Gość: mlodyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:36 mam prozbe gdzie mozna sprzedac <wogole to gdzie sa skupy makulatury.duza ilosc makulatury i za jaka cene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlody2:D Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:31 odradzam Ci skup na witolda. Ile mniej wiecej kilogramow masz??? Polecam Ci skup na Obroncow 36, tam gdzie sa plytki Impero. Mile podejscie do klientam, a nie tk jak na witolda, gdzie przychodzisz jak po zasilek... Pozdrawiam:) a do cen... Jak powiesz mniej wiecej ile tego masz, ja Ci moge powiedziec ile za to wezmiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral181 Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:47 Mam ok 30kg dobrej jakości papieru ile za to moge dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodyy Re: makulatura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:39 1 kg na ulicy odrodzenia kosztuje 10 gr<chodzi o gruby karton>taka cene dostalem przy ilosci 420 kg ,z tym ze jest tambardzo mila obsluga , na terenie radomia transport gratis, natomiast na tartacznej koles powiedzial mi 8 gr Odpowiedz Link Zgłoś
wieczor89 Re: makulatura 15.09.06, 21:31 Skup jest bodajże na Dębowej, przynajmniej tam kiedyś sprzedawałem. A pzoa tym ma się paluszki i wstukuje "makulatura Radom" w googlach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloddyy Re: makulatura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:30 dzieki za wzkazowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryjek Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:25 Rzeczywiscie,nie sprzedawaj na Witolda.Facet zachowuje sie po chamsku i traktuje jak lokatora kartonowego pudelka. Odpowiedz Link Zgłoś