Dodaj do ulubionych

ochrona GOLIAT

IP: 218.56.144.* 05.09.06, 14:47
Co to sie dzieje,ze wszystko uchodzi im na sucho.W piątek wieczorem tak pobili
mojego kolege,że zabrało go pogotowie i leży w szpitalu mam nadzieje,ze ktoś
sie tym zainteresuje bo do tej pory to już nie pierwsza ofiara tej firmy
czyżby wszyscy sie bali chodzić na policje???
Obserwuj wątek
    • Gość: marti Re: ochrona GOLIAT IP: 82.139.56.* 05.09.06, 15:09
      a ja jestem bardzo zadowolony z dzialalnosci tej firmy jedna z niewielu w
      Radomiu o pelnym profesjonalizmie, naprawde chroni a nie tylko bieze za to pieniadze
      • Gość: Dawid Re: ochrona GOLIAT IP: 82.139.51.* 05.09.06, 19:12
        Jakie Pobili ???
        Widziałem jak go skuli w kajdanki , wezwali do twojego kolegi pogotowie , bo on
        jest ponoć cukrzykiem ( Tak sam powiedział)albo oćpał sie jakiegoś świństwa ,
        opił sie wódki i cukier mu raptownie skoczył, apotem momentalnie spadł Jeli
        został pobity , to niech zgłosi to na policje . Z tego co widziałem to wezwali
        też policje Zawiadomienie zosało złożone sprawdż w komendzie . Widziałem
        wszystko z moją dziewczyną w razie czego moge byc świadkiem . Ktoś wreszcie
        wziął się za ćpunów i kryminalistów . Wiec panowie z Goliata tak dalej trzymac
        • Gość: XBOR Re: ochrona GOLIAT IP: 82.139.55.* 05.09.06, 20:41
          niedokonca jest tak jak mowisz robia porzadek zgadza sie(chwala im zato) ale widzialem tez akcje gdzie gosc byl pijany potknol sie i szturchnol ochroniarza, odrazu dostal w twarz i zostal wyprowadzony. Wiec chyba cos nie tak!! to ze ktos jest pijany ale nie agresywny to nieznaczy ze trzeba go odrazu lac. Poto chodzi sie do lokalu zeby sie napic odstresowac i jesli ktos juz jest pijany(nienadaje sie juz na przebywanie w miejscu publiczny...) powinien byc wyprowadzony wsadzony w taxi i narazie zapraszamy ponownie!! a nie odrazu po gebie. Wlasciciel lokalu powinien porozmawiac z ochrona i bardziej szanowac klientow ktorzy zostawiaja kase poprzez kupowanie alkoholu. NIe sztuka jest zlac goscia ktory wazy 60 kg i ma 2,5 promila alkoholu we krwi. NIetedy droga panowie!!! Mysle ze kilka poprawek wprowadzi pan....porozmawia z ochrona i bedzie ok , bo sama organizacja pracy ochrony jest ...poprawna i mysle ze jest bezpiecznie. Ale zawsze moze byc lepiej....Pozdrawiam
        • allegro6 Re: ochrona GOLIAT 17.01.16, 20:07
          to w końcu cukier mu skoczył czy sie oćpał? wijesz się w zeznaniach jak węgorz
    • Gość: gaga Re: ochrona GOLIAT IP: 82.139.56.* 06.09.06, 21:53
      "gość" Ty się nie dziw, jaką policję przecież to jest policja
      • Gość: lolek Re: ochrona GOLIAT IP: 218.98.38.* 07.09.06, 12:01
        ale już nie długo i policja nie pokaże sie tam bo wiem,że cos sie kreci wokół
        nich. No i oczywiście jedno wieksze zgłoszenie i sami sie tam nie pokarzą bo sie
        bedą bali o swoje tyłki jeszcze zobaczycie i przyznacie mi racje maja swoją
        robote to jeszcze im mało.
        • Gość: ori Re: ochrona GOLIAT IP: *.tkdami.net 07.09.06, 13:22
          no panowie polucjanci czy tak można sobie dorabiać,przecież jesteście
          funkcjonariuszami publicznymi czy lejąc kogoś po gębie to robicie to jako
          funkcjusze chyba tak bo macie bronic nas przez 24h mam nadzieje ,że ktos zrobi
          z tym porządek
        • Gość: PROKURATOR Re: ochrona GOLIAT IP: *.udn.pl 07.09.06, 15:02
          Chyba mylicie FIRMY! Ja słyszałem że tak naprawdę to kręci się wokół SKORPIONA,
          w wyniku czego mają stracić wszystkie TRZY koncesje.Czyżby łamali prawo?
      • Gość: serwer Re: ochrona GOLIAT IP: *.static.apol.com.tw 07.09.06, 12:28
        no jaka reklama dla firmy policja!!! szkoda ze tylo to pisze jedna osoba i to
        pewnie właściciel haha zobaczcie
        adresy IP gaga,marti,dawid,xbor
        • Gość: marti Re: ochrona GOLIAT IP: 82.139.56.* 07.09.06, 12:39
          trzeba umiec czytac ip a nie madrzyc sie
          • Gość: minister Re: ochrona GOLIAT IP: 211.199.246.* 07.09.06, 18:41
            no pan Zbigniew Ziobro zdecyduje co z tym goliatem zrobic,a w szczegulnosci z
            batorem chyba,ze jak zwykle pójdzie wielka kasa.
            • Gość: L B K B Re: ochrona GOLIAT IP: *.tkdami.net 08.09.06, 00:12
              te minister. taki sam jesteś jak ten od edukacji tylko ,że tamten nie robi
              takich byków. powtarzam : szczególności zawsze piszemi "ó". a tak wtrącając do
              tematu to czy Wy wszyscy jesteście ślepi.... tak naprawdę to nie chodzi o to
              czy ktoś kogoś pobił, czy ten ktoś udawal lecz chodzi o wpływy i kasę. przecież
              to wewnętrzna walka dwóch lokalnych A.O. Goliata ze Skorpionem. gdy jedni się
              bogacą i zyskują klientelę to drudzy im podkładają świnie i opisują gdzie się
              da i na odwrót. na pewno większość postów w tym temacie to wymiana poglądów
              między obydwoma stronami tego wątłego konfliktu. i nikt mi nie powie że tak nie
              jest. tak było , jest i będzie. a tak a propos gdy byłem w g2 to żadnej psiarni
              tam nie widziałem ani w mundurach ani wtych swoich cywilnych polunezach. wogóle
              czy to ważne kto ochrania dany klub.... pewnie że nie... bo nam jest wszystko
              jedno kto byle by było fajnie miło i spokojnie, a czy to będzie Goliat czy
              Skorpion wsiorawno. bardzo się rozpisałem..sorki. ale strasznie mnie to wkurza
              jak czytam sobie forum a tam ciągle Goliat jest be a Skorpion jest cacy i na
              odwrót Goliat cacy , Skorpion be. ludziki opamiętajcie się przecież tak
              naprawdę wszyscy gracie w jednej drużynie.jesteście sami w swoich ładnych
              mundurkach przeciwko wszyskim łobuzom, bo oni żeby wam dokopać będą się
              jednoczyć a nie kłócić. pamiętajcie o tym. acha! mnie to nie przeszkadza że
              psiarnia chce sobie" dorobić". w warszawie też stoją na bramkach, pod klubami
              stoją ich radiowozy i jest ok. na tym koniec. prośba :JAK CHCECIE SIĘ OPLUWAĆ O
              BYLE CO TO NIE RÓBCIE TEGO TUTAJ... wystarczy. z męskim, twardym
              pozdro....Lekki bojowy kij bambusowy!
    • Gość: sdfg Re: ochrona GOLIAT IP: *.tkdami.net 07.09.06, 18:51
      a gdzie doszło do tego zdarzenia tak wogóle i kiedy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka