Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:43 Sugestia dla lilabaj: nie klikać za szybko w ENTER :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j No więc: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:56 1. Szybszy, milszy, nieburkliwy personel. 2. Zrobić użytek z zarastającego kurzem pianina. Może jakieś wieczory jazzowe? 3. Darować sobie reklamę piwa czy gps'u w toalecie. Fęks :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: No więc: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:58 A może jakieś kino pod chmurką? no i oczywiście plaża na tarasie z fotelami, ew. koszami, z głośników szum fal. pozdrawiam i moze wpadne jak bede w R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:03 Gość portalu: a. napisał(a): > no i oczywiście plaża na tarasie z fotelami, ew. koszami, z głośników szum fal. Niezłe :). A tak bez żartów, moja noga już tam nie postanie, choćby czekali na mnie z herbatką Earl Grey'a Antonio Banderas i Steven Seagal :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodylek Re:lilabaj IP: 85.112.196.* 31.07.07, 22:32 Antonio i Steven to rozumiem ale gdybym ja tam czekał......i gdyby nie o herbatkę chodziło..........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:32 Ty też se możesz pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-ster Re: IP: 82.139.38.* 01.08.07, 08:48 O prosze Lila zwraca uwagę innym na pisownie a sama "se" w kulki leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:50 Tylko po to, by Ci podpasowało do wypowiedzi (ściślej: wyrażenia), więc nie narzekaj :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re:Lilabaj IP: 85.112.196.* 01.08.07, 11:48 Ty okrutna! Me serce schnie. Chętnie bym się z Tobą spotkał, nawet gdyby się okazało, że masz 60 lat, jestes fest puszysta i masz sztuczną szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka8102 Re: No więc: 08.08.07, 14:48 Ostatnio zdarzyło mi się jeść niezbyt smaczny makaron carbonare, nie za specjalna była też kawa (jakby rozwodniona). Do Mohito (drink) super pasuje świeża miętę :) Mam nadzieję że w najbliższym czasie kuchnia się poprawi. A'propos pianinka również jestem za zorganizowaniem wieczorków z jego użyciem, np.jazzowych. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Re: Sugestie dla "Parkowej". 31.07.07, 23:31 Przede wszystkim zaczac wiecej placic staremu personelowi i zwolnic nowy! To co sie tam od poczatku wakacji z obsluga dzieje to jest tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka-GOSC Re: Sugestie dla "Parkowej". IP: *.rad.vectranet.pl 01.08.07, 00:53 moze gdyby personel byl na prowizji od utargu bylby milszy dla klientow czyli w przypadku kawiarni wrecz GOSCI lokal z takim potencjalem z tarasem blisko parku i bez przejezdzajacych obok samochodow jakos nie ma szczescia nie wiem czy to brak pomyslu czy olewanie bo z braku laku i tak przyjda?ja dlugo tam nie zajrze ostatnio bylam zima jak nigdzie nie bylo miejsc a tam cos jeszcze sie znalazlo nic mnie nie zachwycilo a obsluga zadna nawet kawa ponoc firmowa byla kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Sugestie dla "Parkowej". IP: *.crowley.pl 01.08.07, 10:24 A może lepiej pozostać w branży komputerowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:58 Gość portalu: klientka-GOSC napisał(a): > moze gdyby personel byl na prowizji od utargu bylby milszy dla klientow Pewnie masz rację. Tylko czy to ja jestem temu winna i czy to ja (czy inni "obcy" - nieznani kelnerowi klienci) zasługuję na "olewanie"? W porównaniu z innymi radomskimi kawiarenkami "Parkowa" wypada w tym względzie (obsłudze) wyjątkowo słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d NIGDY do tej speluny nie pojde IP: *.domainunused.net 01.08.07, 11:26 wycieranie paluchem szklaNEK to tam norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:58 Nie przejmuj się, na zachodzie (w UK przynajmniej :)) też się trafiają takie speluny. Tylko że tam ich właściciele zdają sobie sprawę, że to klienci dają im pensje więc przedsiębiorcy biorą się w garść. Dobrym sposobem na odzyskanie dobrej reputacji i zaufania klientów baru czy kawiarni są szyldy/transparenciki oznajmiające: "UNDER NEW MANAGEMENT", a to tak czy siak wymagało zmian... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialobrzegi 13 Re: Sugestie dla "Parkowej". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:40 lila się spiła i pomyliła park z parkową Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 08.08.07, 14:49 Uspokoisz się czy zacznę żyć z odszkodowań? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleint Re: Sugestie dla "Parkowej". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:18 kelnerzy, kelnerki tragedia w parkowej. na 2 piwa czekalem 45 minut. kelner podszedl do stolika i chcial przyjac zamowienie wczesniej nie sprzatajac po innych klientach, na uwage, ze zlozymy zamowienie ale prosze najpierw posprzatac, to chyba specjalnie to zrobil i czekalismy tyle. poszedlem do baru to tez nie moglem zamowic bo kelner do was przyjdze. zmienilem lokal na "pod kasztanami" blyskawiczna mila obsługa , usmiechnieta. najlepszy lokal pod kasztanami Odpowiedz Link Zgłoś
omuerta Re: Sugestie dla "Parkowej". 09.08.07, 19:16 Chodzimy czasem do parkowej z ludźmi z pracy. Dawniej byli tam lepsi kelnerzy. Pamiętam taka fajną i mila młodziutką dziewczynę (bez podtekstów)zawsze z uśmiechem na twarzy. Teraz się zrobiła lipa straszna, co z tego że pozatrudniali zgrabne lale (z podtekstem) skoro klimat sie zepsuł jakby ktoś puścił bąka. Pizza - szkoda gadać, Żywiec - jak siki i to za 6 zł, wódka ciepła. Dawniej jak sie zamówiło żołądkową to była zajeb... schłodzona a ostatnio podano nam ciepłą wódkę w lodzie. Lipa!!!!!!!!!!! Natępnym razem pójdziemy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mienkowski Re: Sugestie dla "Parkowej". 09.08.07, 21:34 Zapraszam wszystkich do naszej restauracji, każdy głos krytyki będzie przeanalizowany i wnioski zostaną wyciągnięte. Wybaczcie nam,że czasami na realizację zamówień trzeba czekać, niebawem wprowadzimy nowy system realizacji zamówień i czas zostanie skrócony. Uwagi osobiste forumowiczów wobec mojej osoby traktuję jako zachętę do samodoskonalenia-dziękuję, a te mniej miłe postaram się docenić inaczej. www.parkowa.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 09.08.07, 22:56 No to w takim razie może jeszcze kiedyś wpadnę... Czemu nie? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś