Dodaj do ulubionych

Niedźwiadek na Borkach

IP: *.waw.cdp.pl 06.11.01, 11:08
Czy może ktoś widział uroczego małego niedźwiadka, który łowi sobie ryby nad
zalewem na Borkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryba Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 06.11.01, 11:10
      Ja widziałam o mało mnie nie złapał. Teraz pewnie jest bardzo głodny i zapoluje
      na kaczki.
      • Gość: kaczki Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 11:17
        misie lubia kaczki, kaczki lubia misie
      • Gość: wandal Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 15:32
        To ty, rybko zwana Wandą?
        • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 07.11.01, 12:08
          Gość portalu: wandal napisał(a):

> To ty, rybko zwana Wandą?

Nie, ta na Borkach to rybka zwana Pandą

• Gość: ryba Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 12:18
            moze to Banda rybek?
      • Gość: Misiak Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 16:16
        Bo ma życie kawał smaczka, gdy raz rybka, a raz kaczka
    • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 06.11.01, 11:43
      Czy to jest "miś na miarę naszych możliwości"?
      • Gość: Thar Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 62.233.138.* 06.11.01, 12:17
        Go�ć portalu: M napisał(a):

> Czy to jest "mi� na miarę naszych możliwo�ci"?

To jest mis na miare naszych potrzeb.
        • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 06.11.01, 13:08
          Gość portalu: Thar napisał(a):
          > To jest mis na miare naszych potrzeb.

Nie ma takiego misia, powtarzam, nie ma takiego misia :))

• Gość: Voder Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.ats.pl 06.11.01, 13:36
            Gość portalu: Kaboom napisał(a):

> Gość portalu: Thar napisał(a):
            > > To jest mis na miare naszych potrzeb.
            >
            > Nie ma takiego misia, powtarzam, nie ma takiego misia :))
            >

Nie wiem co braliscie ale ja tez to chce ;))))))))
            Ale sie usmialem czytajac ten watek ;))))

• Gość: tytus Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 13:46
              ja jadlem paroweczke hrabiego Barry Kenta. Niestety to byla ostatnia
              • Gość: Rydzyk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 06.11.01, 14:03
                Gość portalu: tytus napisał(a):

> ja jadlem paroweczke hrabiego Barry Kenta. Niestety to byla ostatnia

To nie jest miejsce dla dewiantów seksualnych.

• Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 14:16
                  To nie bylem ja.
                  A w ogole, to nie lubie chodzic na Borki. Nuda. Nic sie nie dzieje. Dialogi
                  niedobre, bardzo niedobre dialogi. Az sie chce wyjsc. I wychodze.
                  • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 14:31
                    hmm, misio... a coz to za atrakcja? jakby ktos tam
                    widzial slonia albo chociaz zyrafe, to ja rozumiem,
                    ale misio?
                    • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 06.11.01, 15:01
                      Gość portalu: gofia napisał(a):

> hmm, misio... a coz to za atrakcja? jakby ktos tam
                      > widzial slonia albo chociaz zyrafe, to ja rozumiem,
                      > ale misio?

Ile jeszcze miskow musicie zobaczyc na Borkach zeby uwierzyc???

Agent Lis Molder ...

• Gość: Robsonka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.netia.pl 06.11.01, 15:12
                        To jest taka świecka tradycja.
                        • Gość: tradycja Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 15:23
                          nie podoba Ci sie moje imie?
                          • Gość: mamoń Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 15:29
                            Byłem niedawno z żoną na Borkach. Miałem przy sobie aparat, Zorkie 5 i zrobiłem
                            kilka zdjęć.
                            • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 06.11.01, 15:38
                              Gość portalu: mamoń napisał(a):

>Miałem przy sobie aparat, Zorkie 5 i zrobiłem kilka zdjęć.

Nooo, ładne cacko.

• Gość: Hamlet Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 15:38
                        To bear or not to bear. That is a question.
                        • Gość: Chamlet Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 15:40
                          Gość portalu: Hamlet napisał(a):

> To bear or not to bear. That is a question.
                          Czyli po naszemu: Miś albo nie miś, oto jest pytanie.

• Gość: Jagger Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 10:36
                            Wszystkim uczestnikom tego wątku chciałbym zadedykować starą piosenkę Rolling
                            Stonesów pt. ”I Miś You”
                            • Gość: czaro Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:43
                              I'm gonna Miś you , too .
            • Gość: Thar Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 62.233.138.* 06.11.01, 15:33
              a ja jadlem purre z dżemem bo ze smalcem wyszlo:)
              • Gość: mauer Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 16:25
                co wy k..a wiecie o misiach?
                • Gość: Sara Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 16:29
                  Zabiję twojego misia, ojca twojego misia i dziadka twojego misia. Zabiję całą
                  rodzinę misiów. A na końcu ciebie...
    • Gość: abc Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 06.11.01, 16:32
      Ejze, misie, do pracy!

Kto zrobi gazete na jutro?
      • Gość: puchatek Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 16:35
        chyba czas na male conieco...
      • Gość: siostra Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 06.11.01, 16:51
        Wielki Miś patrzy...
        • Gość: Voder Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.pl 06.11.01, 18:10
          Gość portalu: siostra napisał(a):

> Wielki Miś patrzy...

Jestem pod wrazeniem
          • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 07.11.01, 09:07
            Już się znalazłem i jeżeli chcecie mnie spotkać dalej łowie sobie ryby i kaczki
            nad zalewem na Borkach ( niestety jestem wegetarianinem, więc to co złowię to
            wypuszczę) LUBIĘ TĘ ROBOTĘ. Pozdrawiam wszystkie ssaki.
            • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 07.11.01, 09:57
              Gość portalu: Miś napisał(a):

> Już się znalazłem i jeżeli chcecie mnie spotkać dalej łowie sobie ryby i kaczki
              > nad zalewem na Borkach ( niestety jestem wegetarianinem, więc to co złowię to
              > wypuszczę) LUBIĘ TĘ ROBOTĘ. Pozdrawiam wszystkie ssaki.

Chcialbym zrobic glosowanie, kto z Panstwa sadzi ze Miś ma oklapniete uszko?
              Tylko jaka metoda wybierzemy metode glosowania? :PP

• Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 10:12

> > Chcialbym zrobic glosowanie, kto z Panstwa sadzi ze Miś ma oklapniete uszko?
                > Tylko jaka metoda wybierzemy metode glosowania? :PP
                >
                moze metoda tradycyjna? czy ktos ma termometr? ;)

• polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 07.11.01, 10:41
                  ”moze metoda tradycyjna? czy ktos ma termometr? ;)”
                  Ja nie, ale pan Kazimierz ma chyba klucze od kajuty.

• Gość: kaowiec Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 11:12
                    ten watek jest tendencyjny!!!
                    • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 11:17
                      bo ty zla misia byla...
                      • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 07.11.01, 12:30
                        Wyciągneliście na forum Misia. Źle zrobiliście.
                        • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 07.11.01, 12:53
                          Gość portalu: M napisał(a):

> Wyciągneliście na forum Misia. Źle zrobiliście.

Ale nam nie chodzilo o Misia, nam chodzilo o odglos paszczą!

• Gość: bareja Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 13:25
                            Ten mis jest szyty grubymi nicmi
                            • Gość: ryba Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 14:22
                              Gość portalu: bareja napisał(a):

> Ten mis jest szyty grubymi nicmi

i oko mu wypada, temu misiu
                              • Gość: Pawlik Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 07.11.01, 14:40
                                Miś, miś. Świńska rura, a nie miś. Do tej pory mi nie oddał pińcet złotych, co
                                mu tą szafkę zawoziłem. Pińcet złotych! Pińcet złotych dla mnie nie ma, a sam
                                piniendzmi sra.
                                • Gość: Kazun Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.191.8.* 07.11.01, 14:59
                                  Ja nie widzialem niedzwiadka, ale za to widzialem jelenia.
                                  • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 07.11.01, 15:14
                                    A Machulski ma podobno nakręcić autobiograficzny tryptyk pt. SeksMiśJa
                                    • Gość: nieModaR Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 07.11.01, 15:24
                                      polikarp napisał(a):

> A Machulski ma podobno nakręcić autobiograficzny tryptyk pt. SeksMiśJa

>Gdybym był modaR'em to pewnie bym napisał tak.
                                      Nasz zarząd miasta planuje za to nakręcenie filmu historycznego Miś Colabor.
                                      • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 07.11.01, 17:47
                                        Gość portalu: nieModaR napisał(a):

> >Gdybym był modaR'em to pewnie bym napisał tak.
                                        > Nasz zarząd miasta planuje za to nakręcenie filmu historycznego Miś Colabor.

Nie, gdybys byl modaR'em to bys napisal tak :
                                        Biedny Mis uciekl z Zoo poniewaz nasze wladze ktore dorwaly sie do zloba nie
                                        zapewnily Misiowi nalezytych warunkow do zycia.
                                        Do tego brak odpowiedniego oswietlenia wokolo zalewu na Borkach powoduje ze Mis
                                        nie moze w ciagu nocy pozywiac sie, prawdopodobnie jesli nic z tym nie zrobily to
                                        zacznoe noca atakowac ludzi z glodu..
                                        Dzownilem w tej sprawie do panstwa Gucwinskich, potwierdzili moja teze..

Jezeli juz jestesmy przy Misiu, nalezaloby zastanowic sie nad komercyjnym
                                        wykorzystaniem misia na Borkach, ale oczywiscie Czerwone Psy w zarzadzie miasta o
                                        tym nie pomysla, od dawna wiadomo ze psy atakuja Misie a nie pomagaja mu...

Aha, proponuje w centrum na jakims rondzie puscic tego misia na pas wewnetrzny a
                                        po zewnetrznym jezdzic dookola, zablokuje to misia na cale wieki a nasze miasto
                                        zyska atrakcje turystyczna..
                                        Pozdrawiam

• Gość: modaR Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 09:48

> polikarp napisał(a):
                                        >
                                        > > A Machulski ma podobno nakręcić autobiograficzny tryptyk pt. SeksMiśJa
                                        >
                                        nieModaR(przez duże M - co za pycha!)gdybyś uważnie czytał moje posty to
                                        zauważyłbyś , że gdy wyrażam się o Naszym Mieście piszę zawsze z dużej litery
                                        wbrew zasadą ortografii.Również do osób , których darzę szacunkiem na tym forum
                                        zwracam się z dużej litery (Ty , Tobie , Ciebie etc.).Po za tym wszystko się
                                        zgadza.Wolę misia grizli (amerykański) od syberyjskiego (rosyjski).Chociaż ten z
                                        Borek jest najlepszy , bo Radomski (też wbrew ortografii).

• Gość: modaR Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:09

> polikarp napisał(a):
                                        >
                                        > > A Machulski ma podobno nakręcić autobiograficzny tryptyk pt. SeksMiśJa
                                        >
                                        nieModaR ( co za pycha pisać przez dużę M )gdybyś uważnie czytał moje posty to
                                        zauważyłbyś , że jeżeli chodzi o Radom słowo Miasto zawsze piszę z dużej litery
                                        (wbrew ortografii).Tak samo zwracam się do innych , kórych darzę szacunkiem na
                                        tym forum ( Tobie , Ciebie , Ci , Twój etc.).Po za tym wszystko się zgadza.Wolę
                                        misia grizli (amerykański) od polarnego (rosyjski) , ale najbardziej tego z Borek
                                        bo Radomski (też wbrew otografii).Pozdrowionka.Na zakończenie mały dowcip o misiu
                                        ( z małej litery bo nieRadomski ).Miś i zajączek złapali złotą rybkę.Jak to
                                        zwykle bywa mają po trzy życzenia.Czego chcecie ? - zapytała złota rybka.Miś-chcę
                                        żeby w tym lesie były same niedźwiedzice i ja sam.Zajączek-chcę skuter.Tak też
                                        się stało.Drugie życzenie.Miś-chcę żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice i
                                        ja sam jeden.Zajączek-chcę kask do skutera.Tak też się stało.Trzecie życzenie.Miś-
                                        chcę żeby na całym świecie były same niedźwiedzice i tylko ja jeden.Zajączek-a ja
                                        chcę żeby miś był pedałem (zdecydowanie lepiej to wygląda gdy się opowiada , ale
                                        liczę na Waszą wyobraźnię).P.S. Ten miś nie był z Borek !!!
      • Gość: 27 Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.244.146.* 07.11.01, 15:56
        mis z wami moi drodzy :)
        Gdzie diabel nie może tam misia pośle - ot i cała tajemnica pojawienia się
        misia w naszym kochanym mieście ....
        • Gość: czaro Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:40
          łubu dubu , łubu dubu niech nam żyje Miś naszego klubu , niech żyje nam .
          To byłem jaaaaaaaaaaaaa ....W.J.
    • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 08.11.01, 09:11
      Jestem sobie mały Miś, śmieszny Miś znam się z dziećmi nie od dziś.
      Miś Coralgol wielki ch.m miał połówkę wypił sam. Niechce Miśię z wami gadać -
      spadam do Wielkiego Sr..ia po takim posiłku, więcej na żywo w Wielkim Sr..iu
      Extra o 23.30 w TVN.
      • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 08.11.01, 14:33
        misio chyba znalazl domek...
        • Gość: 27 Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.244.146.* 08.11.01, 15:08
          E tam domek ... ten kto jest bez winy niech pierwszy rzuci misiem :)
          • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 08.11.01, 15:50
            Misio za misio, ząb za ząb
          • Gość: Robsonka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.netia.pl 08.11.01, 15:52
            Specjalnie pod temat kupiłem dzisiaj miśki z żelatyny.
            Na pewno zrobione ze wściekłej krowy.
            Dobrze, że nie ze wściekłego misia.
          • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 08.11.01, 15:53
            Gość portalu: 27 napisał(a):

> E tam domek ... ten kto jest bez winy niech pierwszy rzuci misiem :)

Nie rzucim misia, skąd nasz ród

• Gość: Che Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 08.11.01, 16:12
              Ludzie!!!! O czym wy tu dyskutujecie?! Wczoraj była rocznica Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej.
              Starzy towarzysze robili misia na Placu Czerwonym.
              • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 08.11.01, 16:21
                Ja dla rozgrzania się łyknąłem trochę miśnówki. Dobra rzecz.
                • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 08.11.01, 16:24
                  I jeszcze jedno. Kaboom zostałeś wywołany do odpowiedzi w wątku czerwiec'76.
                  Czyżbyś się wystraszył tematu? Czekam i czekam. Zawiodłeś mnie.

Nie udawaj misia...
                  • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 10.0.0.* 08.11.01, 20:24

> I jeszcze jedno. Kaboom zostałeś wywołany do odpowiedzi w wątku czerwiec'76.
                    > Czyżbyś się wystraszył tematu? Czekam i czekam. Zawiodłeś mnie.
                    >
                    > Nie udawaj misia...

Pierwsze slysze, zaraz tam zerkne, wogole tego watku nie czytalem..

• Gość: Che Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 08.11.01, 16:25

> Ja dla rozgrzania się łyknąłem trochę miśnówki. Dobra rzecz.

Czy to taka ruda wóda na misiach?
                  • Gość: ryba Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 08.11.01, 16:52
                    ten watek schodzi na misie...
                    • Gość: biik Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.lot.pl 08.11.01, 17:36
                      najlepsze misie rosna na placu Pigalle
                      • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 09.11.01, 08:19

> Ja dla rozgrzania się łyknąłem trochę miśnówki. Dobra rzecz.

Ja po miśniówce widzę białe miśki.
    • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 09.11.01, 08:25

> Czy może ktoś widział uroczego małego niedźwiadka, który łowi sobie ryby nad
      > zalewem na Borkach?
      Pora to wyjaśnić: ten mały uroczy niedźwiadek, to był ucharakteryzowany Tom
      Cruise, który na Borkach kręcił ”Miśion Impossible 3”.

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 09.11.01, 11:12
        Miś, albo nie Miś. Co to za pytanie?
        • Gość: Robsonka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.netia.pl 09.11.01, 11:13
          Wybierajcie. Albo Miś albo Windows XP.
        • Gość: ja Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 09.11.01, 11:22
          MISle wiec jestem
          • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 09.11.01, 11:48
            MIŚ POTĘGĄ JEST I BASTA.
    • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 09.11.01, 17:13
      Jak wam się podoba nowa płyta Miśela Jacksona?
      • Gość: gumis Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 09.11.01, 17:19

> Jak wam się podoba nowa płyta Miśela Jacksona?

bardzo miśternie wyprodukowana. Ale ta jego karnacja... powinien pic wiecej soku
        z gumijagod

• sylvio Re: Niedźwiadek na Borkach 09.11.01, 17:36
          Wszyscy macie misia. A moja kobitka sztuczne
          futerko.:))
          • Gość: 27 Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.244.146.* 09.11.01, 17:44
            Gdzie misio nie może tam misiową pośle, a poza tym kto z misiem wojuje ten od
            misia zginie ....
            A wogóle gdzie jest MISIO?
            • sylvio Re: Niedźwiadek na Borkach 09.11.01, 17:56
              Miś jest Misi, Miś jest Miś, Miś ma często Misi psit,
              kto spostrzeże w lesie Misia, ten na Misię zaraz
              zmyka...
              • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 09.11.01, 18:25
                sylvio napisał(a):

> Miś jest Misi, Miś jest Miś, Miś ma często Misi psit,
                > kto spostrzeże w lesie Misia, ten na Misię zaraz
                > zmyka...
                Tylko bez śMiśństw!

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 09.11.01, 20:46
            sylvio napisał(a):

> Wszyscy macie misia. A moja kobitka sztuczne
            > futerko.:))

Jeśli futerko (sztuczne) jest blond, to coś Misie wydaje, że ma też sztuczną
            inteligencję. Lepiej więc futerko zgolić. I modniej i nikt się nie pokapuje.
            • Gość: ? Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.244.146.* 09.11.01, 21:23
              Zgolić? Na zimę? Misie wydaje, że piłka jest okrągła, a futerka są dwa ...
              więc ..:)
              • sylvio Re: Niedźwiadek na Borkach 10.11.01, 13:53
                Tak myślałem - tylko misioświństwa wam w głowie. A
                propos: Jesteśmy tu już tyle dni i Miś...
                • Gość: ryba Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 10.11.01, 15:43
                  Mis juz nie ma futerka! Znaleziono szkielet misia nad zalewem na Borkach. Przy
                  misiu nie bylo zadnych dokumentow - to dopiero jest czarny humor (z dedykacja
                  dla BartkaW).
                  • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 10.11.01, 15:47
                    ciszej nad tym misiem....
                  • Gość: B@rtekW Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radio.rekord.fm 10.11.01, 20:37
                    > Mis juz nie ma futerka! Znaleziono szkielet misia nad zalewem na Borkach. Przy
                    > misiu nie bylo zadnych dokumentow - to dopiero jest czarny humor (z dedykacja
                    > dla BartkaW).

Widze ze umiecie to wszystko obrocic w zart... Gratuluje poczucia humoru... Moze
                    w papierowym wydaniu Gazety napiszecie cos smiesznego?
                    • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 12.11.01, 12:10
                      >B@rtekW napisał: Widze ze umiecie to wszystko obrocic w zart... Gratuluje
                      poczucia humoru... Moze w papierowym wydaniu Gazety napiszecie cos smiesznego?

Może "napiszą" ramówkę, którą wysłałeś. Podobno wyMIŚliłeś sposób jak przelać
                      na papier to co nadaje jedna z lokalnych stacji. To na prawdę moze być
                      zabawne.:)))
    • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 12.11.01, 12:16
      Dobry żart Misia wart!!!
      Co na to Gazeta?
      • Gość: MZ Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 12.11.01, 13:22
        Koń, krowa, kura, kaczka... kura, kaczka... drób... MIŚ...
        • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 12.11.01, 14:35
          Gość portalu: MZ napisał(a):

> Koń, krowa, kura, kaczka... kura, kaczka... drób... MIŚ...

Jest widzę. Droda na Miślenice

• Gość: MZ Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 12.11.01, 15:18
            > Jest widzę. Droda na Miślenice

A może na Przemiśl? A ta rzeka, którą płyniemy to Miśsisippi?
            • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 12.11.01, 21:42
              nie pytaj, co mis moze zrobic dla ciebie. zapytaj, co ty mozesz zrobic dla
              misia...
              • polikarp Re: Niedźwiadek na Borkach 15.11.01, 10:35
                Reuters, 14.11 2001. W związku z pojawiającymi się w mediach sugestiach o
                niemoralnym prowadzeniu się prezydenta USA Bill Clinton wydał następujące
                oświdczenie:
                ”Nie utrzymywałem żadnych kontaktów seksulanych z tym misiem”.
                • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 15.11.01, 15:35
                  Prokurator Generalny ZSRR Andriej Wiszniewski:
                  Dajcie mi misia, a znajdę na niego paragraf.
    • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 14.11.01, 15:46
      czy leci z nami lekarz? misia trzeba reanimowac... biedaka... wszyscy o nim
      zapomnieli :(
      • Gość: ochucki Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 14.11.01, 15:50
        ale ja dałem ...podwawelską
        • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 14.11.01, 16:34
          A ja lubie misia. Bo wszystkie miśki to fajne chłopaki.
        • Gość: kasjerka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 15.11.01, 08:55
          Gość portalu: ochucki napisał(a):
          > ale ja dałem ...podwawelską

A bierz pan! Nie zjem panu!!!
          • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 15.11.01, 16:16
            To tylko maly krok dla misia, ale wielki dla calej populacji misiow
            • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 15.11.01, 17:20
              Jeszcze nigdy tak niewielu zrobiło tak wiele dla tak wielu misiów.
    • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 15.11.01, 16:06
      Proponuję założyć Komitet Budowy Pomnika Miśia, który mógłby stanąć na dwóch
      łapach z głową w chmurach na naszym Central Plac. Co wy na to?
      • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 15.11.01, 16:21
        Misia przed Sezamem, i misia na Placu Konstytucji!
        • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 15.11.01, 17:22
          Gość portalu: jdk napisał(a):

> Misia przed Sezamem, i misia na Placu Konstytucji!

Tylko uważajcie bo jak jest wichura to może oko odpaść temu Misiu
          • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 15.11.01, 20:22
            pojdzmy dalej... proponuje ktorys plac nazwac imieniem misia (moze jakies
            rondo? ;) i tam postawic pomnik misiowi :)
            • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.pl 15.11.01, 20:57

> pojdzmy dalej... proponuje ktorys plac nazwac imieniem misia (moze jakies
              > rondo? ;) i tam postawic pomnik misiowi :)

Zwazywszy na to ze moj post jest 100 w tym watku moge byc w drodze wyjatku Twoim
              misiem :P

• Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 08:58

> Gość portalu: gofia napisał(a):
                >
                > > pojdzmy dalej... proponuje ktorys plac nazwac imieniem misia (moze jakies
                > > rondo? ;) i tam postawic pomnik misiowi :)
                >
                > Zwazywszy na to ze moj post jest 100 w tym watku moge byc w drodze wyjatku Twoi
                > m
                > misiem :P
                >

Proponuję aby kolega Kaboom został żywym MIŚIEM-POMNIKIEM Nas wszystkich,
                ustawimy go na trasie wylotowej do W-wy ( na rondzie warszawskim )na ogromnym
                cokole, podświetlanym w nocy, aby jak ta latarnia morska pokazywał kierunki
                ztrudzonym kierowcom w drodze do portów. Ustalmy sposób głosowania, czy przez
                podniesienie ręki, czy przez naciśnięcie przycisku, ja wolę tradycyjny sposób,
                kolega KABOOM został jednogłośnie wybrany wizytówką miasta RADOM ( Twoje image
                niedługo pojawi się na nowym herbie Naszego miasta). Gratuluję koledze.
                • Gość: Kaboom Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 15:12
                  > Ustalmy sposób głosowania, czy przez
                  > podniesienie ręki, czy przez naciśnięcie przycisku, ja wolę tradycyjny sposób,
                  > kolega KABOOM został jednogłośnie wybrany wizytówką miasta RADOM ( Twoje image
                  > niedługo pojawi się na nowym herbie Naszego miasta). Gratuluję koledze.

Glupi pomysl musze powiedziec, a to z tego powodu ze jestem bardzo zapracowany na
                  tygodniu a weekendy poswiecam dziewczynie..
                  Momo wszystko dziekuje za wyroznienie :P
                  A co do wizytowki miasta to chyba juz takowa mamy :)
                  • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:38

> Gość portalu: Miś napisał(a):
                    > > Ustalmy sposób głosowania, czy przez
                    > > podniesienie ręki, czy przez naciśnięcie przycisku, ja wolę tradycyjny spo
                    > sób,
                    > > kolega KABOOM został jednogłośnie wybrany wizytówką miasta RADOM ( Twoje i
                    > mage
                    > > niedługo pojawi się na nowym herbie Naszego miasta). Gratuluję koledze.
                    >
                    > Glupi pomysl musze powiedziec, a to z tego powodu ze jestem bardzo zapracowany
                    > na
                    > tygodniu a weekendy poswiecam dziewczynie..
                    > Momo wszystko dziekuje za wyroznienie :P
                    > A co do wizytowki miasta to chyba juz takowa mamy :)

Takie honory a kolega odmawia - fe nieładnie, ale skoro już opiekuje się jakimś
                    misiem i jest taki zapracowany to powołamy inną kandydaturę na cokół - proponuję
                    kogoś z władz miasta np. prezydenta, ma doświadczenie w prowadzeniu salonu
                    samochodowego i nie tylko ...Wtedy napewno zbłąkani kierowcy trafią do celu.
              • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 16.11.01, 15:09

>
                > > pojdzmy dalej... proponuje ktorys plac nazwac imieniem misia (moze jakies
                > > rondo? ;) i tam postawic pomnik misiowi :)
                >
                > Zwazywszy na to ze moj post jest 100 w tym watku moge byc w drodze wyjatku Twoi
                > m
                > misiem :P
                >
                kaboom, to milo z twojej strony, zwlaszcza, ze jestes wysokim, przystojnym i
                rzucajacym palenie "misiem", ale jesli proponujesz mi swoje misiostwo jedynie -
                cytuje - "w drodze wyjatku", to ja mam gdzies takiego misia ;))
                a poza tym kto ci powiedzial, ze ja nie mam misia, hę?

• Gość: MZ Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 16.11.01, 08:48
              > pojdzmy dalej... proponuje ktorys plac nazwac imieniem misia (moze jakies
              > rondo? ;) i tam postawic pomnik misiowi :)

Już jest. Ulica. Nazywa się Adama Miśckiewicza ;-)
              • Gość: Klient Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 16.11.01, 08:52
                Pani mi poda te dwa misie!
                • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 09:00
                  Gość portalu: Klient napisał(a):

> Pani mi poda te dwa misie!
                  Gdzie z kłakami, niewidzi, że to jest kiosk ruchu ja tu mięso mam, dali mi stąd.
                  Jem przecie.

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 16.11.01, 09:09
      Stanowczo protestuje, aby Kaboom jako Miś reprezentował nasze miasto! Samotnie.
      Przecież gołym okiem będzie widać, że ta symbolika będzie niepełna. Spróbujcie
      naszkicować sobie taki pomnik piórkiem i weglem. Czy czegoś Wam nie brakuje!
      Tak. Jestem pewien, że zauważyliście brak... ModaR'a. Dlatego postuluję
      powiększenie postumentu i umieszczenie podświetlanego ModaR'a w pozycji "na
      misia" z Kaboomem. Niech to będzie symbol jedności i zrozumienia jakie panuje w
      naszym mieście. Zróbmy to w imię idei: Co dwa Misie to nie jeden!!!
      • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 09:18

> Stanowczo protestuje, aby Kaboom jako Miś reprezentował nasze miasto! Samotnie.
        >
        > Przecież gołym okiem będzie widać, że ta symbolika będzie niepełna. Spróbujcie
        > naszkicować sobie taki pomnik piórkiem i weglem. Czy czegoś Wam nie brakuje!
        > Tak. Jestem pewien, że zauważyliście brak... ModaR'a. Dlatego postuluję
        > powiększenie postumentu i umieszczenie podświetlanego ModaR'a w pozycji "na
        > misia" z Kaboomem. Niech to będzie symbol jedności i zrozumienia jakie panuje w
        >
        > naszym mieście. Zróbmy to w imię idei: Co dwa Misie to nie jeden!!!
        Miślę, że można również p.M postawić na jednym z rond ( tych jest pod
        dostatkiem ) miśów było wielu ale żaden nie był jedynym. Głosowanie to głosowanie
        jest demokracja można było wybierać wcześniej a teraz do następnej kadencji czyli
        za 7 lat albo dłużej. Ja MIŚ misiów to mówię.

• Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 16.11.01, 10:47
          Misiow ci u nas dostatek. Ale i tego misia przyjmiemy. I postawimy go na
          honorowym miscu.
          • Gość: Robsonka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.netia.pl 16.11.01, 11:51
            Czy nie uważacie, że ciekawszym tematem od misia była by dupa Maryny ?
            • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 16.11.01, 12:02
              Gość portalu: Robsonka napisał(a):

> Czy nie uważacie, że ciekawszym tematem od misia była by dupa Maryny ?

To zależy od wielu czynników:
              - ile lat ma Maryna
              - czy jest atrakcyjna
              no i najważniejsze, czy dba o higienę osobistą.

Miś jaki jest każdy widzi, a na dupie Maryni można się nieźle przejechać!

• Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 16.11.01, 12:18
                Panda rhei, czyli miś płynie - powiedział Heraklit po wizycie w parku narodwym
                w Chinach.
            • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 13:00

> Czy nie uważacie, że ciekawszym tematem od misia była by dupa Maryny ?
              Czy mówisz o tej co lewym pośladkiem orzechy rozbija?
              Niewarto o niej rozmawiać.

• Gość: Robsonka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.netia.pl 16.11.01, 15:18
                Maryna kojarzy misie z seksem.
                • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:32

> Maryna kojarzy misie z seksem.
                  Miśię wydaje, że wszystko miśię kojarzy z sexem.

• Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 16.11.01, 15:37
                    Misie sa lepsze niz seks.
                    • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:40

> Misie sa lepsze niz seks.
                      Ale to tylko połowa przyjemności - tak na Misia, lepiej na rycerza.
                      • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 16.11.01, 15:48

> Gość portalu: jdk napisał(a):
                        >
                        > > Misie sa lepsze niz seks.
                        > Ale to tylko połowa przyjemności - tak na Misia, lepiej na rycerza.

miś kichot? ;)

• Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 16.11.01, 15:52

> miś kichot? ;)

Mis Sajgon! :)
                          • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:55

>
                            > > miś kichot? ;)
                            >
                            > Mis Sajgon! :)
                            Miś World

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 16.11.01, 16:11
                              Miśeria
                              • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 16.11.01, 16:41

> Miśeria

czy chodzilo ci o miśery? ;))

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 16.11.01, 17:13
                                  > czy chodzilo ci o miśery? ;))

Rozszyfrowałaś mój Miśternie ułożony plan.

• Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 16.11.01, 19:36

> > czy chodzilo ci o miśery? ;))
                                    >
                                    > Rozszyfrowałaś mój Miśternie ułożony plan.
                                    >
                                    ;-) widocznie sie mizernie miskowales ;)

• Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 16.11.01, 20:44
                                      > ;-) widocznie sie mizernie miskowales ;)

Podobasz Misie coraz bardziej

• Gość: bohun Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 19.11.01, 12:18
                                        ogladaliscie wczoraj „ogniem i misiem”? jeden z rycerzy mial MIŚurkę
                                        • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 19.11.01, 14:37
                                          a moze kupmy misiu samochodzik, albo chociaz rower...
                                          • Gość: tytus Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 19.11.01, 14:49
                                            MIŚtrz kierownicy ucieka?
                                            • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 19.11.01, 15:19
                                              To jest Mis-sion Impossible!
                    • Gość: ola Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 19.11.01, 18:21
                      Co mi zrobisz, jak mi złamiesz Misiu?
                      • sylvio Re: Niedźwiadek na Borkach 20.11.01, 17:58
                        Ten wątek zszedł na Misie
                        • tomek!s Re: Niedźwiadek na Borkach 22.11.01, 03:12
                          Ale za to jaka miśterna intryga!
                          • Gość: M Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.181.0.* 22.11.01, 09:03
                            WyMiślmy może coś nowego
                            • Gość: MZ Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.echo-press.com.pl 22.11.01, 10:01
                              > WyMiślmy może coś nowego

A dlaczego? Przecież ten wątek jest wMIŚmienity. I taki popularny :)
    • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 26.11.01, 19:05
      Zle misie - nowa plyta Swietlikow.
      • tunczyk Re: Niedźwiadek na Borkach 27.11.01, 12:43
        ztego co wiem to misiow nie ma ale tez jest zajebiscie
        • tunczyk Re: Niedźwiadek na Borkach 27.11.01, 12:49
          i jeszcze moze "ladne misie mam komu je dam? takie ladne misie takie ladne
          misie"
          • Gość: RYBA Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 27.11.01, 13:01
            MISIU MISIU MOJ MALUTKI ROSNIJ DUZY OKRAGLUTKI! MISIO UROSL ZE AZ STRACH,
            PRZEBRAL MIARE NO I ...... TRACH!
            • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 27.11.01, 15:34
              misio rzadzi, misio radzi, misio nigdy nas nie zdradzi :-]
              • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 27.11.01, 15:53
                ”i jeszcze moze "ladne misie mam komu je dam? takie ladne misie takie ladne
                misie"”
                W stawie zimna woda, troche misia szkoda,
                troche misia szkoda gdy
                utonie w stawie tym.
                I w ten sposob wrocilismy to glownego tematu wątku.

• Gość: albercik Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 27.11.01, 15:54

> misio rzadzi, misio radzi, misio nigdy nas nie zdradzi :-]

O, misie, misie tu byli!
                • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 27.11.01, 16:06
                  - Kopernik byla misiem!
                  - A co, moze Curie-Sklodowska tez??!
                  • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 27.11.01, 20:45
                    a lada dzien mamy miSkolaja...
                    • Gość: misioo Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 28.11.01, 11:04
                      Proponuje zmienić patrona tego święta.
                      Niech od tego roku obchodzony będzie dzień Świętego Miśkoala!
    • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 28.11.01, 12:49
      Widzę, że "dzieci" lubią misie, misie lubią dzieci.
      Dla wszystkich przyjaciół forumowego Misia dobra wiadomość: zostaje z wami i
      będę waszą przytulanką, może nawet uda mi się MAŁE CO NIE CO dla Was zrobić.
      Narazie kładę się do zimowego snu, proszę mnie nie budzić do wiosny bo
      troszeczkę jestem głodny ( a jak jestem głodny to jestem zły). Pozdrawiam inne
      SSAKI.
      • Gość: wiewiór Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 28.11.01, 13:08

> Pozdrawiam inne SSAKI.

Wiewiorki pozdrawiaja Misia :)

• Gość: tunczyk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.11.01, 20:10
          tunczyki i nne zaprzyjaznione rybki tez pozdrawiaja:)
          • tunczyk Re: Niedźwiadek na Borkach 29.11.01, 15:12
            alez misie dzisiaj nic nie chce
            • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 29.11.01, 15:19
              tunczyk napisał(a):

> alez misie dzisiaj nic nie chce

A myslisz ze misie?
            • Gość: Janek Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 15:24
              tunczyk napisał(a):

> alez misie dzisiaj nic nie chce
              Tuńczyk, weź się do roboty! ;)))

• Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 29.11.01, 15:32
                Gość portalu: Janek napisał(a):

> Tuńczyk, weź się do roboty! ;)))

Tunczyk, misie zdaje, ze chyba warto go posluchac ;)

• Gość: Janek Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 15:35

> Gość portalu: Janek napisał(a):
                  >
                  > > Tuńczyk, weź się do roboty! ;)))
                  >
                  > Tunczyk, misie zdaje, ze chyba warto go posluchac ;)
                  >

Chciałem napisać: weź misie do roboty!
                  • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 29.11.01, 15:38
                    No dobra, to wez misie wszyscy do roboty :)
                    • sylvio Re: Niedźwiadek na Borkach 29.11.01, 16:31
                      Miśki misie rozmiśliły i chcą się wziąć do roboty
                      • Gość: gofia Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 18:18
                        z wielkim smutkiem zegnam misiaa... misioo, jestesmy z toba.
                        • Gość: tytus Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 18:29
                          misiuuu, byles najfajniejszym watkiem :)))
                          • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 29.11.01, 18:48
                            Moze niech watek misia przetrwa dla uczczenia pamieci misiaa?...
                        • Gość: Kaboom Re: Bajka o misiu IP: *.radom.pl 29.11.01, 20:54

> z wielkim smutkiem zegnam misiaa... misioo, jestesmy z toba.

Bajka o pieciu misiach ;-))))
                          1. rozbierz misie
                          2. poloz misie
                          3. oddaj misie
                          4. ubierz misie
                          5. wynos misie

Pozdrawiam misie :)
                          • Gość: gofia Re: Bajka o misiu IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 20:57

>
                            > > z wielkim smutkiem zegnam misiaa... misioo, jestesmy z toba.
                            >
                            > Bajka o pieciu misiach ;-))))
                            > 1. rozbierz misie
                            > 2. poloz misie
                            > 3. oddaj misie
                            > 4. ubierz misie
                            > 5. wynos misie
                            >
                            > Pozdrawiam misie :)

kaboom.... to bylo na powaznie...
                            • Gość: Kaboom Re: Bajka o misiu IP: *.radom.pl 30.11.01, 21:54
                              > kaboom.... to bylo na powaznie...

Oj gofia gofia :)
                              Na powaznie to ja mam w zyciu codziennym, a jak jestem na forum to szukam
                              rozrywki :)
                              Wybacz jesli Cie to w jakis sposob dotknelo..
                              • Gość: gofia Re: Bajka o misiu IP: *.rado.gazeta.pl 02.12.01, 16:19

> Oj gofia gofia :)
                                > Na powaznie to ja mam w zyciu codziennym, a jak jestem na forum to szukam
                                > rozrywki :)
                                > Wybacz jesli Cie to w jakis sposob dotknelo..

kaboom, spojrz na watek - skandal... itd., to zrozumiesz o co mi chodzilo. misioo
                                to piotrek. niestety, nie moge pozostac obojetna na ten fakt...
                                • Gość: Kaboom Re: Bajka o misiu IP: *.radom.pl 03.12.01, 08:53

> kaboom, spojrz na watek - skandal... itd., to zrozumiesz o co mi chodzilo.
                                  > misioo to piotrek. niestety, nie moge pozostac obojetna na ten fakt...

Jezeli to prawda to ja pozwole sobie wypowiedziec sie w tamtym watku...

• tunczyk Re: Niedźwiadek na Borkach 30.11.01, 15:30

> Tunczyk, misie zdaje, ze chyba warto go posluchac ;)
                  ech moze misie zachce...

• Gość: Blondka Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 17:11
      Jeśli miś chce o czymś myśleć, myśli o tym, czego chce.
      • Gość: Bulion Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 17:25
        Aż strach pomyśleć! Więc nie myślę...
    • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 212.149.48.* 10.01.02, 15:46
      Czyzby niedzwiadek zapadl w tradycyjny zimowy sen?

Ale moze korzystajac z chwilowego ocieplenia rozbudzi sie znowu?

Choc jak to mowia: stary niedzwiedz mocno spi, jak sie zbudzi - bedzie zly.
      Pocieszam sie, ze to chyba to jeszcze mlody niedzwiadek :)
      • Gość: Miś Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.waw.cdp.pl 11.01.02, 08:26

Czyzby niedzwiadek zapadl w tradycyjny zimowy sen?
        TAK
        Ale moze korzystajac z chwilowego ocieplenia rozbudzi sie znowu?
        NARAZIE NIE!!!
        Choc jak to mowia: stary niedzwiedz mocno spi, jak sie zbudzi - bedzie zly.
        TO PO CO MNIE BUDZISZ? CO CHCESZ? TERAZ PRZECHODZĘ HIBERNACJĘ.
        Pocieszam sie, ze to chyba to jeszcze mlody niedzwiadek :)
        TAK 27 LAT BRAKUJE MI DO SETKI, WOLISZ MŁODSZE MISIE?
        • jdk Re: Niedźwiadek na Borkach 11.01.02, 10:26

> TO PO CO MNIE BUDZISZ? CO CHCESZ? TERAZ PRZECHODZĘ HIBERNACJĘ.

Stesknilem sie :)

> TAK 27 LAT BRAKUJE MI DO SETKI, WOLISZ MŁODSZE MISIE?

Lubie misie w kazdym wieku. A jako 73-latek jestes chyba mlodzieniaszkiem :)
          • Gość: biik Re: Niedźwiadek na Borkach IP: *.lot.pl 06.02.02, 21:37
            oj chyba nasz niedzwiadek zapadl w zimowy(?) letarg-trzeba go rozbudzic, tylko
            ostroznie
            • Gość: jdk Re: Niedźwiadek na Borkach IP: 194.228.100.* 08.02.02, 11:53
              Moze sie sam rozbudzi. Zrobilo sie wszak troche cieplej?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka