Gość: /me Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:42 SUPER, GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:36 Panowie pomalutku!Po kiego wała AIR SHOW w Radomiu?Było już kilka i za każdym razem wyglądało coraz cieniej.Może tym razem zawody w puszczaniu latawców, chociaż jak znam Radom to i ta impreza sie nie powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:04 Zgadzam sie z wielce SZANOWNYM PANEM ELILEM w całej rozciągłości.Było by pięknie gdyby wszyscy zwolennicy sierpniowego Air Show 2007 udali się na "Wodnikowe Wzgórze" i obserwowali lot Kihara.Zrozumieją Ci co czytają książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hlao-ru Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:05 ,,Wiatr wieje,wieje wiatr po trawie. Potrząsa kotkami wierzb,srebrzą się liście dokoła(...) Frys leży na wieczornym niebie.Chmury wokół niego czerwone... Weź mnie ze sobą,wietrze,wznieś wysoko w niebo'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczynek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:08 Żaden samolot nie jest tak piękny jak ,,Opowieść o Warku Hau i Czarodziejskim Rokmopsie''.Pozdrawiam,biegnę na sylflaj. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:13 to słaba ksiazka a air show jest super Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:14 myslicie ze jak przeczytacie jedna ksiazke to juz jestescie wszechwiedzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:16 co? zatkało was i wasze kroliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:23 Wielce szanowny panie bohaterze.Toż to tylko licencja Poetica.Życzę udanych poszukiwań w szkolnych bibliotekach. Z poważaniem Elil-wróg królików. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:29 a co wy macie w ogole do samolotów, air show musi byc i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:24 gratuluje dobrego samopoczucia wiedza az bije od was tylko co z tego kiedy nam w radomiu potrzeba cudu zebysmy mogli żyć godnie Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:20 Biedny misiu , przeczytalem 2 ksiazki,a wielce prawdobodobne ze nawet 3.Jest pozno ,nie bede polemizował o wyzszosci krolików nad samolotami. Ide czytac 4. HoMbA Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:32 a moze wy jestescie z tych co z natura za pan brat i zamiast samolotów zanieczyszczających srodowisko wolicie króliki robiące za przeproszeniem "kupe" na trawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:43 co? nie wiecie co pisac i przysyłacie puste wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:45 jak nie chcecie pisac to moze zadzwonicie.Mój numer to 0483640812. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 10.02.07, 23:43 czekam na wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew [...] IP: *.tkdami.net 11.02.07, 08:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elil Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:04 Choć ociupinkę kultury p.Rew,bo chyba głupio czuje się człowiek w charakterze drążka sterowniczego u szybowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczynek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:04 Albo OGONA...u latawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Wysłano zaproszenia na "Air Show" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:07 "13 lutego 2007 - 11:19 Wysłano zaproszenia na "Air Show" - Do najlepszych grup akrobacyjnych na świecie zostały już wysłane zaproszenia udziału w tegorocznych międzynarodowych pokazach lotniczych w Radomiu. Teraz czekamy na odpowiedzi – powiedział porucznik Jakub Block, rzecznik prasowy „Air Show”. Po raz szósty z rzędu największa impreza lotnicza w Polsce odbędzie się w naszym mieście. Zaproszenia wysłano między innymi do zespołów akrobacyjnych „Frecce Tricolori” z Włoch, „Patrouille de France” z Francji, „Red Arrows” z Wielkiej Brytanii i „Patrouille de Swiss” ze Szwajcarii. - Nie mamy jeszcze odpowiedzi od ekip, ale wiele wskazuje, że z tej grupy chyba nie przylecą Szwajcarzy – powiedział porucznik Jakub Block. – Myśleliśmy o udziale amerykańskich grup. „Thunderbirds” będą w Polsce, ale w innym terminie, w czerwcu w Poznaniu. „Blue Angels” natomiast już wszystkie terminy mają pozajmowane. Wiadomo, że nasz kraj będą reprezentowały „Biało-Czerwone Iskry”. - Zespołu „Orlików” już nie ma, został zawieszony – dodał porucznik. – Staramy się, żeby w tym roku gośćmi byli Ukraińcy. Chcemy też żeby publiczność zobaczyła ciekawe samoloty i statki powietrzne. Tegoroczne „Air Show” zaplanowane jest w dniach od 31 sierpnia do 2 września. Impreza jest organizowana w naszym mieście od 2000 roku. Od w 2003 roku odbywa się w cyklu dwuletnim. W poprzedniej edycji, w 2005 roku, pokazy cywilnych i wojskowych statków powietrznych, wystawę statyczną oraz pokazy zespołów akrobacyjnych obejrzało przez dwa dni około 170 tysięcy osób. Nie ustalono jeszcze cen biletów na tegoroczne „Air Show”." A co z Rosjanami, Niemcani, Ukraincami??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Wysłano zaproszenia na "Air Show" IP: *.138.unknown.vectranet.pl 26.02.07, 11:07 Idealnie By było Gdyby: F 15 z amerykanskiej bazy w UK Eurofighter od frycow albo uk F/18 Szwajcaria badz finlandia F 16 Polska:) Tornado Mirage Gripeny(tesknie za nimi) O dla Odmiany Su 27 z ukrainy to byłby kozak dodac nasze Migi 29 i Su 22 i mamy cały dzien wrazen:) A nie 20 roznych F 16 z holandi danii turcji usa itd. Fajnie by było zobaczyc tez A-10 i AH-64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.tkdami.net 13.02.07, 13:07 myslę że nie ma co liczyć na Rosjan, może Ukraincy przyjmą zaproszenie. Co do Niemców to chetnie zobaczyłbym Eurofightera, czas pokaże:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 26.02.07, 15:08 rosjanie to mogą nam posłać rakiety średniego zasięgu i dopiero samoloty. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żegnajcie lotnisko żegnajcie lotnisko IP: 195.3.153.* 26.02.07, 15:49 Polecam link : www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/polskie;lotniska;skazane;na;inwestycyjny;boom,12,0,226572.html Jest tam mapka z lotniskami które będą tworzone w Polsce. Nie ma oczywiście Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Radom Sadków 26.02.07, 21:19 Lotnisko powstanie a artykuł ten czy też mapka nic nie decyduje o tym. Jest porozumienie w ministerstwach a radomskie lotnisko szybciej "powstanie" niż wskazany tam Sochaczew czy Mińsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 09:39 Ja mam nadzieje ze kacapy przyleca na swoich suczkach :) chyba ze putin powie 'NIET" no to bedze lipka :( Licze na F 15 na naszym niebie fajnie by było gdyby jeszcze raz taka formacja przeleciała złożona z Su 22 i Migow 29 :)Kozak Pozdrawiam Tych Ktorzy sprawili ze mam po co wracac do polski 1 i 2 wrzesnia :) Kochany Radom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: Radom Sadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:09 Panie Luki, luki to pan masz w ortografiii!!!!!Może nie wracaj pan do Polski? Przez BARDZO duże P.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 12:59 Homba Ale sie czepiasz :) mało uzywam polskiego :( takie zycie Jesli Wolisz pracowac w M1 za 500 zł to prosze bardzo :)ale nie nie mow mi zebym tu nie wracał bo podobnie jak Ty(chyba ze z wiochy jestes ciezkiej)jestem z Radomia:) I o tym nie zapomniałem! Czekam Na Su 27 :) i F 15stki Yahooooooo :) Pozdro dla Fanow Lotnictwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki :) Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 13:01 a tak nawiasem Homba znam 3 jezyki płynnie a Ty ile ich znasz?? hehe Pozdro 600! Inwalido umysłowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Radom Sadków 27.02.07, 13:37 Ludzie po co się kłócicie, po co go obrzucasz inwektywami? Niczemu to nie służy. Przyjdźcie obaj na Air Show, to będzie wielkie radomskie święto i liczę, ze dowie się o tym cała Polska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: Radom Sadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:07 Panie Luki.Pozwoliłem sobie grzecznie,by nie powiedzieć subtelnie zwrócić panu uwagę,że w języku polskim nazwy krajów piszemy z dużej litery.Widzę jednak,że pan chyba z tych, co to należy do nich pisać powoli,bo cztają powoli.I na koniec dygresja zupełnie już drobna.Jeśli te trzy obce języki opanował pan w takim stopniu jak język ojczysty,to szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Radom Sadków IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 14:27 Szkoda mi słow na Ciebie :) hehe nie musisz mnie tytułowac nie mam 40 lat (jak Ty pewnie) Chodziło mi tylko o to zeby tu byc na Air Show ale oczywiscie ktos zakompleksiony (mam na mysli Ciebie) na zasiłku dla bezrobotnych musiałes zauwazyc ze napisałem z małej litery moze shift mi nie działa pomyslałes nad ty?:) wysil zwoje w głowie (jesli tak oew posiadasz)i pomysl to nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Radom Sadków IP: *.tkdami.net 27.02.07, 14:47 obydwaj jesteście z wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Radom Sadków 27.02.07, 14:52 widzę, ze nie bawiłeś się w dokładną analizę wypowiedzi tylko pokusiłeś się o szybką konstatację. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki :) Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 15:12 po co sie czepiacie ? jestescie jakies muły cholerne!! jak jestem z wiochy to skad ty jestes madralo? wale was serdecznie czekam na air show idzcie sobie dresy uprasowac! I na chamiszew! pozdro 600 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:30 Wielce szanowny panie Luki!Nie będę z Tobą dyskutował,nie dam CI prztyczka,ani klapsa.Nie powiem nawet pies Cię j...ł,bo to mezalians byłby dla psa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczynek Re: wszyscy macie racje IP: *.211.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 16:11 Brawo panie HOMBA!Może po takiej reprymendzie,takie LUKI już glosu zabrać się nie ośmieli,pomne nauki głoszonej przez światłych ludzi.Ach słów szkoda.Kłanim nisko.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:02 Prosze was ludzie! Internetowi napinacze to jest wasz cały swiat? Idz poszukaj synonimow na google.pl Homba:) Wypuszczasz na mnie niedzwiadka retorycznego??To posłuchaj tego i powtorze to potrzykroc dlauzyskania lepszego efektu jestes głebokim zagłebiem umysłowym i tacy jak ty i tobie podobni ktorzy tu szczekaja na forum sa skonczonymi frajerami co maja po 30 lat i mama wam obiadek pichci.Fiutki zazdrosne gnijcie w swoim marazmie :) Pozdro dla Polskich Sił Lotniczych!a dla was muka fiutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:06 aa jeszcze jedno leszczynek. czy homba lubi jak mu dziurke w dupie pucujesz na wysoki połysk?? schyl sie tak nisko zebys mu mogł obciagnac :) domyslam sie ze tak samo jak w twojej głowie nic nie ma tak samo on w portkach nic nie ma;) dobra rada dla was zazdrosne gnojki macie mozg? to zacznijscie byc jego uzytkownikami a nie nosicielami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESZCZYNEK Re: wszyscy macie racje IP: *.211.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 17:40 Panie Luka.Oszczędż pan sobie wstydu,a głównie nam,mieszkańcom tego PIĘKNEGO bez pana miasta.Do szkoły osiEłku.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 19:19 ojjjj lamusku. biedactwo zgnijesz w tym błocie szkoda mi was :) Pozdrawiam Wszystkich ktorzy czekaja na AIR SHOW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 27.02.07, 19:23 Ludzie mniej zawiśći ! Nie badzmy sobie kazdy kazdemu wilkiem! Zycze kazdemu Polakowi DUZO SZCZESCIA !!! Pozdro dla tych co wyjechali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: wszyscy macie racje IP: *.tkdami.net 27.02.07, 19:36 coś Ci sie chyba miesza w głowie, i Ty namawiasz do zaprzestania z nienawiścią? poczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 20:35 Czołem mości Leszczynku!Nie mogłem wcześniej podziękować za wsparcie,gdyż właśnie takim sprawnym inaczej uzupełniałem LUKI w wiedzy.A tak nawiasem mówiąc..''Gdy człowiek milczy, milczy ,milczy to apetyt rośnie wilczy .Za poezją ,co być może drzemie w NAS"(J. Kofta). Dzięki Bogu na tym forum są RADOMIANIE,którzy to wiedzą i czują.TYCH pozdrawiam lotniczym pozdrowieniem - KILA WODY POD STOPĄ. h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airborne Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 10:56 kazdy taki madry! Idzcie na wiejska tam takich trzeba a nie bedziecie sie wypowiadac internetowi napinacze !do roboty nieroby ..e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afasf Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 10:58 Wszystkie lamusy luki homba itd!zawijac sie platfusy! Ciekawe czy bys był taki mocny w realu jeden z drugim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: wszyscy macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:28 NO nie mogę kurza stopa pojąć ,skąd w Was taki brak ogłady,o kulturze dialogu już nie wspominając.Smutno mi z tego powodu(chociaż godzinkę dziennie na lekturę).ZALECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airborne Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 13:39 homba platfusie ! czytam wiele ksiazek a wiec ciagnij sie matole pewnie faktycznie bezrobotny jestes.Taki oczytany i kulturalny i co z tego masz uratujesz swiat??młocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: wszyscy macie racje IP: *.138.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 13:43 ehhhhhhh szkoda mi was hehe ale dobrze! homba to plebs i moherowy beret mu oczy zasłania! wynocha na pole wiesniaku:) pozdro dla PSP!Homba dla ciebie muka mykaj prasowac sobie dresik :) Odpowiedz Link Zgłoś
16yogi Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem 28.02.07, 18:06 ja już dawno wiedziałem. Radom może być dumny z Air Show i ja także jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homba Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:27 Świat tak,ale bez Was.Zbyt wiele już po nim biega małych,pasiastych WARCHLARKÓW. ( S.Fridman) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki :) Re: AIR SHOW'2007 Radom wygrał z Poznaniem IP: *.138.unknown.vectranet.pl 03.03.07, 16:41 Juz na pewno beda Su 27 u nas yupiii:) Mam nadzieje za zjawia sie tez F 15:) Odpowiedz Link Zgłoś