morfeusz_1 27.06.07, 23:11 Pisałem już o tym na forum ale w Radomiu nikt chyba oprócz samych pracowników Fabryki nie jest tą sytuacją zaintresowany,szkoda... takie czasy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=64945527 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alexander Pracownik fizyczny to nie umyslowy ? IP: 82.139.44.* 28.06.07, 06:32 Nie uzywa rozumu podczas pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychok11 Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 12:44 Mnie to zawsze zastanawia, jak pracownicy nie pozwalają właścicielowi dokonywać zmian w firmie. Oczywiście nie znam sprawy, ale to już takie życie, że jak jestem właścicielem firmy to mam prawo decydować komu powierzam jej kierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 16:10 Generalnie można powiedzieć, że Fabryka Broni jest państwowa. Zatem pracownicy mają prawo niezgodzić się na nowe kierownictwo. Nie znamy zamiarów Bumaru. A może Bumar chce skasować Łucznika??? Nic nie wiadomo. Dlatego popieram protest pracowników i także jestem zdania, że prezes Osóbka powinien pozostać na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 20:00 RADOM SOLIDARYZUJE SIĘ Z PRACOWNIKAMI FABRYKI BRONI ŁUCZNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna-strona-pomidora Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 20:08 Cóż to za genialne posunięcia pana Ośóbki pozwalają go kreować na soopermenadżera!? Gdyby te same związki zawodowe 10 lat temu pozwoliły na zredukowanie załogi z 4000 do 360 to każdy średniorozgarnięty prezes mógłby osiągnąć to samo co on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad. Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni IP: *.rad.vectranet.pl 28.06.07, 20:22 Nie czytałeś uważnie artykułu tam są wypisane ekonomiczne osiągnięcia prezesa oraz jego zasługi dla firmy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata5 Akcja protestacyjna w Fabryce Broni IP: 82.160.126.* 09.07.07, 12:01 Nie rozumiem, jesli firma dziła bardzo dobrze to po co wymieniać zarząd. A może prezes jest nie z wiadomego ugrupowania, trzeba dac stołek swojemu. To na pewno w tym jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś