Dodaj do ulubionych

Akcja protestacyjna w Fabryce Broni

27.06.07, 23:11
Pisałem już o tym na forum ale w Radomiu nikt chyba oprócz samych pracowników
Fabryki nie jest tą sytuacją zaintresowany,szkoda...
takie czasy
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=64945527
Obserwuj wątek
    • Gość: alexander Pracownik fizyczny to nie umyslowy ? IP: 82.139.44.* 28.06.07, 06:32
      Nie uzywa rozumu podczas pracy?
    • krzychok11 Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 12:44
      Mnie to zawsze zastanawia, jak pracownicy nie pozwalają właścicielowi dokonywać
      zmian w firmie. Oczywiście nie znam sprawy, ale to już takie życie, że jak
      jestem właścicielem firmy to mam prawo decydować komu powierzam jej kierowanie.
      • sono_andrzej Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 16:10
        Generalnie można powiedzieć, że Fabryka Broni jest państwowa. Zatem pracownicy
        mają prawo niezgodzić się na nowe kierownictwo.

Nie znamy zamiarów Bumaru. A może Bumar chce skasować Łucznika??? Nic nie
        wiadomo. Dlatego popieram protest pracowników i także jestem zdania, że prezes
        Osóbka powinien pozostać na stanowisku.
    • sono_andrzej Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 20:00
      RADOM SOLIDARYZUJE SIĘ Z PRACOWNIKAMI FABRYKI BRONI ŁUCZNIK!!!
      • ciemna-strona-pomidora Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni 28.06.07, 20:08
        Cóż to za genialne posunięcia pana Ośóbki pozwalają go kreować na
        soopermenadżera!? Gdyby te same związki zawodowe 10 lat temu pozwoliły na
        zredukowanie załogi z 4000 do 360 to każdy średniorozgarnięty prezes mógłby
        osiągnąć to samo co on!
        • Gość: rad. Re: Akcja protestacyjna w Fabryce Broni IP: *.rad.vectranet.pl 28.06.07, 20:22
          Nie czytałeś uważnie artykułu tam są wypisane ekonomiczne osiągnięcia prezesa
          oraz jego zasługi dla firmy!!!!!!!!
    • Gość: agata5 Akcja protestacyjna w Fabryce Broni IP: 82.160.126.* 09.07.07, 12:01
      Nie rozumiem, jesli firma dziła bardzo dobrze to po co wymieniać zarząd. A może
      prezes jest nie z wiadomego ugrupowania, trzeba dac stołek swojemu. To na pewno
      w tym jest problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka