atomm 15.03.07, 08:31 czy ktos korzystal z uslug tego biura? mozecie cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosia Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:29 Nikt nie korzystał z usług tego biura czy jest mu wstyd ze dał sie omamic i nic o tym nie pisze???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda608 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 02.05.07, 12:39 Witam. Chciałabym dowiedzieć sie coś o korzystaniu z oferty tej firmy.Właśnie nie dawno podpisałam z nimi umowę i pierwszym warunkiem jest wylot na Teneryfę. Czy mógłby mi Pan powiedzieć jak to odbywało sie w Pana przypadku??? Czy rzeczywiscie już tam na miejscu jest tak jak ta firma obiecuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hewi52 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 08.09.07, 18:54 Umieram z ciekawości co jest drugim warunkiem ??? Mnie też próbowano złowić wyrafinowanym sposobem na bezpłatny wypoczynek na teneryfach. Niestety nie chwyciłem przynęty. W życiu nie ma nic za darmo - co za przebiegli FILANTROPI w tej Holiday Travel Center. Koniecznie proszę opowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasik177 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.11.09, 18:39 jezeli to prosze o opinie bo mam waqtpliwosci mimo przystapienia do klubu Odpowiedz Link Zgłoś
hewi52 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 08.09.07, 19:03 ja sie nie dałem omamić ... a wydaje się, że Magda 608 - tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.home.aster.pl 18.07.11, 22:02 Witam! Korzystalam z uslug biura HTC. Na poczatku bylam sceptyczna wobec idei time share,ale to wynikalo bardziej z mojej niewiedzy i wielu "porad" jakie przeczytalam w internecie. Od dwoch lat jestem posiadaczka time share i wyjezdzam dwa razy w roku. Dla ludzi, ktorzy tak jak ja posiadaja dwojke dzieci to fantastyczne rozwiazanie. Na Teneryfie bylam w osrodku Regency Club, i uczciwie moge polecic to miejsce. Apartamenty sa super wyposazone, lokalizacja rewelacyjna. Jedyny mankament, to resteuracja na terenie osrodka, ktora serwuje marna kuchnie. Dlatego lepiej korzystac z szerokiego wyboru restauracji w miejscowosci Adeje. Odpowiedz Link Zgłoś
ag_2011 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 19.07.11, 09:53 Monika, Zakladajac, ze jestes klientem a nie pracownikiem poprosze o odpowiedzi na pytania: 1) Ile placisz za swoj timeshare z HTC (Holiday Travel Center) - podaj prosze wysokosc oplaty poczatkowej + oplaty rocznej. 2) Dokad pojechalas oprocz Teneryfy, kiedy i na jak dlugo? Jaki wykupilas "wariant" (niebieski? czerwony?) Bez tego Twoj wpis jest zbyt ogolny, przez to bezwartosciowy i niczym sie nie rozni od wielu innych postow, ktorymi pracownicy HTC zarzucaja rozne fora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MERSA Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 23:53 WITAM a czy ja mogę prosić o trochę danych. właśnie też dostałem propozycję od tej firmy.będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości. mój mail mersa@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goku [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boka40 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 12.10.07, 21:06 Od kilku dni śledzę w kilku różnych miejscach wypowiedzi na temat HTC i wygranych bonusów.Uderza mnie jedna rzecz-reakcja na negatywne opinie b. agresywna i jeden argument:jak cię nie stać..........Kto to pisze i o co mu/jej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nowy klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 09:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiok Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 22:15 Droga Kasiu! Jeśli jest tak jak piszesz, mam prośbę o kontakt ze mną babet@go2.pl Miałbym parę konkretnych pytań Pozdrawiam jasiok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klient HTC [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naiwny [...] IP: *.krawarkon.pl 01.04.11, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nick Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 14:15 Ludzie zauważcie że większość pozytywnych opinii jest pisanych z tego samego IP :) to chyba świadczy o braku inteligencji pracowników tej firmy :) a to widać wystarczy przeczytać obok nicka nr IP i nazwę dostawcy dynamic.chello :) Bądźcie czujni nie dajcie się zwieść złym mocom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 14.05.08, 15:59 co wyscie wszyscy z jednego pokoju polecieli ? No moze z 2 ? bo wszyscy w chwalacy w tej samej sieci netowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: figazmakiem Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:32 Teneryfa z Twojego portfela - będziesz wracał boso, bo na skarpetki już miał nie będziesz. wejdż na: www.dziennik.krakow.pl następnie po otwarciu strony znajdż "ARCHIWUM" gazety następnie zaznacz : 2002 rok. Otworzą się "aktualności z dnia 16 grudnia 2002 roku. Następnie kliknij "KRAJ" i wejdż w artykuł "PŁATNE PREZENTY" Zapewniam Cię, że nic się do tej pory nie zmieniło.Jeżeli ostrzegłem Cię w porę to się ciesz - jeżeli nie, to inni przy okazji otworzą szerzej oczy. Ja zdążyłem.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DzikiQba Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: 62.87.152.* 17.06.08, 11:36 Uderza mnie jedna mala rzecz. Nikt tutaj z tych "zadowolonych" nie napisala ile ich faktycznie kosztowala ta "darmowa" wycieczka :) Jestem ciekaw - bo telefonicznie HTC zapewnia, ze wyjazd jest darmowy... Wiec odpiszcie prosze ile ten darmowy wyjazd Was kosztowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacoos Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.as.kn.pl 30.07.08, 13:53 Proszę o jakieś informacje - RZETELNE. Oczywiście też zostałem zaproszony na spotkanie do Wrocławia - na niedzielę 3 sierpnia. Proszę o opinie... Najchętniej na maila, bo już nie wiem, kto tu jest podstawiony, a kto nie.... jacooss@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zubnyj Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 04.08.08, 12:33 jacoos.... prosiłem Cię o telefon w tej sprawie:-) nie zmarnowałbyś dwóch godzin w tym ponurym kątku mistyfikacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaro [...] IP: *.chello.pl 27.06.09, 18:12 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 04:02 Myślę,że raczej większość tych zadowolonych jest podstawionych! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sebastian Wrocław Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.chello.pl 22.02.09, 18:11 Jestem po spotkaniu i myślę ,ze dla ostrożnych a nie naiwnych ludzi ,sposóby dystrybucji bódzi co najmniej dystans . Gdyby powiedzili,ze moge na Teneryfe pojechjać za okoł 1300 zł to tez bym podjechał zobaczyć CO MAJA DO ZAOFEROWANIA ! Na moje oko wycieczka która nosi nazwę darmowa kosztuje : 100 zł od osoby za rezerwacje + przelot + wyżywienie. I z tego co zrozumiałem to około 600 zł od osoby w obie strony + wyżywienie w formule All inclusive około 200-300 eur za tydzień . Wiec darmowe teoretycznie jest tylko pobyt . MOza samemu sobie załatwić przelot i samemu się żywic ale przy najmniej ja już nie jeżdżę na wczasy z konserwami z Polski :) hehehehe. W moje ocenie to bardzo sprytny i inteligentny osób pozyskiwania do klubu konsumentów aLBO RACZEJ WIEŹNIÓW BO JAK JUZ OPŁACISZ TE OPŁATY WSTĘPNE , TO PODŚWIADOMIE CZUJESZ SIĘ ZOBOWIĄZANY DO WYKORZYSTANIA TYCH wpłaconych pieniędzy , korzystając z teoretycznie tańszych ofert a faktycznie są one na zbliżonym poziomie cenowym do ofert tradycyjnych biur podróży . Moja opinia jest tak a,ze jeśli chcesz sobie skomplikować wyjazd na wakacje to HTC jest dobrym miejsce. Korzystając z Biur płace z pakiet wiem ile konkretnie zapałace za przelot ile za wyżywienie i pobyt do konkretnego miejsca . W HTC jesli nie chcem jechac na drugi rok w to samo miejsce to musze ponieśc dodatkowa opłate ( pytanie po CO ? ) . Jednej rzeczy nie jestem wstanie zweryfikować : Jakości może faktycznie oferują super luksu .Ale o tym już się nie przekonam. Nie płace za nadzieje ,że może będę miał lepiej . Moje podsumowanie jest jedno ,żadne Biuro Podróży nie jest w stanie zaoferować tyle co HTC !!!!- - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MOKKA-7 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: i ciul ........ [...] IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.08, 12:01 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania i olek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.static.tvk.wroc.pl 19.06.09, 18:18 dzieki za ostrzezenie Odpowiedz Link Zgłoś
zubnyj Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 04.08.08, 12:46 wszystkich zainteresowanych zapraszam na plotki:-) mój ardes to rafal@pan-dentysta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc marek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 23:19 Jesteśmy tego samego zdania. Mówią co innego a w umowach jest zupełnie co innego. Nam tez wiele naobiecywali. Zaufaliśmy im a później sie okazało ze w umowie jest co innego niż obiecywali. Tez będziemy wnosić sprawę do sądu bo o rozwiązaniu umowy w terminie 10 dni nie ma mowy chociaż takie prawo nam przysługuje. będziemy o tym pisać regularnie żeby ostrzec innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiotosik Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 27.01.09, 18:25 jak można się wycofać z umowy z nim?czy państwo już rozwiązali swój problem?bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j.tama@op.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetia.net.pl 09.10.10, 22:05 Witaj! Napisz proszę czy udało sie rozwiązać umowę.Właśnie taką umowe podpisałam i teraz zastanawiam sie co robić wpłacić do 11.10.10 r. ustalona w umowie kwotę czy nie wpłacać i dopłacić tylko kwotę niezbędną do realizacji umowy ( notabene tez niemała). Poradź prosze co robić i jak zakończyła sie Twoja sprawa., Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polo Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:02 moze pozew zbiorowy? potrzebnych jest jeszcze osmioro poszkodowanych pomoc_htc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asz Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 23:03 My także podpisaliśmy umowę, ale wpłaciliśmy tylko zaliczkę. Pomocy,co teraz. Mam nadzieję, że nie ma w tej cholernej umowie jakiś kruczków prawnych, bo ani mi się śni wplacac im resztę pieniędzy. Czy masz może kontakt z jakimis poszkodowanym ludżmi?Jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
madida [...] 29.09.08, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: keks Re: bon na 7000zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:07 a gdzie bylas na tym spotkaniu moja droga ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna [...] IP: *.ae.krakow.pl 30.09.08, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia m [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:57 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meegi Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.plk.vectranet.pl 13.10.08, 00:12 Gdybym wcześniej przeczytała te wszystkie teksty wasze na forum to pewnie nawet na spotkanie bym sie nie wybrała bo i po co skoro tyle osób odradza ale...ja trafiłam na to forum dopiero po spodkaniu i podpisaniu umowy, czyli stałam sie klientem HTC i dziekuje za to Bogu!!! Wakacje są teraz cudowne i moge sobie na nie pozwolić częściej, nie jakiś brudny pochmurny bałtyk ale błękitny ocean i mnóstwo przygód o nic nie muszę się martwić,jeszcze w tym miesiącu lecę na wyspy Kanaryjskie na spotkanie z piratami :) Nie chcecie nie wierzcie!!! Wadą naszego narodu jest niestety nieufność, ja zaryzykowałam i jestem w pełni zadowolona :) Pozdrawiam innych członków I TYCH NIEWIARKÓW TEŻ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tad [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wookie Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 13:26 Dzięki za ostrzeżenie.Zadowolonym gratuluję wakacji,ostrzeżonym,życzę udanych... bez HTC..;o Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:42 eee to dziala tylko koszty sa troszke inne .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maryalex Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.aster.pl 03.12.08, 23:25 ja mam tylko jedną dygresję, ludzie ! kupując wycieczki z biur z first minute lub last minute z renomowanych biur podróży wychodzi taniej, rany trochę zachodu i spokój BEZCENNY, jaki jest problem ???trafia to was jakiś Travel Mr GOOGLE Izba Turystyki i z głowy! Telefon i internet to mało aby ich sprawdzić? sorry ale się lekko wkurzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomash Pracowałem tam IP: *.sferia.net 09.12.08, 16:50 Pracowałem w HTC prawie rok i powiem wam iż nie zauważyłem by były jakies nieprawidłowości co do oferty ...sam byłem na teneryfie i było super..fakt że można to postrzegac jako manipulacje, ale rozejrzyjcie sie wokół na każdym kroku nami manipulują czy to reklamy tv czy w sklepach, bilbodach...poprostu to kolejna oferta i nie musicie z niej korzystac pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiotosik Re: polecam zadowolony 29.01.09, 10:48 ciekawe czym tam doleciałeś skoro w tym dniu na kanarki nie leciał żaden samolot, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j.tama@op.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetia.net.pl 09.10.10, 21:44 Witaj! Napisz proszę jak zakończyła się Twoja sprawa, Ja dzisiaj podpisałam umowę, wlaciłam zaliczkę 1000 zł, 11października mam wpłacić pozostała kwotę ( termin określonuy w umowie). Po przeczytaniu róznych opinii zgłupiałam. Zastanawiam się co w tej sytuacji robić. Wpłacić 24 tys. czy nie wpłacać i pisemnie rozwiązać umowę i stracić tylko 1000 Euro ( kwota niezbędna do zawarcia umowy). Poradź co robić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yogi2147@wp.pl Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.elk.mm.pl 10.10.10, 00:03 też byłem dzisiaj na tym spotkaniu też wpłaciłem zaliczkę i też wszedłem na forum mam takie same obawy nie wiem co mam dalej robić może wejdż na moją pocztę pozdrawiam 2wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agatka762 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sabina Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.gdynia.mm.pl 13.10.10, 21:19 Też jesteśmy pokrzywdzeni i szukamy osób pokrzywdzonych przez HTC żeby złożyc p0ozew zbiorowy. Proszę o kontakt; remigiuszruszkowski@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
abigel222 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 27.10.10, 23:25 piszę sie na ten pozew Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abigel222 Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.elk.net.pl 29.10.10, 19:28 o proszę o pilny kontakt jestem na tym samym wózku- podam adres po chęci nawiązania kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Abigel [...] IP: *.elk.net.pl 27.10.10, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa UWAGA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 16:53 Witajcie ! byłem w zeszłym roku na takim spotkaniu , nic nie podpisałem na szczęście ale dostałem gratis pobyt 7 dniowy na teneryfie nie mogąc zamienić go na Europę np. w Austrii więc nie wykorzystałem bo miałem obawy , aż tu dziś znowu telefon z ostatnią szansą dołożono gratis wyżywienie i propozycja wyjazdu jeszcze w marcu jakoś po przeczytanych postach całkiem już nie wierzę i podejrzewam z ich strony nowy podstęp !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszukany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.spray.net.pl 10.03.09, 09:28 Czy mógłbyś podać podstawę prawną dającą możliwość rezygnacji z usługi w ciągu 10 dni? Nie słyszałam o tym wcześniej, a teraz by mi się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wmanipulowana Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:55 Ja także podpisałam umowę, wpłaciłam zaliczkę. Pomocy,co teraz. czy komuś udało się rozwiązać umowę i odzyskać pieniądze. Proszę o odpowiedź jak sobie poradziliście? Jola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Naiwni. Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 00:00 Napiszcie jakie są skutki odstąpienia od umowy i nie wpłacenia kosztów zawarcia umowy lub też innych żądanych przez nich kosztów (nie wpłaciłam całości tylko zadatek). Nie mam zamiaru nic więcej wpłacać. Czy ktoś miał z tego powodu sprawę w sądzie lub u komornika ? Proszę o pilną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:46 Proszę sprawdzić dokładnie umowę , zaliczka przepada , ale można czekać aż umowa sama wygaśnie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:17 Proszę dokładnie przeczytać umowę. zaliczki z pewnością Pan nie odzyska , ale może Pan czekać aż umowa sama wygaśnie . Chyba, że zmieniono umowy od czasu jak ja ja podpisywałam . A było to wiele lat temu. Prosze zwrócić uwagę, czy jest zapis , iż brak wpłaty przez pewien okres .... unieważnia umowę. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Naiwni Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:15 Dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Tykwa Re: Usunieto posty negatywne!!! IP: *.acn.waw.pl 14.05.09, 00:02 buehehe ladnie cie panienka z potwierdzeniem nabila w bambuko... z rodu szalonej corki mandaryny... wysle... nie wysle... wysle...:P naiwnosc sie szerzy a narod Polski glupieje :P szkoda tylko ze Polacy sa tak naiwny i wierza we wszystko co przeczytaja w internecie... ba bo jakby nie patrzec internet ( chlopi oderwani od motyki traktuja internet jako wszechwiedzace bostwo ktore zawsze wszystko wie jest milosierne i dobroczynne ) to zrodlo wiedzy szkoda tylko ze w wiekszej mierze nie wiarygodnej... nigdy nie bylam na na wakacjach z HTC wiec ja osobiscie nie moge sie wypowiadac za to moi znajomi sa bardzo zadowoleni. wykupili jakis tam pakiet 3 letni, troche za niego zaplacili i oczywiscie zaryzykowali gdyz firmy nie znali oraz to czego oferuje... weszli oczywiscie wpierw na forum i chcieli odwolac spotkanie, ale ciekawosc byla z ich strony zbyt wielka... oczywiscie narzeklai ze szmapana jakiegos tam nie dostali, ze spotaknie bylo za dlugie a krzesla niewygodne ale zostali namowieni... wylecieli po miesiacu "czlonkostwa" na ten "darmowy" bon oferujacy co prawda tydzien ale jakas tam niewielka sume doplacili i wylecieli na 2 tyg... co prawda nie bardzo byli przekonani do Teneryfy... wiem nawet ze HTC oferowalo zamiane na inny kraj... ale co oferowali i za ile to nie wiem... w kazdym badz razie jak wrocili byli bardzo zadowoleni... i niedlugo beda planowali nastepne wakacje z ta firma ale na Tajlandie.... a ja ze swoim malzonkiem jako towarzysze podrozy polecimy razem z nimi..i mam nadzieje ze bedziemy rownie zadowoleni jak oni z Teneryfy.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agatka762 Re: Usunieto posty negatywne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 16:26 Jak napisałaś NIE BYŁAM I NIE MOGĘ SIĘ WYPOWIADAĆ to tego nie rób. Znajomi nie piśmienni??? A może są tak zachwyceni że do tej pory dochodzą do siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś