Dodaj do ulubionych

Marcin Noga

13.11.06, 21:17
Jako radny minionej IV kadencji, pragnę podziękować telewizji Damii,
radomskim gazetom (min.Echo-Dnia, Słowo Ludu, Gazeta Wyborcza, Tygodnik
Radomski), internautom, służbom mundurowym za możliwośc interwencji w
sprawach dla nas ważnych, oraz wszystkim mieszkańcom Radomia wraz z moim
elektoratem, który przekazał mi 509 swoich głosów w niedzielnych wyborach
samorządowych.
Jednocześnie przesyłam gratulacje wszystkim, którzy otrzymali mandat
radnego w Naszym mieście, życząc Wam treściwej wymiany poglądów i jak
najlepszych decyzji na rzecz rozwoju Naszego Miasta Radomia.

Pozdrawiam
Marcin Noga
Obserwuj wątek
    • Gość: sdfgh Re: Marcin Noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:26
      Odpocznij kolego,odpocznij!
    • isoxazolidine Re: Marcin Noga 13.11.06, 22:31
      pokonałes m.in znanego powszechnie szołmena, wielotorowca Nitę. GRATULACJE!!!
      • Gość: adam Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 13.11.06, 22:58
        mimo klęski SLD pokazałeś ze jesteś mocny. GRATULACJE
        • Gość: KR! Re: Marcin Noga IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:26
          Miałeś Pan Panie Marcinie 4 lata w Radzie Miejskiej nic prawie dla Radomia nie zrobiłeś!Teraz dostałeś dobre 509 głosów i rada Cię ominęła.Tyle samo 509 głosów miał spadochroniarz Krawczyk i teź nie wszedł.4 lata odpoczynku od Rady dobrze Panu zrobi , jest Pan rodowitym radomianinem mimo że jestem antylewicowcem i nie lubie SLD ani postkomuny kibicowałem Panu bo był w 2002r. najmłodszym radnym niestety zawiódł Pan nas radomian!
          Teraz w Radzie Miejskiej są mlodzi ludzie Jakub Kowalski 21 lat , Karol Sońta 26 lat Jakub Kluziński 30 lat i Radosław Witkowski 32 lata ja na nich najbardziej licze w tej Radzie Miejskiej wszyscy cała ta 4 to rodowici radomianie wierze , ze pokaźa klase i dadza przykład nastepnym pokoleniom młodych radomian rodowitych tych z lat 80-tych w Radomiu że naleźy walczyc o Radom i kandydować zawsze do Rady Miejskiej!
          Z wyrazami szacunku dla tych co z Radomia :-) są w Radzie Miejskiej KR! - rodowity radomianin
          • Gość: KR! Re: Marcin Noga IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:28
            A ź tylu antyradomian 236 poparło spadochroniarza Nitę skad on ma taki elektorat?A 4 lata Pan Nita dostał 615 głosów a teraz 236 i juź nie będzie ani rady ani prezydentury i dobrze za 8 lat wstydu Panie Nita niezasłuxył Pan nawet na 10 głosów w Radomiu!Klase pokazał Pyrcioch kolejny antyradomiak spadochroniarz dostał 80 głosow i Derlatka najgorszy przewodniczący Rady Miejskiej po 1990r. dostał80 głosów!
          • Gość: do KR! Re: Marcin Noga IP: *.radom.pl 14.11.06, 08:07
            KR!---TY ciagle myslisz ze jestes taki madry,ale niestety Tobie sie tylko tak
            wydaje.Twoje wypowiedzi na forum sa bezsensowne,co ma wiek do rzadzenia?!
            Rodowici Radomianie?,a dziadek,pradziadek to skad pochodzi?jestes smieszny.
    • comeback666 Re: Marcin Noga 14.11.06, 00:45
      Odpoczynek na serio sie przyda... Na pewno to bedzie doskonaly czas refleksji
      nad sobä... Radom potrzebuje ludzi, ktörzy cos dla niego zrobiä, a nie tylko
      marionetek...
      • Gość: ALONSO Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 14.11.06, 01:13
        Widzę, że jest silna wiara w nową radę. Ja jednak boje się, że za 4 lata
        nastroje będą znacznie gorsze, szczególnie kiedy wygra pan Kosztowniak.
        Osobiście nic przeciwko temu człowiekowi nie mam, ale kiedy widzę w jego
        towarzystwie Suskiego, to boję się, że staniemy się pośmiewiskiem jakiego nie
        było od epoki kamienia łupanego. Owszem, mój kandydat nie wszedł do II tury i
        mówi się trudno. Nie miałbym chyba nawet nic przeciwko PiS-owi - trudno taka
        jest demokracja i trzeba to przyjąć choćby była ona nawet moherowa. Ale
        Suskiego nie zniese, choćbym miał wleźć na barykadę! Ludzie kochani!
        Radomianie! Polacy! Wszystko, tylko nie to! No niech tam już generał z Bananem
        dalej rządzą, ale nie Suski! Jeszcze nigdy tak nie bałem się o swoje miasto...
        Już drugą noc nie bedę mógł spać. Ile takich nocy jeszcze przede mną...?
        Dostaję maile od kumpli z Polski - śmieją się z nas w Łodzi, śmieja sie w
        Puławach, w Warszawie, w Kazimierzu, w Zakopanem - ooo... a teraz przyszło z
        Poznania. Koniec świata, przyjdzie umierać na obcej ziemi...
        • comeback666 Re: Marcin Noga 14.11.06, 01:20
          A cala Polska smieje sie z Bialegostoku...
          • Gość: ALONSO Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 14.11.06, 01:37
            To akurat małe pocieszanie, chociaż u "śledzików" też dali niezły popis
            demokracji... Jak mu tam było? Coś od Konana...
            • marcin.noga Re: Marcin Noga 14.11.06, 07:58
              KR to bardzo niesprawiedliwa ocena. Dodam, że samorząd to wspólnota a ja np.
              nie miałem żadnego kontaktu z Twojej strony, choć wielokrotnie podawałem nr
              swój telefonu na forum co świadczy o mojej otwartości:)
              Co do aktywności to nie można tak powiedzieć. Aktywność radnego to nie tylko
              rada miejska (i wielokrotne występy nie mające nic wspólnego z daną uchwałą)
              ale również komisje i to co w moim przekonaniu jest najistotniejsze to kontakt
              z mieszkańcami (a ten był bardzo skuteczny). Zostało to docenione w moim
              okręgu, bo mimo nienajlepszych notowań lewicy powtórzyłem wynik sprzed 4 lat a
              wypowiedź comeback666 jest dla mnie w ogóle nie zrozumiała i świadczy o błędnej
              wiedzy na temat samorządu gminnego. Z uwagi na, jak to fajnie odkreśliłeś „… to
              będzie doskonały czas refleksji … proszę o kontakt, bo na to zawsze miałem czas
              Podaję dane kontaktowe, które nie zmieniły się do poprzednich wyborów.
              Tel. 0-502-729-554, e:mail. marcin.noga@vp.pl
              Pozdrawiam
              • comeback666 Re: Marcin Noga 14.11.06, 13:53
                ''nie zrozumiała''... oj, Panie Marcinie, gramatyka u Pana jest do tylu...

Czego Pan nie zrozumial? Byl Pan wybrany po to, by cos zrobic dla miasta.
                W pelni sie zgadzam z sympatykiem_pisu.
                Dziekuje za namiary, ale obecnie mieszkam w München i mam wazniejsze sprawy na
                glowie...

Pozdrawiam!
                • Gość: olo Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 14.11.06, 20:49
                  Co ty pedale z Munchen uciekinierze wiesz o radomiu i co tu robią radni lewicy!
                  A darmowe szczepienia przeciw grypie i bezpłatne przejazdy dla osób po 70 roku
                  życia, a brak zakazu handlu w niedzielę, a brak podwyżek podatków lokalnych, a
                  ZUOK, a merytoryczna praca w komisjach i radzie, a to, że ludzie będą mieli
                  ciepło w kaloryferach i wiele wiele innych bo czasu szkoda na ciebie paszkwilu
                  dodam, że wspólnota samorządowa obecni pisuary wielokrotnie zgadzał się z SLD
                  (ale czub)
                  • comeback666 prymitywny olo 15.11.06, 02:30
                    Acha, boli cie prymitywku po 8 klasach, ze gnijesz w tej wstretnej starej
                    dziurze, podczas gdy ja jestem w tym lepszym, normalniejszym swiecie,
                    pozbawionym kaczoröw, giertychöw i innych baranöw... Tutaj cie mam...
                    Wybacz, ale za 800 - 1500 zl nie mialem zamiaru zapierd... dla jakiegos debila-
                    prywaciarza, ktöry by mi jeszcze obcinal pensje albo nie placil za nadgodziny.
                    Ale skoro ty - stworzenie (nie czlowiek) - ktöre nie ma w sobie zadnej kultury,
                    mysli, ze stekiem wulgaryzmöw przywola mnie do porzädku, jestes w wielkim
                    bledzie.
                    Jestem dumny, ze opuscilem tä pierd... dziure zwanä Radomiem. I nigdy tu nie
                    wröce!

P.S. A co ty wiesz o zagranicy? Wielkie göwno, ktörym dla mnie tez jestes!!!

Viele Grüße aus München!
    • sympatyk_pis Re: Marcin Noga 14.11.06, 09:48

Panie Marcinie.
      Ocena KR! Pana działalności jest jak najbardziej uzasadniona. Pan jako
      przewodniczący Komisji Rewizyjnej za namową pewnego przepasionego faceta
      odrzucał wszelkie wnioski opozycji celem sprawdzenia rzetelności działań
      prezydenta marcinkowskiego. To m.in. dlatego przegraliście wybory razem z nim!
      Ktoś, kto nie chce poddać się rzetelnej i niezależnej kontroli po porstu coś
      ukrywa! Tak to ludzie odbierają. Niech generał nie myśli, że RADOMIANIE to
      ciemnogród a jego wyuczona propagandowa mowa-trawa ("moi mieszkańcy" itp)
      przejadła się już nawet jego kolegom z RR. Mógł Pan w historii Rady Miasta
      zapisać się całkiem przyzwoicie gdyby wypełniał Pan mandat Marcina Nogi a nie
      SLD i ludzi wąskiej grupy interesów i posadek (m.in. Kałowskiego). Błedem było
      zbyt bliskie siedzenie Karasia, z którego aż zionie wszelka nienawiść, chamstwo
      i arogancja. Taki styl nie wszystkim się podoba. Jego elektorat zbliża się już
      do 70-tki i niedługo nie będzie kto miał go popierać bo ludzie nie akceptują
      takiego stylu chamstwa, buty, arogancji i... zakłamania! (kolejne przykłady to
      przykłady młodych ujadaczy m.in. forumowych - Cembrzyńskiego, Molendy i spółki).
      Ludzie tego nie akceptują!!! Ma pan na przemyślenia 4 lata. Proszę zweryfikować
      ten swój styl a zapewniam, że być może znajdzie się Pan w nastepnej Radzie
      Miasta z nowym obliczem współpracy DLA DOBRA RADOMIA I JEGO MIESZKAńCóW a nie
      ludzi partii (SLD). Życzę powodzenia
      _________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM PREZYDENTEM RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
      • Gość: SKO Re: Marcin Noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:55
        Poprośmy Marcinkiewicz, żeby po przegranej w warszawie u nasz rządził pliiiiz.
        Przecież też z Pisu.

Suski największym pasożytem regionu.
        • marcin.noga Re: Marcin Noga 14.11.06, 10:12
          Drogi sympatyk_pis'u. Nigdy nie odrzucałem i nie głosowałem "za" wnioskami do
          komisji rewizyjnej bo to nie przewodnoczący ma decydować o wnioskach
          kierowanych przez radę aby nie było stronniczości. Stylu się nie wstydzę ale
          dziękuję za życzenia :)
      • sympatyk_pisu Re: Marcin Noga 14.11.06, 14:28
        Hipokryto i ciemniaku sam waliłeś tu w Nogę różnymi epitetami a teraz próbujesz
        mu rady dawać? I wal się od Cembrzyńskiego i Molendy qutasie i nie próbuj
        skłócać lewicy. Cembrzyński i Molenda mają jaja, a Marcinowi trochę ich
        zabrakło. Ponadto zrobił 509 głosów dla rozbitej przez Włodarczyka lewicy, więc
        wynik miał przyzwoity. A ty jesteś Wójcik, Sońta albo jakiś inny Kowalski i
        ludzie nie głosowali na was ale na szyld. Gdyby na miejscu Sońty był koń miałby
        jeszcze lepszy wynik i to samo dotyczy pozostałych. Ale i tak Marcinkowski
        wygra w drugiej turze, a o Marcinie pewnie nie zapomni. I pamiętajcie pisuary,
        że zdobyliście ledwie około 6 % poparcia całego społeczeństwa Radomia a więc
        reprezentujecie co 17 radomianina , na dodatek mohery, które wybrały was z
        polecenia Rydzyka. Następna kadencja to powrót lewicy do władzy! A Karaś was
        drażni bo go ludzie wybierają ciągle tyle że jego wybierają mądrzy ludzie a nie
        tak jak was z wykształceniem podstawowym. A Molenda i Cembrzyński to są ludzie
        którym Kowalski Wójcik Sońta Kotwicki do pięt nie dorośli. Oni nie nosza nikomu
        teczki żeby zrobić karierę i myślą samodzielnie. A ty Marcin miej jaja i
        odpowiadaj takim gó..arzom zdecydowanie, bo tylko ludzie o zdecydowanych
        poglądach są zauważani przez wyborców.
        • sympatyk_pisu Re: Marcin Noga 14.11.06, 14:29
          To było do tego błazna sympatyka PiS (nie mylić z sympatykiem PiSu)
          • sympatyk_pis Re: Marcin Noga 14.11.06, 21:27
            "Oni nie nosza nikomu teczki żeby zrobić karierę i myślą samodzielnie" - teczki
            nie noszą ale robią mu loda. A myslą tylko wtedy kiedy im matka partia pozwoli.
            P.S.Żeby uciąć tą dyskusję masz jaja spotkać się sam na sam cioto?
            ___________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

• Gość: great wide open Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 14.11.06, 21:16
          a na was zaglosowal co 100 Radomianin, wiec cicho siedziec
        • sympatyk_pis Re: Marcin Noga 14.11.06, 21:23

Dyskutować z frajerem czyli tobą to poniżej mojej godności. A co do tych dwóch
          dzieciaków lewicy to tak, masz rację. Im nikt nie dorówna: w gó..arstwie,
          czerwonej propagandzie, kundlowskiego ujadania i podcierania tyłka Karasiowi.
          Nie będę mówił tu o jakiś pojedynkach prawdziwych mężczyzn bo najpierw musiałbyś
          być tym mężczyzną a nie nadstawiającym du.y innym facetom "sprawnym inaczej".
          _________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM PREZYDENTEM RADOMIA!!!

• Gość: Pablo Re: Marcin Noga IP: 80.249.0.* 14.11.06, 11:07
      Marcin, głowa do góry. Za 4 lata będziesz prezydentem. Dziękuję Ci za Twoją
      pracę w minionej kadencji.
      • Gość: ok Re: Marcin Noga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:29
        Panie Noga. Czym różni się przegrany od zwycięscy? Przegrany nie przejmuje się
        porażką. Pozdrawiam
        • Gość: scorce Re: Marcin Noga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:33
          moim zdaniem lewica przegrala sromotnie bo rozwiesiła dokladnie naprzeciwko
          każdego tabernakulum w Radomiu nóżki kota, i karasia, serio
        • Gość: fumfel Re: Marcin Noga IP: *.internet.radom.pl 14.11.06, 17:24
          O czyżby kowalski się odezwał? Zwycięscy pisze się zwycięzcy, ładnie
          wykształceni ludzie są w tym piśdzie
          • Gość: polak Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 14.11.06, 20:40
            comeback666 ty prawicowa świnio uciekłeś z Radomia !!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gutek Re: Marcin Noga IP: *.tkdami.net 15.11.06, 00:48
              Ktoś tu powiedział, że Molenda ma jaja. Przepraszam - gdzie on je ma? Jak na
              mój gust to przypomina zarozumiałe dziecko. Szczyl jeszcze musi sie dużo uczyć,
              żeby cokolwiek mądrego powiedział i cokolwiek zrozumiał. Na razie gada jak po
              praniu mózgu, a to pranie cofnęło go mniej więcej do epoki Lenina. No, może
              przesadziłem, ale tak jakbym Bieruta słuchał kiedy ten małolat gada. Chyba
              gnojek uczy się na pamięć Kapitału.
              • Gość: zenek Re: Marcin Noga IP: *.udn.pl 17.11.06, 00:01
                Chociaż czytać potrafi, a ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka