Gość: rooster IP: *.internet.radom.pl 27.07.06, 19:16 Witam! Czy może ktoś polecic jakąs fajną stadninę w Radomiu lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rainbow22 Re: stadnina 27.07.06, 22:01 A co chcesz konkretnie robic w tej stadninie? Zacząć się uczyć czy tylko pojeździc dla przyjemności, a może potrenować? Jest dużo ośrodków jeździeckim w Radomniu i okolicach, ale wszystko zależy od umiejętności i tego, co tam chcesz robić :) Mogę doradzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: stadnina IP: *.radom.pl 27.07.06, 22:36 A wiec doradz. Jesli sie orientujesz, podaj rowniez ceny. Z gory dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: stadnina 28.07.06, 10:27 Nauczyć się jeździć konno możesz w MKJ Cwał, ośrodek ten znajduję się Wośnikach, a to jest jego strona internetowa www.cwal.info Drugim typowo rekreacyjnym ośrodkiem jest Studencki Klub Jeździecki w Lesiowie. Adres int. to www.skj.radom.pl Są tu zniżki dla studentów :) Jest dużo małych stajni w okolicach Radomia gdzie możesz pobrykać m.in. w Rajcu tuż za "czerwonym" kościołem na trasie do Kozienic po lewej stronie. Z drogi widac zagrody, godzina tam kosztuje chyba 20 zł. niestety nie mam namiarów. Jazdy prowadzi p.Asia (chyba nie przekręciłam imienia). Dalej to już w Jedlni Letnisko tuz przy zalewie w KJ Parkur u p.Krzysztofa Bąka, albo u p.Różańskiego vis a vis dworca kolejowego (po 2 stronie torów) Jeżeli chcesz potrenować to przejedź się do Kozłowa, tam trenuje p.Jarosław Płatos, jednak szczegóły musiałbyś z nim uzgodnić. On dojeżdża na treningi do SKJ'tu i Cwału. W wielogórze przy E7 po prawej stronie p.A.Popowicz ma konie i sklep jeździecki, ale czy tam można pojeździć to nie wiem..... Ceny jazd wszędzie kształtują się w okolicach 20zł, jzd powyżej 25 zł w naszym regionie to już drogo, no chyba że wybierasz się w teren wtedy stawkis ą inne :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś