Dodaj do ulubionych

odkryty basen w Radomiu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:36
Czy nie uważacie, że nszemu miastu bardziej jet potrzebny basen na wolnym
powietrzu niż bosiko ze sztuczną murawą.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego to boisko zrobiono tam gdzie zrobiono a
nie parę metrów dalej czyli na dawnym stadionie Broni. Przeciez to też teren
MOSIR-u
Obserwuj wątek
    • wichajsterr Re: odkryty basen w Radomiu 14.07.06, 11:22
      Boisko będzie na siebie zarabiać cały rok, a basen?
      Boiska tam nie zrobili, tylko ono tam było, jedynie przeszło gruntowną modernizacje: murawy, zostało zamontowane oświetlenie, wkrótce zostaną wybudowane szatnie i trybuny.
      Jest to bodajże 2 taki obiekt na Mazowszu....
      Co do basenu przydał by się raczej aqua park ( powstanie w „NC”) bo kąpać na świeżym powietrzu w Radomiu i okolicach jest gdzie.
      • Gość: :) Re: odkryty basen w Radomiu IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 15.07.06, 00:55
        > Boisko będzie na siebie zarabiać cały rok, a basen?

Na czym? Reprezentacja tu przyjezdzac nie bedzie.

> Boiska tam nie zrobili, tylko ono tam było, jedynie przeszło gruntowną moderniz
        > acje: murawy, zostało zamontowane oświetlenie, wkrótce zostaną wybudowane szatn
        > ie i trybuny.
        > Jest to bodajże 2 taki obiekt na Mazowszu....

Ooo tak, drugie na Mazowszy boisko z oswietleniem i szatniami... Ale pieprzysz glupoty. Teraz kazdy 1-ligowy klub musi miec podgrzewana murawe zeby dostac licencje. A wiec na Mazowszu sa przynajmniej trzy STADIONY z podgrzewana murawa. A tego, co jest u nas stadionem sie nazwac nie da. Nie wiem po co i dla kogo to zrobili. Ja bym wolal basen.

> Co do basenu przydał by się raczej aqua park ( powstanie w „NC”) bo
        > kąpać na świeżym powietrzu w Radomiu i okolicach jest gdzie.

No gdzie? Na Borkach gdzie nie ma gdzie palca wcisnac, w Siczkach, w ktorych smierdzi, czy w Domaniowie, gdzie nie ma ratownikow? Zreszta dlaczego ja musze sie telepac po wioskach, zeby sie wykapac i to w brudnej wodzie?
        • wichajsterr Re: odkryty basen w Radomiu 15.07.06, 10:02
          > Ooo tak, drugie na Mazowszy boisko z oswietleniem i szatniami... Ale pieprzysz
          > glupoty. Teraz kazdy 1-ligowy klub musi miec podgrzewana murawe zeby dostac lic
          > encje. A wiec na Mazowszu sa przynajmniej trzy STADIONY z podgrzewana murawa. A
          > tego, co jest u nas stadionem sie nazwac nie da. Nie wiem po co i dla kogo to
          > zrobili. Ja bym wolal basen.

A co ma podgrzewana murawa do sztucznej? Nawet Radomiak jeździł gdzieś na treningi zimą gdzie była SZTUCZNA murawa i bulił kasę za wejście na boisko.
          Nie wiesz nie "piepsz".

> No gdzie?

Domaniów, Kosów, Siczki, Borki, Radomka, Wisła.... Nadal oczy nie widzą?
          A jak nie pasują te zbiorniki bądź rzeki to podejrzewam że i basen by się nie podobał...

> Na Borkach gdzie nie ma gdzie palca wcisnac,

masz pecha?

> w Siczkach, w ktorych sm
          > ierdzi

Taaaa

> czy w Domaniowie, gdzie nie ma ratownikow?

A tym mnie rozwaliłeś <lol> widzę że nawet tam nie byłeś skoro takie bzdety piszesz.

> Zreszta dlaczego ja musze si
          > e telepac po wioskach, zeby sie wykapac i to w brudnej wodzie?

Biedactwo, telepiąc się po wsiach złamie sobie paznokietek, oczko w rajstopkach mu pójdzie ola boga.....
          Ku...a co za ludzie.
          • Gość: Radomianka Re: odkryty basen w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:54
            Jestez bardzo zapalczywy i obrażasz gorumowiczów. Nie mam nic przeciwko boisku
            ze sztuczna murawa, tylko interesuje mnie dlaczego nie zrobiono tego na dawnym
            boisku "Broni", po przeciwej stronie ulicy. Jest tam równiez jedyny tor
            kolarski na Mazowszu, który po remoncie mółby słuzyć radomskiej młodzieży
            (kolarstwo stało się modne). Jeśli tak kochasz Radom to może warto wspólnie z
            forumowiczami zaproponować władzom samorządowym jakieś sensowne roziwązania na
            spędzanie wolnego czasu młodzieży (dyskoteki i puby to nie wszytko), rodzin
            (alterantywa dla zakupów w marketach. Obrażaniem i wyzwiskami tylko zniechęcasz
            do odwiedzenia swojej strony. Pozdrawiam
    • Gość: emu Re: odkryty basen w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:32
      masz racje to skandal..zalew na Borkach ..sami wiecie..Siczki ,
      Domaniow ..lepiej nie mowic, poza tym daleko Moze ktos powinien pomyslec ze
      odkryty basen to dobry pomysł, na pewno inwestycja szybko sie zwroci:) a
      Radomianie nie beda jezdzic do Kozienic:)
      • heniek_z_lasu Re: odkryty basen w Radomiu 14.07.06, 13:14
        A co z basenem na Radomiaku?? Stoi w ogóle jeszcze? Dużym problemem by było uruchomienie go??
        • Gość: Asia Basen na radomiaku IP: 82.139.41.* 15.07.06, 20:11
          No wlasnie tez sie zastanawiałam co z basenem na Radomiaku????????? czemu jest
          nieczynny?? pamietam że tam przez całe wakacje przyjezdżało się popluskać... I
          teraz tez chętnie bym sie tam przejchała
      • Gość: Endrju Re: odkryty basen w Radomiu IP: 82.139.38.* 14.07.06, 13:18
        > Radomianie nie beda jezdzic do Kozienic:)

a Co w Kozienicach zbudowali odkryty basen? <lol>
        • Gość: Bad_Apple Re: odkryty basen w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 01:14
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=44575170

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka