Dodaj do ulubionych

do Pana Prezydenta

04.05.07, 00:16
Mam pytanie.Czy ktoś z ... może wreszcie zdjąc plakat Pana D.G z ul.Planowej
ze słupa czy może on czeka do następnych wyborów.(az razi w oczy) Może ktorys
radnych by sie tym zainteresował (az wstyd ze na nich głosowałam)A może
wszyscy teraz są tak zajęci obsadzaniem stanowisk i nie myślą juz o
niczym.PIS to sami młodzi myslałam ze na nich mozna liczyc,ale widze ze tylko
obłuda i wstyd,wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: do Pana Prezydenta IP: *.227.udn.pl 04.05.07, 03:04
      Jeszcze niedawno na ul.Focha wisiał olbrzymi billboard panującego nam miłościwie
      AK. Dawno tam nie byłem. Czy jeszcze tam wisi? ;)
      • Gość: Nika Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 04.05.07, 07:47
        Hehe, a na południu na śmietnikach wisi jeszcze młody Fogiel. Widać dobry klej
        był, bo trzyma się dzielnie.
    • Gość: martusia1199 Re: do Pana Prezydenta IP: *.00a.radom.pilicka.pl 04.05.07, 09:33
      Widze ze jeszcze nie jeden plakat powyborczy wisi w naszym kochanym
      Radomiu.Może wreszcie ktoś zrobi sobie spacerek i posprzata.No chyba ,że ktoś
      sam zacznie po kawałku zrywać tak jak w przypadku plakatu Pana Dominika
      Chałupki.
      • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 04.05.07, 23:54
        Widziałam je (te przeterminowane plakaty) i ja...
        "Bycie zawsze z mieszkańcami bo wśród nich" oznacza jednak coś innego, drodzy
        otępieni państwo z komitetów wyborczych...
        Ej, a może to jest test społeczny: jaki procent społeczeństwa spostrzeże, że te
        plakaty sa nieaktualne? Jak na razie widzę, że niewielki jego odsetek to
        drażni, więc analogicznie można to przełożyć na niewielki odsetek ludzi, którym
        naprawdę zależy...
        • Gość: Rabsztok Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:33
          No wiszą te plakaty w wielu jeszcze miejscach.I co z tego.Reakcji wladz
          brak,reakcja społeczeństwa(REJS)znikoma.Wniosek-może jedne drugim wiszą
          tak ,jak te plakaty.A tak już zupełnie poważnie,to od momentu jak wielce
          szanowny pan FOGIEL wziął się za politykę, smak Jego pieczywa zmienił się,o
          jakże się zmienił.Zgadnijcie ...?
    • Gość: d Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 05.05.07, 07:39
      tej z workami pod oczami?
      • Gość: traper Re: do Pana Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:17
        Nie można zapomnieć obietnicy pana Prezydenta, że bierze odpowiedzialność za
        nasze miasto.Te słowa wypowiadał dnia 3 maja 2007 roku podczas uroczystości 3-
        cio Majowych na Pl.Konstytucji.
    • Gość: kamila Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 09.05.07, 18:42
      czemu to piszecie jak on i tak tego nie czyta
    • Gość: kamila Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 09.05.07, 18:42
      czemu to piszecie jak on i tak tego nie czy
      • Gość: martusia1199 Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 09.05.07, 22:21
        To napiszemy na strone pana Prezydenta moze wtedy przeczyta albo sie ktoś tym
        zainteresuje a może pan Prezydent się przejedzie nie tylko po głównych ulicach
        Radomia ale także po takich dzielnicach mniej odwiedzanych przez Radnych i
        Prezydenta takich jak Zamłynie, Obozisko itp. A nie widzi tylko swoje XV-lecie
        bo akurat tam zamieszkuje.
        • sono_andrzej Re: do Pana Prezydenta 09.05.07, 22:25
          Nie raz się zdażało, że plakaty wyborcze wisiały przez całą kadencję. Zazwyczaj
          w trzecim lub w czwartym roku zostawały tylko fragmenty, ale kto był bardziej w
          temacie wiedział kogo plakat wisi.
          • Gość: radomianin55 Re: do Pana Prezydenta IP: *.tkdami.net 10.05.07, 00:10
            Własnie napisałem do telewizji Dami może się tym zainteresują jeśli Pan
            Prezydent nie ma ludzi do pracy to moze przyjmie część bezrobotnych do
            zdejmowania plakatów( płacąc ze swojej pensji) skoro jego podwładni nie
            potrafią zadbać o miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka