Gość: _monik IP: *.algo.radman.pl 13.03.07, 13:33 Potrzebuje opini o tym kamerzyście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mareczek Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.128.unknown.vectranet.pl 14.03.07, 13:45 Weź sobie video-kadr będzie odlot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:08 Niezły informatyk, zrobił mi kompa appla co w radomiu jest wyczynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.tkdami.net 11.04.07, 21:13 malo wiec informatykow znasz w radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 00:50 Czy to czasem nie ten gościu co wygrał "jeden z dziesieciu" w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? 07.05.07, 22:23 Znamy i polecamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.aster.pl 30.10.07, 21:54 nie polecam tego "kamerzysty" na dwa tygodnie przed nasza uroczystościa zmienił cene filmowania(choc bylismy umowieni od dawna...)a kiedy zaczęło nas to poważnie niepokoic i zastnawialismy sie nad profesjonalizmem tego pana postanowił on zrezygnowac z tego zlecenia!!!!!!koszmar! nikomu nie życze współpracy z tym typem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotomix Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.tkdami.net 31.10.07, 22:16 Czy to znaczy,że nie mieliście umowy na piśmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:52 a czy ty czasem nie miałeś tych trudnych dni? może coś nie tak zrozumiałaś? powiedz bo bardzo chcę wiedzieć jak to było ,ja też będę jego klientka ,może miał zły dzień albo co? prosze daj odpowiedź.dzieki,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.aster.pl 07.11.07, 21:28 niestety nie mielismy umowy na pismie bo to było przez znajomośći...które jak zwykle wychodza bokiem! ale prawde mowiąc nie wiem co by pomogła taka umowa,pewnie musialabym sie sądować... mam nadzieje ze u was bedzie wszystko ok ale jesli macie jeszcze wybór to według mnie lepiej wybrać kogos bardziej godnego zaufania niz Mazan i imm studio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.aster.pl 07.11.07, 21:31 dodam jeszcze ze ja chcialam podpisac umowe ale Mazan stwierdzil ze nie jest to konieczne...nie wiem czy to jego standardowe postepowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:27 widocznie koles podlapal impreze za wieksza kase i was olal poprostu, nie kompetentny kretacz widocznie z niego jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Mazan Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: 82.139.49.* 23.02.08, 14:58 Nie stery nie o kase tu chodziło , tylko o zasady. Moja szfagierka poleciła mnie jako kamerzyste po tańszej cenie , a ta pani w nagrode wyrzuciła ją z mieszkania w wa-wie . Nie kręciłem ze względu na proźbe szwagierki. Trze mie jakis styl w życiu. pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: 93.105.147.* 13.10.08, 22:55 Super długi termin 4 tygodnie , ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: 82.139.40.* 14.10.08, 17:05 Ostatnimi czasy szukając firmy, która uwieczni mój ślub trafiłam na prezentacje u Pana Mazana. Zdjęciom wykonanym przez tego Pana daleko do profesjonalizmu. Są nijakie i bez wyrazu. Amator zrobiłby na podobnym poziomie. Widać, że osoba wykonująca nie ma wyczucia i nie potrafi złapać "fajnych chwil" w tym dniu. Zero ujęć pokazujących emocje, czułość, spojrzenia Państwa Młodych. Same sztuczne i ustawiane pozy. wiadomo, że wszystko zależy od Pary Młodej ale dostaliśmy do obejrzenia albumy z kilkudziesięcioma zdjęciami różnych par i żadne z nich nie było profesjonalne. Co do filmu, to moja opinia jest na takim samym, jeśli nie gorszym poziomie. Jedna wielka tragedia. Kto w dzisiejszych czasach wycina postaci Państwa Młodych, Świadków i Rodziców i wkleja je na jakieś animowane tła? Okropne! A to tylko początek opisu filmów wykonanych przez tą firmę - żenada! Dla mnie osobiście były to najgorsze materiały jakie widziałam podczas wszystkich spotkań jakie odbyłam w ostatnim tygodniu poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.08, 18:31 I jest super wybrałem firme Mikab.Nic dodać , nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia 2 Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 19:53 HAHA no ten MIKAB na pewno "ujmie" wasze.....portfele hehehe,nociekawe czy jeszcze on osobiście pójdzie filmować...? powodzonka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: imm studio Mariusz Mazan - znacie? IP: *.radom.vectranet.pl 11.12.08, 07:17 Jakie opisy od ktosia, ha ha to napewno klijęt. Przegladam bo na mnie też tak ktoś nawrzucał.Ciekawe który to mądry wypisuje takie głupoty. Pozdro dla Maria Odpowiedz Link Zgłoś