Dodaj do ulubionych

Prezes RTBS "Administrator" odwołany

IP: *.radom.pilickanet.pl 21.02.03, 20:31
Bardzo dobrze, proszę po kolei eliminować pozostałości
koleżeńskich układów poprzedniej władzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: radix Re: Prezes RTBS IP: *.woi.waw.pl 24.02.03, 09:39
    • Gość: radix Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.woi.waw.pl 24.02.03, 09:53
      Lepiej późno niż wcale Panie Prezydencie Banasiewicz, zrobił Pan dobry początek
      teraz proszę pójśc za ciosem i wyczyścić z funkcyjnych działaczy SLD struktury
      urzędu, a jest ich tam bardzo wielu, czy Pan tego jeszcze nie dostrzegł, że ta
      V kolumna sieje zaqment w nowo tworzonej rzeczywistości radomskiej, przykład
      chociażby likwidacja szkół, ale nie bez winy Pani Kutkowskiej - brak
      profesjonalzmu.
      Informacja dla Pani Ingi Pawłowskiej nie ma już wicków są zastępcy prezydenta.
      • Gość: Jakub. Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: 212.244.146.* 24.02.03, 12:04
        Oby te fanfary nie zabrzmiały za wcześnie.W RTBS "ADMINISTRATOR" należy
        jeszcze zmienić wielu ludzi - popleczników Kołdeja.Zostawił tam przecież
        Urszulę Nowicką i wielu innych "godnych" siebie.
        Ponadto ma jeszcze fuchę kilku syndyków.Z takim facetem nie ma żartów.To bardzo
        pamiętliwy gość,który nie powiedział jeszcze ostatniego zdania... niestety.
        • Gość: rubikon Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 10:25
          z Waszych wypowiedzi wyziera infantylizm zarówno w ocenie Pana Kołdeja jak i
          dobrodziejstw płynących z jego odwołania . Zostanie ogłoszony konkurs na fotel
          Prezesa RTBS . Stanowisko obejmie to dynamiczna osoba , znająca języki
          obce ,majaca wiedzę z zarządzania i planowania , najlepszy kandydat
          fachowiec .Człowiek ten nie zawrze umowy z panem Kłysem na zakup ruiny
          budowlanej i nie narazi RTBS na ogłoszenie upadłości wskutek tej decyzji .
          Roboty budowlane w zasobach Administratora będzie wygrywała tania i solidna
          firma , niepowiązana personalnie i towarzysko z aktualnymi władzami miasta ,
          Radmury będą pięły się do góry , fuj mury , będzie lepiej , czysciej i na
          pewno weselej , a rachunki i tak zapłaci Gmina Radom i jej mieszkańcy , ale to
          juz inna bajka .
          • zooza Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany 25.02.03, 11:29
            Ciekawi mnie, co stałoby się z mieszkańcami, tzw. mieszkań "na wynajem"
            znajdującymi się w zasobach Administratora, gdyby RTBS ogłosił upadłość??????
            • Gość: rubikon Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 14:29
              Pan B.. juz o tym myśli ,plany ma dalekosiężne , w końcu co prywatne to
              efektywne .... taki Administrator to przeżytek , zarządzać może prywatna
              spółka , "fachowców" u nich w rodzinie dostatek ,..wtedy nam dopiero pomalują
              świat na różowo i zielono , a nas na szaro ....
              • zooza Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany 26.02.03, 08:33
                Gość portalu: rubikon napisał(a):

> Pan B.. juz o tym myśli ,plany ma dalekosiężne

ale o czym, co masz na myśli?
                • Gość: rubikon Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 11:16
                  zoza, z całym szacunkiem , ale dosyć jasno sie wyraziłem .Cała nowa ekipa
                  rządząca Radomiem zawodzi , nastepuje rozmycie kompetencji i przejrzystośći
                  podejmowanych decyzji. To tak a propo dla epatujących się mundurem . Widać
                  natomiast dotarcie układów i wytyczenie celów , w tym likwidacja RTBS .
                  Organizacja Radomia jako miasta kolesiów , jest kolejnym smutnym przejawem
                  słabości w relacjach rządzący - rządzeni .Rządzący łapią jak grype wirusa
                  arogancji , który po Polsce krąży w powietrzu , od morza do Tatr .Taka jest
                  prawda i nic tego nie zmieni , dopóki bedziemy tylko masą wyborczą , ważną raz
                  na cztery lata w niedzielę . Dlatego wracam do mojej małej ojczyzny ,
                  patrząc na te miernoty z boku i pisząc sobie na forum , ku pokrzepieniu .
                  Wracając do wątku głównego pan K. dla mnie jawił sie jako nieliczny
                  przedstawiciel ludzi z pozytywistycznym nastawieniem dla miasta Radomia ,
                  skuteczny w działaniu /1100 mieszkań/ , umiejętnie poruszający sie po polu
                  minowym partyjnych układów , potrafiący byc manager'em i człowiekiem ...nie
                  pisze laurki , staram sie obiektywnie oceniać rzeczywistość, nie jestem i nie
                  byłem pracownikiem RTBS , nie znam osobiście Pana Kołdeja , po prostu myślę i
                  analizuję ...oraz mieszkam na Kołdejówce ..
                  • zooza Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany 26.02.03, 13:02
                    Gość portalu: rubikon napisał(a):

> zoza, z całym szacunkiem , ale dosyć jasno sie wyraziłem .

Chyba nie dosyć, skoro o to spytałam ;-)
                    Można było to odczytać jako myślenie o losach mieszkańców RTBS....;-) - ale kto
                    by się przejmował takimi szczegółami...

Widać, że jesteś doskonale zorientowany w układach radomskich - "kto, z kim, za
                    ile, itp." Nie wnikam i nie wypowiadam się na ten temat bo jest mi dość obcy.
                    Jako mieszkance tego miasta zależy mi tylko na tym, żeby ekipa, która ma
                    władzę - wykorzystywała ją właściwie i by tacy, jak ja - czuli się w Radomiu
                    dobrze.

Pozdrawiam,
                    Zooza
      • Gość: fajf Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.leased.ids.pl 26.02.03, 11:00
        Wiceprezydent Kutkowska przygotowała rektrusturyzację sieci w pełni
        profesjonalnie.Czytałem to opracowanie bardzo dokładnie .Lepiej nikt by tego
        nie zrobił.Obrzydliwe jest to że kiedy podejmuje się niepopularne decyzje to
        tchórze uciekają / Golka i Sternalski/, lub rżna głupa jak Wspólnota
        Samorządowa, a potem sam prezydent ulega naciskom i powoli się wycofuje.Za rok
        ta operacja będzie bardziej bolesna.A Kołdej kolega Banasiewicza nie zostanie
        skrzywdzony.
        • Gość: Jakub. Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: 212.244.146.* 26.02.03, 13:19
          Czy aby przypadkiem nie poplatały Ci się tematy ?To chyba nie ten temat ?
    • Gość: ZZ. Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.pl 26.02.03, 21:42
      Ale jesteście nafaszerowanie nienawiścią wobec P.Kołdeja.
      A moze odezwą się ci, którym pomógł PKołdej. A może zabierze głos b. Prezydent
      Radomia /póżniejszy Wojewoda Radomski/, mógłby wiele powiedzieć na temat LEWICY
      pracującej w Administratorze.
    • Gość: JoteR Re: Prezes RTBS 'Administrator' odwołany IP: *.radom.pl 28.02.03, 02:33
      Nareszcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka