Dodaj do ulubionych

"Merit"- wesele ,Małęczyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:23
witam ,moze ktos z was cos powiedziec na temat tego miejsca ,szukałem na
forum i praktycznie nic nie mam ,mam tylko nr,telefony ,czy moze ktos z was
organizował tam wesele z tego co wiem to bardzo ciekawe miejsce ,prosze o
opinie za które dziekuje ,maja moze strone internetowea .....pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mja@ Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.internet.radom.pl 28.02.07, 23:33
      Hej: organizujemy tam swoje wesele i przyznam szczerze, że miejsce mnie urzekło
      na tyle, że nie wyobrazam sobie innego.Udało mi sie zebrac kilka bardzo
      pozytywnych opinii na jego temat -wszystko na wysokim poziomie. Znalazłam ich
      stronke ale jest dośc stara. Mimo to oddaje klimat tego miejsca:)adres
      www.merit.strona.pl Pozdrawiam
      • Gość: biola7 Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.infoplus.com.pl 01.03.07, 09:47
        maja@ czy możesz mi napisać taki podstawowy cennik jaki tam obowiązuje? Ile od
        osoby i co w tym jest?
        • Gość: Eryk Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.128.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 12:07
          Jeżeli chodzi o sale to oki, ale właścicielka tej sali to trudna kobieta nie da
          się z nią normalnie porozmawiac,ocenia ludzi po wyglądzie itp. Znam lepsze sale
          ale nie będe ich reklamował radze poszukac samemu ...
          • Gość: kamerun Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.136.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 19:57
            sala ciekawa kilka razy filmowałem mila obsługa po rozmowie z młodymi zawsze
            zadowoleni polecam
    • Gość: oli Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:36
      Tutaj możesz poczytać więcej opini:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=22901382&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=19900856&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=38742520
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=28026722
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=31503844&v=2&s=0
    • Gość: maja@ Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.internet.radom.pl 07.03.07, 18:59
      hej:) Przepraszam ze dopiero teraz Ci odpisuje ale dawno tu nie zaglądałam..
      jeśli chodzi o cennik to powiedziała, ze na dzień dzisiejszy 125 zł od osoby.
      (zastrzegła ze cena moze ulec do 2008,w zaleznosci od zmian cen na rynku -
      miała na mysli mięso, warzywa itd)Orientacyjnie przyjmuje się,ze cena wzrasta o
      około 5 zł co roku.Jesli chodzi o dzieci to jest szansa dogadania się i
      płacenia jedynie za ich obiad. Do tego dochodza koszty stołów bocznych -
      typu:wiejski, owocowy, ze słodyczami, ciastami, winami.Alhohol napoje we
      własnych zakresie.Nie jest to tanio, ale twierdze ze albo zrobic cos dobrze
      albo nie robic nic.Zaliczka to 2000zł. Atak zapytam z ciekawości - na kiedy
      poszukujecie sali?Pozdrawiam/:)
    • Gość: Ania Re: "Merit"- wesele ,Małęczyn IP: *.telsat.wroc.pl 19.03.07, 18:17
      Witam :)

My organizujemy tam wesele :) Polecam stronę merit.strona.pl/
      Piękny teren i cudowna sala kominkowa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka