Dodaj do ulubionych

Prezes Ustronia odwołana

• Gość: ustroniak1 Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:59
      Noo sam ich widziałem w akcji rzeczywiście walczyli jak lwy tak że aż trudno mi
      uwierzyć że to tylko dla idei.
    • Gość: M.J Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:30
      Przepraszam czyżby "Nasze " oznaczało Sońta, Suski i s-ka??? W takim grajdole
      jak RADOM wszystko możliwe .Jeśli to wojenka o stołki i kasę (a hyba jednak o
      to)to gdzie glosy opozycji , czyżby przy milczącej aprobacie?
      • Gość: BR Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:50
        Gość portalu: M.J napisał(a):

> to gdzie glosy opozycji , czyżby przy milczącej aprobacie?

Podczas konkursu na stanowisko prezesa, który odbędzie się za dwa miesiące. O co
        ta histeria? O tymczasowy zarząd?
        • Gość: lew Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:09
          Dlaczego dopiero za 2 miesiące?
          Te dwa miesiące to czas na to, by popsuć do reszty to czego poprzedni zarząd nie
          zdążył jeszcze zepsuć?
          • Gość: BR Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:27
            Gość portalu: lew napisał(a):

> Dlaczego dopiero za 2 miesiące?

A gdyby było mniej, to nie byłoby zarzutu, że tak szybko, żeby nikt z zewnątrz
            nie zdążył się zgłosić i przygotować?

> Te dwa miesiące to czas na to, by popsuć do reszty to czego poprzedni zarząd
            > nie zdążył jeszcze zepsuć?

Dlaczego mieszkańcy Ustronia mieliby chcieć psuć na swoim?
            • Gość: lew Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:28
              Gość portalu: BR napisał(a):

> Dlaczego mieszkańcy Ustronia mieliby chcieć psuć na swoim?

Czasami można nie chcieć i też popsuć. Zwłaszcza gdy nie umie się zarządzać tak
              dużym organizmem jakim jest SM Ustronie.
    • Gość: Anna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:18
      Moi drodzy ,rzecz w tym że ci ludzie bardziej występują tutaj w roli marionetek
      niż jako mieszkańcy --jestem tego pewna !!!
    • Gość: Jarek Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:25
      A mnie się wydaje że i tak skład przyszłego zarządu jest ustalony zadbało o
      to "Nasze osiedle" a te dwa mniesiące to czas na wykoszenie co intratniejszych
      stanowisk i obsadzenie swojakami .Znana taktyka zobaczycie że mam rację!Dziwi
      mnie tylko że takie akcję są jeszcze w Polsce możliwe no cóż taki kraj.
      • Gość: BR Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:02
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Dziwi mnie tylko że takie akcję są jeszcze w Polsce możliwe no cóż taki kraj.

Rozumiem, że zarzut wobec Rady Nadzorczej wybranej głosami mieszkańców właśnie
        po to, by odwołała Radomską i jej ekipę, jest taki, że odwołała Radomską i jej
        ekipę. Po wielomiesięcznym mataczeniu przez panią R w sądach, trzymaniu się
        stanowiska kurczowo, wbrew prawu i woli mieszkańców, należało pogłaskać po
        główce i zostawić w spokoju. Dobrze rozumiem? Takie rozwiązanie jest tu lansowane?
        • Gość: Ustroniak Odwołano fachowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:29
          Moim zdaniem odwolanie m. radomskiej to błąd. babka miala duze doswiadczenie i
          wiedzę i dlatego wybrano ją do Krajowej Rady Spółdzielczej - tam byle kogo nie
          wybierają. Ale rzeczywiście najtrudniej być prorokiem we własnym kraju - cała
          Polska doceniła Radomską a w jej rodzinnym mieście madrale pozbyli się jej.
          Kolejny raz zwyciężyła głupota i zacietrzewienie!
          • Gość: Pikador Re: Odwołano fachowców! IP: 82.139.52.* 24.07.06, 19:39
            Nareszcie! Ze zbyt długą pracą na jednym stanowisku (tym bardziej decyzyjnym)
            jest jak z saperem; im dłużej pracuje tym bardziej wpada w rutynę a to może
            prowadzić do śmierci bądź kalectwa (w tym przypadku osiedla i mieszkańców).
            Dobrze się stało. Czas na przewietrzenie.
          • Gość: ustroniak2 Re: Odwołano fachowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:41
            Gość portalu: Ustroniak napisał(a):

> Moim zdaniem odwolanie m. radomskiej to błąd. babka miala duze doswiadczenie i
            > wiedzę

Tak, ale nie w tej dziedzinie co potrzeba. Największe doświadczenie miała w
            szerzeniu propagandy własnego sukcesu i lansowaniu swoich niby zasług

> cała Polska doceniła Radomską

ojojoj co za patetyczne hasło! Niezła szkoła p. Radomskiej widać, że jej
            doświadczenie marketingowe na niektórych działa skutecznie

> Kolejny raz zwyciężyła głupota i zacietrzewienie!

a może po prostu poczucie krzywdy?
        • Gość: Sianio Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.06, 22:11
          Wygląda na to, że nic nie rozumiesz....
          • Gość: BR Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:18
            Gość portalu: Sianio napisał(a):

> Wygląda na to, że nic nie rozumiesz....

Więc wytłumacz. I powiedz, jakiego innego działania należało oczekiwać.
    • Gość: JAREK Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:38
      Jestem jednym z tych upierdliwych lokatorów i powiem wam sczerze nie mam
      żadnych powodow aby być niezadowolnym z poprzedniego zarządu wszystkie sprawy
      miałem załatwiane po mojej myśli.Znam ludzi z PISU to zgraja wściekłych i
      zawistnych małych ludzików a co najgorsze wydaje im się że mają misję
      uzdrowienia tego świata.Chroń Boże przed tymi ludżmi.Wiem czym to pachnie!
      • Gość: ustronny Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.48.* 24.07.06, 20:44
        Zamienił stryjek czyli z deszczu pod rynnę...
    • Gość: urzędnik Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:48
      Zgadzam się z tobą , ale niestety widzisz co się dzieje w kraju zanim ludzie
      otrząsną się i poznają czym pachnie ta chołota muszą się sparzyć , to będzie
      bolesne ale przetrwamy i kiedyś pokażemy im mijsce w szeregu.Panowie S to
      ludziki małego formatu i ich czas też szybko minie.Tak samo jak krótkie będą
      chwile chwały ich ludzi w naszym osiedlu .
    • Gość: Anna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:54
      Jak tak was czytam to aż mi jest lżej bo widzę że ludzi spostrzegajacych
      rzeczywistość tak jak ja jest więcej.Niestety marazm mieszkańców znalazł
      odbicie w wynikach wyborów osiedlowych.Mochery agitowane przez plebana chwilowo
      są górą ale rozum i tak kiedyś zawita do głów moich wściekłych na cały świat
      sąsiadów i poznają czym pachnie obecne towarzystwo i o co w tym wszystkim
      chodzi.
      • Gość: ustroniak Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.06, 21:02
        Puścić Sońty do watahy wilków to wszystkie wilki zostaną wygryzione i zarażone
        wścieklizną.
    • Gość: Ricky Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:37
      Posadka to chyba jest szykowana dla tego młodszego tak samo wyszczekany jak
      starszy ale coś nie moze sie nigdzie na dłużej załapać biedaczysko.Szybko
      zobaczymy o co tu chodzi.
      • Gość: robotny bez Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:11
        Jak to nie może się załapać?
        A posadka asystenta (etatowego) w biurze poselskim posłanki PiS Marzeny Wróbel
        to zła fucha?
        Nie tylko Karol Sońta jest tam zatrudniony ale i Piotr Kotwicki - syn naszego
        nowego prezesa Grzegorza Kotwickiego.

orka.sejm.gov.pl/WspP5.nsf/web/431
    • Gość: Lorek Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 25.07.06, 09:02
      Czyli mamy kolejną odsłonę prywatnego folwarku panów S oraz posłanki W .
      • Gość: mIREK Do panów z PO, którzy są wyraźnie poirytowaniu utr IP: 82.139.55.* 25.07.06, 09:24
        Do panów z PO, którzy są wyraźnie poirytowaniu utratą wpływów na Ustroniu a co
        za tym idzie interesów z firmą, której do niedawna był właścicielem ubiegający
        się o fotel prezydenta senator z PO:

Jak widzę nigdzie nie potraficie znieść porażki wyborczej, skoro tak
        krytykujecie to zapytajcie najpierw sami siebie dlaczego zostaliście skreśleni
        przez wyborców na Ustroniu???
        Taka wspaniała była rada nadzorcza z senatorem z PO, byłą posłanką SLD i panią
        prezes z Radomian Razem.
        Może dość tego samouwielbienia??
        Podawania się za mieszkańców!

POWTARZAM PRZEGRALIŚCIE !!!!!!!!

PRZYJMIJCIE CHOC TEN FAKT Z GODNOŚCIA I HONOREM, (KTÓREGO WIDAĆ WAM BRAKUJE)!!!
    • Gość: jarek Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 25.07.06, 09:49
      Cos mi się wydaje że raczej panom S i s-ka wydaje się że ostatnio posiedli
      monopol na władzę i wydaje im się że są jedynym słusznym głosem ludu
      zamieszkałego na tym osiedlu a to b.niebezpieczne.
      • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 25.07.06, 10:47
        Mam pytanie, czy są już na Ustroniu widoczne zmiany na lepsze, czy zarząd na
        razie bawisie nowymi zabawkami? Jeśli ktoś wie byłbym wdzięczny za odpowiedź.
        • Gość: !!! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:18
          Tak, tak zmiany już są!!!! Dziś, jak mi wiadomo, "nowe władze", pożal się Boże,
          zawierają umowę z tym małolatem K.Sońtą. Ten pseudiprawniczyna ma się zajmować
          obsługą prawną Spółdzielni!!! No to czyba teraz już wszystko jasne!!!!!!!
    • Gość: ustroniak1 Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 25.07.06, 13:56
      No to śmietnik zaczyna nam się powoli wypelniać , nadspodziewanie szybko .
      • Gość: ustroniak 2 Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.crowley.pl 25.07.06, 14:54
        fajnie by było jakbyś przestał robić sztuczny tłum wpisując sie ciągle pod
        nowym nikiem z tego samego ip
        nie masz nic ciekawego do powiedzenia nic ci się nie podoba a wylewanie swoich
        frustracji to jednak trochę zbyt mało żeby nawalać po kilkanaście postów
        dziennie
        • Gość: ustroniak 2 Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.crowley.pl 25.07.06, 14:56
          alobo spróbuj pofatygować się do kawiarenki internetowej będziesz wyglądał
          bardziej wiarygodnie jarku vel lorku vel ustroniaku 1
          buhahahahaa
    • Gość: Forza Ustronie!!! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 14:58
      Do mądrych ludzi z prawej strony; nie odpisujecie na zaczepki czerwonych
      smieci. Niech sobie poszczekają. Tyle ich po wywaleniu czerwonej bandy.
      Wałęsa i ludzie z UW na czele z Mazowieckim, mam do was żal!
      Kiedyś funkcjonowalo w II obiegu takie powiedzenie; A NA WIOSNĘ ZAMIAST LIŚCI
      BĘDĄ WISIEĆ KOMUNIŚCI. Nie dość, że nie zawiśli to jeszcze wydoili tą biedną
      Polskę i uwłaszczyli się na naszym wspólnym majątku, przez was mi.in. obecne
      PO, którzy stracili wpływy na Ustroniu idąc ramię w ramię z czerwonymi!!!
      • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 22:33
        ludzie, zastanówciesię,a co Wy zrobiliscie dla tego miasta dla Polski? Może
        trzeba zacząć od siebie jask chce się naprawiać Świat!
      • Gość: haaa Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.aster.pl 25.07.06, 22:36
        proszę, jakie płomienne przemówienie w iście PiSuarowskim
        stylu!!!!!!Żenada!!!!!!Ideały PiSu doskonale widać na Ustroniu!!!!!, które stało
        się przytułkiem dla bezrobotnych PiSuarczyków, ale za to jakże opłacalnym
        przytułkiem!!
    • Gość: s Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 26.07.06, 06:55
      boisz się, że musisz zrobić stamtąd wypad?
    • Gość: Gofi Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.52.* 26.07.06, 07:08
      Czerwone śmiecie na Białoruś!!! A wtedy Polska będzie mlekiem i miodem płynąca!!!
    • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 28.07.06, 06:48
      Mam Pytanie, czy już jest lepieej na Ustroniu?
    • Gość: zxy Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.pl 28.07.06, 07:09
      Czy wy naprawdę nie macie o czym pisać? Czy to jsest tak ważny temat? Wystarczy
      tylko spojrzeć na tą byłą prezes.....
      • Gość: ala Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 30.07.06, 15:19
        kobieta bez klasy i ta reszta tez co tam pracuja pijaki stare wyjadacze klikia
        • Gość: ????? Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 02.08.06, 08:36
          Kiedy konkurs na stanowiska w Zarządzie?
    • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 28.07.06, 09:04
      Czyżby nie podobała się Tobie?
    • Gość: mieszkańcy Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 30.07.06, 13:54
      nareszcie skonczą sie kliki pijanstwo libacje alkocholowe w pracy i oszustwa
      bawienie sie za nasze pieniadze w zakopanym oraz łajdactwo i kochankowie tylko
      tacy rzadzili w spoldzielni jak zarząd szymański okoń pyzara grunwald boniecka
      itp pracowali po 5 godzin a reszta to libacje w ostatnim pokoju sama widziłem
      jak tam pracuja chodza po kilku głębszych na bruk z nimi
      • Gość: robe Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 31.07.06, 06:51
        witam sam widziałem jak korupcja tam jest przetargi ustawiane mieszkania
        wybudowali za nasze wykup mieszkan za niszą cene kupiła renata grunwald ta co
        się tak udziela dla śpóldzielni i ten jej kochanek szyma pozdrawiam z
        powazaniem mieszkaniec ustronia
        • Gość: omar Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 31.07.06, 15:03
          no to ładnie sie prowadzą te pracownice a pensie biorą za co zozliczyć ich i
          zwolnić omar
          • Gość: nie wiem Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:47
            co to jest omar?
            • Gość: leszek Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 01.08.06, 10:46
              kobiety które pracuja o ktorych piszecie sa naprawde brzydkie a że lubią sobie
              popić i pouzywac lekiego obyczaju hahhha
            • Gość: lalka Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 01.08.06, 10:50
              panie ze spoldzielni o których mowa nie macie opini nie chcemy takich pracownic
              za takie prowadzenie do zwolnienia dyscyplinarnie
        • Gość: Ciekawy Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 01.08.06, 06:04
          A gdzie jest teraz pani prezes?
          • Gość: gość Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:05
            O którą panią prezes ci chodzi, p. Radomską czy p. Radko?
          • Gość: lolo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.pl 01.08.06, 10:44
            A chcesz ją bzyknąć? Niezła lufa, co?
      • Gość: adi Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 31.07.06, 06:57
        używają sobie zycia pracownice tak z inkasa grunwald pyskata i ta z5 okoń też
        ma tupet czuć alkohol od niej i brała łapówki nieprzyjemna baba mieszkańcy
      • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 31.07.06, 08:10
        A ten zarząd jest chory?
        • Gość: felczer Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:46
          który zarząd jest chory? stary czy nowy tymczasowy?
          jak tymczasowy to nie szkodzi, choroba też pewnie tymczasowa
          polecam ziółka i pijawki
      • Gość: urzędnik Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 01.08.06, 10:40
        powinno się zwolnic kierowników działów że tak dzjeje sie w pracy należy
        wyciągnąć wnioski i rozliczyć ich a za takie prowadzenie sie to przestepstwo z
        powazaniem
    • Gość: Stach Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 30.07.06, 22:43
      A gdyie jest postŁ Nowz preyes na Ustroniu_
      • Gość: kapusta Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:48
        Jest na tej samej stronie. Tylko że tytuł brzmi: Ustronie ma nowego prezesa.
    • Gość: Ja}cio Wodnik Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 30.07.06, 22:52
      A cyz dla nie PiSowca ale prawicowca ynajdyie si miejsce na Ustroniu_
      • Gość: pracownica Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 01.08.06, 10:52
        bełgoczesz pan spadaj facet
        • Gość: igor Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:03
          Gościu: IP: 82.139.34.* bardzo łatwo jest cię namierzyć. Nie wiesz tego?

Za takie oszczerstwa i pomówienia osoby pomówione powinny wystąpić do sądu po
          ustaleniu przez policję danych osobowych gościa.
          Nie można bezkarnie opluwać kogokolwiek.
          Jeśli jest prawdą gościu IP: 82.139.34.* co piszesz, to przed sądem będziesz
          musiał to udowodnić.
          • Gość: mieszkaniec Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 01.08.06, 13:24
            adwokat sie znalazł może to nie oszczersta tylko prawda po coby kto pisał jakby
            nie wiedzial hahhhahha
            • Gość: igor Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:30
              To nie ktoś pisał tylko ty.
              Zmieniasz nicki ale numer IP jest ten sam.
    • Gość: emeryt koniec społecznikostwa - teraz kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:20
      Praca społeczna Karola Sońty skończyła się. Teraz przewodniczący Stowarzyszenia
      Nasze Osiedle nieodpłatnie pracować już nie chce. Tymczasowy zarząd Ustronia
      płaci mu za doradzanie bardzo duże pieniądze - pieniądze spółdzielców.

www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1528&PHPSESSID=660cb6c942b7cbe7e6bd027683e71054
      • Gość: ??????????? Re: koniec społecznikostwa - teraz kasa IP: *.radom.net 02.08.06, 10:37
        Kiedy konkurs na stanowiska w zarządzie UStronia?
    • sympatyk_pis Re: Prezes Ustronia odwołana 02.08.06, 10:53

Nie porównuj zatrudnienie na pełnym etacie prawnika do "szukania kogoś na
      szybko w pilnej sprawie prawnej"!!! Jeżeli Ustronie nie posiada własnego
      prawnika (radcy prawnego) to zaoszczędza rocznie - wg. pensji płaconej miesiąc
      w miesiąc za nic przez Woźniaka przyjaciela Radomskiej - ponad 18.000 zł!!!!
      Zapewniam cię, że gdyby dotknęła cię jakaś sprawa gdzie musiabyś zasięgnąć
      porady prawnej suma byłaby o wiele wyższa. Ja za poradę prawną trwającą
      niepełną godzinę zapłaciłem 100 netto! On pracował non stop przez 5 dni
      przeglądając kupę dokumentów i przygotowując dodatkowo wiele pism w tym pism
      procesowych. Wiesz co to znaczy? Dlatego zapytałbym się raczej o to czy
      postapił nie tyle moralnie (bo jak najbardziej) ale czy czasami nie postąpił
      niezręcznie!!! Tylko tyle i aż tyle.
      • Gość: Ubawiony Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:16
        Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje Karolek z naszego klubu!!!!!!Trzeba być
        kompletnym idiotą żeby nie rozróżniać wykształconego radcy prawnego
        (zarabiającego 1500zł miesięcznie) od niedouczonego pseudoprawnika z ledwo
        ukończonymi studiami(zarabiającego 900zł tygodniowo)Biedak pewnie tyle godzin
        pracował bo mu brak merytorycznej wiedzy!
    • Gość: Miki Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:47
      Ciekawe czy ci aktywni emeryci w obecnym zarządzie wezmą też po 900 zł za 4 dni
      czy po 3000 za m-c?
      • Gość: ???????? Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 03.08.06, 09:40
        KIEDY Będzie ogłoszony konkurs na stanowiska w zarządzie Ustronia??????????
        • Gość: lolo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:40
          Nie będzie żadnego konkursu, to tylko pozerstwo. W konkursach i tak wiadomo kto
          ma wygrac. Szerokie poparcie społeczne dla PiS i wysokie morale tej partii
          stanowia wystarczająca rekojme dla rekomendowanego kandydata.
          • Gość: Anna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:42
            A Metzger jest wredna.
          • Gość: kronikarz Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:54
            Gość portalu: lolo napisał(a):

> Nie będzie żadnego konkursu, to tylko pozerstwo. W konkursach i tak wiadomo kto
            > ma wygrac. Szerokie poparcie społeczne dla PiS i wysokie morale tej partii
            > stanowia wystarczająca rekojme dla rekomendowanego kandydata.

Taka opinia jest możliwa tylko pod warunkiem że nikt nie sprawdza przeszłości
            członków i nie patrzy na to co czynią obecnie.
            • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 03.08.06, 19:32
              Mam pytanie? Czy jest już lepiej na Ustroniu.
              • Gość: donald Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:01
                oczywiście że jest lepiej, w ustroniu przybywa pracowników, w mieście zmniejsza
                się bezrobocie zwłaszcz wśród prawników - młodych, emeryci dorabiają sobie, jest
                super!!!
                • Gość: ???? Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 03.08.06, 22:15
                  • Gość: Dziad Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 03.08.06, 22:16
                    Szkoda, że tak długo czekali z tymi zmianami........
                    • Gość: donald Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:48
                      no fakt, ale zawsze lepiej późno niż wcale
                      • Gość: Dziad Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 06.08.06, 13:47
                        Czy ktoś wie kiedy ogłoszą konkurs na Prezesa, czy już tak zostanie?
                      • Gość: poeta Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:31
                        przyszła kryska na Matyska
                        • Gość: ed Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:16
                          Lepiej , Ha ha ha ! Gawiedz do rządu.Wyrzucić wszystkich.Władza w
                          ręce... Ale to już było , jak w piosence .Pożyjemy zobaczymy.
                          • Gość: ????? Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 14.08.06, 10:48
                            To kiedy konkurs?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka