Dodaj do ulubionych

Holiday Travel Center - Teneryfa

15.03.07, 08:31
czy ktos korzystal z uslug tego biura?
mozecie cos napisac?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:29
      Nikt nie korzystał z usług tego biura czy jest mu wstyd ze dał sie omamic i nic
      o tym nie pisze????
      • Gość: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • magda608 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 02.05.07, 12:39
          Witam.
          Chciałabym dowiedzieć sie coś o korzystaniu z oferty tej firmy.Właśnie nie
          dawno podpisałam z nimi umowę i pierwszym warunkiem jest wylot na Teneryfę.
          Czy mógłby mi Pan powiedzieć jak to odbywało sie w Pana przypadku??? Czy
          rzeczywiscie już tam na miejscu jest tak jak ta firma obiecuje???
          • Gość: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:09
          • hewi52 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 08.09.07, 18:54
            Umieram z ciekawości co jest drugim warunkiem ???
            Mnie też próbowano złowić wyrafinowanym sposobem na bezpłatny
            wypoczynek na teneryfach.
            Niestety nie chwyciłem przynęty.
            W życiu nie ma nic za darmo - co za przebiegli FILANTROPI
            w tej Holiday Travel Center.
            Koniecznie proszę opowiedzieć...
            • Gość: Magda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:16
        • Gość: kasik177 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.11.09, 18:39
          jezeli to prosze o opinie bo mam waqtpliwosci mimo przystapienia do
          klubu
      • hewi52 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 08.09.07, 19:03
        ja sie nie dałem omamić ...
        a wydaje się, że Magda 608 - tak !!!
      • Gość: monika Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.home.aster.pl 18.07.11, 22:02
        Witam! Korzystalam z uslug biura HTC. Na poczatku bylam sceptyczna wobec idei time share,ale to wynikalo bardziej z mojej niewiedzy i wielu "porad" jakie przeczytalam w internecie. Od dwoch lat jestem posiadaczka time share i wyjezdzam dwa razy w roku. Dla ludzi, ktorzy tak jak ja posiadaja dwojke dzieci to fantastyczne rozwiazanie. Na Teneryfie bylam w osrodku Regency Club, i uczciwie moge polecic to miejsce. Apartamenty sa super wyposazone, lokalizacja rewelacyjna. Jedyny mankament, to resteuracja na terenie osrodka, ktora serwuje marna kuchnie. Dlatego lepiej korzystac z szerokiego wyboru restauracji w miejscowosci Adeje.
        • ag_2011 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 19.07.11, 09:53
          Monika,

Zakladajac, ze jestes klientem a nie pracownikiem poprosze o odpowiedzi na pytania:

1) Ile placisz za swoj timeshare z HTC (Holiday Travel Center) - podaj prosze wysokosc oplaty poczatkowej + oplaty rocznej.

2) Dokad pojechalas oprocz Teneryfy, kiedy i na jak dlugo? Jaki wykupilas "wariant" (niebieski? czerwony?)

Bez tego Twoj wpis jest zbyt ogolny, przez to bezwartosciowy i niczym sie nie rozni od wielu innych postow, ktorymi pracownicy HTC zarzucaja rozne fora.

Pozdrawiam
    • Gość: Adis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:10
    • Gość: MERSA Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 23:53
      WITAM
      a czy ja mogę prosić o trochę danych. właśnie też dostałem propozycję od tej
      firmy.będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości. mój mail mersa@interia.pl
      • Gość: kol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:02
        • Gość: goku [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 22:58
    • boka40 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 12.10.07, 21:06
      Od kilku dni śledzę w kilku różnych miejscach wypowiedzi na temat HTC i wygranych bonusów.Uderza mnie jedna rzecz-reakcja na negatywne opinie b. agresywna i jeden argument:jak cię nie stać..........Kto to pisze i o co mu/jej chodzi?
      • Gość: nowy klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 09:46
    • Gość: jasiok Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 22:15
      Droga Kasiu!
      Jeśli jest tak jak piszesz, mam prośbę o kontakt ze mną babet@go2.pl
      Miałbym parę konkretnych pytań
      Pozdrawiam
      jasiok
    • Gość: Kasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:18
      • Gość: klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:31
        • Gość: klient HTC [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:14
      • Gość: naiwny [...] IP: *.krawarkon.pl 01.04.11, 22:13
        • Gość: Nick Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 14:15
          Ludzie zauważcie że większość pozytywnych opinii jest pisanych z tego samego IP :) to chyba świadczy o braku inteligencji pracowników tej firmy :) a to widać wystarczy przeczytać obok nicka nr IP i nazwę dostawcy dynamic.chello :)

Bądźcie czujni nie dajcie się zwieść złym mocom !!!
    • motylanoga71 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 14.05.08, 15:59
      co wyscie wszyscy z jednego pokoju polecieli ? No moze z 2 ? bo wszyscy w
      chwalacy w tej samej sieci netowej :)
      • Gość: figazmakiem Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:32
        Teneryfa z Twojego portfela - będziesz wracał boso, bo na skarpetki
        już miał nie będziesz.

wejdż na:
        www.dziennik.krakow.pl
        następnie po otwarciu strony znajdż "ARCHIWUM" gazety
        następnie zaznacz : 2002 rok.
        Otworzą się "aktualności z dnia 16 grudnia 2002 roku.
        Następnie kliknij "KRAJ" i wejdż w artykuł "PŁATNE PREZENTY"
        Zapewniam Cię, że nic się do tej pory nie zmieniło.Jeżeli
        ostrzegłem Cię w porę to się ciesz - jeżeli nie, to inni przy
        okazji otworzą szerzej oczy. Ja zdążyłem.Pa

• Gość: DzikiQba Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: 62.87.152.* 17.06.08, 11:36
          Uderza mnie jedna mala rzecz. Nikt tutaj z tych "zadowolonych" nie
          napisala ile ich faktycznie kosztowala ta "darmowa" wycieczka :)
          Jestem ciekaw - bo telefonicznie HTC zapewnia, ze wyjazd jest
          darmowy... Wiec odpiszcie prosze ile ten darmowy wyjazd Was
          kosztowal ?
          • Gość: jacoos Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.as.kn.pl 30.07.08, 13:53
            Proszę o jakieś informacje - RZETELNE. Oczywiście też zostałem
            zaproszony na spotkanie do Wrocławia - na niedzielę 3 sierpnia.
            Proszę o opinie...
            Najchętniej na maila, bo już nie wiem, kto tu jest podstawiony, a
            kto nie....
            jacooss@o2.pl
            • zubnyj Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 04.08.08, 12:33
              jacoos.... prosiłem Cię o telefon w tej sprawie:-) nie zmarnowałbyś
              dwóch godzin w tym ponurym kątku mistyfikacji:-)
            • Gość: jaro [...] IP: *.chello.pl 27.06.09, 18:12
              Treść postu jest niedostępna.
            • Gość: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 04:02
              Myślę,że raczej większość tych zadowolonych jest podstawionych!
          • Gość: Sebastian Wrocław Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.chello.pl 22.02.09, 18:11
            Jestem po spotkaniu i myślę ,ze dla ostrożnych a nie naiwnych ludzi ,sposóby
            dystrybucji bódzi co najmniej dystans .
            Gdyby powiedzili,ze moge na Teneryfe pojechjać za okoł 1300 zł to tez bym
            podjechał zobaczyć CO MAJA DO ZAOFEROWANIA ! Na moje oko wycieczka która nosi
            nazwę darmowa kosztuje : 100 zł od osoby za rezerwacje + przelot + wyżywienie.
            I z tego co zrozumiałem to około 600 zł od osoby w obie strony + wyżywienie w
            formule All inclusive około 200-300 eur za tydzień . Wiec darmowe teoretycznie
            jest tylko pobyt . MOza samemu sobie załatwić przelot i samemu się żywic ale
            przy najmniej ja już nie jeżdżę na wczasy z konserwami z Polski :) hehehehe. W
            moje ocenie to bardzo sprytny i inteligentny osób pozyskiwania do klubu
            konsumentów aLBO RACZEJ WIEŹNIÓW BO JAK JUZ OPŁACISZ TE OPŁATY WSTĘPNE , TO
            PODŚWIADOMIE CZUJESZ SIĘ ZOBOWIĄZANY DO WYKORZYSTANIA TYCH wpłaconych pieniędzy
            , korzystając z teoretycznie tańszych ofert a faktycznie są one na zbliżonym
            poziomie cenowym do ofert tradycyjnych biur podróży .
            Moja opinia jest tak a,ze jeśli chcesz sobie skomplikować wyjazd na wakacje to
            HTC jest dobrym miejsce. Korzystając z Biur płace z pakiet wiem ile konkretnie
            zapałace za przelot ile za wyżywienie i pobyt do konkretnego miejsca . W HTC
            jesli nie chcem jechac na drugi rok w to samo miejsce to musze ponieśc dodatkowa
            opłate ( pytanie po CO ? ) . Jednej rzeczy nie jestem wstanie zweryfikować :
            Jakości może faktycznie oferują super luksu .Ale o tym już się nie przekonam.
            Nie płace za nadzieje ,że może będę miał lepiej . Moje podsumowanie jest jedno
            ,żadne Biuro Podróży nie jest w stanie zaoferować tyle co HTC !!!!- - - - - - -
            • Gość: MOKKA-7 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:49
        • Gość: i ciul ........ [...] IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.08, 12:01
        • Gość: ania i olek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.static.tvk.wroc.pl 19.06.09, 18:18
          dzieki za ostrzezenie
    • zubnyj Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 04.08.08, 12:46
      wszystkich zainteresowanych zapraszam na plotki:-) mój ardes to
      rafal@pan-dentysta.pl
    • Gość: gosc marek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 23:19
      Jesteśmy tego samego zdania. Mówią co innego a w umowach jest zupełnie co
      innego. Nam tez wiele naobiecywali. Zaufaliśmy im a później sie okazało ze w
      umowie jest co innego niż obiecywali. Tez będziemy wnosić sprawę do sądu bo o
      rozwiązaniu umowy w terminie 10 dni nie ma mowy chociaż takie prawo nam
      przysługuje. będziemy o tym pisać regularnie żeby ostrzec innych.
      • rysiotosik Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 27.01.09, 18:25
        jak można się wycofać z umowy z nim?czy państwo już rozwiązali swój
        problem?bardzo proszę o pomoc
      • Gość: j.tama@op.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetia.net.pl 09.10.10, 22:05
        Witaj! Napisz proszę czy udało sie rozwiązać umowę.Właśnie taką umowe podpisałam i teraz zastanawiam sie co robić wpłacić do 11.10.10 r. ustalona w umowie kwotę czy nie wpłacać i dopłacić tylko kwotę niezbędną do realizacji umowy ( notabene tez niemała). Poradź prosze co robić i jak zakończyła sie Twoja sprawa., Pozdrawiam
        • Gość: polo Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:02
          moze pozew zbiorowy? potrzebnych jest jeszcze osmioro poszkodowanych
          pomoc_htc@wp.pl
    • Gość: asz Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 23:03
      My także podpisaliśmy umowę, ale wpłaciliśmy tylko zaliczkę.
      Pomocy,co teraz. Mam nadzieję, że nie ma w tej cholernej umowie
      jakiś kruczków prawnych, bo ani mi się śni wplacac im resztę
      pieniędzy. Czy masz może kontakt z jakimis poszkodowanym ludżmi?Jak
      sobie radzicie?
    • madida [...] 29.09.08, 09:59
      • Gość: keks Re: bon na 7000zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:07
        a gdzie bylas na tym spotkaniu moja droga ?
      • Gość: joanna [...] IP: *.ae.krakow.pl 30.09.08, 14:01
    • Gość: gosia m [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:57
    • Gość: meegi Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.plk.vectranet.pl 13.10.08, 00:12
      Gdybym wcześniej przeczytała te wszystkie teksty wasze na forum to
      pewnie nawet na spotkanie bym sie nie wybrała bo i po co skoro tyle
      osób odradza ale...ja trafiłam na to forum dopiero po spodkaniu i
      podpisaniu umowy, czyli stałam sie klientem HTC i dziekuje za to
      Bogu!!!
      Wakacje są teraz cudowne i moge sobie na nie pozwolić częściej, nie
      jakiś brudny pochmurny bałtyk ale błękitny ocean i mnóstwo przygód o
      nic nie muszę się martwić,jeszcze w tym miesiącu lecę na wyspy
      Kanaryjskie na spotkanie z piratami :)
      Nie chcecie nie wierzcie!!!
      Wadą naszego narodu jest niestety nieufność, ja zaryzykowałam i
      jestem w pełni zadowolona :)
      Pozdrawiam innych członków I TYCH NIEWIARKÓW TEŻ!!!
    • Gość: tad [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 09:41
      • Gość: Wookie Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 13:26
        Dzięki za ostrzeżenie.Zadowolonym gratuluję wakacji,ostrzeżonym,życzę udanych...
        bez HTC..;o
        • Gość: x Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:42
          eee to dziala tylko koszty sa troszke inne ....
    • Gość: maryalex Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.aster.pl 03.12.08, 23:25
      ja mam tylko jedną dygresję, ludzie ! kupując wycieczki z biur z first minute lub last minute z renomowanych biur podróży wychodzi taniej, rany trochę zachodu i spokój BEZCENNY, jaki jest problem ???trafia to was jakiś Travel Mr GOOGLE Izba Turystyki i z głowy! Telefon i internet to mało aby ich sprawdzić? sorry ale się lekko wkurzyłam.
    • Gość: Tomash Pracowałem tam IP: *.sferia.net 09.12.08, 16:50
      Pracowałem w HTC prawie rok i powiem wam iż nie zauważyłem by były jakies
      nieprawidłowości co do oferty ...sam byłem na teneryfie i było super..fakt że
      można to postrzegac jako manipulacje, ale rozejrzyjcie sie wokół na każdym
      kroku nami manipulują czy to reklamy tv czy w sklepach, bilbodach...poprostu to
      kolejna oferta i nie musicie z niej korzystac pzdr
      • Gość: Jacek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:22
        • rysiotosik Re: polecam zadowolony 29.01.09, 10:48
          ciekawe czym tam doleciałeś skoro w tym dniu na kanarki nie leciał
          żaden samolot,
    • rysiotosik [...] 27.01.09, 18:21
      • Gość: j.tama@op.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetia.net.pl 09.10.10, 21:44
        Witaj! Napisz proszę jak zakończyła się Twoja sprawa, Ja dzisiaj podpisałam umowę, wlaciłam zaliczkę 1000 zł, 11października mam wpłacić pozostała kwotę ( termin określonuy w umowie). Po przeczytaniu róznych opinii zgłupiałam. Zastanawiam się co w tej sytuacji robić. Wpłacić 24 tys. czy nie wpłacać i pisemnie rozwiązać umowę i stracić tylko 1000 Euro ( kwota niezbędna do zawarcia umowy). Poradź co robić. Pozdrawiam
        • Gość: yogi2147@wp.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.elk.mm.pl 10.10.10, 00:03

też byłem dzisiaj na tym spotkaniu też wpłaciłem zaliczkę i też wszedłem na forum mam takie same obawy nie wiem co mam dalej robić może wejdż na moją pocztę pozdrawiam

2wp.pl
        • Gość: Agatka762 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 15:59
          • Gość: Sabina Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.gdynia.mm.pl 13.10.10, 21:19
            Też jesteśmy pokrzywdzeni i szukamy osób pokrzywdzonych przez HTC żeby złożyc p0ozew zbiorowy.
            Proszę o kontakt; remigiuszruszkowski@gmail.com
            • abigel222 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 27.10.10, 23:25
              piszę sie na ten pozew
            • Gość: abigel222 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.elk.net.pl 29.10.10, 19:28
              o proszę o pilny kontakt jestem na tym samym wózku- podam adres po chęci nawiązania kontaktu
        • Gość: Abigel [...] IP: *.elk.net.pl 27.10.10, 23:00
          • Gość: zyga [...] IP: *.wad.pl 18.02.14, 12:02
            • mariuszharasymiuk [...] 01.03.14, 22:10
    • Gość: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa UWAGA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 16:53
      Witajcie ! byłem w zeszłym roku na takim spotkaniu , nic nie podpisałem na
      szczęście ale dostałem gratis pobyt 7 dniowy na teneryfie nie mogąc zamienić go
      na Europę np. w Austrii więc nie wykorzystałem bo miałem obawy , aż tu dziś
      znowu telefon z ostatnią szansą dołożono gratis wyżywienie i propozycja wyjazdu
      jeszcze w marcu
      jakoś po przeczytanych postach całkiem już nie wierzę i podejrzewam z ich strony
      nowy podstęp !!!!!
    • Gość: oszukany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:03
    • Gość: emka Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.spray.net.pl 10.03.09, 09:28
      Czy mógłbyś podać podstawę prawną dającą możliwość rezygnacji z usługi w ciągu 10 dni? Nie słyszałam o tym wcześniej, a teraz by mi się przydało.
    • Gość: wmanipulowana Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:55
      Ja także podpisałam umowę, wpłaciłam zaliczkę.
      Pomocy,co teraz. czy komuś udało się rozwiązać umowę i odzyskać
      pieniądze. Proszę o odpowiedź jak sobie poradziliście?

Jola
    • Gość: Naiwni. Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 00:00
      Napiszcie jakie są skutki odstąpienia od umowy i nie wpłacenia kosztów zawarcia
      umowy lub też innych żądanych przez nich kosztów (nie wpłaciłam całości tylko
      zadatek). Nie mam zamiaru nic więcej wpłacać. Czy ktoś miał z tego powodu sprawę
      w sądzie lub u komornika ? Proszę o pilną odpowiedź.
      • Gość: anna Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:46
        Proszę sprawdzić dokładnie umowę , zaliczka przepada , ale można czekać aż umowa
        sama wygaśnie .
        Pozdrawiam
    • Gość: anna Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:17
      Proszę dokładnie przeczytać umowę. zaliczki z pewnością Pan nie odzyska , ale
      może Pan czekać aż umowa sama wygaśnie . Chyba, że zmieniono umowy od czasu jak
      ja ja podpisywałam . A było to wiele lat temu. Prosze zwrócić uwagę, czy jest
      zapis , iż brak wpłaty przez pewien okres .... unieważnia umowę.
      Pozdrawiam
      Anna
      • Gość: Naiwni Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:15
        Dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam.
    • Gość: Anita Tykwa Re: Usunieto posty negatywne!!! IP: *.acn.waw.pl 14.05.09, 00:02
      buehehe ladnie cie panienka z potwierdzeniem nabila w bambuko... z rodu szalonej corki mandaryny... wysle... nie wysle... wysle...:P naiwnosc sie szerzy a narod Polski glupieje :P szkoda tylko ze Polacy sa tak naiwny i wierza we wszystko co przeczytaja w internecie... ba bo jakby nie patrzec internet ( chlopi oderwani od motyki traktuja internet jako wszechwiedzace bostwo ktore zawsze wszystko wie jest milosierne i dobroczynne ) to zrodlo wiedzy szkoda tylko ze w wiekszej mierze nie wiarygodnej... nigdy nie bylam na na wakacjach z HTC wiec ja osobiscie nie moge sie wypowiadac za to moi znajomi sa bardzo zadowoleni. wykupili jakis tam pakiet 3 letni, troche za niego zaplacili i oczywiscie zaryzykowali gdyz firmy nie znali oraz to czego oferuje... weszli oczywiscie wpierw na forum i chcieli odwolac spotkanie, ale ciekawosc byla z ich strony zbyt wielka... oczywiscie narzeklai ze szmapana jakiegos tam nie dostali, ze spotaknie bylo za dlugie a krzesla niewygodne ale zostali namowieni... wylecieli po miesiacu "czlonkostwa" na ten "darmowy" bon oferujacy co prawda tydzien ale jakas tam niewielka sume doplacili i wylecieli na 2 tyg... co prawda nie bardzo byli przekonani do Teneryfy... wiem nawet ze HTC oferowalo zamiane na inny kraj... ale co oferowali i za ile to nie wiem... w kazdym badz razie jak wrocili byli bardzo zadowoleni... i niedlugo beda planowali nastepne wakacje z ta firma ale na Tajlandie.... a ja ze swoim malzonkiem jako towarzysze podrozy polecimy razem z nimi..i mam nadzieje ze bedziemy rownie zadowoleni jak oni z Teneryfy..
      • Gość: Agatka762 Re: Usunieto posty negatywne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 16:26
        Jak napisałaś NIE BYŁAM I NIE MOGĘ SIĘ WYPOWIADAĆ to tego nie rób. Znajomi nie piśmienni??? A może są tak zachwyceni że do tej pory dochodzą do siebie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka