Gość: zdzisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:55 Jak to zrobić? W gore i wdół, czy do przodu i spowrotem? nie mam pojecia..;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zając Re: na jeźdźca IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 16.12.04, 20:01 w dowolny sposób, byleby nie wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: na jeźdźca IP: 195.69.80.* 16.12.04, 20:14 Jaki najezdzca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek Re: na jeźdźca IP: *.lodz.mm.pl 16.12.04, 20:19 GERMANSKI K***A OPRAWCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Re: na jeźdźca IP: 195.150.224.* 16.12.04, 20:35 w górę, i w dół do przodu i z powrotem, zakręcając biodrami ósemki, zaciskając mocno mięśnie, i rozluzniając następnie, podskakując jak dzikuska, wijąc się jak kotka, odchylając do tyłu głowę... jak intuicja i towarzysząca "zabawie" przyjemność dyktuje... i tak nieprzerwanie aż do rozkoszy (ewentualnie złudzeń ;) jak co poniektórzy panowie z niniejszego forum utrzymują i nazywają) Zapomnij się i strać głowę tak będzie najlepiej i tylko w tym momecie myśl swoim ciałem wyłącz na chwilę mięsień mózgowy dopuść do działania inne mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: na jeźdźca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:04 Mancia...Chce Ciebie.....Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajączek Re: na jeźdźca IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 16.12.04, 22:08 o tak mancia, zrobiłaś wrażenie a co z Twoim biustem w trakcie? czy rozkosznie faluje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: na jeźdźca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:27 Nie pisz juz wiecej o biuscie Manci proszeeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alterego Re: na jeźdźca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:06 Uprzejma prosba do Manci: Opisz, prosze, pozostale pozycje jakich uzywasz. Poniewaz jest to bardzo pouczajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia do Alterego IP: 195.150.224.* 18.12.04, 00:38 Hmmm wyczuwam lekką nutkę ironii, czy to tylko mylne wrażenie? Raczej nie jestem gawędziarą...i to moja odpowiedz na prośbę... ach panowie, panowie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alterego Re: do Manci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 02:52 Absolutnie zadnej ironii! Urzekla mnie tresc i forma. Uprzejmie ponawiam prosbe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: do Manci 18.12.04, 03:55 Rzeczywiscie mancia jestes czarujaco podniecajaca, jak pyszne wino. Niestety zapomnialas o cycuszkach w ujezdzaniu ogiera. Moje kochanie od czasu do czasu dotyka ich dajac mi znak aby moje dlonie zastapily jej raczki. Poza tym zgadza sie "taniec brzucha" w tej pozycji sprawia ze mezczyzna musi eksplodowac szybko. Fan kobiet ktore wiedza co robic w pewnych sytuacjach, kaziu Odpowiedz Link Zgłoś