Dodaj do ulubionych

Hotel Wsola - polecacie?

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:58
Planuje wesele we wrześniu 2007. Zarezerwowałam tam salę. Proszę o wszystkie
opinie na temat tego lokalu. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: katiusza Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.06, 10:18
      Tak polecam. Szczególnie jeżeli masz poglądy lewicowe bo to siedziba głównych
      imprez radomskiej lewicy (chyba mają duże zniżki).
      • Gość: Gosia Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: 193.111.144.* 04.07.06, 14:21
        ja także miałam tam wesele w kwietniu 2005. super obsługa, jedzenie palce
        lizać. pełen perfekcjonizm. po weselu możecie zabrać wszystko co zostanie -
        musicie mieć tylko w co to wziąźć. POLECAM GORĄCO. bawcie się dobrze.
        Pozdrawiam.
      • Gość: z balu SLD Re: Hotel Wsola - nie polecam IP: 82.139.48.* 05.07.06, 11:40
        Tak, tak to zaplecze gastronomiczno-noclegowe czerwonych towarzyszy.
    • Gość: Kozak Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:11
      Są lokale o wiele tańsze.Ja tam potwierdzam to co Katiusza.
      Nie bawię się w ośrodkach, które sponsorują czerwonych towarzyszy.
      • Gość: elwira Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:24
        mielismy tam upopjna noc po wspanialej imprezie......... teraz tam pewnie beda
        chrzciny|-)))))))))

-
        • Gość: obserwator Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.radom.net 12.07.06, 15:06
          k-wa nawet wesela sobie gość nie może zrobić bo pieprzycie mu coś o jakiś
          towarzyszach... chyba jak idziecie do toalety to też najpierw zaglądacie pod
          deskę żeby jaikiś na was nie wyskoczył.... paranoja
        • Gość: radom Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 00:53
          zdecydowanie nie polecam!!! dziadostwo i wycieranie dupy szkłem!
    • Gość: like Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:21
      Pomijając czerwonych czy czarnych, lokal i obsługa są super! Byłem tam na
      imprezach firmowych i weselnych praktycznie co roku i gratuluję wyboru!
    • Gość: Koryfeusz Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.220.udn.pl 04.07.06, 17:59
      Zapraszam na forum weselne: www.mojeforum.net/wedwoje/index.php
      • Gość: drań Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.internet.radom.pl 04.07.06, 18:33
        A ja byłem tam na imprezie gdzie była masa księży. Właściciel chętnie gości
        lewicę, prawicę i centrum, w mysl zasady, że każda opcja to klientela. Świetne
        pokoje, świetna obsługa, ceny umiarkowane, co najważniejsze mozna negocjować (a
        nie wszyscy chcą). Wspaniała kuchnia, polecam pstrąga!!!
      • Gość: franz Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:34
        byłem tam na świetnym sylwestrze. Choć nie wszyscy byli zadowoleni, bo zespól
        grał za dobrą muzykę, a nie Czarne Oczy, czy Niech żyje wolność.
        • Gość: polka Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 09:41
          Dobre miejsce na wszystko mają tam piękny pasąg Venus z tyłu hotelu oraz fajne
          miejsce do grila- zadaszone. No nie wspomnę o obsłudze i posiłkach---
          extra.Polecam!
    • Gość: Alicja Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.00a.radom.pilicka.pl 05.07.06, 11:32
      Zalet tam wiele, obsluga, jakosc posilkow, no i przestrzen. Bylam tam na
      weselu kuzynki. Bylo świetnie. A co do wlasciciela, to ujela mnie zaslyszana od
      jednego z gosci informacja, ze obok balow, bankietow dla doroslych / "masc"
      obojetna/ organizuje tez mikolajowe zabawy dla dzieci. I jest glownym sponsorem
      tych zabaw.Ja polecam.
    • Gość: paablo Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 11:50
      Musze Ci napisac, ze rowniez planuje tam wesele we wrzesniu '07 )))). Bylem tam
      na weselu kilka lat temu, jako swiadek i mimo ze bylem w miedzyczsie na wielu
      weselach w radmiu, to jednak hotel we wsoli spodobal mi sie najbardziej. Jest
      elegancko i profesjonalnie, sporo dobrego jedzenia. Mysle ze bedziesz
      zadowolona z wyboru, pozdrawiam.
      • Gość: annavika Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:17
        Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. Wygląda na to, że dobrze wybraliśmy...
    • Gość: fioletowy Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:37
      czarni ,zieloni czerwoni, wwidzialem tam paru żoltych, wszyscy byli zadowoleni
      chyba dobry klimat tam jest ,a moze jakies spotkanie ekumeniczne?
      • Gość: tata Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.06, 20:58
        Ja też tam organizowałem wesele córki w tym roku a mój kolega wesele syna. Było
        super.
        Polecamy
    • Gość: MARIAN Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:53
      TO KIEDY TO WESELE MOZE WPADNE,ALBO MOZE NIE BEDE WPAQDAL BO TEZ MOGE MIEC WESELE
      • Gość: lena Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:23
        marian jak ci wiadomo wpadka nie musi być przyczyną zła koniecznego (no chyba że
        we wsoli) więc bez obawy rób swoje
        • Gość: Gosia Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: 193.111.144.* 12.07.06, 08:32
          słuchajcie podobno tamtejsi właściciele polecają zaspół muzyczny, z którym
          współpracują. warto go brać??
    • Gość: ok Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:50
      ok ze polecaja ale jaki to zespol?
    • Gość: kaska Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:01
      mam rezerwacje na sierpien na przyszly rok ale z pewnych przyczyn odwoluje, tak
      sobie mysle ze jak powiem ze znalazlam kogos na moj termin to zwroca
      kaske...pisze sie ktos??
    • Gość: ania Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:14
      ja odpowiem krótko, cała organizacja mojej imprezy super! trafiłam w 10! chociaż
      brałam pod uwagę różne miejsca, to uprzejmość od samego początku skłoniła mnie
      do wyboru tego miejsca, jeszcze raz dziękuję
    • Gość: biesiadnik Re: Hotel Wsola - polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 09:50
      Chłop sam się rekalmuje na forum a prawda jest taka, że macie wygórowane ceny
      bo przecież z czegoś musicie zrobić rabaty dla SLD i wyprawić imieninki dla
      Wikiego na 500 osób (o czym kiedyś głośno mówił w mediach Nałęcz).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka