Dodaj do ulubionych

Do <prywaciarz2>

09.01.07, 10:17
Witaj <prywaciarz2>
Ponieważ ostatnio dość często "korespondujemy" ze sobą i odnoszę wrażenie, że
nie znasz prawdziwego stanowiska o mnie, dlatego napisz mi może KONKRETNIE
w jakiej KONKRETNEJ sprawie masz odmienne ode mnie zdanie, to z
przyjemnością z Tobą KONKRETNIE podyskutuję.
Na tym forum w wielu kwestiach prezentowałem swoje stanowisko oraz moje
poglądy.
Dla przypomnienia to: uważam, że mam prawa do Wspólnoty, tylko „ktoś” mi ich
odmawia. Wszelkie sprawy dotyczące Wspólnoty powinny zapadać DEMOKRATYCNIE
na zebraniach
Wpływy z masztu telefonii komórkowej powinny wpływać do Gminy
Za działalność mężów, żony nie powinny być zwalniane, a rodziny szykanowane
Prace interwencyjne powinny być dzielone proporcjonalnie na sołectwo i JAWNIE
Wszelkie propozycje inwestycyjne typu boisko za 500 tys. chodnik szerokości
1 m, kanalizacja za "akurat" 1.700 zł, budynek za 750 tys., zamknięcie
CAŁEGO ruchu północ-południe powinny być JAWNIE dyskutowane na zebraniach
mieszkańców.
To tylko niektóre z moich pogladów na sprawy. Dlatego uważam, że masz dość
duży wybór, tym bardziej, że pod tym co napisałem to się podpiuję, wobec
powyższego przeczytaj sobie tematy takie jak:: demokracja w Odrzywole,
Informacja publiczna, Kto zarobił na pomniku, Wspólnota, Do Naczelnego
Komisarza, Pytania do nemne, Pytania do JNP i wiele innych.
Pozdrawiam – Sławek Gajewski (nemne)
Obserwuj wątek
    • nemne Re: Do <prywaciarz2> 09.01.07, 15:14
      W temacie "Sesje ..." <prywaciarz2> napisał:

Porozmawiajmy wreszcie na argumenty. Z kilkoma pytaniami zamieszczonymi przez
      pana (Ciebie:)) w tym wątku się zgodzę. Koszty pewnych inwestycji powinny być
      jawne.
      Teraz sprawa "garbów". Jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi o progi zwalniające.
      Moje pytanie jest takie: po co instalować takie progi( i to jeszcze 2) na ulicy
      Praga?! Czy ruch jest tam aż tak duży?!(oczywiście teraz jest objazd ale to
      chwilowa sprawa). Wydaje mi się, że NIE zważywszy że to ślepa uliczka
      prowadząca do nikąd. Pirata drogowego nie przestraszy taki próg a to kasa
      wyrzucona w błoto. Lepiej jak ojciec zabierze mu kluczyki. Każdy z
      przedstawicieli danej ulicy może zarządzać progu zwalniającego ale to należy
      uzasadnić a nie tak, że widziałem w Drzewicy lub na Ossie przy szkole i ja taki
      tez chce mieć na swojej.
      Odnośnie zablokowania pewnych wyjazdów lub wjazdów jak kto woli. Teraz wypowiem
      się jako człowiek, który na ten temat ma baaardzo duże pojęcie(nie oznacza
      to ,że ja w tym uczestniczyłem jak napisałem wcześniej jestem tylko
      obserwatorem). Wyjazd na drogę przy sklepie Pana W.B. jest jak najbardziej
      prawidłowo zamknięty. Wyjazdy tamtędy zagrażały życiu wyjeżdżającym,
      rozpędzonym samochodom jadącym od ul.Tomaszowskiej jak i Radomskiej. Dochodziło
      jeszcze przejście dla pieszych gdzie wyjeżdżający nie ustępowali pierwszeństwa
      pieszym lub stanowiły dla nich dodatkowe zagrożenie. Plac jest duży, jest pole
      manewru i wystarczy ten wyjazd przy delikatesach gdzie wszystko jest ładnie,
      dobrze oznakowane a przede wszystkim bezpieczne i widoczne. Druga barykada przy
      sklepie "U Ryszarda" też dobre rozwiązanie wyjazd tylko w stronę Tomaszowa. Tu
      zaważyły względy bezpieczeństwa i bardzo niebezpieczny zakręt. Dodatkowe
      wyjazdy od strony parku podnosiły bardzo ryzyko wypadku. Najważniejsze jest
      bezpieczeństwo-wygoda musi zejść na dalszy plan. Odnośnie ulicy Ogrodowej
      trzeba by pomyśleć chyba o innym rozwiązaniu, barykada odcina w razie pożaru
      (jak ktoś już napisał). Postawiona została także ze względu na ten feralny
      zakręt. A może zakaz wjazdu, wyjazdu (tylko dla służb ratowniczych) ale znając
      mentalność ludzi Odrzywołu to nikt go nie będzie przestrzegał.
      Mam nadzieje, że takimi wpisami podniesiemy poziom nie tylko tego forum ale
      także ludzi.... tych i tamtych.

Witaj <prywaciarz2>
      No nareszcie jakaś konstruktywna i umotywowana argumentacja, dlatego pozwoliłem
      sobie na "skopiowanie i przeniesienie" tego postu.
      Dlatego:
      1. O te "garby" na ulicy Praga prosił jakiś forumowicz. Uważam że rzeczywiście
      jest to "osiedlowa" droga, dlatego można, a nawet trzeba by było "zniechęcić"
      amatorów do wyścigów. Myślę, że nie byłby to duży koszt. Dwa takie „garby”.
      2. Zamknięcie - koło Wojtka B. Uważam, że nawet i względy bezpieczeństwa
      nakazywałyby aby odblokować to z nakazem jazdy w prawo w kierunku Tomaszowa.
      Nie zgadzam się, że wjazd na ten plac (przy delikatesach) jest "bezpieczny",
      ponieważ gdy się jedzie od Radomia, to aby na niego skręcić, blokuje się ruch z
      tyłu (szczególnie autobusy, które wjeżdżają na plac) jak również trzeba bardzo
      uważać, na jadących od Warszawy.
      3. Kolo sklepu "U Ryszarda" moim zdaniem "blokada" jest za blisko od drogi
      krajowej z kierunku Radomia. W sytuacji, gdy 2 TIR akurat tam się mijają to już
      tragedia, ponieważ są to długie samochody i dlatego muszą "ścinać" ten zakręt,
      co powoduje, że MUSZĄ wjeżdżać na chodnik koło pana S.(z drugiej strony
      barierka).
      4. Co do barierki na ulicy Ogrodowej, mam podobne zdanie, że w razie jakiegoś
      wypadku to ...... lepiej nie mówić, dlatego uważam, że można (należy) tam
      zrobić ulicę jednokierunkową z wjazdem od Radomia.
      Pozdrawiam – Sławek Gajewski (nemne)
      PS.
      Czyli, okazuje się, że można normalnie podyskutować na argumenty. Dlatego
      zapraszam Cię do dalszych dyskusji.
    • prywaciarz2 Re: Do <prywaciarz2> 09.01.07, 15:22
      Jak już pisałem interesuje mnie dobro gminy. A jak się orientuje to Wspólnota
      to tylko jakiś wycinek ludzi z Odrzywołu, którzy walczą pomiędzy sobą o jakieś
      spadki po przodkach. Ale widzę, że to pana(Twój) czuły punkt. Czyżby ktoś Cię
      wykolegował?!. Ja nie rozglądam się na nikogo ani na spadki, darowizny
      lub...Ciężko pracuję i za ciężką pracę dostaje sowite wynagrodzenie. Panu
      (Tobie) też bym radził(nie wiem czy mogę) by pokazał pan że umie pracować a
      ludzie w końcu panu zaufają. Niech pan zobaczy jak ludzie patrzą na pana z boku
      ( odchodząc od poglądów ): człowiek z nikąd bez osiągnięć( ja nie słyszałem)
      kłótliwy, który chce zostać wójtem mający pretensje, że go ominęli przy spadku
      (Wspólnota). Praca, szacunek ludzi, spełnienie zawodowe. To w takiej kolejności
      • ul.praga Re: Do <prywaciarz2> 09.01.07, 16:59
        <nemne> zdobyłeś u mnie głos w następnych wyborach za ten tekst: "Teraz
        sprawa "garbów". Jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi o progi zwalniające.
        Moje pytanie jest takie: po co instalować takie progi( i to jeszcze 2) na ulicy
        Praga?! Czy ruch jest tam aż tak duży?!(oczywiście teraz jest objazd ale to
        chwilowa sprawa). Wydaje mi się, że NIE zważywszy że to ślepa uliczka
        prowadząca do nikąd. Pirata drogowego nie przestraszy taki próg a to kasa
        wyrzucona w błoto. Lepiej jak ojciec zabierze mu kluczyki. Każdy z
        przedstawicieli danej ulicy może zarządzać progu zwalniającego ale to należy
        uzasadnić a nie tak, że widziałem w Drzewicy lub na Ossie przy szkole i ja taki
        tez chce mieć na swojej".

Mieszkasz w rynku i nie widzisz co sie tu dzieje w wakacje. Tą ulicą latem
        jeżdżą samochody nad rzekę, zalew i "bardzo im się śpieszy".
        Jeżeli twoje zdanie dotyczące "garbów" na tej ulicy jest na "nie" to znaczy, że
        nie znasz problemów naszej ulicy. Przejdz się tą ulicą i porozmawiaj z ludźmi,
        nawet z tymi babkami co siedzą na ławkach, to ci powiedzą co się dzieje na tej
        ulicy.
        Zbieraj sobie w ten sposób więcej głosów do następnych wyborów.
        • tortex27 Re: Do <prywaciarz2> 09.01.07, 17:17
          <ul.praga> cos ci sie chyba pomylilo? czytaj dokladnie.nemne tylko zacytowal
          wypowiedz <prywaciarz2> z tematu sesje Rady Gminy. Jezeli nie wierzysz klkinij
          na ponizszy link.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=52452022&a=55199674
          A po przestudiowaniu tego postu wypadalo by kogos przeprosic...
          Pozdro.
          • ul.praga Re: Do <prywaciarz2> 09.01.07, 17:26
            Sory <nemne>. Nie czytałem tego tekstu w "inwestccjach".
            Myślałem, że zarówno <prywaciarz> jak i Ty jesteście przeciwni tym garbom.
            Jeżeli tak nie jest, to jeszcze raz gorąco cię przepraszam.
            • nemne Czy do Ciebie coś dociera <prywaciarz2> 09.01.07, 18:29
              Witaj <prywaciarz2>
              Twój ostatni wpis dowodzi, że zupelnie nie orientujesz sie w temacie. Dlatego
              poczytaj najpierw moje wpisy, a następnie możemy dalej podyskutwować.
              To, że jesteś na forum taki "mocny" (na takiego pozujesz) będac anonimowy, nie
              oznacza że cokolwiek o mnie wiesz.
              Pozdrawiam - (nemne)
              • nemne Do <ul. praga> 09.01.07, 18:30
                • nemne Re: Do <ul. praga> 09.01.07, 18:33
                  Witaj <ul.praga>
                  Dopiero teraz to czytam, ale myślę, że już zrozumialeś, że oczywiście jestem
                  za "garbami", dlatego zreszta o to wnioskowalem na sesji.
                  Natomiast, przeciwko tym "garbom" był kto inny, ja tylko skopiowałem jego
                  tekst, aby do tego się odnieść.
                  Pozdrawiam - (nemne)
                  • janek_z_wysokina prywaciarz - szmaciarz 09.01.07, 22:41
                    Ty "prywaciarz" a trampki z wodotryskiem to ty masz. jak czytam te twoje
                    wypociny to mi sie niedobrze robi. ciągle sie chwalisz jaki jesteś madry i
                    zallezy ci na dobru gminy. a mnie się wydaje ze kazdemu takiemy jak ty przy
                    korycie to zalezy na dobru, tyle ze do swojej kieszeni. nara
                    • zoltar774 do <prywaciarza> 10.01.07, 09:11
                      Widze kwiatuszku, że nie masz pojęcia o problemach Pragi więc nie wypowiadaj sie
                      za mieszkańców tej ulicy. Ograniczniki predkości lub jak kto woli "garby"
                      jeszcze inni mowia "śpiący policjant" są jak najbardziej potrzebne na tej ulicy
                      nie mieszkam tam ale często przebywam i szczególnie w lato mozna zaobserwować
                      jak "młodzi gniewni " użądzają sobie wyścigi przez Pradze - nad zalew lub do
                      panienek. Ulice tę mozna zaliczyć jak napisał nemne do osiedlowych więc
                      ograniczenie prędkości jest jak najbardziej zasadne nie wspominam o dzieciach
                      bawiących sie często na drodze lub osobach starszych idących na rynek po zakupy.
                      Tylko w taki sposób mozna ograniczyć szaleńcze jazdy i nie dwa garby ale
                      z cztery by sie tam przydały. Zanim coś głupiego napiszesz to sie zastnów
                      przyjacielu. hej!
                      • prywaciarz2 Re: do <prywaciarza> 10.01.07, 11:53
                        Po pierwsze nie kwiatuszku i nie przyjacielu- na przyjaźń trzeba zasłużyć a my
                        się nie znamy. Idąc Twoim tokiem rozumowania to dlaczego takie ograniczniki
                        zakładać tylko na Pradze?! Wariaci drogowi przeniosą się na inne ulice. Wg.
                        sprawiedliwych rządów trzeba by założyć je także na Cetniu i Piachach(też
                        letnie przejazdy nad rzeke) Wysokin-ul. Hubala, Lipiny- ul. prowadząca do
                        szkoły itp. itd. Faworyzujecie jedną ulicę nie wiem dlaczego.
                    • prywaciarz2 Re: prywaciarz - szmaciarz 10.01.07, 12:10
                      Janek z Wysokina masz duże problemy ze złożeniem poprawnie zdania a co dopiero
                      z ich rozumieniem. Pamiętaj: podmiot, orzeczenie to nieodzowne części składowe
                      zdania. Nie wiem o jakie koryto Ci chodzi. Może źle zacząłem na forum. Może
                      troszke opowiem o sobie by taki delikwent jak ty nie wymawiał mi, że jestem
                      przy jakimś korycie. Pracuje w prywatnej firmie na umowę o pracę. Nie jest to
                      firma związana z gminą. Nie mam rodziny ani znajomych w gminie. Nie jestem z
                      nią związany w żaden inny sposób jak tylko emocjonalno-patriotycznie. Nie mam
                      zamiaru kandydować na żadne stanowisko w gminie. Więc nie pisz mi tu imbecylu,
                      że zależy mi na "korycie".
                      PS. Jeżeli nie masz ochoty czytać moich wpisów to ich nie czytaj tym bardziej,
                      że podejrzewam, że nie rozumiesz połowy z tego co pisałem. Taki Twój urok.
                      PS2 taki z Ciebie gość że boisz się przyznać, gdzie mieszkasz i się podszywasz
                      pod ludzi z Wysokina (nick).
              • prywaciarz2 Re: Czy do Ciebie coś dociera <prywaciarz2 10.01.07, 12:19
                Nemne na nikogo nie pozuje bo nie mam w tym interesu. Nie czuję się mocny na
                tym forum( po czym to wnosisz??).
                Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie startuje do żadnych wyborów, stołków itp.
                więc mogę pozostać anonimowym tak jak reszta forumowiczów. Niczym sie od nich
                nie różnie.
                • zoltar774 Re: Czy do Ciebie coś dociera <prywaciarz2 10.01.07, 14:05
                  do <prywaciarza>
                  ..jeżeli widzisz pilną potrzebę zamontowania takich "garbów" na innych ulicach
                  to napisz a nie sie wypowiadasz na temat Pragi o której jak widze nie masz
                  zielonego pojecia. Nie mam nic przeciwko jeżeli trzeba by zamontowac takie
                  ograniczniki na innych ulicach tam gdzie sa potrzebne a pisanie o Pradze
                  świadczy o tym, że ludzie z tej ulicy żywo interesuja sie sprawami Gminy i
                  przede wszystkim sa na czasie bo maja internet a więc co za tym idzie za jego
                  pośrednictwem maja coś do powiedzenia i zgłoszenia wniosków dla radnych na
                  sesje. Dlaczego nikt z innych ulic nie zgłasza problemów może sie wstydzą
                  hahahahha!! nara!
                  • prywaciarz2 Re: Czy do Ciebie coś dociera <prywaciarz2 10.01.07, 14:59
                    Ciesze się, że jesteście "na czasie" jako mieszkańcy ulicy Praga. Nie
                    wiedziałem, że trzeba mieć wyjątkowe pojęcie by się wypowiadać na temat ul.
                    Praga. Niedługo trzeba będzie napisać wniosek by się na jej temat wypowiedzieć
                    (oczywiście pozytywnie zaakceptowany przez "ludzi na czasie z internetem").
                    Chyba masz racje inne ulice nie zgłaszają problemu bo się widocznie wstydzą ale
                    nie wiem z jakiego powodu - " że nie są na czasie?!"
                    • nemne Do <prywaciarz2> 10.01.07, 17:37
                      Witaj <prywaciarz2>
                      Jak to niejednokrotnie podkreślasz, jest oczywiste, że jestem nie tylko radnym
                      (dla jasności z najlepszym wynikiem), ale także kandydatem na wójta.
                      Dlatego nie rozumiem, Twojej złości do "garbów" na ulicy Praga. To właśnie na
                      forum jakiś mieszkaniec tej ulicy prosił "ogólnie" radnych o zgłoszenie takiej
                      sprawy na sesji. Myślę, że to nic złego.
                      Jest oczywiste, że Gmina Odrzywół, to nie tylko "sam" Odrzywół, dlatego jako
                      w/w radny jestem otwarty na wszelkie sugestie i propozycje dotyczące nie
                      tylko „samego” Odrzywołu, ale także i innych sołectw.
                      W związku z powyższym, na pewno nie będę "stremowany" i "zawstydzony", gdy o
                      cos w imieniu , mieszkańców poproszę JNP.
                      W końcu od TEGO SĄ RADNI.
                      Pozdrawiam - (nemne)
                      PS.
                      Mimo już pięciu sesji, to wielu radnych jeszcze "nie otworzyło buzi".
                      • kangur333 Re: Do <prywaciarz2> 10.01.07, 18:21
                        ..i nie licz na to nemne, że ktoś otworzy, boja sie własnego cienia a może
                        jeszcze kogoś??? ważne jest jedno, że są wsród was radnych ludzie ktorzy maja
                        odwagę powiedzieć co myślą na poszczególne tematy i tak trzymać a nie jak było
                        do tej pory.hej!
                        • odrzywolak Re: Do <prywaciarz2> 10.01.07, 20:05
                          prywaciarz2 piszesz wkoło o konstruktywnej rozmowie i dyskusji. A sam co
                          robisz, przyszywasz łatki każdemu mądrzysz się jak byś był JNP (a może
                          jesteś :-) ) a na dodatek jeszcze kłamiesz. Przecież to niemożliwe by jakś
                          niezalezna od JNP osoba tak go broniła. Tu działa tylko zasada strachu i
                          korzyści. Jesteś z JNP albo dla swoich korzyści(lub swojej rodziny) lub ze
                          strachu o pracę i byt. Owszem zdarzli się tacy, którzy próbowali szczęścia na
                          forum ale byli szybko demaskowani przez sposób swojego pisani i oczywiście
                          okazywało się, że to czystej krwi przydupasy.(małe pouczenie: nazwa przydupas
                          odnosi sie do zwolenników JNP a jeżeli używasz tego do innych osób to poprostu
                          małpujesz i pokazujesz, że sam nic nie potrafisz zabawnego stworzyć).
                          Piszesz, że "Pracuje w prywatnej firmie na umowę o pracę. Nie jest to
                          firma związana z gminą. Nie mam rodziny ani znajomych w gminie. Nie jestem z
                          nią związany w żaden inny sposób jak tylko emocjonalno-patriotycznie. Nie mam
                          zamiaru kandydować na żadne stanowisko w gminie" -ble ble ble. Tylko ciekawe
                          skąd wiesz tyle o szczegółach inwestycji gminnych (np.boisko).A tak na
                          marginesie to każdy mieszkaniec gminy ma chyba jakiś znajomych w urzędzie
                          gminy - to nie warszawa. Daję sobie nawet rękę uciąć, że i nemne też ma
                          znajomych w UG a jak by dalej popatrzyć to i pewnie ktoś z rodziny by się
                          znalazł (prawda nemne?).No chyba, że jesteś takim samolubem i kompletnie z
                          nikim nie utrzymujesz kontaktu. Kolego stworzyłeś sobie własną "legendę", w
                          którą nikt nie wierzy (ale to Twój problem). Jak byś pracował w prywatnej
                          firmie to juz by cię wywalili za to, że nie zjmujesz się pracą tylko "siedzisz"
                          na forum.
                          Tak Ci na koniec Maniek powiem, weź się wreszcie do roboty i pogoń tych swoich
                          pracowników bo czasy gdy w gminie panowała zasada "czy się stoi czy się leży
                          itd" skończyły się bezpowrotnie. I teraz rączki na kołderkę i nic na boku.
                          ps
                          A swoją drogą ten przedsiew o, którym się tak fachowo wypowiadałeś to ciekawa
                          teoria. Szkoda, że stosowana tylko w Odrzywole. Wszędzie kładzie się dywanik z
                          trawy i po krzyku.
                          • prywaciarz2 Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 10:31
                            Na wstępie chciałbym podziękować za komplement jakim niewątpliwie dla mnie
                            jest porównanie mnie do obecnie urzędującego Wójta. cyt." kłamiesz"- mocne
                            słowo niczym nie uzasadnione. Nie zależy mi na tym czy ty mi wierzysz czy nie.
                            cyt." ale to Twój problem" uważam, że nie jest dla mnie problemem to że ktoś mi
                            nie wierzy, że nie mam rodziny, kolegów w gminie. Problemem byłoby jakby mi się
                            samochód zepsuł lub (odpukać) ktoś z rodziny rozchorował. Widzę, że boli Cię
                            moja niezależność i próbujesz ją podważyć( z miernym skutkiem).
                            cyt."Jak byś pracował w prywatnej firmie to juz by cię wywalili za to, że nie
                            zjmujesz się pracą tylko "siedzisz" na forum " Odrzywolak istnieje coś takiego
                            jak " nienormowany czas pracy" niektórzy ludzie wykonują daną pracę w 4 godz.
                            inni potrzebują na to samo 8 godzin. Istnieje także system zmianowy. Ale skąd
                            Ty to możesz wiedzieć jak ty całe życie szmuglowałeś auta lub biłeś barany.
                            Bije od Was nienawiść tak duża, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Pisałem
                            o boisku po wpisie <nemne> odnośnie siania trawy w grudniu. Mój wpis był ironią
                            w stronę władzy. Też się śmieje z tego ,że sieją w grudniu trawę(jak to prawda).
                            Ale Ty nie umiesz tego zakapować i od razu atakujesz i wmawiasz, że wiem na
                            podstawie wpisu o boisku co się dokładnie dzieje w gminie.
                            Modlę się o to by odblokowano jak najszybciej te remontowane drogi i trochę
                            świeżego powietrza dotarło do Odrzywołu bo ciężka ciemnota się rozprzestrzenia,
                            oj ciężka.
                            • odrzywolak Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 11:08
                              Witaj sznowny adwersarzu.
                              Może i biłem barany całe życie i szmuglowalem auta ale Ty żarłeś te barany i
                              jeździłeś tymi autami. A kaszaną odrzywolską i kiełbasą to pewnie tak się
                              zapychałeś, że mało Ci nie wyszła przez d...
                              Może i należę do tej rozprzestrzniającej się ciemnoty w Odrzywole i jestem z
                              tego dumny. A jeżeli Tobie to tak bardzo przeszkadza to krzyż na drogę.
                              I jeszcze jedno chciałbym się dowiedzić, który to artykuł kodeksu pracy mówi o
                              nienormowanym czasie pracy jak napisałeś - "istnieje coś takiego
                              jak nienormowany czas pracy niektórzy ludzie wykonują daną pracę w 4 godz.
                              inni potrzebują na to samo 8 godzin". Ciekawe w ile godzin ty wykonujesz swoją
                              pracę i inni pracownicy UG bo tak sie dziwnie składa, że ciągle ich widać przy
                              innej robocie.
                              Pozdrawiam Baraniarz,Ciemniak,Szmugler aut z Odrzywołu.
                              ps
                              Co do modlitw to nie lepiej pomodlić się o zdrowie i pokój na swiecie?
                              • kangur333 Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 15:10
                                Cześć <Odrzywolak nie przyznaj sie, że szmuglowałeś auta bo cie jeszcze policja
                                wsadzi> hahahaha!! to dla żartu.
                                Moi drodzy ziomale, jeden czy drugi z was pochodzimy z Odrzywołu i nie ma co
                                sobie wywlekać kto jaki jest i co robił bo ludzie czytajacy to forum w kraju i
                                na świecie śmieja sie z nas do rozpuku z naszej zaściankowości. Podejrzewam jak
                                byście sie ujawnili to by sie okazało, ze jesteście dobrymi znajomymi i jeszcze
                                moze razem nie jedno piwo wypiliście. Zwarzcie na to, że jest to mała
                                miejscowość i wszyscy sie tu znaja a niestety jednocześnie lubią sobie nawzajem
                                "dokładać do pieca" jak ktoś napisał. Nie róbmy z siebie zacietrzewionych,
                                nieokrzesanych i zaściankowych awanturników. Piszmy na tym forum językiem
                                szacunku i przyjaźni dyskutujmy w sposób kulturalny a emocje spróbujmy wyciszyć.
                                Pozdro!
                                • prywaciarz2 Re: Do <kangur333> 11.01.07, 15:40
                                  Wreszcie jakiś normalny wpis. Zgadzam się ze wszystkim co tu napisałeś oprócz
                                  tego, że piłem browar z kilerem z Odrzywołu.
                                • tortex27 Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 15:41
                                  Brawo Kangur333. Ja tez jestem za tym aby nie klucic sie i wyzywac. Mozemy sie
                                  nie lubic ale sie szanujmy nawet jezeli ktos ma odmienne zdanie.
                                  Pozdro.
                              • prywaciarz2 Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 15:38
                                Człowieku nie jestem pracownikiem gminy i nie wiąż mojej osoby z tą instytucją.
                                Z Twojego wpisu wynika, że byłeś przez całe życie moim " murzynem" ( nie
                                obrażając czarnoskórych) który dostarczał mi kiełbase i załatwiał auta.
                                PS. za moją prace rozlicza mnie mój prezes a nie kiler baranów.
                                • tortex27 Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 15:47
                                  Kolego nie przeginaj.Obrazasz wielu ludzi z Odrzywołu.Ludzi dzieki ktorym
                                  wlasnie tacy jak ty w ciezkich czasach mieli co do garnka wlozyc.Uszanuj ich
                                  ciezka prace.A jezeli masz tak dalej obrazac ludzi z Odrzywołu to lepiej nie
                                  pisz juz i zajmij sie swoja pracą i pilnuj sie swojego prezesa.oki?
                                  • administratorgw Re: Do <Odrzywolak> 11.01.07, 16:00
                                    Witam i pozdrawiam ! Panowie obserwuję wasze wpisy i niech sie nie dźiwi ktoś
                                    z was jak nie bedzie mógł nic napisać pod obecnie używanym loginem. Zwaracam
                                    uwagę <prywacarzowi> jak rownież <odrzywolakowi> aby nie używali w stosunku do
                                    siebie obraźliwych okresleń.

Pozdrawiam Admin!
                                  • prywaciarz2 Re: Do <tortex27> 11.01.07, 16:07
                                    Poprzedniego mojego posta kierowałem tylko i wyłącznie do osobnika o nicku
                                    Odrzywolak więc twój osąd, że obrażam wielu ludzi jest bezpodstawny. Uznaję
                                    zasadę, że jak ktoś mnie atakuje to się bronię.
                                    PS. tortex27 nie mów mi co mam robić. oki?!
                                    • tortex27 ??? 11.01.07, 16:14
                                      Bo co mi zrobisz? wyzwiesz mnie od murzynów, złodzieji itp? czy moze
                                      postraszysz mnie swoim prezesem?
                                      • nemne Chyba nie o to chodzi z forum 11.01.07, 18:31
                                        Witam
                                        Dopiero przyjechałem i przeglądam wpisy (zawsze od końca), które dzisiaj
                                        zostały napisane i ogarnia mnie przerażenie.
                                        Jak mi się wydawało i niejednokrotnie o to prosiłem, to KAZDY ma prawo do
                                        swojego zdania na jakiś temat. Oczywiście dotyczy to nie tylko
                                        spraw "zaściankowych" Gminy, ale także i spraw dotyczących Polski.
                                        Każdy kto oglądał ostatnio telewizję widział, że nawet w sprawach dotyczących
                                        Kościoła i arcbiska Wielgusa, też wśród Najwyższych Władz Kościoła dochodziło
                                        do różnicy zdań.
                                        Tymczasem, okazuje się, że mimo, ze jesteśmy z tej samej Gminy, to dochodzi do
                                        OSOBISTYCH WYZWISK pomiędzy forumowiczami.
                                        Dlatego jeszcze raz podkreślam.
                                        Prezentujcie swoje zdanie oraz ARGUMENTY, w KONKRETNEJ sprawie, dlaczego tak
                                        a nie tak jak ktoś inny. KRYTYKUJECIE (bardzo proszę szczególnie moje)
                                        zdanie na jakąś KONKRETNĄ sprawę, wskazując też co należałoby zrobić, aby
                                        było lepiej. (oczywiście nie podpowiadać Władzy co mogłaby jeszcze capcarapca).
                                        W przeciwnym razie dojdzie do tego, że to forum zamieni się w wulgarne epitety
                                        i wyrażenia, a chyba nie o to Wam i mnie chodzi.
                                        Pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne)
                                        PS.
                                        Jeśli uważacie, że coś „przedobrzyliście”, to na tym forum jest temat dotyczący
                                        takiego magicznego słowa - Przepraszam (ja tez tam się juz kiedyś wpisałem)
                                        • odrzywolak Re: Chyba nie o to chodzi z forum 11.01.07, 19:20
                                          Macie rację przepraszam, Ciebie też "prywaciaż". Choc przyznam że denerwje
                                          mnie coś takiego gdy ktoś wpada na forum rozstawia wszystkich po kontach, i
                                          wymaga od innych wielkiej kultury dyskusji a sam jej nie przestrzega. I tak na
                                          koniec powiem, jezeli ktoś nie docenia ludzi z Odrzywołu to jest w wielkim
                                          błędzie. Tym bardziej jeżeli deklaruje się jako nasz ziomek.
                                          • prywaciarz2 Re: Chyba nie o to chodzi z forum 12.01.07, 09:27
                                            Nie miełem i nie mam zamiaru nikogo rozstawiać na forum. Forum jest po to by
                                            móc wyrazić zdanie, opinie na jakiś temat a nie wdawać się w "spięcia" nie
                                            związane z żadnym konkretnym tematem.
                                            PS. "prywaciarz" nie "prywaciaż" ponieważ pod tym drugim nickiem może zalogować
                                            się inna osoba a ja za jej wpisy nie chcę być rozliczany.
                                            • nemne Do <prywaciarz2 i odrzywolak>, a jednak można 12.01.07, 09:38
                                              Witam
                                              No i okazuje się, że jednak można dojść do jakiegoś wspólnego poglądu i to bez
                                              osobistych wyzwisk.
                                              Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, i dlatego negując czyjeś zdanie,
                                              nie jest obowiązkowe aby do swojego adwersarza (który ma inny pogląd i ma do
                                              tego ma prawo) używać wulgarnych epitetów. Bo chyba nie o to chodzi z forum,
                                              które powinno służyć do MERYTORYCZNEJ DYSKUSJI.
                                              Pozdrawiam - (nemne)

• nemne <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 25.01.07, 09:45
      Witaj <prywaciarz2>
      W zwiazku z Twoja prośba dotyczącą "namiarów" na Wójtowe Stowarzszenie, w
      kontekście Twojej deklaracji dotyczacej wplaty 500 zł na jakże szczytny cel
      jakim jest pomoc dla mieszkńców Naszeg Gminy. Przypomniało mi się, że na forum
      jest "taki" link.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=38993061&a=56126371
      Dlatego też, mam nadzieje, że Twoja oferta (nie chciałbym byc namolny, ale
      jako "prywaciarz" stać Cię zapewne na więcej niż owe 500 zł) będzie przykładem
      dla innych.
      Pozdrawiam - (nemne)

• prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 25.01.07, 10:44
        Prywaciarz to mój nick. Ciężko zakapować?!
        Oferta aktualna.
        • nemne Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 25.01.07, 11:00
          Do <prywaciarz2> - telegram;)
          1. Twój nick to <prywaciarz2>, to wiem. stop.
          2. "Oferta aktualna". Nigdy w to nie watpiłem. stop.
          Pozdrawiam - (nemne)
          • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 25.01.07, 11:13
            Nie zakapowałeś! Nie mam własnej działaności więc nie moge byc prywaciarzem.
            Nick to nick!
            • nemne Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 25.01.07, 11:27
              Do <prywaciarz2>
              1. zakapowełem i wiem o tym. stop
              Pozdrawiam - (nemne)
              • filutek565 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 26.01.07, 12:48
                Co to za gigant ten prywaciarz? Nieźle sie musi trzymać stołka.
                • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 26.01.07, 14:34
                  sejmowego! heheheehe.
                  • nemne Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 26.01.07, 16:58
                    prywaciarz2 napisał:

> sejmowego! heheheehe.

Nie sejomwego , ale stanowiska w UG. hehehehehe
                    • sior Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 26.01.07, 19:14
                      Tez mi na takiego wygląda :)
                      • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 29.01.07, 08:27
                        Jak byłbym na stanowisku w gminie to dawno już byś mnie Sławku "rozszyfrował".
                        A ty "sior" popleczniku(przydupasie) nie powtarzaj po swoim "panie".
                        • sior Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 30.01.07, 10:27
                          <prywaciarz2>, masz chyba rozdwojenie jaźni.Raz starasz sie kulturalnie
                          dyskutować, a innym razem obrażasz forumowiczów.A może Ty to dwie , zupełnie
                          różne osoby? I tak a,propo: sam jesteś przydupasem(JNP)!
                          • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 30.01.07, 14:25
                            Jakbym Cię obraził to nie byłoby mnie teraz pod tym loginem na tym forum. Jak
                            Wy ( czyli Twój "pan", Ty i reszta waszej świty) jeździcie po mnie lub po
                            innych użytkownikach tego forum broniących swoich przekonań i pośrednio Wójta,
                            że "przydupasy" i innego rodzaju dogryzki to jest w porządku a jak już Was się
                            tak nazwie to oczywiście: brak kultury, obrażanie innych. Jeśli podnosisz miecz
                            to musisz się liczyć, że możesz od tego miecza zginąć.
                            Nie wymagaj ode mnie kultury wypowiedzi jeśli jej sam nie prezentujesz.
                            Geniuszu masz rację : jest nas dwóch! Tak jak braci Kaczyńskich. Więc cicho mi
                            tu! ehhe
                            PS. Już Twój "pan" mówił, że mam problemy z psychiką, teraz Ty mówisz, że mam
                            rozdwojenie jaźni ale to ja Was obrażam a Wy płaczecie.
                            Moje wypowiedzi są odzwierciedleniem wypowiedzi mojego rozmówcy. Jeżeli Ty mnie
                            atakujesz to ja atakuje Ciebie. Jeżeli rozmawiasz w cywilizowany sposób na
                            rozsądny temat to ja staram się też udzielić opinii na dany temat na dobrym
                            poziomie.
                            PS. To forum jest jak giełda raz hossa raz bessa! Hossa to normalne rozmowy,
                            bez przepychanek itp. Niestety ostatnio przez dłuższy czas jest bessa.
                            • sior Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 30.01.07, 19:13
                              W tym wypadku przeczysz samemu sobie.Żadnego uzytkownika tego forum nie
                              nazwałem "przydupasem". Nie rozumiem dlaczego akurat do nnie się doczepiłeś.Nie
                              używam wulgarnych słów. Po prostu ustosunkowuję się do niektórych wypowiedzi.To
                              chyba mi jeszcze wolno?Żadna z nich nie została przez administratora
                              wykasowana.A może tylko Ty masz monopol na pisanie na tym forum?
                          • sior Re: <prywaciarz2> staram Ci się pomóc 30.01.07, 19:15
                            Sorki! Wygląda na to, ze tylko Ciebie tak nazwałem, ale było to "w ferworze
                            walki". Jeżeli sie gniewasz, przepraszam. fakt, to obraźliwe.Ale mnie tez tak
                            nazwałeś. Zło ciągnie kolejne zło.
                            • nemne <prywaciarz2> oczekuję odpowiedzi 15.02.07, 18:56
                              Witaj <prywaciarz2>
                              W jjednym ze swoich postów zarzuciłeś mi rzekome klamstwa, a nawet ostatnio, że
                              rzekomo wyrwałem z kontekstu i zacytowałem fragment z pisma jakie Dyrektor
                              Wydziału Praewnrgo i Nadzoru skierował w sprawie 4 uchywał Rady Gminy w
                              Odrzywole.
                              Było tam mianowicie stwierdzenie, że "WSZYSTKIE podjęte zostały z naruszeniem
                              prawa".
                              Wobec powyższego oczekuję odpowiedzi. Czy było tam takie stwierdzenie
                              (KONKRETNE)i napisałem prawdę, czy też nie. Z tym, że to Ty jesteś KŁAMCA i
                              OSZCZERCA.

Pozdrawiam - (nemne)
                              PS.
                              Ze swej strony ZOBOWIAZUJĘ się, że w razie potrzeby ktoś mi założy link i to
                              pismo zeskanuję i "wkleję".
                              • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> oczekuję odpowiedzi 16.02.07, 08:43
                                Odpowiedź: Jesteś jak zawsze czysty jak łza. Nie ważne, że przeinaczasz słowa,
                                zdania. Wklej najpierw swoją wypowiedź z tego forum na tamten temat jaką
                                napisałeś jakiś czas temu a potem linka. Każdy oceni.
                                • kantylenka <prywaciarz2> to kłamca i wazelina JNP 20.02.07, 16:54
                                  Prywaciarz, strasznie się wzruszm jak czytam twoje wypowiedzi. Jakiś ty mądry,
                                  szlachetny (wszyscy pamiętamy, ze obiecywaleś dać 500 zł na pomoc) tyle że nie
                                  daleś. Czyli jesteś kłamca, ktory jest na usługach wiadomokogo. Weż się lepiej
                                  do roboty a nie za nasze pieniądze z podatków utrzymuje cię JNP, byś go
                                  chwalił. Jeszcze raz do roboty. POzdro
                                  • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> to kłamca i wazelina 21.02.07, 10:02
                                    Kantylenka nie wciskaj ciemnoty i nie oczerniaj mnie. Nie masz do mnie polotu i
                                    to nie daje Ci żyć. Ustalenia były takie, że daje 500zł na Stowarzyszenie
                                    Sławka G. jeśli on zajmie się szczytnymi celami w naszej gminie. Nie podjął się
                                    tego to komu miałem te pieniądze dać?! Tobie byś mogła sobie zrobić tipsy lub
                                    nową fryzurę?! Brak słów na takich jak Ty.
                                  • prywaciarz2 Re: <prywaciarz2> to kłamca i wazelina 21.02.07, 10:04
                                    PS. Uwierz mi prędzej Ty jesteś utrzymywana z moich podatków niż ja z Twoich.
                                    • amadina Czy <prywaciarza2> wie o coś o statucie 13.03.07, 09:33
                                      Cześć. Założyłam wczoraj nowy wątek dotyczacy statutu. Jako dobrze
                                      poinformowany czy coś wiesz na ten temat? Jeśli nie, to masz zapewne możliwość
                                      dowiedzena się co tak bulwersuje wszystkich i zamieszczenia tu jego treści.
                                      siemka
                                      • prywaciarz2 Re: Czy <prywaciarza2> wie o coś o stat 13.03.07, 09:57
                                        Nemne napisał:
                                        Otóż, wystarczy jeśli przeczytacie NOWY ZMIENIONY statut sołecki, który nie
                                        tak dawno został zmieniony i to tak, że brakuje w nim tylko zapisu "O
                                        przewodniej roli JNP". (kiedyś był w Konstytucji PRL zapis "o przewodniej roli
                                        PZPR)
                                        Dla jasności, to nie jest tylko moje zdanie, tylko w tej sprawie (przeciwko
                                        takim zapisom w statucie) interweniowali sołtys i rada sołecka Wysokina.
                                        Pozdrawiam - (nemne)
                                        PS.
                                        Jesli kogoś interesuje ten temat niech napisze, co KONKRETNIE.

Amadina Sławek G. zaoferował pomoc w uzyskaniu wszelkich informacji na ten
                                        temat więc poproś jego. Ja niestety nie wiem o co chodzi bo tego statutu nie
                                        czytałem. Przez Sławka będzie szybciej uzyskac info.
                                        Pozdrawiam
                                        • trybun-jnp Re: Czy <prywaciarza2> wie o coś o stat 13.03.07, 10:11
                                          Poparłem wniosek "asfalda" aby aby wykasować mój wpis. Jak masz dalej płakać to
                                          i niech tak będzie.
                                          • prywaciarz2 Re: Czy <prywaciarza2> wie o coś o stat 13.03.07, 11:54
                                            Czy uważasz mnie za murzyna ( pierwszego w Odrzywole) że nazywasz
                                            mnie "asfaldem" czy nasmiewasz się z moich braków w pisowni ortograficznej?!
                                            Czy ty masz kompleksy wobec mojej osoby?!
                                            • tajnosagentos2 KRÓŁ FORUM. 14.03.07, 09:39
                                              prywaciarz2 dla mnie jesteś KROLEM FORUM i zdetronizowałeś nemne. Chłopie ja
                                              Cię podziwiam kontrujesz dosłownie każdy temat. Jak ty na to znajdujesz czas.
                                              Przeciez to trzeba siedzieć z nosem w monitorze. Co do jakości wypowiedzi to
                                              już nie jest tak dobrze ale sama ilość i częstotliwość poraża.Myślę że nawet
                                              administrator nie siedzi na forum tyle co ty.Dosłownie wszedzie Ciebie pełno
                                              jak byś nie był jedną osobą tylko całym sztabem ludzi. A jak jeszcze znajdujesz
                                              czas na pracę to już tylko Twoja słodka tajemnica. Ja sie poddaje, czasami cos
                                              napiszę ala tobie kroku nie dotrzymam. Daj mi proszę namiar na taka pracę jaką
                                              ty wykonujesz.
                                              • prywaciarz2 Re: KRÓŁ FORUM. 14.03.07, 09:44
                                                www.pracuj.pl - do wyboru do koloru. Dziękuję za docenienie:)
                                                • tajnosagentos2 Re: KRÓŁ FORUM. 14.03.07, 11:51
                                                  Dzieki stary za namiar, wyszukiwarka wskazała, że taka robota gdzie sie cały
                                                  dzień siedzi i pisze na forum to tylko w naszej gminie. Musze złozyć tam
                                                  podanie. Jeszcze raz dzięki.
                                                  • prywaciarz2 Re: KRÓŁ FORUM. 14.03.07, 13:38
                                                    Nie wiem jak się pracuje w gminie bo tam nie pracuje. Wiem jedno za te
                                                    pieniądze co dają w gminie nie poszedłbym do pracy. Mówię tylko o sobie.
                                                    Nie chcę się wywyższać. Chcę tylko powiedzieć, że w gminie są marne płace i
                                                    dlatego podania tam nie złoże:)
    • ugly2 Do prywaciarz2 14.03.07, 12:37
      Prywaciarz2 napisałeś :„czekamy na odpowiedz wójta”. Jestem ciekaw jakie jest
      twoje zdanie na ten temat. Powinna być kanalizacja w najbliższym czasie w
      Odrzywole czy nie? Czy jest to sprawa priorytetowa ?
      • prywaciarz2 Re: Do prywaciarz2 14.03.07, 13:34
        Jak najbardziej tak.
        • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: Do prywaciarz2 14.03.07, 18:02
          I wszystko jasne.
          • ugly2 Pytanie 15.03.07, 07:50
            Prywaciarz2 , wcześniej pisałeś że jesteś Odrzywolakiem i jesteś za zrobieniem
            kanalizacji z pozostałej części Odrzywołu, tam gdzie jej jeszcze nie ma . Może
            byś zaproponował jak przekonać , zachęcić wójta do działania. Proszę o
            konkretną odpowiedz.
            Z moich obserwacji wynika że ty tylko zadajesz pytania innym. Może coś od
            siebie.
            • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: Pytanie 15.03.07, 08:05
              Tak jest prywaciarz2 powiedz im co tym myślisz. Napewno masz super plan.
              • prywaciarz2 Re: Pytanie 15.03.07, 08:55
                Czy przypadkiem nie reprezentuje całej ulicy Tomaszowskiej radny Pan Artur,
                który chyba w jakimś celu został wybrany. Zgłaszanie, że żarówka się spaliła
                lub że jest brudno przy śmietniku to chyba nie wszystkie obowiązki jakie na nim
                spoczywają. Niech się wykaże przed swoimi wyborcami, że ich głos nie poszedł na
                marne. Ma poparcie kogo trzeba.
                PS. Chyba pana radnego Przemka ta ulica też interesuje.
                PS2. Rynkiem może zająć się pan Sławek on ma dar przekonywania.
                Mamy radnych a chcecie by sprawą zajmował się zwykły obywatel, który nie pełni
                żadnej funkcji publicznej?!
                • ugly2 Re: Pytanie 15.03.07, 09:08
                  Tego się mogłem spodziewasz. Ty jednak nienawidzisz Odrzywolaków.
                  • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: Pytanie 15.03.07, 09:16
                    E tam. radnym to pownien byc prywaciarz. co tam radnym on powinien byc JNP a
                    najpeiej prezydentem. on sie na wszystkim zna i to on jest najlepszy.
                    oczywiście jak ma czas, bo on cięzko pracuje.
                    • prywaciarz2 Re: Pytanie 15.03.07, 11:07
                      Ugly2- na parwdę nie wiem o co ci chodzi. W jaki sposób mogę wpłynąć u wójta na
                      decyzję by prorytetem zrobił w Odrzywole kanalizację. Od czego są Ci radni! Od
                      noszenia wysoko głowy i tytułowania sobie?! Ja naprawdę nic nie mogę wskórać.
                      • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: Pytanie 15.03.07, 11:44
                        Właśnie co się czepiasz ugly2 prywaciarza2? Co on może? On tylko wskazuje nam
                        drogę, jedyną i słuszną.
                      • filutek007 Odpowiedź 15.03.07, 11:51
                        Wydaje mi się, że Ugly2 nie prosi Prywaciarza2 o jakieś tam interwencje.
                        On wyraźnie pyta tylko o jego zdanie na ten temat.
                        Czy to jest jakieś przestępstwo prosić o rzeczową odpowiedź?
                        • artek21 Re: Odpowiedź 15.03.07, 15:47
                          Witam. Słuchaj prywaciarz po pierwsze to nie noszę głowy w chmurach i nie przedstawiam sobie że jesetm radnym po drugie to wszystkie wnioski na tym forum zostały poruszone dla wiadomości Pana Wójta ustnie i pisemnie, po trzecie jak wcześniej pisałem to Wójt jest organem wykonawczym i do niego należy kierować zapytania, po czwarte to nie obrażaj mnie i innych radnych, że nosimy głowy w chmurach po piąte to ja bardzo bym chciał aby cała gmina posiadała kanalizację ale na to trzeba czasu i pozyskać jak najszybciej fundusze unijne
                          • prywaciarz2 Re: Odpowiedź 15.03.07, 15:59
                            Artek21 napisał:
                            cyt.: "po piąte to ja bardzo bym chciał aby cała gmina posiadała kanalizację
                            ale na to trzeba czasu i pozyskać jak najszybciej fundusze unijne."
                            I tak trzeba było od samego poczatku. Forumowicze, których interesuje sprawa
                            kanalizacji w Odrzywole dostali jasną odpowiedź. Dziekujęmy.
                            Ps. Zapoznaj się dokładnie ze znaczeniem słowa " obrazić kogoś".
    • odrzywolak Re: Do <prywaciarz2> 25.04.07, 11:01
      Podobnie jak Ty pracuję w prywatnej firmie i mam nie normowany czas pracy, a
      jej efekty juz wkrótce zobaczysz :-)
      Co do konsultacji to powiem Ci, że nie tylko ja się konsultuję ale i połowa
      UG. Te 5000 tysięcy wpisów musiał ktoś przecież napisać. Jeżeli to forum jest
      takie nieobiektywne to po co tak się produkujesz? Chyba coś Ci nerwy puszczaja
      ostatnio ale wcale się nie dziwie. I proszę nie zabraniaj pozdrawiać mi
      pracownikow UG wśrod których mam wielu dobrych znajomych.
      • prywaciarz2 Re: Do <prywaciarz2> 25.04.07, 11:12
        To współczuje im takiego znajomego.
        Produkuje się tutaj po to by pokazać jaka jest prawda.
        Że nie wszystko co napisze odrzywolak lub nemne to prawda.
        Nic mi nie puszcza. O mnie się nie martw.
        To nie ja jestem na bezrobotnym tylko Ty i reszta z waszej paki.
        Nie pracuje w gminie i sam o tym wiesz ale ludziom ściema musisz walić bo Ci
        kolega kazał.
        • nemne Pozdrawiam prac.UG, ktorzy pracują za prywaciarza2 25.04.07, 12:21
          prywaciarz2
          >Produkuje się tutaj po to by pokazać jaka jest prawda.
          > Że nie wszystko co napisze odrzywolak lub nemne to prawda.

Witam
          A Ty znowu swoje żale.Jeszcze raz przeczytaj sobie ten link i napisz KONKRETNIE
          GDZIE i KIEDY, a takze PODYSKUTUJ ze mną NA ARGUMENTY.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=60995388&a=61352544
          Pozdrawiam - (nemne). Ciebie i wszystkich pracowników UG, którzy w tym czasie
          być może, że za Ciebie muszą dodatkowo pracować, abys w tym czasie
          mógł "wielbić najwyższego" i płakać na forumowiczów oraz obrażać odrzywolaków
          (odrzywolan)
          • prywaciarz2 Re: Pozdrawiam prac.UG, ktorzy pracują za prywaci 25.04.07, 14:06
            Nie pozostaje mi nic innego jak nazwać Cię głupcem.
            Tylko człowiek, który ma problemy z głową nie może zrozumieć tekstu pisanego.
            Nie życzę sobie byś oszukiwał innych forumowicz i twierdził, że jestem
            pracownikiem UG. Nie kłam.
            • nemne Re: Pozdrawiam prac.UG, ktorzy pracują za prywaci 25.04.07, 14:16
              Witam
              Masz moje dane, to nie krępuj sie jeśli Cię "pomawiam" i nie zawracaj mi ...
              Pozdrawiam - Sławomir Gajewski - 26-425 Odrzywół, Pl. Kilińskiego 47
              • prywaciarz2 Re: Pozdrawiam prac.UG, ktorzy pracują za prywaci 25.04.07, 14:31
                nie zawracaj mi...
                Sławku ja Ci nic nie zawracam. Pozywać Cię nie będę bo jestem normalnym
                człowiekiem. Nie chce jedynie byś insynuował na tym forum, że jestem
                pracownikiem UG jak nim nie jestem. Niczemu to nie służy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka