Dodaj do ulubionych

Leśny Dwór - tegoroczne opinie

05.08.07, 20:17
Witam, chciałabym poznać spostrzeżenia osób które organizowały w tym roku
wesele w Leśnym Dworze, bądź bawiły się tam na przyjęciu. Mamy tam wesele w
przyszłym roku i chciałabym się dowiedzieć jakie macie wrażenia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marren Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:58
      Same superlatywy!!! Mieliśmy tam nasze wesele w tym roku i jesteśmy bardzo
      zadowoleni. Nasłuchaliśmy się bardzo wielu pochwał od naszych gości, byli pod
      wielkim wrażeniem. Klasa, klasa i jeszcze raz klasa!Świetna sala, otoczenie,
      bardzo dobre jedzenie, wszystkiego pod dostatkiem, rewelacyjna, miła,
      kulturalna obsługa. Wszystko, co pozostało (a było tego dużo) zabraliśmy do
      domu. Gdybyśmy jeszcze raz mieli organizować swoje wesele, nie
      zastanawialibyśmy się nawt oprzez chwilę.
      • Gość: gośc Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.pl 06.08.07, 12:49
        ja tez z męzem organizowalismy wesele w LD i nie tylko my jestesmy bardzo
        zadowoleni ale co najwazniejsze goście byli zachwyceni.Wszystko co pozostało
        zabraliśmy ze sobą juz popakowane przez LD także nic nas nie obchodziło. Ktoś
        mógłby powiedzieć, że jak restauracja to mało daja do zjedzenia. Nie zgodze się
        z tym było mnóstwo wszystkiegoa stół wiejski robioney przez LD powalił
        wszystkich na nogi chodzi o wyglą, smak i ilość podanych wyrobów a także dania
        serwowane na gorąco.Nie wybrałabym innego lokalu.nie macie się czego bac.sama
        miałam obawy co do tej restauracji, ale się przekonałam po własnym weselu.jest
        rewelacja.jeden minus na brak klimatyzacji na naszym weselu więc było gorąco z
        tego co wiem juz jest zamonotowana.
        • Gość: ania Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.rad.vectranet.pl 09.08.07, 00:12
          my mieliśmy wesele w lesnym dworze w kwietniu tego roku i obiema rękami
          podpisujemy się pod powyższymi opiniami,
          kwestia obgadania wszystkiego przed weselem i można spokojnie zając się zabawą i
          gośćmi - pełen profesjonalizm,
          zebraliśmy mnóstwo pochwał za wybór miejsca i organizację, jedyny "zarzut" jaki
          usłyszeliśmy to że zbyt często zmieniano talerzyki - ale to chyba dobrze,
        • Gość: Anula505 Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.cmbg.cable.ntl.com 26.02.09, 00:32
          a na ile gosci mieliscie to wesele w Lesnym dworze?
      • Gość: naty26 Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.instalnet.com.pl 24.09.08, 16:13
        Zgadzam się sala jest piękna zarówno do tańczenia jak i ta jadalna. Miła i
        sprytna obsługa, nad ranem pakują jedzenie. Należy jednak zwracać uwagę na
        umowę(mi na kilka miesięcy przed ślubem podnieśli stawkę chociaż wcześniej nie
        było o tym mowy).
        • Gość: ja Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 24.09.08, 17:33
          Właśnie słyszałam o tym podnoszeniu ceny...a moge wiedzieć jaka to
          jest kwota 10zł,20?mam tam wesele w przyszłym roku i trochę sie tym
          martwię..pozdrawiam
          • Gość: r Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:51
            nie chcę cię straszyć, ale mi podnieśli o 30 zł, umowa była podpisana
            w maju 2007 r na czerwiec 2009, tyle, ze był aneks, ze może wzrosnąć
            cena od osoby
    • Gość: Anonim Gall Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.tkdami.net 23.10.07, 22:55
      Odpowiedzcie mi na jedno nurtujące pytanie. Co was nakłoniło do tego żeby
      zamieszczać swoje opinie po weselu zwłaszcza udanym. Wydaje mi się że takie
      osoby zapominają o całym tym mętliku i szumie w przygotowaniu wesela i już nie
      chce im się wchodzić na takie fora internetowe i bezinteresownie pisać posty. To
      trochę dziwne. Rozumiem osoby które są niezadowolone bo chcą obsmarować w złości
      właściciela sali i przestrzec innych. Ale ci pozostali szczęśliwcy?? Może to
      poprostu właściciele którzy chcą zrobić sobie reklamę!!
      • Gość: Eva Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.rad.vectranet.pl 23.10.07, 23:45
        A może to zwykła chęć podzielenia się swoimi doświadczeniami, coś w rodzaju
        pomocy bliźnim? A może czasem z wdzięczności za to, że ten szczególny dzień był
        udany w 100% też ma się ochotę napisać parę miłych słów? As simple as that :)
        • Gość: marren Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 21:41
          śwoim weselem żyje się bardzo bardzo długo po... A tymbardziej jeśli
          jest udane, chciałbyś podzielić się swoimi wrażeniami z innymi.
          Warto też służyć dobrą radą. Ja już jestem 4 miesiące po ślubie i
          wciąż bardzo chętnie dzielę się swoimi doświadczeniami.
        • Gość: wiki Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.cdma.centertel.pl 11.11.11, 13:54
          ja mam takie pytanie Leśny Dwór o którym jest tu mowa o tym co znajduję sie w Kornym???
          • Gość: psyhiatra Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 17:18
            Tak leczymy takie schorzenia
      • Gość: . Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 19:04
        ...właściciele zadowoleni ktorzy w jednym poście robią sobie reklamę
        a w drugim udają niezadowolonych i obsmarowują konkuencję.
        Najlepiej pojechać, zobaczyć, to nic nie kosztuje i wybrać samemu,
        pozdrawiam.
        • lutea Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie 02.11.07, 20:02
          oj nie bylabym tego taka pewna czy to właściciele piszą te posty,
          zobacz sobie numery IP- jak na moje oko nie s a takie same, no
          chyba,że jestem ślepa. Ale z tym pojechaniem i pooglądaniem lokali
          masz racje. Co jednym sie podoba, drugim nie musi. Życzę udanych
          wyborów
    • Gość: Maja żonka Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.manc.adsl.virgin.net 16.11.07, 17:06
      Jej! Przykro jak ktoś nie rozumie, że i po weselu chce sie wejść na forum i
      pochwalić tych którzy je przygotowali.
      Leśny Dwór - GORĄCO POLECAM! My mieliśmy wesele tam tydzień temu, jedzenie
      pyszne, obsługa profesjonalna, pokoje do wynajęcia - wysoki standard! My
      zadowoleni, goście jeszcze bardziej! Sala jest piękna i faktycznie bardzo często
      zmieniają talerzyki :)
      • Gość: Katarzyna Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:07
        zdecydowanie polecam
    • Gość: juzzona Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: 82.197.32.* 08.09.08, 10:52
      Dołaczam do pochwal i podziekowan dla obslugi LD za sprawienie, ze
      zarowno przygotowania jak tez cala zabawa przebiegly wyjatkowo
      udanie. Super jedzenie, super obsluga, u nas dodatkowo bardzo duzo
      osob przyjezdnych nocowalo na miejscu i byli zachwyceni standardem
      calego obiektu. Moi rodzice juz mysla nad zorganizowaniem tam
      swojego 30-lecia w przyszlym roku :)
    • Gość: Agniesia Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: 89.108.200.* 15.10.08, 20:59
      Witam serdecznie! W tym roku w Leśnym Dworze byłam aż na trzech weselach. Ostatnie było moje! Z ręką na sercu mogę polecić ten lokal.
      • Gość: ja Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.08, 18:42
        Agniesia,a o ile właściciel podniósł Wam kwotę liczoną od talerzyka?
        ja mam tam wesele w przyszłym roku i trochę się martwię tymi
        podwyżkami...
    • Gość: ja Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: 89.242.142.* 26.02.09, 20:49
      Ostatnio organizowałam swoje wesele w "Lesnym dworze" i jestem
      bardzo zadowolona.Szczerze mówiąc pełen profesjonalizm.Poprostu
      obsługa o jakiej nawet nie śniłam.
      • Gość: niezadowolony Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.59.udn.pl 26.02.09, 21:48
        akurat, obsługa to najgorszy punkt w tym lekalu, a zwłaszcza pseudo
        menager
    • Gość: telesfor Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.radom.pilicka.pl 27.02.09, 09:42
      Ha ha ha - ale mnie rozbawił "NIEZADOWOLONY", tak już jest na tym forum, że prędzej czy później zjawi się smerf maruda. Drogi "NIEZADOWOLONY", należę do grupy ludzi którzy mają bardzo dobre rozeznanie w stylu pracy obsługi rejonu radomskich domów weselnych. Moim zdaniem, obsługa imprez w LD jest w czołówce najlepszych. Nie podlega to żadnej dyskusji. Wszystkich zainteresowanych chciałbym uspokoić. Nie przeżywajcie żadnego stresu, nie ma ku temu powodu. Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: a Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:55
        samochwała.................
      • Gość: AAA Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.gprs.plus.pl 01.03.09, 22:19
        No to chyba odezwał się manager i zażarcie broni swojego imienia
        • Gość: ktoś Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.59.udn.pl 02.03.09, 08:26
          manager to niech lepiej broni swojego imienia odpowiednim podejściem
          do ludzi oraz dobra pracą a nie samowychwalaniem sie, Jak na razie
          to tylko psuje robote włascicielowi. Ale włascicielowi to chyba to
          odpowiada skoro go zatrudnia.
          • Gość: Lidia Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.lutn.cable.ntl.com 18.03.09, 17:33
            jaki jest koszt od talerzyka w Leśnym Dworze ?
            • Gość: majkel Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: 82.139.55.* 19.03.09, 15:34
              Leśny Dwór - profesjonalizm w każdym calu. Osobiście gorąco polecam
              • Gość: Nikola Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 11.12.09, 17:29
                Tak to prawda pełen proesjonalizm. Robilismy tam wesele i jesteśmy
                bardzo zadowoleni.Sala jest piękna ,obsłóga sympatyczna -pan Robert
                barzo mily z każdą sprawą bez problemu mogliśmy kieowac się do
                niego.Tak więc naprawde lokal godny polecenia w każdym calu.
    • Gość: kaka hotel wasik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 18:00
      jako ze nie znalazlam forum na temat hotelu Wasik w Krogulczy kolo radomia, pozwole sobie napisac opinie tutaj,wybralam sie tam ostatnio z narzeczonym uzyskac informacje na temat organizacji wesela w tym lokalu, zostalismy malo sympatycznie potraktowani przez osobe od takich spraw, chyba byl to manager, na pytanie na ile osob max moze byc tam wesele dostalismy odpowiedz ze "na wszelka ilosc z tym ze na stojaco"od razu stracilismy ochote by wiedziec cokolwiek wiecej o tym domu weselny m
      • Gość: lalal Re: hotel wasik IP: *.24.radom.pilicka.pl 16.01.10, 15:50
        Panie Pawle proszę nie robić propagandy w tak mało kulturalny sposób, chyba że
        tylko to Pan potrafi robić. A Pański IP daje dużo do myślenia
        • Gość: Narzeczona Re: hotel wasik IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.10, 12:23
          Dzisiaj byłam w Hotelu Wasik i p. manager zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, konkretny, rzeczowy, uprzejmy. A samo miejsce jest przepiękne, sala śliczna, elegancka, jest niesamowicie! Więcej napisze po weselu :)
          • Gość: gość Re: hotel wasik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 14:51
            Pan menager z to juz obskoczył chyba wszystkie lokale w okolicy( niezła średnia długości pracy)
          • Gość: do Narzeczonej Re: hotel wasik IP: *.radom.vectranet.pl 12.09.10, 15:28
            Jesteś narzeczoną, ale chyba managera u Wasika. Największy Bufon i krętacz jaki chyba istnieje w okolicy Radomia, ale mający o sobie wyobrażenie że jest najlepszy, a po knajpach się szwenda (przynosząc włścicielom same szkody) tylko przez niesprawiedliwy los. A swoją drogą to też świadczy o Wasiku który zatrudnia takich padalców, pewnie jest taki sam
            • Gość: kicia Re: hotel wasik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.10, 08:40
              P.Paweł jest już dawno zajęty i przestał czarować jak dawniej lub bardziej pewne,że już nikt na te czary nie daje się nabrać albo trwa to chwil kilka. Pozdrawiamy managera teraz u Wasika, a czas pokaże jak długo ( kurcze, żeby mu do emerytury starczyło lokali do pracy )
      • Gość: Madz Re: hotel wasik IP: 46.113.44.* 27.11.10, 18:44
        orientuje się ktoś jaka jest cena od osoby ;] z góry dziękuję za odpowiedz ;]
        • Gość: basia Re: hotel wasik IP: 194.181.137.* 27.11.10, 22:07
          w Leśnym z tego co pamietam to w tym roku coś koło 180 zł
    • Gość: Chłopaczzzek Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.196.0.12.gost.mdi.pl 27.07.11, 21:54
      a kto jest tym menagerem w LD ?
    • Gość: Joanna i Rafał Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.kielce.vectranet.pl 07.08.11, 11:51
      Wczoraj odbyło się nasze przyjecie w restauracji "Leśny Dwór".Sala piekna,jedzenie pyszne i wcale nie mało.Polecam jak najbardziej restauracje z ta mila obsluga.
      • Gość: Karolina Re: Leśny Dwór - tegoroczne opinie IP: *.acn.waw.pl 20.01.12, 13:02
        Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Mieliśmy wesele w tym miejscu i wszystko począwszy od organizacji poprzez jedzenie, otoczenie, na opiece ze strony właściciela kończąc oceniam na 5+. goście mega zadowoleni, wręcz zachwyceni. Naprawdę, po prostu nie ma do czego sie przyczepić. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka