w mediach Nałęcz). Odpowiedz Link Zgłoś