Dodaj do ulubionych

isoxazolidine

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:38
Muszę przyznać, że zawsze ceniłem Ciebie jako mądrego fachowca, udzielającego
się na forum i w ciekawy sposób wypowiadającego się na tematy z życia naszego
miasta. Ale po tym, jak zobaczyłem, że i TY angażujesz się w kampanię
polityczną i swoje puste posty podpisujesz "Kocham Radom" - straciłem dla
Ciebie szacunek. Może i jestem tu jedyny na forum, który tak myśli, ale
wiedz, że tym razem nie masz racji, bo to miejsce nie powinno służyć
kampaniom. Dziwne jeszcze, że człowiek z tak wielką wiedzą daje się zaplątać
w sieć i zniża się do poziomu prostszych mu ludzi...

P.S. Choć nie popieram żadnego z kandydatów na prezydenta, "Wasz" nie ma
nawet najmniejszych szans...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lincoln Re: isoxazolidine IP: *.radnet.pl 06.11.06, 18:59
      Napisz do "Pani domu"....

A jak masz do niego prywatny interes to nie zaśmiecaj forum tylko pisz do niego
      na priva.

Bez odbioru.
      • Gość: Mythos lincoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:14
        czy prosiłem ciebie o komentarz w tej sprawie? odgrywasz się tylko dlatego, że
        w innym wątku określono ciebie mianem płytkiego?

daruj sobie...
        • Gość: Lincoln Re: Mythos IP: *.radnet.pl 06.11.06, 19:22
          Pisząc na ogólnym forum osobiste żale nie dziw się, że ludzie będą się wypowiadać.

PS.
          Twoje opinie o mnie mam...
          • Gość: Mythos lincoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:39
            piszę to, co myślę...

Nie mam już ochoty z tobą dyskutować...
            • Gość: Lincoln Mythos IP: *.radnet.pl 06.11.06, 19:49
              Z wzajemnością
    • isoxazolidine Re: isoxazolidine 06.11.06, 21:03
      masz swoje zdanie na ten temat i szanuję je. ja mam inne. uwazam, że jest to
      miejsce swobodnej wymiany poglądów. na każdy temat - dopóki nie przekracza sie
      okreslonych granic przyzwoitości.
      pozdrawiam
      • jdk Mythos - uwazaj, szok! 06.11.06, 21:08
        Mythos, przykro mi, ale być może przezyjesz jeszcze gorszy szok, przygotuj się
        na to: www.kochamradom.pl/sylwetki_r_j.html

A tak w ogóle jeśli jedynym kryterium oceny kogoś jest to, czy ma czy nie ma
        szans w wyborach, to współczuję. Bez odbioru
        • Gość: Mythos jdk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:28
          Akurat ten link już dawno widziałem. Więc szoku w moim przypadku nie było...

To nie jest moje jedyne kryterium... Ale poza forumowiczami niewiele osób o
          Panu ma jakąkolwiek wiedzę. Zdaję sobie sprawę, że poprzez to medium można się
          trochę rozreklamować, ale zanim to nastąpi - trzeba dotrzeć też do innych
          Radomian, którzy nie mają styczności z internetem. A pytałem parę takich osób o
          Pana osobę. Niewiele o Panu wiedzą. Wg mnie, aby mieć jakieś szanse - trzeba
          siebie promować co najmniej 2 albo 3 lata wcześniej, a nie kilka miesięcy przed
          wyborami. Każdy obiecuje złote gruszki, tylko ludzie już w to nie wierzą...
          Być może będzie miał Pan zatem większe szanse w następnych wyborach...
          • jdk Re: jdk 06.11.06, 22:41
            Rozumiem, że rozmawiając ze znajomymi promuje Pan moją osobę? :) Dzięki temu o
            te kilkanascie-kilkadziesiąt osób więcej będzie wiedziało o mnie i o
            Stowarzyszeniu Kocham Radom.

Zresztą, ja Pana nie znam, ale mam wrażenie, że Pan również nie zna mnie, bo
            nie wie Pan o innych działaniach podejmowanych w trakcie kampanii. Może to jest
            za mało, ale gdyby znał Pan nasz budżet, to i tak miałby Pan pewnie wyrazy
            uznania.

Jeśli chciałby Pan porozmawiać o Radomiu i o sprawach ważnych dla naszego
            miasta, jestem do dyspozycji.

To, co zaczęliśmy, zamierzamy prowadzić w długim okresie. Nie do wyborów, tych
            czy następnych. Mam nadzieję, że z pomocą wielu życzliwych osób będzie to
            możliwe. PozdrawiaM!
            • Gość: Mythos Re: jdk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:00
              Dziękuję za odpowiedź.

Dlatego widzi Pan - chcąc odnieść zwycięstwo, trzeba udzielać się nie tylko na
              forum. Ja rozumiem, że wielu ludzi do Pana przychodzi i porusza różne tematy.
              Tak jak tu na forum wspominałem - już tylu prezydentów mnie zawiodło, że na
              wyboru nie pójdę! Nie mam już zaufania do nikogo. Bo jeśli podejmuję jakąś
              decyzję - to musi być ona na prawdę bardzo przemyślana...
              • jdk Re: jdk 06.11.06, 23:14
                Szkoda. Ale mam nadzieję, że swoim działaniem zdołam Pana przekonać, żeby pójść
                za 4 lata.

Niestety podobnie jak Pan w Radomiu myśli większość. Na chwilę obecną do urn
                pójdzie pewnie niecałe 30% uprawnionych. To ogromna czerwona kartka dla
                wszystkich rządzących dotychczas. A 18% poparcia dla urzędującego prezydenta
                (przy 79% dla prezydenta Wrocławia i 68% dla prezydenta Kielc) to kompromitacja.

Tym większa chwała tym, którym jeszcze się chce. Pozdrawiam!
          • wichajsterr Re: jdk 06.11.06, 22:46
            > To nie jest moje jedyne kryterium... Ale poza forumowiczami niewiele osób o
            > Panu ma jakąkolwiek wiedzę. Zdaję sobie sprawę, że poprzez to medium można się
            > trochę rozreklamować, ale zanim to nastąpi - trzeba dotrzeć też do innych
            > Radomian, którzy nie mają styczności z internetem. A pytałem parę takich osób o
            >
            > Pana osobę. Niewiele o Panu wiedzą.

Pewnego dnia rozdawałem ulotki na Placu Konstytucji. Na ok. 400 ulotek które ja osobiście rozdałem mniej więcej co 4 osoba mówiła” znamy Jakuba” „będziemy głosować” „bez partyjny to dobrze” „ma mój głos” „słyszałem/ałam będę głosować” „ daj pan więcej tych ulotek rozdam sąsiadom rodzinie słyszałam o Kubie” „ -ja Tych śmieci nie biorę – Ale to Kocham radom – a Kocham radom to daj” Także jednak jest osobą w miarę rozpoznawalną. Przynajmniej mi sie tak wydaje?

> Wg mnie, aby mieć jakieś szanse - trzeba
            > siebie promować co najmniej 2 albo 3 lata wcześniej, a nie kilka miesięcy przed
            >
            > wyborami. Każdy obiecuje złote gruszki, tylko ludzie już w to nie wierzą...

Z promocjom jest jak jest i nie ma co wracać czy 3 czy 10 lat wcześniej czy miesiąc, co za różnica? Ile lat wcześniej się promował obecny prezydent? I co został nim mimo wszystko?
            Jak to wytłumaczyć?

> Być może będzie miał Pan zatem większe szanse w następnych wyborach...

Albo jeszcze i w tych

Pozdrawiam.
            • Gość: Mythos Wichajsterr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:05
              Rozdawanie ulotek to nie wszystko! Efekty zobaczymy już niebawem...
              A mylisz się teraz - im dłużej się człowiek promuje - tym bardziej jest znany
              ludziom. I jeśli są tego jakieś plony - ludzie to zapamiętają... I potem
              efektem tego są wygrane wybory. Obecny prezydent - to inna kwestia. Niewiele
              zrobił dla Radomia. A miał tyle czasu...
            • Gość: bs Re: jdk IP: *.tkdami.net 07.11.06, 08:38
              promocjom.......... do szkoly! rotfl
              • wichajsterr Re: jdk 07.11.06, 10:40
                > promocjom.......... do szkoly! rotfl

Błąd to rzecz ludzka. Ty jestes nieomylny?
          • ksiezna_lowicka Re: jdk 06.11.06, 22:56
            Ha, ha, ha. Mythos śmieszny jesteś. Piszesz o braku rozpoznawalności JDK a
            większość Radomian myli Marcinkowskiego z Marcinkiewiczem.
            • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 23:02
              "...a większość Radomian myli Marcinkowskiego z Marcinkiewiczem."

-Więc o czym to świadczy? No? No??
              O marnym poziomie orientacji tej "większości" (bo szczerze wątpię że chodzi o
              większość) Radomian we wszechśw... yyyy sytuacji na własnym podwórku.
            • Gość: Mythos ksiezna_lowicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:36
              To tacy już muszą mieć rzeczywiście rozum między nogami...
    • Gość: Mimo Re: isoxazolidine IP: 203.185.255.* 06.11.06, 22:13
      Mythos, nic a nic nie przejmuj sie, nie jestes sam i racja, ten facet z Kocham
      Radom faktycznie jest bez szans. Przeciez to juz jest prawie czarno na bialym,
      wiec idiotyczne komentarze ludzi z Kocham Radom nic tu nie wskoraja. A jesli
      jeszcze tamu czlowiekowi sie marzy taka pozycja w Radomiu, co jest poprostu
      dziwne w tym momencie, no to pomarzyc jest dobrze i zdrowo.
      • Gość: Michał Re: isoxazolidine IP: 82.139.38.* 06.11.06, 22:18
        > Mythos, nic a nic nie przejmuj sie, nie jestes sam i racja, ten facet z Kocham
        > Radom faktycznie jest bez szans. Przeciez to juz jest prawie czarno na bialym,
        > wiec idiotyczne komentarze ludzi z Kocham Radom nic tu nie wskoraja. A jesli
        > jeszcze tamu czlowiekowi sie marzy taka pozycja w Radomiu, co jest poprostu
        > dziwne w tym momencie, no to pomarzyc jest dobrze i zdrowo.

Odkąd wybory coraz bliżej Kocham radom jest coraz bardziej atakowane?
        Czemu? Konkurencja? Strach? Skąd wiesz ze nie ma szans prorok jesteś? Wróżka? Jakie idiotyczne komentarze ludzie z Kocham radom przecież cały czas oni są atakowani i wplątywani w coraz to nowe dyrdymały? Przecież to na nich lecą idiotyczne teksty a oni i tak grzecznie się przed nimi bronią. Jak to jest?
        • jdk Re: isoxazolidine 06.11.06, 22:21
          Spoko, za 2 tygodnie bedzie po wszystkim. Skończą się wybory i krzykacze znikną
          z tego forum. Pozdrawiam!
        • Gość: mutant Re: isoxazolidine IP: *.internet.radom.pl 06.11.06, 22:23
          Mythos ma rację jest to jeden z mądrzejszych ludzi na forum!
          • Gość: Lincoln Re: isoxazolidine IP: *.radnet.pl 06.11.06, 22:29
            Znów sobie chłopcy kadzicie? Wczoraj podpisywałeś się wpisdu rozdwojenie jaźni?
            Chyba wytną Ci ten internet z ATS-u.
            • Gość: mutant Re: isoxazolidine IP: *.internet.radom.pl 07.11.06, 00:24
              Sam jestes wpizdu
        • Gość: Mythos Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:33
          Ja nic nie mam do "Kocham Radom". Tylko i oni należą do kolejnych partii, które
          obiecują złote gruszki. Pan Kluziński twierdzi, że jeśli będzie prezydentem -
          to już nie będzie układów we władzach... Smieszne. Z całym szacunkiem do Jego
          osoby, ale wcale bym się nie zdziwił, gdyby przyszły prezydent Jakub Kluziński
          nie pomógłby swoim znajomym? Takie rzeczy, jak ukłądy były, są i będą!!! Bez
          względu na to czy prezydentem zostanie JDK czy ktoś inny. Program kampanii jest
          łatwo napisać. A argumenty, że rodowici Radomianie powinni być u władzy o
          niczym jeszcze nie świadczą...
          • Gość: Michał Re: k IP: 82.139.38.* 06.11.06, 22:37
            >Tylko i oni należą do kolejnych partii, które
            >
            > obiecują złote gruszki.

A od Kiedy to partia?
            • Gość: Mythos Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:40
              Dla mnie jest to niczym partia... Mam prawo do swojego zdania...
              • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 22:45
                Wiem Mythos, najlepiej by miastem rządzili prawiczek albo dziewica, najlepiej
                samotni z wyboru, bez grupy interesownego koleżeństwa, a nawet gdyby się takie
                pojawiło to by zostało odesłane z kwitkiem przez super rządzącego...
                Let's dream together :).
                • Gość: Mythos l i l a b a j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:09
                  wcale tak nie powiedziałem!
                  • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 23:12
                    "wcale tak nie powiedziałem!"

-Ależ ja wcale tak nie twierdzę!
              • wichajsterr Re: Michał 06.11.06, 22:50
                > Dla mnie jest to niczym partia... Mam prawo do swojego zdania...

Owszem ma pan. Ale Kocham Radom to nie partia tylko stowarzyszenie.
                Prawie stanowi różnicę ;-)
                • Gość: Mythos Wichajsterr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:10
                  Nazywa się stowarzyszeniem - a mniej więcej robi to samo, co partia
                  • sympatyk_pisd mythos 06.11.06, 23:22
                    Margaryna i masło to też mniej więcej to samo ?

Poczytaj trochę, zdobądź elementarną wiedzę na jakis temat, potem dopiero
                    zacznij klikać w klawiaturę, jeśli dla Ciebie kolego "oświecony" stowarzyszenie
                    i partia to "mniej więcej to samo"
                    • Gość: Mythos sympatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:30
                      Wiem co masz na myśli. Nie martw się - kretynem nie jestem.
                      • sympatyk_pisd Re: mythos 06.11.06, 23:42
                        > Wiem co masz na myśli. Nie martw się - kretynem nie jestem.
                        Cieszy mnie Twa postawa, widać, że w porównaniu do co poniektórych moherów
                        obecnych tu na forum jesteś refermowalny, ba jestem skłnny uwierzyć, że
                        potrafiłbys przyznać się do popełnionego błedu.
                        • Gość: Mythos sympatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:57
                          Za moherami nie przepadam....
                • Gość: mutant Re: Michał IP: *.internet.radom.pl 07.11.06, 00:32
                  Radomianie Razem to tez nie partia matołki i też mówią że nie lubia polityki.
                  więc niczym się nie różnicie.
                  • wichajsterr Re: Michał 07.11.06, 10:42
                    Tak tak oczywiście
                    ..............<lol>
          • Gość: c-nik Mythos: Kazdy mierzy swoja miara... IP: 82.139.44.* 12.11.06, 21:49
            Skoro twierdzisz, ze ktos kogo nie znasz, po wyborach poobstawia sie znakjomymi
            i kolesiami, to mniemam, ze tak bys zrobil wlasnie Ty i jest to dla ciebie rzecz
            normalna i logiczna, czyz nie?
            A jezeli twierdzisz, ze Ty bys tak nie zrobil, to jakim prawem sadzisz, ze
            wszyscy inni oprocz ciebie sa nieuczciwi?
            Na tej samej zasadzie zlodziej twierdzi, ze przeciez wszyscy kradna, mimo iz tak
            wcale nie jest, bo zawsze sa ludzie, ktorzy nie kradna.
        • Gość: Mimo Re: isoxazolidine IP: 203.185.255.* 06.11.06, 22:34
          Przeciez mowie "czarno na bialym".....prawie. Nikt nikogo nie atakuje i ja
          napewno sie nie boje. Czytaj logicznie posty. Poprostu popieram Myths. Kapisz?
      • Gość: Mythos Mimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:29
        Super, że jednak ktoś mnie rozumie ;-))))
        • Gość: Lincoln Re: Mimo IP: *.radnet.pl 06.11.06, 22:39
          • Gość: Mythos Lincoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:46
            Zmień płytę...
            • Gość: Lincoln Mythos IP: *.radnet.pl 06.11.06, 22:50
              a proszę bardzo strona B:
              • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 22:55
                Tak z czystej ciekawości: od kiedy płyty mają dwie strony?
                • Gość: Lincoln l i l a b a j IP: *.radnet.pl 06.11.06, 22:59
                  Od 1887 - pierwsza konstrukcja gramofonowa projektu Emila Berlinera; powstała na
                  skutek modyfikacji projektu Edisona: walce fonografu zastąpiono płytami woskowymi
                  • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 23:05
                    To, to ja wiem... Myslałam, że wynaleziono dwustronne kompakty...
                    • Gość: Mythos lincoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:12
                      on myli płytę z kasetą...

biedaczek...

chociaż dobrze, że komputer umie włączyć...
                      • Gość: DJ Re: lincoln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:47
                        Obawiam sie, ze on nie tylko umie wlaczyc komputer ale i gramofon o którym, ty
                        nie masz bladego pojecia. Pewnie nawet nie wiesz co to jest singiel oraz long play.
                        Jestes po prostu kolejnym ignorantem na tym forum.
                        • Gość: Mythos samozwańczy DJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:18
                          obawiam się, że ty poza wiedzą, co to jest płyta czy longplay, nie masz o
                          niczym innym bladego pojęcia... Nie przejmuj się - wiem co oznaczają wyżej
                          wymienione pojęcia...
                    • Gość: Człowiek Re: Re Re IP: 82.139.38.* 15.11.06, 01:47
                      przecież są dwustronne płyty DVD
              • Gość: Mythos lincoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:11
                No i widzisz, jaką płytkość pokazujesz?

• hrabia_ramon_serano_lopez Re: isoxazolidine 06.11.06, 23:21
      Już ewidentnie widać na forum jak co po nie którzy trzesą nie powiem czym w
      obawie przed wygraną Pana Jakuba.
      • Gość: Mythos hrabia_ramon_serano_lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:31
        Mnie z tego wyłącz - bo mi rybka - kto wygra. Ale uważam, że obowiązują jakieś
        zasady! A na kampanię mieli wcześniej czas... Forum ma inne cele niż tylko
        polityka!!!
        • hrabia_ramon_serano_lopez Re: hrabia_ramon_serano_lopez 06.11.06, 23:44
          Ale wcześniej czas mieli też obecni włodarze i dodatkowo byli na tzw Pool
          position bo mogli się wykazać nie pustymi obiecankami jak Ty to określasz tylko
          faktami z życia, swoimi dokonaniami, i co wykorzystali to??. Zrobili coś??
          Jeszcze bardziej mnie i innych Radomian utwierdzili w tym że są do niczego
          glosząc swoje znamienite hasła w stylu "...działami wielotorowo..." czy
          najnowsze "...jesteśmy o ćwierć kroku od lotniska...". Z tego co wiem
          Stowarzyszenie powstało na wiosnę tego roku po tym jak Pan Jakub i Pan Radosław
          próbowali wielokrotnie nawiązać kontakt z władzami miasta i pokazać jak można
          działać. I co?? wielotorowcy mają swoje tory którymi toczą swoją drezynę o
          nazwie Radom odstawiając ją coraz bardziej na boczny tor. Tym co zrobiło
          stowarzyszenie Kocham Radom od wiosny tego roku zasłużyło na moje uznanie bo
          robili to bez interesownie i z pasją dlatego Radomianie powinni im zaufać i
          zagłosowac 12 listopada.
          • Gość: Mythos hrabia_ramon_serano_lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:59
            Masz rację - dlatego mam nadzieję, że mimo wszystko znajdą się mądrzy ludzie,
            co rozliczą tych wszystkich ........... za te ostatnie lata. A ja w
            międzyczasie poczytam więcej na temat kandydatów do rady miasta i na
            prezydenta...
          • isoxazolidine Re: hrabia_ramon_serano_lopez 07.11.06, 07:56
            hrabia_ramon_serano_lopez napisał:

> Stowarzyszenie powstało na wiosnę tego roku po tym jak Pan Jakub i Pan
            Radosław
            >
            > próbowali wielokrotnie nawiązać kontakt z władzami miasta i pokazać jak można
            > działać. I co?? wielotorowcy mają swoje tory którymi toczą swoją drezynę o
            > nazwie Radom odstawiając ją coraz bardziej na boczny tor.

nie Radosław lecz Radomir :)
            to tak dla ścisłości :D
            pozdr!
          • Gość: lokaj Antoni Re: hrabia_ramon_serano_lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:21
            > Ale wcześniej czas mieli też obecni włodarze i dodatkowo byli na tzw Pool
            > position

Nie do końca rozumiem myśl Pana Hrabiego. Pool position to, jak rozumiem,
            pozycja basenowa, czyli zajmowana od czasu do czasu przez obłożnie chorych
            pacjentów?
            Czy też może chodziło o pole position, czyli najlepszą pozycję startową -
            określenie używane przede wszystkim w wyścigach Formuły 1 (od pole - biegun, nie
            mylić z Pole - Polak, ani z Paul - Pawłem, ani Pol Potem - Kambodżańczykiem,
            Kampuczańczykiem?)?
            Jeśli tak, to najusilniej błagam Pana Hrabiego, by na przyszłość choć odrobinę
            pomyślał, co chce napisać publicznie, bo inaczej wychodzi kompromitacja i wstyd
            dla całego dworu przed pospólstwem.
            Uniżony
            Antoni
            Lokaj II klasy.
            • hrabia_ramon_serano_lopez Re: hrabia_ramon_serano_lopez 07.11.06, 11:07
              Każdy inteligentny forumowicz zrozumiał co miałem na myśli. Mimo tego
              przepraszam za błąd. Oczywiście chodziło o POLE POSTION.
        • Gość: mietus Re: hrabia_ramon_serano_lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:35
          bo mi rybka - kto wygra

Prawdziwa postaw obywatelska!

A na kampanie mieli wczesniej czas...

A kto im wyznaczy czas, moze ty? <lol>
      • Gość: Kat_hi_hi_hi Re: isoxazolidine IP: 203.185.255.* 07.11.06, 00:31
        Tak czytam i raczej bym powiedziala skromnie, ze to Pan Jakub juz trzesie i
        jest juz bardzo rozdrazniony "krzykaczami" bo sam widzi , ze to juz nie
        przelewki. Panie Jakubie wlasnie tym objawia sie, mowiac po angielsku, stress.
        To tylko tak w nawiasie mowiac, gdyby Pan o tym nie wiedzial. A moja sugestia
        dla Pana jest poprostu wylaczyc sie z tej duskusji. Nie przekrzyczy Pan
        wszystkich. Udawanie supermena nie wyjdze Panu na dobre.
    • Gość: grr wrr Re: isoxazolidine IP: *.udn.pl 06.11.06, 23:42
      frustraci pie..ni Wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mythos grr wrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 00:00
        Aleś powiedział, co wiedział. No właśnie - płytkich nie sieją - sami się
        rodzą... Oto kolejny przykład...
        • Gość: mutant Re: grr wrr IP: *.internet.radom.pl 07.11.06, 00:28
          Sorki ale partii startuje wyborach ledwie kilka Po, PiS, Samoobrona i PSL,a co
          drugi kandydat gada jak Kluzinski że jest nieuwikłany w politykę. ja takiego
          kandydata nie poprę bo to wada a nie zaleta. Isox jak tu piszą był uwikłany w
          politykę i wielu inncyh też a teraz anelźli nową formułe na powrót do niej
          czyli politycy bez polityki, hehehe jest pan jakpajac panie Kluziński i niech
          pan zda sobie sprawę z tego że te dzieciaki wokół pana mają przyszłość przed
          sobą ale raczej bez pana. I nie chcę bankowca jako radnego. Bankowcy bowiem nie
          troszczą się o pieniądze ludzi, ale o swoje czyli o bank. Niepotrzebmny nam taki
          • bhjs Re: grr wrr 07.11.06, 08:13
            takich bzdur to ja dawno nie czytałem na tym forum .
            co to za zaleta bycie politykiem. Politycy do najwięksi kłamcy , oszuści i
            kombinatorzy .
            to kto dba o nasze pieniądze ? prezydent miasta , radni , a może urzędasy i
            biurwy ?
            i nie martw sie mutancie o tych młodych ludzi , oni dadzą sobie radę bo
            maja dużo energii i wiary w słuszność tego co robią .
          • Gość: kaelwu Re: grr wrr IP: 81.210.82.* 07.11.06, 13:52
            to jest właśnie to! uczeni od dziecka tym, co płynie z telewizora i
            radioodbiorników, nie jesteśmy w stanie zrozumieć, że nasze pieniądze to moje i
            Twoje pieniądze! i trudno nam uwierzyć, że są uczciwi ludzie, którzy - jeśli
            dobrze zarządzają swoimi pieniędzmi, to naszymi też zarządzać mogą dobrze! czy
            tak będzie - nie wiem... ale wierzę.
    • Gość: Lech Re: isoxazolidine IP: *.centertel.pl 07.11.06, 10:12
      KOCHAM RADOM to jedyna alternatywa dla Radomia w chwili obecnej. To ludzie,
      którzy myślą inaczej. Tu się może wszystko udać... Trzeba tylko bardzo chcieć.
      Polityka wysysa krew z tego miasta. Czas z tym skończyć.
      • Gość: rosa Re: isoxazolidine IP: 82.139.43.* 07.11.06, 11:07
        Jest taka zasada- róbmy swoje.A taki Mythos jak chce sobie pogadać niech gada
        jak nie ma co robić.Im więcej szumu tym lepiej.Można mu nie odpowiadać na jego
        posty, niech pisze na Berdyczów.
        • Gość: Mimo Re: isoxazolidine IP: 203.185.255.* 07.11.06, 22:58
          Niedlugo wszyscy "wy" bedziecie robic swoje i to co chcecie i rozejdzecie sie
          do wlasnych domow, bo nie uwazacie co robicie teraz. Jest zawsze jedna zasada,
          mniej otwartosci i wiecej poszanowania dla wlasnej osoby. Ktos bardzo promuje
          Kluzinskego, ale nie zdaje sobie sprawy ,ze juz dawno wposcil go w maliny. Jego
          starszy "kolega" , ktory tak krzyczy tutaj na forum i wszystkich poucza
          powinien o tym wiedziec. Brak doswiadczenia we wszystkich kierunkach jest
          bardzo widoczny. Oj, oj, oj, la boli glowka.
          • hrabia_ramon_serano_lopez Re: isoxazolidine 08.11.06, 08:00
            Więc jak boli Ciebie główka, zapewnie od zmartwień o wygraną Pana Jakuba, to po
            co tu jeszcze siedzisz na forum i piszesz głupoty?. Idź spać, przespij się z
            problemem.
            • britishdog jdk ,mythos etc... 08.11.06, 22:01
              Obsrewując tą "wymianę poglądów" uderza mnie jeden fakt, a mianowicie to , że
              prawda - jak zwykle - leży pośrodku.
              Niestety (pomimo wielu słusznych argumentów) @Mythos nie powinien oburzać się
              na fakt ,że @isoxiline wykorzysuje forum do głoszenia swoich przekonań (nawet
              politycznych) ponieważ intrnet, a tym samym forum, jest właśnie tego typu
              środkiem przekazu, który wręcz idealnie do takich celów może posłużyć. Po to
              zosał min. stworzony...
              Bardziej jednak zniesmaczyła mnie odpowiedx kandydata na urząd prezydencki
              P.J.Kluzińskiego, który (mam nadzieję, że w przypływie negatywnych emocji -
              pozwolił sobie użyć słowa "krzykacze" wobec forumowiczów , wyrażających inną
              opinię , co do kwestii jemu bliskich i ważnych. Jeżeli P. Kluziński jest osobą "
              nie trzymającą ciśnienia" w tak - jakby nie było - ważnej sprawie jak rozmowa z
              potencjalnym elektoratem, i miast przekonać oponentów używając intelektu,
              którego mu odmówić nie można, do racji przez siebie głoszonych , nazywa ich
              "krzykaczami" , to mnie osobiście jest z takim kandydatem raczej nie po drodze...
              I pisząc szczerze to własnie on sam, takim zachowaniem podciął sobie skrzydła.
              Nie jest ze mnie znowu jakiś tam purysta, ale uważam , że okazywanie
              lekceważącego stosunku wobec adwersaża - a za taki poczytuję ten epitet
              "krzykacze" - jest wyrazem braku szacunku i niestety przejawem lekceważenia
              oponenta.
              Może rzeczywiście ta kampania pomoże Panu Kluzińskiemu nabrać ogłady i pozwoli
              nabrać mu dystansu do siebie samego. Czego elektoratowi i sobie życzę.
              Pozdrawiam.
              • Gość: KIBIC_radomski to by sie zgadzalo, gdyby IP: *.dc.dc.cox.net 12.11.06, 13:51
                "krzykacze" nie byli bojowkarzami, ktorzy robia krzyk uzywajac klamstw i
                pomowien, to nie jest "osoba wyrażających inną opinię" lecz zwykly oszust i
                klamca. Tutaj maja sie liczyc fakty a nie bezpodstawne domniemania czy
                "teorie spiskowe".
            • Gość: Mimo Re: isoxazolidine IP: 203.185.255.* 15.11.06, 00:44
              Mnie to glowka nie bolala, ale za to mam nadzieje ,ze teraz boli innych. Teraz
              to ja oddycham I niech sobie innni glowkuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka