Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:43 Czy ktoś wie,gdzie w Radomiu mozna kupić damskie kalosze. Jesli tak - to bardzo proszę o wskazanie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spectre Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 17.09.06, 15:25 mika- to sklep obuwniczy w Radomiu - czyzby kolejna autoreklama??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:24 kalosze mozesz kupic w sklepach z obuwiem, marketach, sklepach budowlanych, sklepach z art p.poz. - wybor spory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:47 nie reklama tylko potrzeba. Obeszłam kilka sklepów w tym nasze super markety, i niestety, tego towaru brak. Owszem są ,ale dziecinne. Takie na budowe tęż mi nie odpowiadają. Potrzbuję ładne damskie kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:21 wydaje mi sie ze nie ma kaloszy dedykowanych (czyt. ladnych) specjalnie dla kobiet. model jest uniwersalny, rozne sa tylko rozmiary. kalosze to obuwie raczej specajlistyczne i nie wymagajmy od nich by byly ladne. one musza byc przede wszystkim funcjonalne. moze poszukamy razem tych kaloszy?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Tu są :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:59 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/index.php?cPath=62&osCsid=21dd2136594211f51b34d4690524adc1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo a w zeszłym tygodniu fajniejsze były w ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:00 Lidlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:54 Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś