IP: *.tkdami.net 17.09.06, 23:20
Drodzy forumowicze mam problem ze stawem kolanowym i szukam dobrego ortopedy.
Będę wdzięczny za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: marys Re: Ortopeda IP: *.algo.radman.pl 18.09.06, 12:28
      dr Grzegorz Izbicki, przyjmuje w Polmedzie na domagalskiego. Polecam.
      • Gość: xxx Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:07
        A ja polecam dr Adama Rogusia, przyjmuje na Żeromskiego 51, jest miły, a przede
        wszystkim jest kompetentny.Jego specjalizacja to chirurg-ortopeda.Przyjmuje w
        poniedziałki od 16.00, wizyta 50,-zł.
        • Gość: reda Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:11
          mysle ze z kolanem najlepiej pojechac do w-wy bo tam sa specjalisci zajmujacy
          sie tylko tym stawem
          • Gość: nowy Re: Ortopeda IP: *.tkdami.net 18.09.06, 18:28
            do Wa-wy ok, ale przydałoby się jakieś nazwisko lub przychodnia!!
        • Gość: Nowy Re: Ortopeda IP: *.tkdami.net 18.09.06, 18:27
          przepraszam czy to autoreklama?, kompetentny nie wiele mi mowi, może opiszesz
          objawy i jak Cię leczył
      • Gość: nowy Re: Ortopeda IP: *.tkdami.net 18.09.06, 18:30
        a prywatnie?? na fundusz czeka się ok miesiąca, nie mam czasu!!
        • Gość: mc Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:21
          dr Karaś przyjmuje chyba na lubońskiego w przychodni a pracuje na józefowie,w
          warszawie dr Golnik w Szpitalu MSWiA na ul Wołowskiej.
      • Gość: Paweł Re: Ortopeda IP: *.radom.vectranet.pl 23.09.13, 10:34
        Polecam Dr Izbickiego fachowa obsługa na sali operacyjnej ,humor dopisuje wszystkim lekarzom co też udzieliło się mnie .Co w tej sytuacji miało b duże znaczenie(stres jak cholera).Po zabiegu artroskopii stawu kolanowego świetna opieka pań pielęgniarek (zero bólu) na drugi dzień do domku!!!Sale czyściutkie, tv,klima .Wada trzeba trochę czekać na NFZ ja czekałem przeszło 2 miesiące ale warto było ,kolanko śmiga jak nowe!!!Bardzo ważne jest to ,że rehabilitacja we własnej przychodni,sprawnie i miło.Pozdrawiam pielęgniarkę Dorotkę i rehabilitantkę Olę .
    • Gość: gatka Re: Ortopeda IP: *.53.udn.pl 18.09.06, 23:11
      Polecam ordynatora oddziału ortopedii na Józefowie dr Szmigla. Warszawe
      zdecydowanie odradzam, miałam zerwane więzadła w kolanie, a tamtejsi
      "specjalisci" z Akademii Medycznej na podstawie rezonsansu magnetycznego nie
      potrafili postawic trafnej diagnozy, a noga siniala z dnia na dzien. Dzięki dr
      Szmiglowi dziś sprawnie chodzę, wystarczyl mały zabieg altroskopii. Pozdrawiam
      • Gość: pawcio Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:32
        Polecam także dr Szmigla, dr Szewczyka - obaj mnie operowali i dzięki nim nie
        amputowano mi zbyt wiele ciałka. Polecam.
    • Gość: xxx Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:55
      To nie jest autoreklama, a wszystkie dane podaję abyś wiedział, gdzie przyjmuje
      i ile kosztuje wizyta.Wybacz, że Ci nie podam detali, ale wydaje mi się,iż nie
      jesteś upoważniony do tego, abym Ci opisywała przebieg choroby.Ja odpowiadam na
      forum, a wybór lekarza należy do Ciebie.Mogę Ci jedynie napisać, że leczy moje
      dziecko. Byłam także u dr Krakowiaka, ale mnie zniechęcił do siebie.Kazał
      małemu kupić obuwie ortopedyczne, podając mi odrazu adres zakładu, w którym go
      wykonują minimum 300,-zł,a dr Karaś na dobrą sprawę nóg małego nawet nie
      obejrzał.Obydwaj przyjmowali na ubezpieczalnię.A propos obuwia okazało się,że
      dziecko nie jest takie potrzebne.Dr Roguś zalecił ćwiczenia, dobre wyższe
      obuwie dla dzieci i kazał się pokazać za jakiś czas.
      • Gość: nowy Re: Ortopeda IP: 82.139.8.* 21.09.06, 20:57
        przepraszam, nie myślałem że Cię uraziłem. wybacz. życzę WAM dużo zdrowia i
        wytwałość w boju o zdrowie!! jeszcze raz przepraszam.
        • Gość: chore kolano Re: Ortopeda IP: *.jjs.pl 21.09.06, 21:52
          witaj nowy, polecam ci przychodnie a wlasciwie fundacje medycyny sportowej na
          wawelskiej w warszawie i tam doktora tramsia, ja wlasnie przez niego bylam
          operowana i dzieki niemu chodze, a niestety doktor smigiel nir mogl przez 7
          miesiecy rozpoznac roztrzaskanej lakotki i zerwanych wiezadel,pozdrawiam i
          polecam
          • Gość: figa Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:03
            Znam wiele osób, którym zniszczono kolano w Warszawie, bo brał się za nie ten,
            który akurat był wolny. To nic, ze w życiu zrobił raptem 3 artroskopie, ale
            przecież gdzieś się musi nauczyć, dlaczego nie na wieśniaku z Radomia
            • Gość: .... Re: Ortopeda IP: *.jjs.pl 21.09.06, 22:08
              no gratuluje myslenia!!!ow radomiu to pracuja sami tacy co to wszystko od razu
              umieja, rodza sie z tym najlepiej!!!!debilu pomysl troche zanim cos powiesz
              W radomiu to wszyscy sa super leczeni, tylko ciekawe dlaczego radomskie
              szpitale maja taka super opinie szczegolnie wlasnie w warszawie
              • Gość: grucha Re: Ortopeda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.13, 08:46
                W Warszawie maja już taki marketing, że jak ktoś przyjeżdża z prowincji, to mówią mu: ale konowały w tym Radomiu (Płocku, Siedlcach itd.) , a znam wiele osób, która bardzo żałują, że leczyły się w Warszawie. Artroskopia nie jest zabiegiem specjalnie trudnym i na ogół bardzo pomaga. Ale co dalej? Co z rehabilitacją? Zapytaj w Warszawie po zabiegu o rehabilitację, to wzruszą ramionami. A porządna rehabilitacja po artroskopii jest bardzo ważna. A jak ci kolano spuchnie, bo przeciążysz? Kto się wtedy tobą zajmie? W Warszawie powiedzą, żebyś się bujał. Szukaj placówki, która łączy zabiegi z dalsza rehabilitacją i możliwością reakcji po zabiegach. Nie podam namiarów, bo powiedzą, że reklama.
          • marta1004 Re: Ortopeda 23.10.06, 20:43
            hallo, masz na mysli dr. smigielskiego, czy jest inny dr. smigel w warszawie.
            slyszalam o smigielskim same superlatywy. odpisz
    • Gość: jaro70 Re: Ortopeda IP: *.radom.vectranet.pl 21.09.13, 14:45
      Witam czy ktoś ma info w jakich dniach i godz. przyjmuje dr. Roguś
      • Gość: john Re: Ortopeda IP: *.korbank.pl 22.09.13, 14:44
        mnie bardzo pomogl dr. bolek mimo ze mlody to wielka profeska.
        • Gość: luiza Re: Ortopeda IP: *.korbank.pl 22.09.13, 19:05
          tez o nim slyszalam. leczy moja sasiadkę i ona jest zachwycona.
          • Gość: freeman Re: Ortopeda IP: *.centertel.pl 22.09.13, 19:48
            Polecam szpital ortopedyczny im. Grucy w Otwocku. Mozna sie zapisac bez problemu do przychodni przez formularz internetowy. Czeka się 2-3 miesiace, jesli ktos moze. Polecam dr. Zakrzewskiego i Boszczyka. W poradni na Józefowie nie otrzymałem skierowania na USG, ale sugestię , ze mogę zrobić prywatnie. Jestem już po USG obu kolan i jednym MRI z NFZ. Czekam na drugie MRI. Kolano do artroskopii i drugie na 90 %. Takie są moje doświadczenia.
            • agamama123 Re: Ortopeda 23.09.13, 22:27
              A ja Otwock odradzam - gdybym posłuchała tamtejszych specjalistów mój syn dziś byłby po 2 zupełnie nie potrzebnych operacjach.
              • Gość: monika Re: Ortopeda IP: *.play-internet.pl 24.09.13, 18:43
                polecam doktora bolka z jozefowa , juz pisalam na rankingu lekarzy ze swietny z niego specjalista. wielu rzeczy sie naogladalam podczas pobytu na oddziale ale to on jako jeden z nielicznych interesowal sie pacjentami i nie olewal jak wiekszosc. jestem teraz u niego w poradni i tez jestem bardzo zadowolona. polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka