Gość: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:15 Za co radomianie kochaję to piękne miasto? Bo nie da się ukryć, ze jest ładnie połozone, nie tak jak nasz poczciwy radom - płasko jak na talerzu...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UWAGA nieodpowiadajcie na ten POST!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.08.06, 13:30 ta osoba ktora go napisala bedzie sie podniecala kazdyw watkiem niema sensu odpisywac! to prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: nieodpowiadajcie na ten POST!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:37 no coś ty, nich dzieciack ma radochę. Radom kochamy dlatego, że nie leży nad morzem, rzeką, jeziorem i nie ma tu gór. Gdyby leżał gdzie indziej małe jest prawdopodobienstwo, że byś tam mieszkał. Ciesz się dzieciaku, że nie mieszkasz w Nigerii, bo wtedy to poważnie byś się zastanawiał dlaczego ludzie z Radomia jeżdżą nad morze Bałtyckie się opalać, i to tylko pod warunkiem, że miałbyś atlas. Napisz, dlaczego krety lubią mieszkać w zawilgoconych norach niż w cieple na słoneczku, będzie to ciekawszy temat. Julia García Adijos Correduría de Seguros Sl. Propietario de la empresa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:42 Ten Pan/ta Pani UWAGA chyba czegoś nie rozumie, natomiast drugi post jest chyba nie na temat - ja w każdym razie nie pytam, czemu kochamy nasz cudowny RADOM, a dlaczego podobają nam się Kielce.:) Pozdrawiam najserdecznniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:49 źle jest postawione pytanie. Powinno być: Czy podobają Ci się Kielce, jeśli nie to dlaczego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:55 Tym samym komplikuje Pan pytanie, zmuszając forumowiczów tylko do określenia się: tak -lubię, lub nie - nie podoba mi się... Bez sensu. Pytanie ma być otwarte i na tym polega sens tego wątku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:58 no dobra, wszyscy kochamy kielce bo nie da się ukryć, ze jest ładnie połozone, nie tak jak nasz poczciwy radom - płasko jak na talerzu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:00 Już lepiej, ale ja to skądś znam.... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
frytek666 Re: Za co kochamy Kielce? 23.08.06, 14:24 Wypadalo by zapytać czy wogule lubimy Kielce :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:40 Pewnie tak, ale może załóż taki wątek, bo efekty są przewidywalne od razu .... Poza tym popracuj trochę ze słowinikem ort; (W ogóle ) :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:45 Na pewno Kielc nie kocham, bo i za co? Za samo położenie? Kocham swoje miasto Radom, bo się w nim urodziłem i tu mieszkam. Natomiast same Kielce są miastem jak każde inne, jednym się moga podobać, a innym nie. A o to czy ktoś kocha Kielce, to zapytaj najlepiej samych mieszkanców tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:32 No jest to jakas myśl, ale nie przyszło mi do głowy, żeby wchodzić na forum kieleckie..:))), no bo jak piszę tu to wydaje się, że nie można skoczyć gdzie indziej..:)) Blondynkowate pozdrowienie Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Za co kochamy Kielce? 23.08.06, 18:58 Twoj pytanie manipuluje forumowiczami ponieważ odrazu zakładzasz że wszyscy kochamy Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:05 Zakładam, ze odezwą się osoby kochąjace kielce...:) Manipulacja to wstrętne słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 elemencik 23.08.06, 21:23 Powinienes zadac pytanie - co sädzicie o Kielcach? I tu bedzie pole do POPiSu ;) Zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze manipulujesz i celowo siejesz tu zamet. Wiesz, jaki stosunek majä Radomianie do Kielc. Takie pytanie zadaj na forum kieleckim, a nie tu... Pozdrawiam z München! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:11 Człowieku z München, o jakim zamęcie tu piszesz? O forum kieleckim już pisałem, więc jaki problem? A dodajesz, że wiem jaki mają stosunek radomianie do kielc... hmm , no wiem, może taki jak torunianie do bydgoszczan, zatem powinno się to zmieniać, nie prawdaż? Nie sądzę, aby zmiana tytułu watku coś dała. Otóż: posądzono by mnie o mnożenie wątków. Bezsens kompletny. Und nun ganz privat. Wie finden die Münchner die Heiligenkreuzberge mit deren Hauptstadt? Vielleicht kannst du eine Art Umfrage machen. Mach's gut und Tschüs! Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: elemencik 23.08.06, 23:06 I tak nic nie osiägnäles tym swoim zapytaniem... Über München können wir wir viel reden... Mach´s gut auch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:31 A dlaczego nie osiągnąłem? Bo nie chcesz się wypowiedzieć, czy niejasno się wyrażam? München, hmm, ist das nicht dieses Millionendorf mit ein paar neuen Bezirken? :) Gespräch über alle möglichen Biersorten kommt nicht in Frage. :) Bis später und schlaf gut! Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: elemencik 24.08.06, 00:13 Widze, jakie byly odpowiedzi pozostalych forumowiczöw. Co ja sädze o Kielcach? Jako miasto sä mi na serio obojetne. Majä ciekawe polozenie i bogatä historie. Zawsze mialy lepsze wladze niz Radom. Znajdujä sie tam obskörne dworce PKS i PKP. Juz Radom ma ladniejsze. München - das ist nicht Dorf!!! Ist mehr schöner als Krakau ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: elemencik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:18 O nein, nicht schoner als Krakau, niemand! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:32 No wreszcie rzeczowy wpis, dziękuję. Faktycznie te dworce są masakryczne..:), choć ten ich "spodek" czy "ufo" (czyli PKP) jak kto woli było chlubą PRL-u..:)) A co do München... hmmm - widzę, że jesteś tam raczej krótko, ale to nic. Monachium nazywane jest przez Niemców "milionową wioską" i mieszkając czy pracując tam, wypadałoby to wiedzieć... :) Pozdrawiam. Natomiast porównanie z Krakowem na korzyść M. przemilczę..... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: elemencik 24.08.06, 10:33 Mylisz sie - ja pracuje i mieszkam tam juz od jakiegos czasu, tyle ze wczesniej z powodu studiow jezdzilem tam raz na jakis czas, ale miasto bardzo dobrze poznalem. Doskonale wiem, jak Niemcy nazywajä München. To jest powöd do dumy dla tego miasta. Wg mnie Monachium jest ladniejsze niz Kraköw, bardziej czystsze i lepiej przystosowane do przyjecia turystöw. Co zresztä swiadczy o tym bardzo duza liczba turystöw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:57 Jeśli już z Kielc zjechalismy do Monachium i Krakowa, to nie gdzie indziej, jak w polskiej prasie czytałem w wakacje, że Kraków zwyciężył jako najatrakcyjniejsze turystycznie miasto europejskie ... przed Pragą (którą uważam za szczyt piękna) i Paryżem. O München słowem się nie zająkneli..:) Ta informacja była powtarzana i mnie bardzo zdumiała. Zaś jeśli chodzi o bazę turystyczną, czy jak kto woli - miejsca noclegowe i atrakcje, to śmiem twierdzić, że Kraków jest przygotowany rewelacyjnie. A wracając do München i comeback666 :) Co ciekawego porabiasz w stolicy Bawarii? Jesteś na stałe czy wracasz do Radomia? No i jeszcze te linki muzyczne :) - tak Ci się podobają te pannice z Tic Tac Toe? Ja nie znoszę! Miały taki utwór spokojny, clip pokazywał jakąś ulicę zalaną deszczem, auto, potem chyba jakaś sala w szpitalu... To podobało mi się. Tylko to. Znasz? No i co ta diabelska cyfra znaczy przy nicku? :)) Jak za dużo pytam to mnie zgaś, jak nie, to odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 elemencik :) 24.08.06, 16:28 Owszem - ja röwniez takä informacje przeczytalem i to w niemieckich gazetach. Praga, Tallinn czy Sarajevo - to röwniez moje ukochane miasta ;) Obecny boom Krakowa zwiäzany jest z wejsciem Polski w struktury Unii Europejskiej. A co sie z tym wiäze? A to, ze Polska juz nie jest traktowana (jak kiedys) przez turystöw z Europy Zachodniej jako dzicz. Poza tym boom Krakowa tez jest w czesci przypisywany pojawieniu sie w Polsce (cale szczescie) tanich linii lotniczych. Dzieki temu w takich miastach jak Kraköw, Tröjmiasto, Warszawa czy Wroclaw mozna bardzo czesto spotkac zagranicznych turystöw. Kraköw owszem - jest atrakcyjnym miastem i cale szczescie, ze wreszcie Europejczycy docenili to. A wracajäc do mojego München... Chcialbym, zebys zobaczyl, ilu turystöw jest u nas kazdego dnia i o kazdej jego porze. Taki boom München przezywa juz od dluzszego czasu. Na kazdym kroku widac autokary wypelnione turystami z takich krajöw jak Japonia, Korea Poludniowa, USA, Kanada, Wlochy, Hiszpania, Francja, Belgia czy ... nawet Polska! ;) Marienplatz czy slynna bawarska pijalnia piwa po prostu pekajä w szwach od ilosci ludzi. Takiej ilosci turystöw nie widzialem w Krakowie (a bylem tam 2 razy w tym roku przez pare dni), jak tu w München. Jednym z minusöw München sä ceny. Ogölnie zycie jest dwa razy drozsze niz w Berlinie! Mieszkania sä czasem drozsze 3 razy niz w innych czesciach Niemiec. Ale za wszystko sie placi... Owszem, Kraköw jest byc moze lepiej przygotowany na przyjecie turystöw niz przed rokiem czy dwoma latami, ale i tak baza noclegowa (w poröwnaniu z München) nie jest az tak rozwinieta, jak byc powinna. Ale wierze, ze za pare lat bede mögl powiedziec - ze jest zaj.... To tylko moje zdanie. Znam wielu Bawarczyköw, ktörzy uwielbiajä Kraköw. I to jest ok. Jednak wg mnie - München jest ladniejsze jako miasto i jako miejsce do zwiedzania i wypoczywania anizeli Kraköw, choc Kraköw röwniez bardzo lubie ;) Tutaj w München wspaniale zycie majä rowerzysci. Na kazdym kroku spotkasz tu trasy rowerowe, ktörych brakuje naszym polskim miastom... W taki sposöb coraz wiecej turystöw zwiedza to miasto. Zainicjowali to wlasnie Japonczycy ;) Co ciekawego robie w München? Pracuje i od pazdziernika podejme studia (to bedzie juz möj drugi fakultet). Do Radomia nie chce wracac. Nic mnie tam nie czeka dobrego. Röwniez w planach (na najblizsze 10 lat) nie mam, wröcic do Polski. Przyjechac do rodzinki i znajomych albo odpoczäc nad polskim morzem lub w polskich görach - zawsze chetnie! ;) Tu jest mi dobrze i niech tak zostanie. Tic Tac Toe jest jednym z moich ulubionych zespolöw. Zawsze podobaly mi sie ich teksty (ktöre möwiä o prawdziwym zyciu, bez owijania w bawelne) i muzyka. Zresztä ja jestem wychowany na niemieckiej muzyce i artystach takich jak: Die Ärzte, Die Toten Hosen czy Nena. Ale slucham tez innej muzyki typu metal, rnb, pop czy... muzyka balkanska i arabska ;) Piosenka Tic Tac Toe, o ktöra pytasz, nosi tytul: ``Verpiß´ dich!``. To juz klasyka ;) To bylo pierwsze wcielenie Tic Tac Toe. Grupa (na szczescie) wröcila po 8 latach w starym skladzie i jest ok. ``Verpiß´ dich!`` to jeden z najwiekszych hitöw tej grupy, ktöry nawet byl na 1. miejscu list przebojöw w Polsce! Nie bede moze pisal, co to ten tytul oznacza po polsku, bo niestety, cenzurka obowiäzuje na tym forum ;) A ta diabelska cyfra przy nicku... Hmm... Nigdy nie ukrywalem, ze nie jestem zwolennikiem kosciola w Polsce - tzn. tego, co glosi i reprezentuje. Za duzo jest w tym falszu i dlatego powiedzialem sobie, ze nie bede ich sluchal i zaden z nich mnie nie bedzie z ambony pouczal... Owszem - jestem osobä wierzäcä, ale nie uznaje ksiezy... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:51 Bardzo dziękuję za wyczerpujący post. Moda na Polskę - tę turystyczną - jednak jest. Może to jedna z nielicznych od razu widocznych zalet wejścia do UE. :) O cenach w Monachium wiem, bo znajomy usiłował tam podjąć studia i podjął tylko gdzieś w okolicy :) "Verpiss dich", faktycznie, była taka piosenka, a znaczenie, hmm, znam...:) Nie przepadam za współczesna muzyka niemiecką, lubię to co stare, stąd sentyment do rzeczy lat 80-ych, na których sie wychowywałem, aczkolwiek T.T.T to jednak band lat 90-ych. Wtedy już nieco ignorowałem :) te młodzieńcze zespoliki. No oczywiście, że nena. mam na DVD jej koncert na 20 lecie. Po prostu odjazd! bardzo ostrej muzyki nie słucham, a tej "egzotycznej" nie znam na tyle by sie wypowiadać... Ale wyjaśnienie nicku hicior. :) Pozdrawiam München und die Umgebung. Wie ist das Wetter bei euch? Bei uns geht es langsam in Richtung Herbst. Schade...... Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: elemencik :) 24.08.06, 19:39 Das Wetter in München ist verrückt. Einmal Sonne, einmal Regen. Seit ein paar Tagen fühlt man in München, dass Herbst bald wieder kommt ;) Wirklich schade... Dodam jeszcze, ze mimo iz nie akceptuje ksiezy i calego zlepku tych wszystkich swietoszköw, to jednak mam szacunek i uznanie dla papieza Benedykta XVI. Akurat 12 wrzesnia bede mial okazje Go zobaczyc w München ;) Przyklad muzyki balkanskiej masz... Kliknij na dole w nazwe Severina. To wspaniala chorwacka piosenkarka ;) A co do Tic Tac Toe - niby byly kiedys zespolem mlodziezowym - to jednak teksty (wg mnie) nie za bardzo byly w tym stylu. Byly za powazne dla przecietnego sluchacza. Ale byly prawdziwe ;) Tak jak teksty z ostatnich singli TTT - ``Spiegel`` czy ``Keine Ahnung``. Powiadasz, ze wyjasnienie mojego nicka to hicior? Fajnie ;) Viele Grüße! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:12 Rzeczywiście brzmi to po bałkańsku, ale akurat jakos nie specjalnie mnie to porwało..:), może spróbuję później jeszcze raz... Właśnie najwięcej takich rytmów mozna spotkac na tej nieszczęsnej eurowizji... A tak z ciekawości - kiedy "złozyły się " znów te panienki z TTT? Przecież rozpadły się w atmosferze skandalu i totalnego skłócenia .... - oglądałem wywiady w niemieckiej TV... Hmm Jesli chodzi o Benka 16, to ja mam ambiwalentny stosunek do niego. Wyczuwam dystans, lęk z jego strony, onieśmielenie, brak otwartości, no facet nie jest sobą itd.itp. Nie ma tego "czegos" co miał JPII. Z drugiej strony jesli ma się pod soba taki autorytet... trudno mu sprostać. No to pozdrów ode mnie papieza w Monachium. :) A pogodę mamy zbliżoną, ja się cieszę i dobrze czuję, choć lata to to raczej nie przypomina. Nie tęsknię jednak za lipcową afryką, broń Boże! (albo : szatanie ;) ) Trzymaj się elemencik Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: elemencik 24.08.06, 20:21 Czemu mowisz, ze Eurowizja jest nieszczesna? W kazdej edycji zawsze znajdzie sie pare fajnych piosenek. Szczegolnie 3 ostatnie edycje ;) Tic Tac Toe powröcily oficjalnie w grudniu zeszlego roku. Najpierw Ricky (czyli ta, co opuscila szeregi grupy w 1997 roku) pogodzila sie z Jazzy (ta przy kosci) w 2004 roku, a potem przyszedl czas na uscisk dloni z Lee (ta tleniona blondynka z dredami). I ten powröt majä calkiem udany. Niedawno byly w Monachium. Bylem na tym koncercie ;) Byl super ;) Wiesz... Benedykt XVI jest calkowicie inny niz Jan Pawel II. Takiego papieza, jak nasz, juz nigdy nie bedzie. Ale mimo to czuje respekt do obecnego papieza. Na pewno pozdrowie ;) Ja tez nie tesknie za 36 stopniowymi upalami, jakie mielismy tutaj w Bawarii przez ponad tydzien. A w tej chwili cholernie leje... I jest zimno - tylko 11 stopni... Pozdrav iz Njemjacka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:57 No ładnie... z kielcami i ich urokiem to ta dyskusja nie ma za wiele wspólnego..:) I tak oto stał sie to jeden z najpopularniejszych wątków na forum Radomia i ... to bez wyzwisk i chamstwa, choc nie zapowiadało się to tak rózowo.. Eurowizja to drażliwy temat. Myslę, że Polacy, w tym dziennikarze, telewidzowie i internauci mówią jednym głosem - festiwal tandety i obciachu jakich mało. Zgadzam sie w stu procentach. Na placach jednej ręki mozna policzyć ile ciekawych piosenek było w ostatnim pięcioleciu. Masakra. Do tego te żenujące głosowania jednego państewka na drugie, sąsiadki na sąsiada i odwrotnie. W polskiej Tv od lat przed głosowaniem prowadzący podsyca atmosferę obstawianiem ile punktów będzie na kogo - i nie myli sie w tym prawie nigdy. Czasy Abby, Cliffa Richarda czy takiej Kathariny And The Waves, którzy zrobili kariery, bezpowrotnie minęły. Wolałbym, aby w nowej europie takiego kiczu, cepelii i festyniarskiego badziewia nie promowano. Dzięki za wyjaśnienia o złożeniu się TTT. Spróbuję do czegos dotrzec na YouTube.:) Ale takie COMEBACKI :) rzadko kończą sie szczęsliwie. Odbierane są jako próba skoku na kasę i nic więcej. :) Upały największe spędzałem nad naszym morzem, gdzie jednak 36 stopni to nieosiągalna wielkość, ale 30 była przez całe 2 tygodnie. Jak dla mnie koszmarna pogoda. ;) Lecę już. papa elemencik Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 elemencik 24.08.06, 21:10 Ja mam jedank odmienne zdanie na temat Eurowizji. Bylo bardzo duzo fajnych piosenek. Co do glosowania - w pelni sie z Tobä zgadzam... Za duze powiäzania miedzy säsiadami... Wiem, ze to troche komercyjny festiwal, ale sam zobacz, co zrobili z Sopot Festival? Skoro taka Mandaryna, Stachursky czy Sumptuastic tam wystepujä... Albo w zeszlym roku Scorpionsi czy jakis Gordon Haskell? Lata swojej swietnosci majä juz za sobä... Kiedys Sopot byl miejscem, gdzie wystepowaly prawdziwe gwiazdy - i to duzego formatu. A teraz Sopot spada na psy. Mimo iz w tym roku przyjedzie swiatowa gwiazda - Elton John, to jednak nie odbieram tego pozytywnie... Kicha, jak ich malo... Co do YouTube - to wspaniala stronka. Jeszcze 2 tygodnie temu byl tam teledysk do piosenki ``Verpiß´ dich``, a teraz jakos nie ma... Upaly u nas byly przez pare dobrych dni... Wlasnie jakies 3 tygodnie temu padl rekord w Monachium, jesli chodzi o temperature latem. Takiego upalu tutaj nie bylo od 1947 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemencik Re: elemencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:09 Porównywanie Sopotu z Eurowizją jest od roku oczywiscie trafione, bo od kiedy TVN przejął pieczę nad tym zjawiskiem, mamy co mamy - napisałeś zestaw wykonawców. szkoda gadać. A perełki zdarzają się oczywiscie. Teraz Eltonik Johnik :) przyjedzie. Na szczęscie Jedynka ma tez Festiwal jedynki w sopocie, gdzie stara się powstrzymywać ać dobre tradycje. W tym roku była kicha, ale rok temu cudowny koncert gwiazd lat 80-ych no i koncert Blondie, Gwiazdy przez największe G. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-m Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.lns6-c12.dsl.pol.co.uk 23.08.06, 15:15 KOCHAM KIELCE A CO KOCHAM TO PIER..LE. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk A ja Kocham Radom! 23.08.06, 15:21 Kielce nawet lubie (i podziwiam za operatywnosc), maja faktycznie malownicze polozenie. Ale kocham Radom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
comeback666 Re: A ja Kocham Radom! 23.08.06, 20:32 ... i mädre wladze, ktörych zawsze brakowalo w Radomiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Za co kochamy Kielce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:24 A ja nie znam kielc. Wiem tylko, ze tam jest taki kamieniołom, gdzie jest fetsiwal harcerzy, jakos się nazywa ale nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Za co kochamy Kielce? IP: 199.67.203.* 28.08.06, 10:23 Gość portalu: elemencik napisał(a): > Za co radomianie kochaję to piękne miasto? Bo nie da się ukryć, ze jest > ładnie połozone, nie tak jak nasz poczciwy radom - płasko jak na talerzu...:( Kto jest największym bohaterem w historii i dlaczego stalin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Radom nie KOCHA kielc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:31 Stosunek mieszkańców Kielc do Radomia jest znany tak jak stosunek Radomian do Kielczan teź.Po co ciągnąc ten wątek!Ja Kielc nie lubię nigdy tego nie ukrywałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: Radom nie KOCHA kielc! IP: 213.199.233.* 28.08.06, 13:50 a ja lubie Radom i tego nie ukrywam ( znam jeszcze 10 osób, które lubią.. napewno jest ich więcej) pzd z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Radom nie KOCHA kielc! IP: *.chello.pl 28.08.06, 13:54 KR! Jak zwykle generalizujesz... Ty, to nie koniecznie 'Wy' (Radomianie). Znam sporo mieszkańców Twojego miasta, którzy lubią Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś