Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:12 Poszukuję dobrego specjalisty w Radomiu, który usuwa znamiona na skórze. Czy ktoś z Pańśtwa mógłby mi poradzić któregos z lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roma Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:21 dr jakubowski krzysztof w przychodni polmed domagalskiego7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apropos Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:51 A usuwanie laserowe blizn pooperacyjnych? Dziesięcioletnia dziewczynka ma w popzrek brzucha okropną bliznę po oeracji, która odbyła się tuż po jej narodzinach. Niestety, blizna rośnie razem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: 193.111.144.* 18.09.06, 15:32 Nie rób nic w Radomiu!!!! mój mąż usuwał pod warszawą i zapłacił 3 x mniej niż w Radomiu. Napisz Na maila to odpowiem gdzie jest dobry chirurg-onkolog. Pozdrawiam e-mail: malgosia261@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:12 To jak to jest? Robił i w Radomiu i w Warszawie? W Radomiu jest za darmo na fundusz. Jak mu się udało 3x taniej? W telefonach komórkowych też tak jest: dzwonią z ofertą, żeby wykupić tańsze numery, darmowe wieczory itp. A ja ma ileś tam minut za darmo, nigdy nie przekraczam, to po co mi tańsze numery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: 193.111.144.* 19.09.06, 07:44 W Radomiu lekarz proponował że usunie mu znamie za 300 zł. W Warszawie za to samo zapłacił 60 zł za wizytę i 50 za usunięcie. Czy na prawde nie wychodzi taniej?? Jest pod opieką lekarza warszawskiego i nikomu innemu nie pozwolę go kroić. Ponadto miał usuwane w maju kolejne znamiona. Jesteśmy bardzo zadowoleni - szybko, skutecznie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.149.udn.pl 19.09.06, 10:12 W Pionkach w przychodni dermatologicznej przy szpitalu. Bardzo dobra lekarka i dobry sprzet. Trzeba miec skierowanie od dermatologa, zeby sie tam dostac. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:09 Dziękuję za odpowiedzi. Rzeczywiście nie myślałam o cenie takiego zabiegu, która w radomiu może być taka wysoka!! Mogłabym oczywiście wykonać zabieg prywatnie (cena też ma tu znaczenie- tym bardziej że nie wchodzi w grę jedno znamię barwnikowe a np. 3 i trudno było by mi zapłacić 900 zł - tylko czy ta monstrualna cena idzie w parze z estetyką i fachowością wykonania Czy np. ktoś coś słyszał o zabiegach wykonywanych w prywatnej przychodni przy ul. Mariackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypadek Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: 193.111.145.* 19.09.06, 14:24 W POLMEDZIE DR JAKUBOWSKI JEST OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chirurg/dermatolog-usuwanie znamion IP: *.radom.pilicka.pl 28.09.06, 08:46 Odpowiedz Link Zgłoś