Gość: Polak IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 15:34 Jestem ciekaw, czego mogą sobie życzyć radomianie z okazji zbliżających się Świat Bożego Narodzenia...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypo Re: Święta Bożego Narodzenia 06.12.01, 15:43 Gość portalu: Polak napisał(a): > Jestem ciekaw, czego mogą sobie życzyć radomianie z okazji zbliżających się > Świat Bożego Narodzenia...? Pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy, pracy i nie wiem czy już pisałem, że przydałoby się wiecej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatex Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.radom.pl 19.12.01, 17:11 Hmmm..... Tak.Pracy przedewszystkim......ale BEZPIECZENSTWA i poszerzenia dostepu dla Kultury.Radom to pustynia kulturalna.ALe widze swiatlo nadzieji.JEst troszeczke lepiej niz keidys ale.... to i tak nie wystarcza.BRAwo dla CKP POludnie za danie szansy mlodym i organizowanie koncertow.POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzel Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.wcy.wat.waw.pl 20.12.01, 11:15 Jesli chodzi o kulture, to zycze sukcesow nowemu dyrektorowi tearu. Ma przed soba ciezkie zadanie, ale jesli mu sie uda, to nasza 'pustynia kulturalna' zazieleni sie swiezutka trawka :) A dla Radomia zycze szczescia do inwestorow i madrych rzadzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Święta Bożego Narodzenia IP: 64.107.0.* 20.12.01, 17:47 Wiecej trawy i wiecej palenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Święta Bożego Narodzenia 20.12.01, 17:57 Gość portalu: @ napisał(a): > Wiecej trawy i wiecej palenia ! Trawy ci akurat w Radomiu dostatek. Poczekaj do wiosny. Nieskoszone laki i pobocza drog to normalka. Wiecej takich jak ty i moze Radom wygladalby piekniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Święta Bożego Narodzenia IP: 64.107.0.* 21.12.01, 17:06 Probuje to sobie wyobrazic : caly Radom pali ziolo .Ach,byloby pieknie .Tego sobie zycze . Odpowiedz Link Zgłoś