Gość: aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.02.02, 05:17 Witam, moze ktos z forumowiczow zna dobrego hodowce wyzlow, weimaranerow lub wyzlow wegierskich, na wschodnim wybrzezu US / bede wdzieczna za kontakt, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ya_bolek amerykanizujesz sie? 25.02.02, 07:46 no tak, kazdy prawdziwy Amerykanin musiz miec psa albo kota. Gość portalu: aniutek napisał(a): > Witam, > moze ktos z forumowiczow zna dobrego hodowce wyzlow, weimaranerow > lub wyzlow wegierskich, na wschodnim wybrzezu US / > bede wdzieczna za kontakt, > aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: amerykanizujesz sie? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 26.02.02, 00:38 Bolek - cos Ty, ja ?????!!! hehehehe w zyciu :))) tesknie za swoim dawnym zwierzyncem, no i tak kombinuje jak tu sprowadzic czworonoga do domu....... a do wyzlow mam slabosc od zawsze.... pozdrowki, aniutek ya_bolek napisa?(a): > no tak, kazdy prawdziwy Amerykanin musiz miec psa albo kota. > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a): > > > Witam, > > moze ktos z forumowiczow zna dobrego hodowce wyzlow, weimaranerow > > lub wyzlow wegierskich, na wschodnim wybrzezu US / > > bede wdzieczna za kontakt, > > aniutek > Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hodowca psow 27.02.02, 00:41 Aniutek - moja corka chce psa ale PUG (taki zabiedzony buldog wg mnie hyhyhy) ale cosik nam ciezko w Londynie znalezc. Najlepsze hodowle znajdujemy (przez net) w US oczywiscie. NO to moze tak - znajdz nam PUG, zeskanuj a my Ci wuzla - huh? LOL Pozdrawiam Emigrantka + 5 kotow + 1 corka - PUG hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: hodowca psow 27.02.02, 06:36 Jesssuss , te koty emigrantki, no circus prawdziwy!!! Kobieto!!!! Jestes aniolem Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien Re: hodowca psow 30.06.02, 22:04 Czy Aniutek ma juz psa? Czy YaBolek ma juz kobiete? Czy Emigrantka ma cos nowego? Czy Karelia byla w cyrku? Czy sa tutaj Anioly-Kobiety? podrowienia od J-L-Cretiena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: hodowca psow IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 01:57 pies,quuinea pigs,chikens,fish and Ilove them all Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: hodowca psow 01.07.02, 02:16 kup sobie prawdziwego angielskiego bulldoga !!,pogoni ci z domu wszystkich "narzeczonych" razem ze studentami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: hodowca psow IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 01.07.02, 02:23 lubie wyzly i teriery a hodowcow nie zna nikt na forum buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hodowca psow 01.07.02, 02:29 Gość portalu: aniutek napisał(a): > lubie wyzly i teriery > a hodowcow nie zna nikt na forum buuuuuuuu pies student cie nie zerznal jak obiecywal? oj biedna spasiona swinko. mowilem tyle razy ze czas sie odchudzac. myslisz ze wyzel sie ciebie dotknie? powacha podniesie noge i oleje. Odpowiedz Link Zgłoś