Dodaj do ulubionych

Super Restauracja Cyganeria

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:45
Byłem teraz na studnióce u dziewczyny w Cyganerii w Skaryszewie było
superancko polecam na studniówki i wesela znalazłem strone www.cyganeria.pl i
jeszcze jedno zapisałem sie na walentynki hihih
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Super Restauracja Cyganeria IP: *.24.radom.pilicka.pl 07.02.07, 13:25
      Błagam was skończcie juz z tą " wspaniałą " Cyganerią. Ja rozumiem że wszędzie
      chcecie się reklamowac no ale bez przesady. Znowu zasypiecie zdurnymin ochami i
      achami forum. Zróbcie sobie reklame w radiu albo w anonsach i dajcie innym zyc.
      I tak wszyscy wiedzą że najlepsze imprzy to tylko we " wspaniałaej" Cyganerii;)
      hahahaha
      • Gość: zła Re: Super Restauracja Cyganeria IP: 82.139.60.* 07.02.07, 20:55
        Ale "ciekawa" jestes beznadziejna.Jak bys nie wiedziała to pełno jest reklam na
        temat Cyganerii w radiu jak i w telewizji.Czepiasz sie niewiadomo czego.A jak
        bys pomyslałą to bys wiedziałą co taka wypowiedz moze dac za reklame.Ludzie
        pisza to co poprostu widzą, a ty jak nie byłas w Cyganerii to sie nie wypowiadaj.
      • Gość: zła Re: Super Restauracja Cyganeria IP: 82.139.60.* 07.02.07, 20:59
        A i jeszcze jedno-nie jestem reklamą.Nara. Szkoda mi takich ludzi ja TY.
        • Gość: ciekawa Re: Super Restauracja Cyganeria IP: *.24.radom.pilicka.pl 07.02.07, 22:08
          W cyganerii byłam więc si.e ypowiadam. A szkoda to powinno Ci byc samej albo
          samego siebie. ŻENADA. Żaden porządny lokal nie posługuje się taką
          małointeligentną formą autoreklamy
          • Gość: bywalcy Cyganerii Re: Super Restauracja Cyganeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:12
            My jestesmy praktyczni .Wez przyjaciół i pojedz sobie do tego lokalu w
            Skaryszewie czy na Plac Jagiellonski w Radomiu .
            Jak chcesz to podam Ci strony internetowe do obejrzenia jak tam jest.Byłem tam
            na sylwestrze , a był zorganizowany na trzech odrębnych salach z trzema
            odrębnymi kuchniami i orkiestrami.700 OSÓB BYŁO i sie super bawiło a jakie sa
            studniówki i inne imprezy to zobacz klikając.
            Tu sie to zywą szmpanska zabawę wiedzi.www.cyganeria.pl lub
            www.targi.rma.pl
            Wsiadaj w samochód i pal gumę.
            • Gość: lutek filutek Re: Super Restauracja Cyganeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:03
              BYŁAM JEST TRENDY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka