Dodaj do ulubionych

pozar biedronki???

IP: *.internet.radom.pl 06.04.03, 21:04
ma ktos wiecej na temat pozaru na paderewskiego? jakies ofiary? straty?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: pozar biedronki??? IP: *.tkdami.net 06.04.03, 21:06
      bylem tam. cala biedronka poszla z dymem. podobno zaczelo sie od smieci ktore
      podpalili jacys gowniarze. ofiar chyba nie ma. jeszcze sie pali. masakra. a
      straz beznadziejna.
      • Gość: tomaszek Re: pozar biedronki??? IP: *.internet.radom.pl 06.04.03, 21:07
        mieszkam na michalowie i bloki mi zaslaniaja, widzialem ze sie pali i tak
        myslalem ze to biedronka wlasnie, tam pod spodem jest chyba parking o ile sie
        nie myle...
        • Gość: obserwator Re: pozar biedronki??? IP: *.tkdami.net 06.04.03, 21:10
          tak jest parking. wiekszosc samochodow wyprowadzono ale jak wracalem do domu
          (mieszkam na XVleciu) skyszalem jakies dwa mopze trzy nieglosne wybuchy. nie
          mam pojecia co to bylo. ale wiem ze nic z tego nie zosrtanie. wszystko poszlo z
          ogniem.zostana gruzy.
          • Gość: Mario Re: pozar biedronki??? IP: *.radom.pl 06.04.03, 21:48
            Mieszkam naprzeciwko te wybuchy to prawdopodobnie zapasy dezodorantów albo
            jakiejś innej chemii. Właśnie podstawili autobusy do ewakuacji mieszkańców
            bloku przy Paderewskiego 15 to po sąsiedzku tam w mieszkaniach od strony
            biedronki pewnie nie da się wytrzymać. Z biedronki nic nie zostało.
            • Gość: tomaszek Re: pozar biedronki??? IP: *.internet.radom.pl 06.04.03, 22:11
              jakies fakty? ponoc na rmfie cos mowili, ale nie wiem co bo nie slyszalem
    • Gość: KTOŚ Re: pozar biedronki??? IP: *.internet.radom.pl 07.04.03, 20:22
      POdobno zrobił to jakiś kolo, pseudo" tomaszek", a teraz sra po gaciach i
      wypytuje wszystkich o szczegóły.SPOKO koleś znajdą CIĘ .już się bój!!!!
      • Gość: żuczek Re: pozar biedronki??? IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 08.04.03, 15:47
        Wypalali trawy to i biedronka się spaliła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka