sympatyk-pis 05.12.06, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obsrerwator [...] IP: *.tkdami.net 05.12.06, 01:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk-pis [...] 05.12.06, 03:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko35 Re: jestem gejem 06.01.07, 17:10 a kogo to kuzwa obchodzi to twoja człowieku sprawa.Mozesz być kim chcesz tylko zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrywator Re: jestem gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 06:58 i co z tego ? czy to jakaś propozycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:25 Wywalą Cie na zbity pysk z PiS , ale za to przyjmą cię do LPR-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysty PL [...] IP: *.tkdami.net 05.12.06, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
usjwo Re: jestem gejem 05.12.06, 14:46 Nie zrozum mnie źle, ale nam to wisi. Usjwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:50 Miałam nadzieję na merytoryczną dyskusję na temat praw mniejszości seksualnych, a tu same głupie dowcipy, szkoda. Podaje adres strony internetowej: www.gaylife.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrek [...] IP: *.lns4-c13.telh.dsl.pol.co.uk 05.12.06, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jestem gejem IP: *.infoplus.com.pl 05.12.06, 16:06 hmm- odwazna wypowiedz jak na przedstawiciela PISu. Oni nie slyna z tak odwaznych stwierdzen. Ja osobiscie nie mam nic przeciwko gejom. Ale brawo za odwage!!! zmieniam zdanie na pewien temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 18:57 odwage miał w necie :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: jestem gejem 05.12.06, 16:02 Nie jesteś gejem tylko jesteś frajer bo podszywasz się pod innych!!! ___________________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:49 A może jesteś gejem tylko jeszcze o tym nie wiesz ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dkt1984 Re: jestem gejem 05.12.06, 19:03 Oczekujesz gratulacji??? Nie pogratuluję ci!!! Słów pogardy też ode mnie nie usłyszysz!!! NIe uważam również żebyś był odważny! Napisanie takiego bzdeta na forum to żaden wyczyn!!! Jeśli chcesz sprowokować dyskusję na poziomie na temat mniejszości to się wysil trochę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrek [...] IP: *.telcl21.dsl.pol.co.uk 06.12.06, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruko M. [...] IP: *.telcl21.dsl.pol.co.uk 06.12.06, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups [...] IP: *.126.udn.pl 07.12.06, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Lambda zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:29 Drodzy członkowie Stowarzyszenia Lambda Warszawa, wolontariusze i sympatycy! Serdecznie zapraszamy Was wszystkich na nasze tradycyjne świąteczno-noworoczne spotkanie, które rozpocznie się w siedzibie Stowarzyszenia przy ul. Hożej 50/40 w dniu 23 grudnia o godz. 20.00. Spotkajmy sie w, jak zawsze, radosnej i przyjaznej atmosferze, przy swiątecznym stole przygotowanym przez nas wszystkich (i Ty również możesz go wzbogacic tym co z serca przyniesiesz). A więc do zobaczenia! Spotkajmy się w Lambdzie! Zarząd Lambda Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruko [...] IP: *.lns4-c12.dsl.pol.co.uk 29.12.06, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:56 ładnie to tak mówić do kolegi z tej samej parti ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: jestem gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:05 poczekaj aż kaczyński się o tym dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnx Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:10 Powiedz to Jarkowi z PiSu albo Wojtkowi z LPR to Cie może przytulą pederasto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: jestem gejem IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.06, 15:43 czyli po staremu pederastą ! lecz się kobiety są piekne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frederyk Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:00 Powiedz to władzom swojej partii a nie tutaj będziesz się tym chwalił . Odważnika przez net . A tfuuuuuuu na Ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
trasher69 Re: jestem gejem 22.12.06, 23:57 Wiedziałem że z tym typem jest coś nie tak . Brawo za odwagę . Powiedz to jeszcze Kosztowniakowi twojemu idolowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norman Re: jestem gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 00:00 ... to moze jakas premie za odwage dostaniesz buhahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
letrishia Re: jestem gejem 23.12.06, 17:38 Zawsze wiedziałam że z Tobą coś nie tak jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filer Re: jestem gejem IP: *.tkdami.net 23.12.06, 17:55 to tlumaczy Twoja milosc na tym forum do pis-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.12.06, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd [...] IP: *.lns4-c12.dsl.pol.co.uk 30.12.06, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diakomo44 Re: jestem gejem 01.01.07, 17:38 Na pierwszy rzut oko widać że Tobą coś nie tak . Wreszcie to wyrzuciłeś z siebie . Tylko kolegom z PiSu się nie chwal bo Cie z partii wywalą na zbity ryj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisher Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 03:26 Polecam Ci sympatyku PiS w takim razie stronke www.polscy-geje.pl/ A ty poleć ją kolegom z partii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nędza [...] IP: *.130.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy [...] IP: *.net-serwis.pl 30.01.07, 20:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: jestem gejem IP: 82.139.41.* 30.01.07, 23:19 PiS to w ogole dziwny narod :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:16 dziwny naród ten Pis i nadodatek okaze sie ze to jest bradctwo "I'm Gej " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleń [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:12 i hop na góre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilijan Re: jestem gejem IP: *.autocom.pl 02.02.07, 20:48 Ale masz prostackie formy rozrywki. Dziwie się ze admin nie wywali takich debilnych watków. Nie podpisuj się radomianin bo przynosisz hanbe temu miastu, pachołku niedorozwiniety. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Gejem jest ten frajer który się podszywa pode mnie 02.02.07, 21:07 isox jako admin powinieneś wywalić ten wątek. Wprawdzie śmieć zalogował się niby inaczej a jednak jak bardzo podobnie. Nie stać cię czerwony prowokatorze na coś lepszego? ____________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waszkawaszka Re: Gejem jest ten frajer który się podszywa pode 02.02.07, 21:17 Proponuje bana na nr IP dla "sympatyk-pis" który podszywa sie pod nicka "sympatyk_pis" takie zachowanie powinno być piętnowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gejem jest ten frajer który się podszywa pode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:48 hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!! [...] IP: *.tkdami.net 10.02.07, 08:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spieprzajdziadu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spieprzajdziadu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Gejem jest ten frajer który się podszywa pode 01.03.07, 22:46 jesli sprawa sie powtorzy - kwestia banana zostanie powaznie rozpatrzona pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk-pis Re: Gejem jest ten frajer który się podszywa pode 01.03.07, 23:39 A niby z jakiej okazji ma mnie ktoś banować? Pod nikogo się nie podszywam, jestem sympatykiem PiS-u i jestem gejem. Cos zrobiłem nie tak? To sympatyk_PiS nawołuje do nienawiści i używa wszelkiego rodzaju wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Isox nie rób nic z tym wątkiem! 10.02.07, 19:38 sympatyk_pis napisał: > > isox jako admin powinieneś wywalić ten wątek. > Wprawdzie śmieć zalogował się niby inaczej a jednak jak bardzo podobnie. > Nie stać cię czerwony prowokatorze na coś lepszego? > _______________________________________________________________________________ > _____ > > ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! > > NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Na tym forum powinna rozwijać się demokracja, tolerancja i wolność slowa! pozdrawiam sympatyk_sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dako Re: Isox nie rób nic z tym wątkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:26 Tolerancja ? A czy PiS jest tolerancyjny ? Jak by był to taki sympatyk PiS nie musiał by tutaj się ujawniać że jest gejem tylko by powiedział to swojemu przewodniczącemu . Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Isox nie rób nic z tym wątkiem! 02.03.07, 18:23 sympatyk_sld napisał: > sympatyk_pis napisał: > > > > > isox jako admin powinieneś wywalić ten wątek. > > Wprawdzie śmieć zalogował się niby inaczej a jednak jak bardzo podobnie. > > Nie stać cię czerwony prowokatorze na coś lepszego? > > _________________________________________________________________________ > ______ > > _____ > > > > ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! > > > > NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA?? > ?!!! > > > Na tym forum powinna rozwijać się demokracja, tolerancja i wolność slowa! > > pozdrawiam > sympatyk_sld To jest coś okropnego - chłopak musiał zdobyć się na tyle odwagi aby przyznać się że jest homoseksualistą i za to został jego post skasowany ! Tak myślałem nasze społeczeństwo jest jeszcze bardzo zacofane... różnorodności TAK nietolerancji NIE Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Gejem jest ten frajer który się podszywa pode 01.03.07, 22:41 sympatyk_pis napisał: > > isox jako admin powinieneś wywalić ten wątek. wypowiedzi naruszajace regulamin usunalem. pozdr PS. chcesz zeby cie szanowali - nie wyzywaj innych od smieci PS2. widzisz naruszenia regulaminu - pisz na isoxazolidine@gazeta.pl. nie jestem w stanie czytac wzystkich watkow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krutki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klewki [...] IP: 82.139.33.* 10.02.07, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedete supercenzor IP: 82.139.48.* 01.03.07, 23:06 Azotox gdyby się urodził 30 lat wcześniej to zrobił by karierę w cenzurze. Takich nam trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś