Dodaj do ulubionych

SMRÓD w Myślakowicach

14.03.07, 15:06
Warto by było zainteresować sie także Myślakowicami gdie każdy ma rury,
którymi nieczystości dostają się do Pilicy i to oficjalnie.
Obserwuj wątek
    • prywaciarz2 Re: SMRÓD w Myślakowicach 14.03.07, 15:51
      Ze wsi do Pilicy jest ok 1km nie wiem czy komus chciałoby się prowadzić
      rurociąg by nieczystości spływały do rzeki. Zastanów się co piszesz.
      Afery Myślakowickiej nie wywołasz:)
      • amadina Re: SMRÓD w Myślakowicach 14.03.07, 17:03
        Oczywiście, że to prowokacja, ponieważ z tego co usłyszałam, to w Myślakowicach
        jest kanalizacja. Jeśli sie mylę, to może tam nie ma nieczystości, bo zabiera
        je prywciarz;)
    • parafjanin Re: SMRÓD w Myślakowicach 14.03.07, 16:29
      Niech ktos sprawdzi i napisze na forum cos blizej.
      • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: SMRÓD w Myślakowicach 14.03.07, 17:55
        prywaciarz ma słuszna rację. To jest nie prawda. tam jest kanalizacja. (proszę
        się nie spierać i darować sobie uwagi, że nia ma)
        • przydupasjnp Re: SMRÓD w Myślakowicach 15.03.07, 08:11
          Jak możecie posądzać o takie rzeczy mieszkańcow Myślakowic. W całej gminie jest
          przecież kanalizacja i wszyscy sumiennie dbają o środowisko. To tylko krnąbrni
          Odrzywolacy wylewają szambo.
          • prywaciarz2 Re: SMRÓD w Myślakowicach 15.03.07, 08:59
            Czy ja napisałem, że jest kanalizacja?! Nie! To czego się gardłujecie.
            Napisałem, że do pilicy to nie spływa na pewno bo rzeka jest oddalona ok.1 km w
            linii prostej. Co za ludzie!
            • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: SMRÓD w Myślakowicach 15.03.07, 09:10
              Otóz to. jest oddalona i nie splywa. tak samo jak nie spływa w Odrzywole do
              drzewiczki, bo Drzewiczka też jest oddalona.
              • prywaciarz2 Re: SMRÓD w Myślakowicach 15.03.07, 11:48
                W Odrzywole do strugi.
                • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: SMRÓD w Myślakowicach 15.03.07, 12:10
                  Masz rację do strugi, tak jak w Wysokinie i Kamiennej Woli
    • filutek007 to nie jest blef 15.03.07, 13:10
      To nie jest blef z tymi Myślakowicami.
      Już dawno temu słyszałem o tych ściekowych kanalikach, rurkach wyprowadzanych z
      gospodarstw nie bezpośrednio do Pilicy ale do zalewu (wybudowanego w celach
      retenyjnych-hahaha-nie komentuję tego).
      • prywaciarz2 Re: to nie jest blef 15.03.07, 14:00
        No nie da się ukryć, że jak się latem przejeżdża przez Myślakowice to gorzej
        jak Somalia. Może jak będą tam kładli chodnik za 1000 lat to wtedy odkryją to
        co na Tomaszowskiej czyli- wielką lewą kupę:)
        • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: to nie jest blef 15.03.07, 14:10
          Prywaciarz2 ma rację nie da się ukryć, że coś tu śmierdzi z tą całą kupą
          (kanalizacją)
          • ugly2 odpowiedzialność 16.03.07, 14:59
            W Odrzywole z teko co dowiedziałem się na tym forum ludzie są bardzo słabo
            wykształceni i zapewne nie znają się na hydraulice, a tym bardziej na prawie
            które mówi o odprowadzanie ścieków z gospodarstw domowych. Wszyscy wiedzą że
            to teren Odrzywołu i gminy Odrzywół od wielu lat sprawami hydraulicznym zajmuje
            się ta sama ekipa hydraulików. I to Oni prawie we wszystkich domach robili
            instalacje hydrauliczne i kanalizacyjną. Czy to właśnie oni nie powinni
            poinformować ludzi że robią nie zgodnie z przepisami?
            • misio-yogi smród i zaraza 19.03.07, 15:01
              Tu nadaje misio-yogi, jeśli można to kto jest radnym w Myślakowicach. W razie
              ustalenia to niech też i on sie zajmie tymi ściekami. Smród tam jest taki jak
              napisał prywaciarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka