Dodaj do ulubionych

Święta Bożego Narodzenia

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 15:34
Jestem ciekaw, czego mogą sobie życzyć radomianie z okazji zbliżających się
Świat Bożego Narodzenia...?
Obserwuj wątek
    • hypo Re: Święta Bożego Narodzenia 06.12.01, 15:43
      Gość portalu: Polak napisał(a):

> Jestem ciekaw, czego mogą sobie życzyć radomianie z okazji zbliżających się
      > Świat Bożego Narodzenia...?
      Pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy i nie
      wiem czy już pisałem, że przydałoby się wiecej pracy!!!

• Gość: szmatex Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.radom.pl 19.12.01, 17:11
        Hmmm..... Tak.Pracy przedewszystkim......ale BEZPIECZENSTWA i poszerzenia
        dostepu dla Kultury.Radom to pustynia kulturalna.ALe widze swiatlo
        nadzieji.JEst troszeczke lepiej niz keidys ale.... to i tak nie wystarcza.BRAwo
        dla CKP POludnie za danie szansy mlodym i organizowanie koncertow.POzdrawiam!
        • Gość: Fredzel Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.wcy.wat.waw.pl 20.12.01, 11:15
          Jesli chodzi o kulture, to zycze sukcesow nowemu dyrektorowi tearu. Ma przed
          soba ciezkie zadanie, ale jesli mu sie uda, to nasza 'pustynia kulturalna'
          zazieleni sie swiezutka trawka :)
          A dla Radomia zycze szczescia do inwestorow i madrych rzadzacych.
          • Gość: @ Re: Święta Bożego Narodzenia IP: 64.107.0.* 20.12.01, 17:47
            Wiecej trawy i wiecej palenia !
            • jdk Re: Święta Bożego Narodzenia 20.12.01, 17:57
              Gość portalu: @ napisał(a):

> Wiecej trawy i wiecej palenia !

Trawy ci akurat w Radomiu dostatek. Poczekaj do wiosny. Nieskoszone laki i
              pobocza drog to normalka. Wiecej takich jak ty i moze Radom wygladalby piekniej?
              • Gość: @ Re: Święta Bożego Narodzenia IP: 64.107.0.* 21.12.01, 17:06
                Probuje to sobie wyobrazic : caly Radom pali ziolo .Ach,byloby pieknie .Tego sobie zycze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka