Dodaj do ulubionych

Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:43
Czy ktoś wie,gdzie w Radomiu mozna kupić damskie kalosze. Jesli tak - to
bardzo proszę o wskazanie sklepu.
Obserwuj wątek
    • Gość: spectre Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 17.09.06, 15:25
      mika- to sklep obuwniczy w Radomiu - czyzby kolejna autoreklama???
      • Gość: chlop Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:24
        kalosze mozesz kupic w sklepach z obuwiem, marketach, sklepach budowlanych,
        sklepach z art p.poz. - wybor spory
    • Gość: mika Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:47
      nie reklama tylko potrzeba. Obeszłam kilka sklepów w tym nasze super markety, i
      niestety, tego towaru brak. Owszem są ,ale dziecinne. Takie na budowe tęż mi
      nie odpowiadają. Potrzbuję ładne damskie kalosze.
      • Gość: chlop Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:21
        wydaje mi sie ze nie ma kaloszy dedykowanych (czyt. ladnych) specjalnie dla
        kobiet. model jest uniwersalny, rozne sa tylko rozmiary. kalosze to obuwie
        raczej specajlistyczne i nie wymagajmy od nich by byly ladne. one musza byc
        przede wszystkim funcjonalne.

moze poszukamy razem tych kaloszy?? ;)
    • Gość: j.lo Tu są :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:59
      www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/index.php?cPath=62&osCsid=21dd2136594211f51b34d4690524adc1
      • Gość: j.lo a w zeszłym tygodniu fajniejsze były w ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:00
        Lidlu
    • Gość: mika Re: Gdzie kalosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:54
      Serdeczne dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka