Gość: rr IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 10:12 wiecej w linku na www.radomiak.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: davis Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: 82.139.8.* 24.09.06, 11:29 Ja i tak Warki nie lubię. Okazjonalnie pijam Stronga ale od teraz w ogóle nie tykam niczego co wareckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy1986 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.radnet.pl 25.09.06, 09:13 ja juz niepije Warki i moji znajomi tez!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.32.radom.pilicka.pl 25.09.06, 09:14 Od dzis nie pije warki do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Struga63 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.radnet.pl 25.09.06, 10:29 Koniec ze wszystkim co wareckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Warka Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:04 Popieram!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOroni Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.tkdami.net 25.09.06, 14:03 To juz nie pijemy warki>Choć i tak za nia nie przepadałam lepiej sie napic Lecha!!Pozdro warchoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piję Warkę Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:24 ... a Warka nic tylko nad tym ubolewa... Żal mi was żałośni pseudo kibice... słoma z butów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 13:17 pozyjemy zobaczymy dziweczynko/chlopczyku Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki 24.09.06, 17:06 Gość portalu: Piję Warkę napisał(a): > ... a Warka nic tylko nad tym ubolewa... > Żal mi was żałośni pseudo kibice... > słoma z butów... firma 'Hasbro' tez początkowo uważała radomian za bande matołów, z którymi nie warto się liczyć. wystarczyło jedna kilka dni zdecydowanej akcji żeby zmienili zdanie i expresem skorygowali krzywdzace Radom decyzje. o swoje trzeba walczyć. dlatego popieram akcję. proponuję organizatorom akcji uruchomić wysyłanie majli ze strony www.radomiak.info i zasypywac nimi skrzynki decydentów w kompanii heineken. oferuje tez wszelka dostepna pomoc jakiej moge udzielic za pomoca serwisu www.wojewodztwo.radom.pl. w razie potrzeby prosze o kontakt majlowy. RKS do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulavik Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.32.radom.pilicka.pl 24.09.06, 17:34 damy rade:) RKS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POŁUDNIE Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 18:56 Bojkotujemy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy radomian Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.09.06, 21:02 Słoma to tobie z butów wystaje, jak nie wiesz o co chodzi to nie zabieraj głosu! To są prawdziwi kibice którzy za wszelką cenę chcą pomóc klubowi bo w radomiu jest bardzo duzo kiboli wiernych od lat a ta smieszna warka zamiast inwestowac w regione to szasta szmalem cwaniacko tam, gdzie konkurencja ma swoje browary (czyt. Poznań i Tychy). Wiec zamiast obrazac innych przyłącz sie patafianie do protestu. Ale ty pewnie jestes z firmy GRUPA ZYWIEC HA HA HA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
martin744 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki 24.09.06, 19:43 RADOMIAKOWI GRATULUJE KIBICOW.Emigranci nie pija piwa Grupy Zywiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianrks Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: 82.139.58.* 24.09.06, 19:55 podobna akcje przeprowadzili kibice Lecha Poznań którzy zaczeli bojkotowac piwo lech oraz wyroby kompani piwowarskiej.do tej akcji przylaczyli sie ich przyjaciele z trójmiasta i krakowa.włodarze kompani poczatkowo obajetnie patrzyli na ich protest,z czasem gdy obejrzeli kolejne raporty wydali komunikat ze nic nie daje ich protest jednak zwracaja sie z uprzejma prośba o odwołanie protestu:) a po miesiacu stwierdzli ze beda jednak dawac duza kase na klub Lech Poznan.czemu Warka sponsoruje inne druzyny,czemu to na nich wydaje pieniadze które zarabia na nas kibicach Radomiaka?po co maja ładowac gruby szmal w nasz klub skoro i tak wszyscy radomiacy pija warke?teraz to sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux I oto w ten sposób... IP: *.os1.kn.pl 24.09.06, 20:04 ...kibice Radomiaka zostaną abstynentami. Akcja godna pochwały! Brawo :) Pozdrawiam czasem pijący Warkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Mam propozycję! :-) IP: *.os1.kn.pl 24.09.06, 20:12 Może kibice Radomiaka zwrócą się o sponsoring do browaru Belgia? Ale czy to nie obciach brać kasę z Kielc? ;) PS. Nie to, żebym się czepiał, ale fragment: "Co raz częściej się słyszy o kolejnych browarach wchodzących w Jagiellonie, Górnika, Legią itp itd (...) W tym wszytskim najbardziej irytujące jest, że nasze piwo, którego w Radomiu wypijamy hektolitry czyli WARKA weszło w Lecha (3 mln zł rocznie) a teraz w Tychy.." brzmi jakoś tak... dziwnie nieprzyzwoicie. ;-))) PPS. A akcję popieram - żeby nie było! :) Konsument ma prawo się domagać specjalnego traktowania, o ile faktycznie daje adekwatnie wysoko zarobić firmie. A czy daje zarobić? Okaże się po skutkach akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Mam propozycję! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:30 Idz juz nie mieszaj z tym swoim browarem. Belgia to niech sobie sprnsoruje pokaz mody babskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Mam propozycję! :-) 24.09.06, 22:33 Belgia? "moje miasto"? tak to było? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux A może tak w ramach edukacji chemicznej... IP: *.os1.kn.pl 24.09.06, 22:42 ...isoxazolidine udostępnisz strony swojego portalu internetowego wirtualnego województwa radomskiego dla tej zacnej akcji (zresztą już taka propozycja z Twojej strony padła) i umieścisz skład chemiczny Warki? Wówczas przerażeni, tym co piją, kibice staną się abstynentami! Skutek jak najbardziej pożądany w wielu przypadkach :) To jak? Do boju! ;) PS. "moje miasto" - tak, tak to było ;) Ale chyba już tego piwa nie ma. W sumie nawet nie bardzo rozpaczam, bo go nie pijałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A może tak w ramach edukacji chemicznej... 24.09.06, 23:02 wazna uwaga Crux!!! podaję ponizej informacje o głównym składniku piwa wareckiego. to poważna afera!!! wiem (tak, tak - wylazło szydło z worka....), że tej samej substancji regularnie używa .............. tak - TY CRUX (!!!!) poniżej bliższe informcaje: --- Światowe media i prasa milczą. Rządy ukrywają problem. Każdego dnia i o każdej porze jesteśmy narażeni na zabójcze działanie DHMO, substancji niszczącej nasze środowisko. Monotlenek biwodoru (DHMO, z ang. Dihydrogen monooxid) - znany również pod nazwą wodorek tlenu lub po prostu tlenek wodoru - jest bezbarwną, bezwonną, pozbawioną smaku substancją zawierającą niezwykle agresywną grupę wodorotlenową, tę samą, która wchodzi w skład innych znany wybuchowych i trujących związków; np nitrogliceryny, kwasu siarkowego czy alkoholu etylowego. Ofiarami DHMO każdego roku padają miliony niewinnych istnień. Większość zgonów jest spowodowana przypadkowym zachłyśnięciem DHMO lub długotrwałą ekspozycją na jej zestaloną postać. Forma gazowa DHMO może z kolei powodować groźnie oparzenia tkanek. Typowe symptomy spożycia DHMO to obfite pocenie, oddawanie moczu, mdłości, wymioty i zaburzenia gospodarki elektrolitowej. Uwaga: czynnik silnie uzależniający. U osób uzależnionych odstawienie prowadzi do śmierci. Warto przypomnieć też, że podczas II wojny światowej DHMO używane było w japońskich obozach jenieckich oraz w chińskich więzieniach jako narzędzie tortur. Olbrzymie ilości DHMO znaleziono w każdym strumieniu, jeziorze i zbiorniku wodnym, także w Polsce! Zanieczyszczenie nim jest problemem globalnym - substancja ta występuje nawet w lodowcach Antarktyki. DHMO jest przyczyna milionowych szkód, jakie corocznie musi pokrywać nadwątlony budżet naszego kraju. - DHMO określany również niekiedy mianem kwasu protonowego jest głównym składnikiem kwaśnych deszczy. - Współuczestniczy w procesach erozyjnych. - Przyspiesza korozję metali. - Skażenie systemów elektrycznych nawet niewielką ilością DHMO może powodować groźne w skutkach zwarcia. - Ekspozycja na DHMO zmniejsza efektywność działania układów hamulcowych w samochodach. Pomimo grożącego niebezpieczeństwa DHMO jest wciąż szeroko stosowane na świecie, m.in.: - w przemyśle jako rozpuszczalnik i czynnik chłodniczy - w reaktorach elektrowni jądrowych - w klinikach aborcyjnych - przy rozpylaniu pestycydów (nawet po umyciu owoce pozostają nasączone DHMO!) - przy produkcji styropianu - jako dodatek do tzw. junk food i innych produktów spożywczych! (jest m.in. w wielu zupach, napojach gazowanych i sprzedawanych jako "całkowicie naturalne" sokach owocowych) - w samochodach formuły 1 (choć trzeba w tym miejscu zaznaczyć, że jego wykorzystanie jest regulowane ścisłymi ustaleniami komisji FIA). Zarówno nasz rząd, jak i rządy innych krajów (w tym członków UE) wzbraniają się przed ograniczeniem produkcji i zużycia tego szkodliwego związku, tłumacząc to "ważnymi względami ekonomicznymi". W istocie armie NATO i państw sprzymierzonych przeprowadzają liczne eksperymenty z użyciem DHMO i przeznaczają miliony dolarów na urządzenia kontrolujące DHMO i jego utylizację w warunkach frontowych. Setki wojskowych instytutów otrzymują tony DHMO za pomocą skomplikowanych instalacji podziemnych. Wiele z nich przechowuje jego olbrzymie zapasy. Nie jest jeszcze za późno! i ty możesz działać, by chronić przed tym groźnym związkiem siebie, twoich bliskich i ludzi całego świata. Co możesz zrobić, żeby zminimalizować ryzyko? Po pierwsze - zachowaj rozwagę i ostrożność przy każdym kontakcie z substancjami mogącymi zawierać DHMO, w szczególności, gdy zachodzi obawa nieopatrznego zachłyśnięcia się DHMO. Bez paniki! Pamiętaj, że w wielu przypadkach niskie stężenie zanieczyszczeń DHMO nie jest groźne. Zachowaj rozwagę, bezpieczeństwo twoje i twojej rodziny leży w twoich rękach. --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Monotlenek biwodoru albo zdrowie! IP: *.os1.kn.pl 25.09.06, 00:32 > wazna uwaga Crux!!! > podaję ponizej informacje o głównym składniku piwa wareckiego. to poważna > afera!!! > > wiem (tak, tak - wylazło szydło z worka....), że tej samej substancji > regularnie używa .............. tak - TY CRUX (!!!!) > poniżej bliższe informcaje: No z tym "często" to już nadinterpretacja :) A tak na marginesie, to czy napisałeś ten cały tekst specjalnie dla mnie, czy pozłączałeś z jakichś wcześniejszych publikacji? :) Ale końcówkę powinieneś dać inną. "Co możesz zrobić, żeby zminimalizować ryzyko? Nie pić Warki" :) Pozdrawiam z chmielowego placu boju ;-) Lekko odurzony monotlenkiem biwodoru Crux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux A Rolmlecz? IP: *.os1.kn.pl 25.09.06, 12:39 Rolmlecz - radomska firma - podobno nie sponsoruje Radomiaka!. Skandal! A przecież większość kibiców Radomiaka kupuje produkty Rolmlecza. Zatem proponuję rozszerzyć akcję: "Rolmlecz nas nie wspiera - nikt go nie wybiera!" A co? Jak szaleć, to szaleć! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A Rolmlecz? 25.09.06, 12:48 ba! PS. tekst nie jest niestety mojego autorstwa. dostalem go jakis czas temu z poczta elektronowa - niestety nie znam zrodla wiec go nie podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: A Rolmlecz? IP: 80.50.201.* 25.09.06, 16:46 Isox czy Ty aby nie jesteś chory lub nie za daleko zagalopowałeś się w swym pieniactwie ? Z takim tokiem rozumowania zbojkotujcie wszystkie radomskie firmy i najchetniej na wszelkie zakupy zacznijcie jeździć do "ukochanych" przez KR! Kielc. A może sami zróbcie wsród siebie "zrzutę" na ukochany klub, oddajcie z 70% pensji, jeśli w ogóle czyms się zawodowo zajmujecie zamiast wypiswaniem głupot, wskazywaniem palcem kto ma jeszcze oddać swoistą "dziesięcine", kto ma niby obowiązek to zrobić. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Wywrotowiec czy co? IP: *.os1.kn.pl 25.09.06, 17:10 Jak bojkot to bojkot? ;))) Wierni kibice Radomiaka nie dajcie się zwieść głosom wywrotowców! W dalszej kolejności zostanie ogłoszony bojkot komunikacji miejskiej w Radomiu pod hasłem: "MPK nas nie wspiera - nikt ich nie wybiera!" Wszyscy wierni kibice Radomiaka po prostu będą jeździć na gapę, albo chodzić na piechotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spadówa! Re: Wywrotowiec czy co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:12 zajmnij się moze swoją koroną a nie będziesz szydził z naszych akcji! spadówa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Wywrotowiec czy co? IP: 80.50.201.* 25.09.06, 17:22 Młody człowieku, daj lepiej wszystkim kibicom Radomiaka przykład, rozbij swą świnkę, wyjmij z niej zbierane od lat miedziaki, zanieś je do kasy klubu i daj szanse radomskim przedsiębiorcom pracować i lokowac swe zyski tam gdzie oni chcą, a nie jak ktoś powiedział tu na forum napisał tam gdzie nieokrzesany motłoch wskazuje, wszakże to nie ich firma, nie ich pieniądze. Łatwo takim dobrem się dysponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Uwaga - kolejny wywrotowiec! IP: *.os1.kn.pl 25.09.06, 17:29 Pewnie pracownik MPK. Ale MPK nas nie wspiera i nikt ich nie będzie wybierał. Nie ma przeproś! :) A teraz tak kilka słów odrobinę poważniej do pana Spadówa. Nie szydzę z tej akcji panie Spadówa. Zresztą napisałem, że każdy konsument ma prawo bojkotować, co mu się żywnie podoba. Demokracja! A wolny rynek rozstrzygnie, czy Wy - jako kibice Radomiaka - macie wystarczające prawo żądać specjalnego traktowania przez "Warkę". Zastanawiam się tylko dlaczego padło akurat na "Warkę"? Bo kibice Lecha bojkotowali tamtejszy browar? Bardzo oryginalnie :] Tym większe zdziwienie mnie ogrania, gdy stwierdzam, że "Warka" jest w równym stopniu radomskim piwem, jak i kieleckim (podobna popularność). A gdy podałem przykłady kilku produktów faktycznie radomskich, to Ty wyciągasz wnioski, że szydzę. Że co? Bo obciach byłoby dla takich twardzieli krzyczeć, że nie kupuję śmietany z Rolmlecza? ;) Uważasz, że tylko piwo jest dla prawdziwych twardzieli? :] Zresztą - bojkot piwa przez kibiców może odnieść tylko zbawienny skutek, bo niektórzy z nich nadużywają tego trunku ;) A więc akcję bardzo popieram i podbijam wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Chciałbym wierzyć... IP: *.os1.kn.pl 25.09.06, 17:49 ...że żaden z uczestników akcji nigdy nie wszedł na stadion na tzw. "krzywy ryj". Ale o interesie klubu zwykle tacy krzyczą najgłośniej. Komuna ukształtowała dziwny model człowieka. Cwaniaczka, oszukującego na każdym kroku, ale któremu jednocześnie wszystko się należy. A że sam niewiele ma - tyle co "skombinuje" (popularny wyraz), to domaga się jako pokrzywdzony obywatel finansowania swoich zachcianek z centrali. I nieważne czy tą centralą jest Warszawa, czy "Warka". Może kibice Radomiaka powinni zacząć od akcji, w której potępialiby takich co wchodzą na stadion nie płacąc? A gdyby jeszcze zachowywali się w miarę kulturalnie, to być może na stadion przyszliby zwyczajni ludzie - pogardliwie nazywani przez "prawdziwych" kibiców "piknikami"? Bo jak tu teraz pójść z dzieckiem na stadion, gdy co rusz słychać z jednej, bądź drugiej strony "ku__y"? A na tzw. meczach podwyższonego ryzyka w ramach rozrywki można dostać butelką w zęby od jakiegoś tryglodyty? Polska piłka nożna wymaga poważnych reform. Nic dziwnego, że na trybunach hołduje się najniższym instynktom, skoro w centrali PZPN co drugi działacz to gangster. Może jak za polską piłkę nożną wezmą się ludzie, którzy potrafią uczciwie zarabiać pieniądze, odsunie się czerwoną mafię, która nauczona przez tyle lat PRL-y, że jedynym sposobem na zarabianie pieniędzy jest "kombinowanie", to i protesty browarów nie będą potrzebne. Pewnie zarząd Radomiaka ma podobne podejście do biznesu, jak centrala PZPN. W końcu działacze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spadówa! Re: Uwaga - kolejny wywrotowiec! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:49 Wszedzie cie pełno panie Crux i kazdy wie jaki jest cel twoich wypowiedzi na forum radomskim. A śmietanę to sobie jedz nawet prosto od krowy! Mało mnie to obchodzi! Tu rzecz chodzi o Warkę. Nie pijemy Warki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Wywrotowiec czy co? 26.09.06, 14:40 Gość portalu: Crux napisał(a): > Jak bojkot to bojkot? ;))) Wierni kibice Radomiaka nie dajcie się zwieść głosom > wywrotowców! W dalszej kolejności zostanie ogłoszony bojkot komunikacji > miejskiej w Radomiu pod hasłem: > > "MPK nas nie wspiera - nikt ich nie wybiera!" zapomniałes (albo nie wiesz...), ze komunikacje w Raomiu organizuje MZDiK a MPK jest tylko jednym z przewoznikow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysy Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: 82.139.8.* 24.09.06, 20:44 Warka i inne piwa z Grupy Żywiec to syf TYSKIE PONAD WSZYSTKIE Radomiak Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:01 ot urok demokracji, kazdy idiota ma prawo protestowac przeciw temu co mu sie w glowie urodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Kibice Ra-aka ich rodziny i znajomi nie pija Warki 24.09.06, 21:28 Wprawdzie piję tylko piwo Żywe bądź Miodowe (od Dionizosa), ale zaproponuję ten wspaniały pomysł wszystkim moim znajomym, szczególnie tym, którzy prowadzą sprzedaż piwa. Wtedy ten ruch byłby bardzo dotkliwy dla producenta! Poszukajmy wśród swoich znajomych osób, którzy prowadzą puby, sklepy z piwem, może restaurację i spróbujmy wciągnąć ich do tej słusznej ze wszech miar akcji. Jednego znam. To Marek Środowski, który prowadzi pub koło kościoła garnizonowego. Jest zagorzałm kibicem Radomiaczka więc myślę, że przyłączy się do akcji. Szukajmy dalej i pokażmy, że Radom potrafi!!! ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30- MOIM (NAJLEPSZYM) KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA! NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kibice Ra-aka ich rodziny i znajomi nie pija IP: 82.139.43.* 24.09.06, 21:58 A może lepiej by było nie pić piwa i to propagować.Sportowcy czynni i bierni nie piją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia motloch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:21 do czego to dochodzi, by motloch decydował, gdzie prywatny inwestor miał lokować swe pieniądze, lokuje tam gdzie jest to dla niego z punktu finansowego korzystne, a nie w bandę kopaczy od siedmiu boleści. Każda normalnie fukcjonujacą firma ma z założenia się rozwijać i wypracowywać, powiększać swój zysk, a nie inwestować w nierentowane przedsięwzięcia. Sentymentalni jesteście, marzy Wam się chyba powrót PRL, znacjonalizować zakład pracy i oddać go w ręce ludu. To już nie wróci, na całe szczeście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka out! Re: motloch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:28 Gadaj zdrów! A my nie pijemy Warki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Motłoch to ty i twoi Radomianie Razem IP: *.tkdami.net 25.09.06, 07:05 Co ty bredzisz?Warka gdyby chiała to mogłaby ulokować tu ogromną kasę i nic by się im nie stało.I tak lokują tyle że na wskazanie Marcinkowskiego i jego wymysłów typu święto papryki i jabłka czy gotowanie lecza na środku placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bziko Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:54 100% racji. Bojkotujemy Warkę. Wczoraj przed meczem pod Kuchniami Świata, warka już się nie lała strumieniami jak zwykle. TYSKIE górowało!!!!!!!! I tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
bary27 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki 25.09.06, 09:08 Do tej pory Warka była moim ulubionym piwem.Zawsze jednak zastanawiałem się, dlaczego nie jest sponsorem Radomiaka.Po przecztaniu wypowiedzi na tym forum,Warki nie wezmę do ust. Uważam,iż ten protest może dać służbą marketingowym browaru dużo do myślenia. Radom nie pije Warki. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki 25.09.06, 11:02 Popieram protest i odstawiam Warkę... Niech sobie spijają zyski w Tychach i Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:30 Jest jeszcze jedna strona medalu. Dystrybucją warki w radomiu zajmuje się rapid a jego prezesem jest były sportowiec który zapomniał o tym co to sport.Ma układy w miescie i dla tego tyle ogródków grupy zywiec dookoła.Wydzierżawił za parę złotych korty na radomiaku i zarabia na tym ,to on powinien starać się o to aby lokalny browar dawał kasę na RADOMIAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: 80.50.201.* 25.09.06, 16:35 > Jest jeszcze jedna strona medalu To ile tych stron ma jeszcze medal ? Bo mi znane jest tylko dwie, awers i rewers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warka=syf Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:15 przecież warka to syf. Kto to w ogóle pił wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny piwosz Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: 82.139.32.* 25.09.06, 14:07 Się piło, bo ten syf w knajpach jest najtańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewie Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:52 dla mnie warka jest paskudna. Moze nawet mnie sponsorowac i tak nie bede pil tego badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:26 Piłem "Żywiec",teraz "Tyskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Uwaga! zawieszenie protestu IP: *.devs.futuro.pl 25.09.06, 22:30 Uprzejmie informujemy, iż na prośbę Prezesa RKS Władysława Kota zawieszamy protest mający na celu nie spożywanie napojów Grupy Żywiec. Po wysłuchaniu wyjaśnień Pana Kota postanowiliśmy nadal pić złocisty napój tej grupy i do tego Was namawiamy. Niemniej jednak prostest zawieszamy na dwa tygodnie (tak uzg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia Re: Uwaga! zawieszenie protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:22 >postanowiliśmy nadal pić złocisty napój tej grupy i do tego Was namawiamy. potwierdza to cytowane zdanie, to co napisałem wczesniej, zwykły motłoch nie kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Uwaga! zawieszenie protestu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:41 "Dzika bestia" motłoch to masz w domu chamie!!! i nie obrażaj porządnych kibiców Radomiaka, którzy dla swojego klubu oddali by życie. A Ty dłub słonecznik i oglądaj piłkę w TV. Pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuster Re: Uwaga! zawieszenie protestu IP: 82.139.48.* 26.09.06, 19:07 ty chamie w 76 roku też niektórzy wyzywali od motłochu. wara od radomiaka buraki. nie pijemy warki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.tkdami.net 26.09.06, 18:29 Taki protest to nie bunt motłochu, tylko zdrowy przejaw demokracji. Jestem kibicem Radomiaka i zawsze szlag mnie trafiał, że Warka nie inwestuje w ten bogaty w tradycje klub, który mógłby być wizytówką regionu, gdyby tylko znalazł się poważny sponsor. Warto, dla Radomiaka, dla Radomia i dla wspaniałych kibiców - dla mnie fantastycznych, mimo kilku wpadek. Popatrzcie na Kielce, tam zainwestowano w futbol i dzisiaj każdy mecz to święto w tym mieście, święto, na które przychodzą całe rodziny. Tam kibicowanie Koronie stało się modne. Jestem przekonany, że w Radomiu byłoby o niebo lepiej, właśnie dzięki fanom i atmosferze, którą potrafią stworzyć podczas meczu. Jeśli ktoś chce mi zarzucić, że jestem głupi i ingeruję w sprawy wielkiego przedsiębiorstwa, to odpowiadam - niech wielkie przedsiębiorstwo nie ingeruje w to, co piję. A oświadczam stanowczo, że jako kibic i fan Radomiaka od dzisiaj nie piję Warki. I będę do tego namawiał także swoich przyjaciół. Pamiętajcie: "kibice Radomiaka nie piją Warki!!!". Pozdrawiam wszystkich, dla których dobro naszego klubu jest sprawą ważną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protest Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:43 czas chyba wrócić do akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK! Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:35 Warka OUT!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.tkdami.net 27.09.06, 10:23 Dawac kase albo aut Odpowiedz Link Zgłoś
dkt1984 Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki 09.12.06, 11:48 A ja piję co chcę, kiedy chcę i jak chcę! I w dodatku kibicuje Radomiakowi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:55 ale bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ware Re: Kibice Radomiaka nie pija Warki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:31 kala Odpowiedz Link Zgłoś