Dodaj do ulubionych

Przepraszam :)

03.09.06, 13:14
Chce wszystkich których w jakiś sposób w niedalekiej przeszłości uraziłem na
tym forum i doszedłem do wniosku że powiniennem to jakoś naprawić dlatego
wszystkich którzy czuja sie urażeni w jakiś sposób przeze mnie serdecznie
przepraszam :)

POzdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • nemne Re: Przepraszam :) 19.11.06, 09:50
      Za pośrednictwem tego forum chciałbym przeprosić Grzesia Bystrzejewskiego i
      Władka Niemirskiego za krytykę jaką zamieściłem na forum w stosunku do nich
      jako radnych.
      Ma to związek z faktem, że bardzo często uczestniczyłem jako widz na sesjach
      rady gminy i irytowało mnie, że rozpatrywano sprawy dotyczące bezpośrednio
      jakiejś społeczności (w ich przypadku to Odrzywołu i np. "stodółki na rynku")
      i ……. „cisza” z Ich strony.
      Uważałem, że na takich sesjach nie trzeba się „bić”, ale chociaż czasami można
      (z całym szacunkiem do Wójta) wyrazić swoje zdanie tak jak to czynił
      niejednokrotnie p. Gapys, który np. wyraził swoje zdanie na temat miejsca
      lokalizacji pomnika Ojca Świętego i jeszcze do tego przekonał radę. (miałem
      podobne zdanie jak p. Gapys)
      Chociaż jak sobie przypominam, to jednak był taki przypadek, że zachowaliście
      się obaj jak reprezentanci Władzy. Było to wtedy, gdy odbywała się sesja w
      sprawie ławnika do Sądu Pracy w Przysusze.
      Dopiero niedawno dowiedziałem się, że Wasza postawa (obiektywna) nie spodobała
      się „Pewnym Osobom” i dlatego …….dywanik, ponieważ osoby Wam bliskie są
      zależne „od kogoś tam”.
      W związku z powyższym, jeszcze raz Was za to przepraszam, tym bardziej, że do
      Was jako osób fizycznych (nie radnych) nigdy nie miałem żadnego „ale”.
      Z wyrazami szacunku - Sławek Gajewski
    • on_odrzywol Re: Przepraszam :) 19.11.06, 14:02
      Część Sławek
      Na rynku dowiedziałem się że masz zamiar zrezygnować z pisania na forum o tych
      wszystkich przekrętach, że chcesz się pogodzić z JNP dla dobra Gminy......to
      mnie bardzo zabiepokoiło :-( Dlatego chce Ci przypomnieć że wybraliśmy Cię
      dlatego żę jako jedyny jawnie przeciwstawiłeś sie władzy ( ŻE TAK DALEJ BYĆ NIE
      MOŻE!!! ) Pamietaj o tym żę masz z nimi walczyć a nie układać sie!!!!! A gdy
      teraz czytam twoje wypowiedzi że przepraszasz, żę jest Ci głupio to jest mi
      slabo.

PS Nie chcę żebyś się na mnie obraził ale chcę tylko zapobiec późniejszym
      nieporozumienią. Bo musisz wiedzieć że głosowałem na Ciebie z całą moja rodziną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka