Dodaj do ulubionych

Kim jest poseł Łyżwiński?

03.12.06, 23:36
ciekawe materiały w tej sprawie:
www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3770679.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Dex Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:45
      Z tym człowiekiem Jarosław Kaczyński i PiS buduje odnowę moralną w IV RP .
      Hahahahaahhaahaahahhhahahhahaa .
    • Gość: l i l a b a j Re: Kim jest poseł Łyżwiński?- odpowiadam: IP: *.server.ntli.net 03.12.06, 23:55
      Jednym z wielu muchomorów Samoobrony... Cała ona to jakieś bagno... Tylko
      prymitywy głosują na Samoobronę i w jej barwach występują publicznie.
      • Gość: art Re: Kim jest poseł Łyżwiński?- odpowiadam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:05
        Pierwszy był wielki Roman i swastyki teraz Andrzej i sex ot IV RP.Cud miód
        ludzie którzy są na najwazniejszych miejscach w Polsce.Jak to wyplenic??????
    • Gość: Jaś Fasola Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 04.12.06, 01:07
      Srarym ZBOCZEŃCEM na wiagrze
      ..... W zamian za usługi seksualne dla przewodniczącego Leppera i posła
      Łyżwińskiego dostałam pracę w Samoobronie - ujawnia w poniedziałkowej "Gazecie
      Wyborczej" Aneta K., była radna Samoobrony w łódzkim sejmiku i dyrektorka biura
      poselskiego Stanisława Łyżwińskiego.
      Za to powinni dostać wyroki i rozwiązać ten cały "Cyrk" jakim jest Samoobrona
    • Gość: LOLA Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 07:36
      JEST TO BARDZO ZACNY,KOCHAJĄCY POLSKĘ POLITYK.UCZCIWY,PRZYKŁADNY OJCIEC I
      MĄŻ.ŁAPY PRECZ OD PANA POSŁA!!!
      • Gość: Fan_ Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 07:50
        poseł łyzwiński to jest ten człowiek-złodziej który nie mając samochodu wydawał
        NASZE pieniądze na paliwo!!!
        Wypie..j stąd wieśniaku!!!!!!!!!
      • Gość: LOLA Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 07:51
        ACHA I ZAPOMNIAŁAM DODAĆ,ŻE WCALE NIE POTRZEBUJE WIAGRY,STASIO ZAWSZE STAJE NA
        WYSOKOŚCI ZADANIA.
        • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 04.12.06, 08:31
          LOLA czy ty również uczestniczyłaś w tym trójkącie? bo ja nie wierze żeby nawet
          desperatka bez grosza zgodzila sie na raz z Lepperem i Lyzwinskim.
          • Gość: LOLA Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:43
            ANDRZEJ TEŻ JEST WSPANIAŁY CÓŻ JA POCZĘ KOCHAM ICH OBU,CZY UPRAWIAŁAM
            SEX??NIEPOTWIERDZAM,NIEZARPZECZAM.
            • Gość: ????? Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 213.199.199.* 04.12.06, 09:03
              Lola masz już stanowiski do emerytury.
              • Gość: Anastazja P. Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 82.139.33.* 04.12.06, 09:08
                A to smakosz jeden.Zachciało mu się trójkątów!I pomyśleć że lata z takim małym
                ptaszkiem i straszy wszystkich dookoła.
              • Gość: Renia Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:46
                > Gość portalu: ?????

Cóż niektórzy nie zauważą ironii wnawet wtedy gdy im wejdzie na plecy.
    • Gość: bolo Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:09
      też ciekawe

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3770896.html
    • Gość: sama brona Re: Kim jest Łyżwińska IP: *.tkdami.net 04.12.06, 11:40
      Łyżwińska poproszona przez dziennikarzy radia rmf.fm o skomentowanie doniesień
      Anety K. dot. pracy za seks w "Samoobronie", żona posła Łyżwińskiego
      powiedziała "To dobrze. To znaczy, że są chłopami dobrymi, że jeszcze mogą".
      • Gość: l i l a b a j Re: Kim jest Łyżwińska IP: *.server.ntli.net 04.12.06, 12:15
        No widać, że Pani Łyżwińska już nie może/nie umie się szanować...
    • Gość: Cobe Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojego dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:30
      Aneta K. ujawniła, że Stanisław Łyżwiński jest ojcem jej dziecka - podała
      nieoficjalnie telewizja TVN24. Wystąpiła też do sądu o przyznanie jej od posła
      Samoobrony alimentów na dziecko.
      Autor artykułu w "Gazecie Wyborczej" tłumaczył w TVN24, że Aneta K. prosiła go
      o nieujawnianie takich informacji. Potwierdził jedynie, że przeciwko
      Łyżwińskiemu został wniesiony pozew w sprawie świadczeń alimentacyjnych.

Łódzka Prokuratura Okręgowa wszczęła śledztwo w sprawie rzekomego
      wykorzystywania seksualnego kobiet przez liderów Samoobrony Andrzeja Leppera i
      Stanisława Łyżwińskiego, w zamian za pracę w biurach poselskich partii.

W prokuraturze trwa przesłuchanie Anety K. - poinformował rzecznik prokuratury
      Krzysztof Kopania. "Sukcesywnie będziemy weryfikować wszystkie informacje
      zawarte w publikacji »Gazety Wyborczej«" - dodał.

W poniedziałkowej "Gazecie Wyborczej", w artykule "Praca za seks w
      Samoobronie", Aneta K., była radna Samoobrony w łódzkim sejmiku i b. dyrektorka
      biura poselskiego Stanisława Łyżwińskiego, ujawniła, że w zamian za usługi
      seksualne dla Andrzeja Leppera i posła Łyżwińskiego dostała pracę w Samoobronie.

Jak wyjaśnił Kopania, prokuratura prowadzi śledztwo sprawie żądania oraz
      przyjmowania korzyści osobistych o charakterze seksualnym przez osobę pełniącą
      funkcję publiczną i uzależnienie od nich zatrudnienia w biurze poselskim.
      Zaznaczył, że grozi za to kara do 10 lat pozbawienia wolności.

Prokurator krajowy Janusz Kaczmarek postanowił o natychmiastowym wszczęciu z
      urzędu postępowania w tej sprawie.

W dzisiejszej rozmowie z dziennikarzami Aneta K. potwierdziła, to co mówiła
      wcześniej "Gazecie Wyborczej". Jak twierdzi, idąc na pierwsze spotkanie z
      liderami Samoobrony miała nadzieję, że jej przygotowanie merytoryczne do zawodu
      wystarczy, aby prowadzić biuro poselskie i "nie będzie musiała składać żadnej
      ofiary". "Później się okazało, że było inaczej" - dodała.

Rzecznik rządu Jan Dziedziczak powiedział, że jeśli zarzuty "Gazety" się
      potwierdzą, to "konsekwencje będą bardzo, bardzo surowe". "Premier nie zamierza
      pracować z osobami, które by się dopuściły takich zachowań" - zapewnił. Premier
      spotkał się z Andrzejem Lepperem, prawdopodobnie rozmawiali na ten temat.

Andrzej Lepper doniesienia "GW" nazwał prowokacją wymierzoną w koalicję i rząd,
      a informacje na swój temat "całkowitą nieprawdą". Lider Samoobrony zapowiedział
      też wytoczenie procesów cywilnych Anecie K., autorowi tekstu w "Gazecie" oraz
      samej gazecie.

Ale jaja . Kogo wy żeście ludzie wybrali . Heheeeeeeeeeee
      • Gość: l i l a b a j Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojego dziecka IP: *.server.ntli.net 04.12.06, 19:56
        Czekam z niecierpliwością na finał tych procesów. Może wreszcie zniknie ta
        burdelmama ;)- Begerowa z Sejmu.
        W międzyczasie niech wykorzystają czas na zrobienie testów DNA...
    • Gość: mmm Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 04.12.06, 21:35
      tak glosowali wiesniacy z radomskiego i takiego posla wybrali do sejmu.. razem
      z jego inteligentna zona

brawo !
      • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:43
        Pani Łyżwińska jes twybrana z okręgu radomskiego, a pan Łyżwiński startował z
        listy z Piotrkowa Trybunalskiego, co wcale nie zaprzecza, że jest taki jak cała
        Samoobrona.
    • Gość: begrowa mówi Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 82.139.48.* 04.12.06, 22:32
      Jeszcze trochę, a zostanie nam wmówione, że posłanki za takie same usługi
      zostały posłankami - powiedziała Renata Beger z Samoobrony komentując
      oskarżenia Anety K., która zarzuciła posłowi Stanisławowi Łyżwińskiemu i
      Andrzejowi Lepperowi, że była zatrudniona przez Samoobronę w zamian za usługi
      seksualne. - Moim zdaniem chodzi tu o podteksty finansowe - dodała posłanka w
      rozmowie z portalem Gazeta.pl.

- Czy słyszała pani o tym, że kobiety zatrudniane przez posła Łyżwińskiego
      musiały w zamian za pracę świadczyć usługi seksualne jemu i przewodniczącemu
      Lepperowi?

- Nigdy, ale to nigdy w życiu o czymś posobnym nie słyszałam. I nigdy nie
      uwierzę, że przewodniczący Lepper zrobił coś podobnego. Jeszcze trochę, a
      zostanie nam wmówione, że posłanki za takie same usługi zostały posłankami.
      Znam przewodniczącego od 1992 roku. I nigdy nie było żadnych, nawet
      najmniejszych przesłanek, że podobne praktyki były stosowane.
      • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 05.12.06, 00:44
        Ciekawy temat, bo być może wszystkie kobitki niekoniecznie z Samoobrony lecz
        również z innych opcji politycznych (ugrupowań) też miały takie propozycje za
        etat a siedzą narazie cicho póki mają świetnie płatną pracą na czas
        nieokreślony. A swoją drogą ciekawe czy były na urlopie po urodzeniu dziecka, no
        a becikowe za małą/ego "Łyżwę".
        • Gość: mim Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:48
          Łyżwiński przyjął taką formę klonowania, w celu zachowania buraczanego gatunku.
      • Gość: kosa Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:45
        zostały posłankami fałszując listy
        • zygowiny Re: Kim jest poseł Łyżwiński? 05.12.06, 10:05
          nad czym sie tak rozwodzicie? nad bagnem? Łyzwiński nie jest moim idolem ale
          czy ta Aneta jest prawdomowna i normalna? niczym się nie rózni od Łyzwinskiego
          wydaje mi się że zakceptowala propozycję Lyzwińskiego o ile taka byla i dobrze
          jej z tym bylo przez kilka lat a teraz jest jakis problem? Dla mnie obojetnie
          jak wyglada ta sprawa, ale jest to zwykle naciaganie a niektorym politykom z
          uciechy hapy sie nie domykają.Dlaczego tego faktu nie zglosila wczesniej? co
          byla zastraszana? bala sie czegos czy kogos? a czy za zatajanie prawdy o
          przestepstwie nic nie grozi? pewnie nie bo to woda na czis mlyn, a nic sie nie
          mówi o tej koleżance co miała za zadnie znaleźć kogoś do łóżka Lyżwińskiemu no
          i znalazłą Anete, czy to nie jest streczycielstwo? co o tym prokurator mysi? A
          tak naprawde to nie udawajcie zdziwionych i zaskoczonych, kobiety lizą do łóżka
          na bezczela nawet nie trzeba im wiele obviecywac wystarczy że maja satysfakcję
          że przespia sie z szefem i to ich tez dowartosciowuje. Jest taki wątek "romans
          w pracy" na tym forum wystarczy poczytać to sie przekonamy jak to wyglada i ze
          wiekszosc to akceptuj.
          • Gość: ?????? Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 213.199.199.* 05.12.06, 10:24
            Święta racja 0- teraz to niewiniątka a jak zachowują się przed?
            • Gość: cucu Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 05.12.06, 11:45
              Rzeź niewiniątek?
              • Gość: ja Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:39
                tak było zawsze i nawet żona nie była zaskoczona tym.
                • ryto4 Re: Kim jest poseł Łyżwiński? 05.12.06, 21:49
                  to menda i ku..arz !!!
          • Gość: l i l a b a j krótki wierszyk bez obrony IP: *.server.ntli.net 05.12.06, 21:56
            "Jak suczka nie da, piesek nie weźmie..." - to tylko tytuł

ykhm! ykhm!

Raz w Samoobronie...
            A raz w szczycie...
            - Takie jest właśnie
            Ich pieskie życie.
          • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 06.12.06, 01:50
            Odpowiem ci kolego sympatyczny jednym zdaniem. Tak bezpodstawnie sformuowanej
            odpowiedzi na tym poważnym poniekąd forum jeszcze nie czytałem. Tak na
            przyszłośc,
            1. twoje widzimisie ma się nijak do rzeczywistości
            2. bierz odpowiedzialność za swoje słowa
            POWODZENIA
    • Gość: olek Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.06, 22:01
      NAPEWNO NIE JEST PEDALEM JAK JA....
      • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 06.12.06, 00:38
        Jest Ojcem 3,5letniej dziewczynki z Radomska o nazwisku Krawczyk
    • Gość: an Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 80.249.4.* 06.12.06, 11:21
      wiadomo kim
    • Gość: xarra Pitera: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 06.12.06, 15:46
      Mam poczucie wyjątkowego obrzydzenia - powiedziała Julia Pitera z Platformy
      Obywatelskiej po wysłuchaniu konferencji prasowej Stanisława Łyżwińskiego,
      oskarżanego przez grupę współpracownic o zmuszanie do seksu.
      Jak dodała, po Samoobronie nie można się jednak "spodziewać niczego innego." -
      To grupa ludzi, o której permanentnie dyskutujemy publicznie, że obniża
      autorytet parlamentu i polskiej polityki: o skandalach erotycznych, o
      kradzieżach, o fałszywych poświadczeniach majątkowych, o wyłudzaniu pieniędzy,
      o fałszowaniu podpisów pod kandydaturami do wyborów. To rzeczy niebywałe -
      powiedziała Pitera w TVN24.

Oceniając styl wypowiedzi Stanisława Łyżwińskiego powiedziała, że używa
      on "języka charakterystycznego dla lumpenproletariatu, a nie - dla osoby, która
      powinna spełniać podstawowe kryteria do tego, żeby pełnić swoją funkcję".

- Trudno się dziwić, że mówi o człowieku jako o przedmiocie , a mówiąc o partii
      politycznej, mówi, że partia może załatwić pracę - dodała Pitera.
      • Gość: SZARIK Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 82.139.48.* 07.12.06, 00:29
        Na konferencji prasowej, na której Łyżwiński tłumaczył, że nigdy nie miał
        stosunków seksualnych z Anetą Krawczyk pojawiła się - jak to określił poseł -
        "pracownica biura senatorskiego, pani Magdalena". Łyżwiński nie ujawnił
        nazwiska tej osoby, choć siedziała obok niego. Jak powiedział, od tej osoby
        słyszał rzeczy szokujące "odnośnie osoby, która nakręca koniunkturę".

Łyżwiński nie wyjaśnił, o kogo chodzi powiedział tylko, że "osoby, które miały
        przychodzić do pracy miały przechodzić przez łóżko". "Pani Magda" nie zabrała
        głosu; Łyżwiński powiedział, że kobieta "o szczegółach powie prokuraturze".

Tymczasem - jak podaje RMF FM - Mariusz Strzępek, były radny Samoobrony z
        Tomaszowa Mazowieckiego, podważa wiarygodność świadka Stanisława Łyżwińskiego.
        Jego zdaniem Magdalena Jędrzejczak to tylko "wierne narzędzie". Według Mariusza
        Strzępka poseł Łyżwińskim miał się do niej zwracać słowami "Szarik do wozu".
      • Gość: l i l a b a j Re: Pitera: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.server.ntli.net 07.12.06, 00:36
        I ja bardzo cenię słowa Pitery.
        • Gość: xxx Re: Pitera: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 07.12.06, 01:36
          wątpię aby p.Aneta K. kłamała i to jeszcze przed prokuratorem przecież wiadomo
          co za to grozi i to jeszcze jak mamy tak konsekwentnego ministra
          sprawiedliwości. A Łyżwińskiemu i Lepperowi nic nie grozi, przecież mają
          Immunited.
          Musi Polska poczekać na wyniki materiału DNA posła. A Klewki są tutaj:
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,2862157.html
    • Gość: szariki Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 82.139.48.* 07.12.06, 15:14
      Zawsze wierne swoim liderom
      Renata Beger:
      - Moim zdaniem pani Aneta K. brnie w ślepy zaułek. Twierdzi, że miała do wyboru
      pracę sprzątaczki lub te usługi i pracę wicedyrektorki biura poselskiego.
      Wybrała usługi i stanowisko. Dlaczego nie zechciała być sprzątaczką? Ja w swoim
      życiorysie mam pracę sprzątaczki i się tego nie wstydziłam.

Danuta Hojarska:
      - Pięć lat jestem w Sejmie. Pracuję z naszymi posłami i nikt mnie nie
      molestował. A może ja bym chciała, żeby ktoś molestował!?

Sandra Lewandowska:
      - Ja mam prawo ufać, że to wszystko jest nieprawdą. Jeśli Łyżwiński wszystkiemu
      zaprzecza, to dlaczego mam podejrzewać, że jest inaczej? Wszystko wskazuje na
      to, że jest niewinny. Szkoda mi tej kobiety. Ona chciała zabić swoje dziecko!
      Jak matka mogła się czegoś takiego dopuścić?!

Maria Zbyrowska:
      - To wszystko są wyssane z palca rewelacje. Jestem dumna, że nasi posłowie
      zachowują się w naturalny sposób i nas szanują. Nigdy nie słyszałam i nie
      widziałam, by któryś z nich zachowywał się w stosunku do kobiet w niestosowny
      sposób.

• Gość: l i l a b a j Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.leed.cable.ntl.com 07.12.06, 15:42
        Begerowa ma też w swoim życiorysie udokumentowane fałszowanie podpisów
        wyborców, wyrok z zawieszeniem oraz liczne kompromitacje przed kamerą. Czy tego
        też się nie wstydzi? A może ona też idzie "na żywioł" - wszystko jedno co myślą
        ludzie, liczy się tu i teraz i jej "5 minut", nawet bezczelne i samolubne.
        Ech wyborcy Samoobrony...
    • Gość: xxx Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 08.12.06, 08:59
      Mężem Wandy Łyżwińskiej od której komornik nie chce sciągać długów.
      • Gość: extra Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.tkdami.net 08.12.06, 09:24
        A więc doczekaliśmy się i w Polsce - mamy seks skandal, polityka sięgnęła
        rozporka. Prawda - była wcześniej Anastazja P., ale teraz to chyba grubszy
        kaliber. Aneta H. oskarżyła posła Łyżwińskiego i wicepremiera Leppera o
        seksualne wykorzystywanie, Łyżwiński wykorzystywać miał regularnie, Lepper z
        doskoku, a trwać to miało latami. Narzędziem nacisku była posada – gdyby Aneta
        H. nie zaspokajała chuci Łyżwińskiego, dla którego pracowała miała zostać
        wyrzucona na bruk. Szczerze mówiąc wygląda to wszystko nie tyle na straszliwe
        wymuszanie, co na układ akceptowany przez obie strony - póki działał. Sypnęło
        się z czasem - Samoobrona miała fatalny wynik wyborczy i Aneta H. cie została
        radną, co jak się wydaje było częścią umowy, a Łyżwiński nie miał ochoty płacić
        w inny sposób. Byłby więc Łyżwiński tyleż ofiarą chuci, co i węża, którego
        hoduje w kieszeni - gdyby z większą łatwością otwierał portfel, pewnie nie byłby
        dziś w tarapatach. Co niech będzie nauką dla wszystkich...
        • Gość: photograpfic Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: 82.139.48.* 08.12.06, 18:10
          Fajne zdjęcie
          fakty.interia.pl/galerie/fakty/seksbohater/zdjecie,325017,15
          • Gość: l i l a b a Re: Kim jest poseł Łyżwiński? IP: *.leed.cable.ntl.com 08.12.06, 18:38
            W związku z ogłoszeniem wyników badań DNA, na poniedziałek przewiduję
            przeciążenie Polskich portali internetowych :). Nie czekajcie na mnie na
            forum :).
    • za_a_nawet_przeciw1 Re: Kim jest poseł Łyżwiński? 17.12.06, 10:09
      Poseł Łyżwiński jest reprezentantem Polskiego Narodu, USTAWODAWCĄ !!!, cóż -
      jaki Pan taki kram - pogratulujmy sobie wyboru - i może to będzie jakąś nauką
      żeby już takich ........ nie wybierać? całej reszty waszych wypocin czytać się
      nie chce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka