Dodaj do ulubionych

Leszek Ruszczyk

11.11.06, 00:50
Fajne były te kalendarzyki, ale nikomu nie potrzebne.
Wiele obiecujesz, a nic nie robisz... No poza parkiem na Gołębiowie, w końcu
to przed Twoimi oknami.
Dobrze o Tobie myślałem dopóki nie zerwałeś ulotek Tomasza Pawelca.
Tak się nie robi. Trzeba było swoje powiesić obok, a nie usuwać konkurencji.
Masz układy w RSM i miałeś pretensje, że Spółdzielnia nie wydała zgody na
rozwieszanie ulotek wyborczych. Dlaczego więc rozwieszasz swoje?
Obserwuj wątek
    • Gość: fdg Re: Leszek Ruszczyk IP: 82.139.40.* 11.11.06, 08:49
      Leszek to niech wraca na swoja wioche obornik rozrzucać
      • Gość: swoj Re: Leszek Ruszczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:45
        A z której wioski on pochodzi? z Kerequi?
        • Gość: brodacz z wiechy Re: Leszek Ruszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:24
          To kuzyn tego trenera od piłki Gmocha czy innego .
          • Gość: KR! Re: Leszek Ruszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:13
            Mam pytank właśnie skąd jest Ruszczyk?Bardzo mnie to interesuje , na Radomiaka
            to on nie wygląda!Do sejmiku i tak na niego nie zagłosuję ale listy układałą
            posłanka z Szydłowca wiadomo kogo wstawiła na przód!
            • Gość: antyruszczyk Re: Leszek Ruszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:45
              Tez dam glowe ze listy ustawiala poslanka z dalekiego Szydlowca. Ktoz by inny.
              Ale czy ta poslanka, ktora wybral Radom pamieta jeszcze co sie w tym miescie
              dzieje? a Ruszczyk - mimo wszystko stracil jej poparcie. Choic nie lubie PO -
              duzo stracili w moich oczach - to chyba na niego zaglosuje. Nie widze nikogo
              innego. Ale podkreslam - PO idzie na dno. Mimo wszystko kosztem PiSu i
              ugrupowania Banasiewicza czyli RR. Mam nadzieje - ze po wyborach p.
              Banasiewicza w Urzedzie nie spotkamy. Chyba, ze jako petenta. A swoja droga -
              oprocz kielbasy wyborczej z lotniskiem - to ciekawym faktem jest
              rozdysponowanie nagrod wsrod urzednikow UM, tuz przed wyborami :) ciekawe...
              Rozumiem walke wyborcza - ale niejaki Banasiewicz juz przesadza. Jezeli ktos
              zaglosuje na Marcinkowskiego, to tylko dlatego, ze jego nazwisko "obsluchalo"
              sie przez 4 lata.
            • Gość: aga Re: Leszek Ruszczyk IP: *.radom.pl 11.11.06, 13:34
              Gość portalu: KR! napisał(a):

> Mam pytank właśnie skąd jest Ruszczyk?Bardzo mnie to interesuje , na
              Radomiaka
              > to on nie wygląda!Do sejmiku i tak na niego nie zagłosuję
              Jasne ! Lepszy nawet kot Jarosława byleby był urodzony w Radomiu!
    • Gość: Monisia Re: Leszek Ruszczyk IP: *.207.udn.pl 11.11.06, 13:50
      Co chcecie Ruszczyk jest naprawde dobrym człowiekiem i warto na niego
      zaglosowac moze w koncu on zrobi cos dla Radomia
      • Gość: kronikarz Re: Leszek Ruszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:57
        A jako dyrektor wydziału co on rewelacyjnego uczynił.Chyba on albo ktoś inny
        jezdził maszyną od zbierania psich k.. .I Tyla ?
        • Gość: KR! Re: Leszek Ruszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:20
          Tak naprawdę do sejmiku nie ma na kogo głosować!Listy PO układała kobieta z
          Szydłowca , która o Radomia nie ma źadnego pojęcia jest tu tylko przejazdem za
          pewne aby pobrać kase poselską z Wawki i dać swym pracownikom w biurze na
          ul.dzierzkowksiej.Listy PO to kompromitacja choć są tam dwa sensowne nazwiska
          może kogoś z nich poprę.Co do PiS do którego jest mi bliźej niź do PO to juź
          tandetna kompromitacja!Igor Marszałkiewicz na czele to juź przesada nie z
          Radomia on jest i w sejmiku pewnie Radomia wspierać nie będzie!Tak jak Jan
          Rejczak , całe miastu mu pamięta jak nam głosował w sejmie w 1998r. gdy dla
          własnej kariery w AWS likwidował nam województwo radomskie i wsparł utworzenie
          woj.świętokrzyskiego swoim głosem.To była dopiero kompromitacja.Listy SLD i PD
          to juź ŻENADA słowem sejmik chyba trzeba zbojkotować.
          PS.Mam to szczęście , że jutro w Radomiu w swoim okręgu wybiorę najlpeszego
          kandydata na radnego z RAdomia i najlpeszego kandydata na Prezydenta teź z
          Radomia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka