Dodaj do ulubionych

AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem

• Gość: /me Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:42
      SUPER, GRATULACJE!
      • Gość: elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:36
        Panowie pomalutku!Po kiego wała AIR SHOW w Radomiu?Było już kilka i za każdym
        razem wyglądało coraz cieniej.Może tym razem zawody w puszczaniu latawców,
        chociaż jak znam Radom to i ta impreza sie nie powiedzie.
        • homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:04
          Zgadzam sie z wielce SZANOWNYM PANEM ELILEM w całej rozciągłości.Było by
          pięknie gdyby wszyscy zwolennicy sierpniowego Air Show 2007 udali się
          na "Wodnikowe Wzgórze" i obserwowali lot Kihara.Zrozumieją Ci co czytają
          książki.
        • Gość: Hlao-ru Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:05
          ,,Wiatr wieje,wieje wiatr po trawie.
          Potrząsa kotkami wierzb,srebrzą się liście dokoła(...)
          Frys leży na wieczornym niebie.Chmury wokół niego czerwone...
          Weź mnie ze sobą,wietrze,wznieś wysoko w niebo''
          • Gość: Leszczynek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:08
            Żaden samolot nie jest tak piękny jak ,,Opowieść o Warku Hau i Czarodziejskim
            Rokmopsie''.Pozdrawiam,biegnę na sylflaj.
            • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:13
              to słaba ksiazka a air show jest super
            • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:14
              myslicie ze jak przeczytacie jedna ksiazke to juz jestescie wszechwiedzacy.
          • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:16
            co? zatkało was i wasze kroliki
            • Gość: Elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:23
              Wielce szanowny panie bohaterze.Toż to tylko licencja Poetica.Życzę udanych
              poszukiwań w szkolnych bibliotekach.
              Z poważaniem Elil-wróg królików.
              • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:29
                a co wy macie w ogole do samolotów, air show musi byc i koniec
            • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:24
              gratuluje dobrego samopoczucia wiedza az bije od was tylko co z tego kiedy nam
              w radomiu potrzeba cudu zebysmy mogli żyć godnie
          • homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:20
            Biedny misiu , przeczytalem 2 ksiazki,a wielce prawdobodobne ze nawet 3.Jest
            pozno ,nie bede polemizował o wyzszosci krolików nad samolotami. Ide czytac 4.
            HoMbA
            • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:32
              a moze wy jestescie z tych co z natura za pan brat i zamiast samolotów
              zanieczyszczających srodowisko wolicie króliki robiące za przeproszeniem "kupe"
              na trawnik.
              • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:43
                co? nie wiecie co pisac i przysyłacie puste wiadomosci.
                • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:45
                  jak nie chcecie pisac to moze zadzwonicie.Mój numer to 0483640812.
              • heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:43
                czekam na wiecej
                • Gość: rew [...] IP: *.tkdami.net 11.02.07, 08:10
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:04
                    Choć ociupinkę kultury p.Rew,bo chyba głupio czuje się człowiek w charakterze
                    drążka sterowniczego u szybowca!
                    • Gość: Leszczynek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:04
                      Albo OGONA...u latawca.
    • Gość: FX Wysłano zaproszenia na "Air Show" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:07
      "13 lutego 2007 - 11:19
      Wysłano zaproszenia na "Air Show"
      - Do najlepszych grup akrobacyjnych na świecie zostały już wysłane zaproszenia
      udziału w tegorocznych międzynarodowych pokazach lotniczych w Radomiu. Teraz
      czekamy na odpowiedzi – powiedział porucznik Jakub Block, rzecznik prasowy „Air
      Show”.

Po raz szósty z rzędu największa impreza lotnicza w Polsce odbędzie się w naszym
      mieście. Zaproszenia wysłano między innymi do zespołów akrobacyjnych „Frecce
      Tricolori” z Włoch, „Patrouille de France” z Francji, „Red Arrows” z Wielkiej
      Brytanii i „Patrouille de Swiss” ze Szwajcarii.

- Nie mamy jeszcze odpowiedzi od ekip, ale wiele wskazuje, że z tej grupy chyba
      nie przylecą Szwajcarzy – powiedział porucznik Jakub Block. – Myśleliśmy o
      udziale amerykańskich grup. „Thunderbirds” będą w Polsce, ale w innym terminie,
      w czerwcu w Poznaniu. „Blue Angels” natomiast już wszystkie terminy mają
      pozajmowane.

Wiadomo, że nasz kraj będą reprezentowały „Biało-Czerwone Iskry”. - Zespołu
      „Orlików” już nie ma, został zawieszony – dodał porucznik. – Staramy się, żeby w
      tym roku gośćmi byli Ukraińcy. Chcemy też żeby publiczność zobaczyła ciekawe
      samoloty i statki powietrzne.

Tegoroczne „Air Show” zaplanowane jest w dniach od 31 sierpnia do 2 września.
      Impreza jest organizowana w naszym mieście od 2000 roku. Od w 2003 roku odbywa
      się w cyklu dwuletnim. W poprzedniej edycji, w 2005 roku, pokazy cywilnych i
      wojskowych statków powietrznych, wystawę statyczną oraz pokazy zespołów
      akrobacyjnych obejrzało przez dwa dni około 170 tysięcy osób.
      Nie ustalono jeszcze cen biletów na tegoroczne „Air Show”."

A co z Rosjanami, Niemcani, Ukraincami???????????????
      • Gość: luki Re: Wysłano zaproszenia na "Air Show" IP: *.138.unknown.vectranet.pl 26.02.07, 11:07
        Idealnie By było Gdyby:

F 15 z amerykanskiej bazy w UK

Eurofighter od frycow albo uk

F/18 Szwajcaria badz finlandia
        F 16 Polska:)
        Tornado Mirage Gripeny(tesknie za nimi)

O dla Odmiany Su 27 z ukrainy to byłby kozak
        dodac nasze Migi 29 i Su 22 i mamy cały dzien wrazen:)
        A nie 20 roznych F 16 z holandi danii turcji usa itd.
        Fajnie by było zobaczyc tez A-10 i AH-64
    • Gość: lotnik Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.tkdami.net 13.02.07, 13:07
      myslę że nie ma co liczyć na Rosjan, może Ukraincy przyjmą zaproszenie. Co do
      Niemców to chetnie zobaczyłbym Eurofightera, czas pokaże:)
      • michal.vel.misiek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 26.02.07, 15:08
        rosjanie to mogą nam posłać rakiety średniego zasięgu i dopiero samoloty.
        :))
        • Gość: żegnajcie lotnisko żegnajcie lotnisko IP: 195.3.153.* 26.02.07, 15:49
          Polecam link :

www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/polskie;lotniska;skazane;na;inwestycyjny;boom,12,0,226572.html
          Jest tam mapka z lotniskami które będą tworzone w Polsce. Nie ma oczywiście Radomia.
          • sono_andrzej Re: Radom Sadków 26.02.07, 21:19
            Lotnisko powstanie a artykuł ten czy też mapka nic nie decyduje o tym.
            Jest porozumienie w ministerstwach a radomskie lotnisko szybciej "powstanie"
            niż wskazany tam Sochaczew czy Mińsk.
            • Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 09:39
              Ja mam nadzieje ze kacapy przyleca na swoich suczkach :) chyba ze putin
              powie 'NIET" no to bedze lipka :(

Licze na F 15 na naszym niebie fajnie by było gdyby jeszcze raz taka formacja
              przeleciała złożona z Su 22 i Migow 29 :)Kozak

Pozdrawiam Tych Ktorzy sprawili ze mam po co wracac do polski 1 i 2 wrzesnia :)

Kochany Radom :)
              • Gość: Homba Re: Radom Sadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:09
                Panie Luki, luki to pan masz w ortografiii!!!!!Może nie wracaj pan do Polski?
                Przez BARDZO duże P.!!!
                • Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 12:59
                  Homba Ale sie czepiasz :) mało uzywam polskiego :( takie zycie

Jesli Wolisz pracowac w M1 za 500 zł to prosze bardzo :)ale nie nie mow mi
                  zebym tu nie wracał bo podobnie jak Ty(chyba ze z wiochy jestes ciezkiej)jestem
                  z Radomia:) I o tym nie zapomniałem!

Czekam Na Su 27 :) i F 15stki Yahooooooo :) Pozdro dla Fanow Lotnictwa!
                • Gość: luki :) Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 13:01
                  a tak nawiasem Homba znam 3 jezyki płynnie a Ty ile ich znasz??

hehe Pozdro 600! Inwalido umysłowy:)
                  • michal.vel.misiek Re: Radom Sadków 27.02.07, 13:37
                    Ludzie po co się kłócicie, po co go obrzucasz inwektywami? Niczemu to nie służy.
                    Przyjdźcie obaj na Air Show, to będzie wielkie radomskie święto i liczę, ze
                    dowie się o tym cała Polska.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Homba Re: Radom Sadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:07
                      Panie Luki.Pozwoliłem sobie grzecznie,by nie powiedzieć subtelnie zwrócić panu
                      uwagę,że w języku polskim nazwy krajów piszemy z dużej litery.Widzę jednak,że
                      pan chyba z tych, co to należy do nich pisać powoli,bo cztają powoli.I na
                      koniec dygresja zupełnie już drobna.Jeśli te trzy obce języki opanował pan w
                      takim stopniu jak język ojczysty,to szczerze współczuję.
                      • Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 14:27
                        Szkoda mi słow na Ciebie :) hehe nie musisz mnie tytułowac nie mam 40 lat (jak
                        Ty pewnie)

Chodziło mi tylko o to zeby tu byc na Air Show ale oczywiscie ktos
                        zakompleksiony (mam na mysli Ciebie) na zasiłku dla bezrobotnych musiałes
                        zauwazyc ze napisałem z małej litery moze shift mi nie działa pomyslałes nad
                        ty?:) wysil zwoje w głowie (jesli tak oew posiadasz)i pomysl to nie boli :)
                        • Gość: yy Re: Radom Sadków IP: *.tkdami.net 27.02.07, 14:47
                          obydwaj jesteście z wiochy
                          • michal.vel.misiek Re: Radom Sadków 27.02.07, 14:52
                            widzę, ze nie bawiłeś się w dokładną analizę wypowiedzi tylko pokusiłeś się o
                            szybką konstatację.
                            :0
    • Gość: powaznie wszyscy macie racje IP: 195.212.143.* 27.02.07, 15:04
      jw
      • Gość: luki :) Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 15:12
        po co sie czepiacie ? jestescie jakies muły cholerne!!

jak jestem z wiochy to skad ty jestes madralo?

wale was serdecznie czekam na air show idzcie sobie dresy uprasowac!
        I na chamiszew! pozdro 600 :)
        • Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:30
          Wielce szanowny panie Luki!Nie będę z Tobą dyskutował,nie dam CI prztyczka,ani
          klapsa.Nie powiem nawet pies Cię j...ł,bo to mezalians byłby dla psa!
          • Gość: leszczynek Re: wszyscy macie racje IP: *.211.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 16:11
            Brawo panie HOMBA!Może po takiej reprymendzie,takie LUKI już glosu zabrać się
            nie ośmieli,pomne nauki głoszonej przez światłych ludzi.Ach słów szkoda.Kłanim
            nisko.L.
            • Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:02
              Prosze was ludzie!

Internetowi napinacze to jest wasz cały swiat? Idz poszukaj synonimow na
              google.pl Homba:) Wypuszczasz na mnie niedzwiadka retorycznego??To posłuchaj
              tego i powtorze to potrzykroc dlauzyskania lepszego efektu jestes głebokim
              zagłebiem umysłowym i tacy jak ty i tobie podobni ktorzy tu szczekaja na forum
              sa skonczonymi frajerami co maja po 30 lat i mama wam obiadek pichci.Fiutki
              zazdrosne gnijcie w swoim marazmie :)
              Pozdro dla Polskich Sił Lotniczych!a dla was muka fiutki:)
            • Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:06
              aa jeszcze jedno leszczynek. czy homba lubi jak mu dziurke w dupie pucujesz na
              wysoki połysk?? schyl sie tak nisko zebys mu mogł obciagnac :) domyslam sie ze
              tak samo jak w twojej głowie nic nie ma tak samo on w portkach nic nie ma;)
              dobra rada dla was zazdrosne gnojki macie mozg? to zacznijscie byc jego
              uzytkownikami a nie nosicielami:)
              • Gość: LESZCZYNEK Re: wszyscy macie racje IP: *.211.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:40
                Panie Luka.Oszczędż pan sobie wstydu,a głównie nam,mieszkańcom tego PIĘKNEGO
                bez pana miasta.Do szkoły osiEłku.!!!
                • Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 19:19
                  ojjjj lamusku. biedactwo zgnijesz w tym błocie szkoda mi was :)

Pozdrawiam Wszystkich ktorzy czekaja na AIR SHOW :)
                • Gość: luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 19:23
                  Ludzie mniej zawiśći !

Nie badzmy sobie kazdy kazdemu wilkiem!

Zycze kazdemu Polakowi DUZO SZCZESCIA !!! Pozdro dla tych co wyjechali!
                  • Gość: gd Re: wszyscy macie racje IP: *.tkdami.net 27.02.07, 19:36
                    coś Ci sie chyba miesza w głowie, i Ty namawiasz do zaprzestania z nienawiścią?
                    poczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi
                    • Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 20:35
                      Czołem mości Leszczynku!Nie mogłem wcześniej podziękować za wsparcie,gdyż
                      właśnie takim sprawnym inaczej uzupełniałem LUKI w wiedzy.A tak nawiasem
                      mówiąc..''Gdy człowiek milczy, milczy ,milczy to apetyt rośnie wilczy .Za
                      poezją ,co być może drzemie w NAS"(J. Kofta). Dzięki Bogu na tym forum są
                      RADOMIANIE,którzy to wiedzą i czują.TYCH pozdrawiam lotniczym pozdrowieniem -
                      KILA WODY POD STOPĄ. h.
                      • Gość: airborne Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 10:56
                        kazdy taki madry! Idzcie na wiejska tam takich trzeba a nie bedziecie sie
                        wypowiadac internetowi napinacze !do roboty nieroby ..e!
                      • Gość: afasf Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 10:58
                        Wszystkie lamusy luki homba itd!zawijac sie platfusy!

Ciekawe czy bys był taki mocny w realu jeden z drugim??
                        • Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:28
                          NO nie mogę kurza stopa pojąć ,skąd w Was taki brak ogłady,o kulturze dialogu
                          już nie wspominając.Smutno mi z tego powodu(chociaż godzinkę dziennie na
                          lekturę).ZALECAM !
                          • Gość: airborne Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 13:39
                            homba platfusie ! czytam wiele ksiazek a wiec ciagnij sie matole pewnie
                            faktycznie bezrobotny jestes.Taki oczytany i kulturalny i co z tego masz
                            uratujesz swiat??młocie?
                          • Gość: luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 13:43
                            ehhhhhhh szkoda mi was hehe ale dobrze! homba to plebs i moherowy beret mu oczy
                            zasłania! wynocha na pole wiesniaku:) pozdro dla PSP!Homba dla ciebie muka
                            mykaj prasowac sobie dresik :)
    • 16yogi Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 28.02.07, 18:06
      ja już dawno wiedziałem. Radom może być dumny z Air Show i ja także jestem :)
      • Gość: Homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:27
        Świat tak,ale bez Was.Zbyt wiele już po nim biega małych,pasiastych WARCHLARKÓW.
        ( S.Fridman)
        • Gość: luki :) Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.138.unknown.vectranet.pl 03.03.07, 16:41
          Juz na pewno beda Su 27 u nas yupiii:) Mam nadzieje za zjawia sie tez F 15:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka