glennbp 29.08.07, 19:04 Prawie, bo w Jedlni Letnisko. Może kogoś zainteresuje. 1 tvp, od 6 rano.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kko Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:19 A dlaczego w Jedlni? W Radomiu byli? A może lepiej niech nie przyjeżdżają, w Jedlni jest ciekawiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re:( 29.08.07, 19:19 Szkoda, że nie mam polskiej tv, ale może na itvp coś zarchiwizują :). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej :)))))))) 29.08.07, 20:07 Super. Niech pokażą piękno Ziemi Radomskiej, puszczę kozienicką. Ten kto przyjedzie do Jedlni napewno też odwiedzi i Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: :)))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:37 A ja nawet mogę zdradzić, że w kuchni "kawy czy herbaty" będzie przyrządzany paprykarz z dzika po radomsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: :)))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:44 a dzik z Nie ma mocnych? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: :)))))))) 29.08.07, 21:01 Nie inaczej, od Kargula i Pawlaka :D hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: :)))))))) 30.08.07, 13:21 Gość portalu: Adam napisał(a): > A ja nawet mogę zdradzić, że w kuchni "kawy czy herbaty" będzie przyrządzany > paprykarz z dzika po radomsku :) Ale papryka jak rozumiem też radomska, czyli spod Przytyka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:( IP: *.171.87.150.crowley.pl 31.08.07, 09:06 l.i.l.a.b.a.j napisała: > Szkoda, że nie mam polskiej tv, ale może na itvp coś zarchiwizują :). > Pzdr chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; 29.08.07, 21:42 Ciekaw jestem czy wspomną o największej lotniczej imprezie w Polsce, Air Show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:13 gregory_z_radomia napisał: > Ciekaw jestem czy wspomną o największej lotniczej imprezie w Polsce, > Air Show Wspomnieli podczas przeglądu prasy regionalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:24 Wiidziałam poranne wydanie "Kawa czy herbata".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffx Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:12 no i? Odpowiedz Link Zgłoś
ysaaa Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; 30.08.07, 19:37 no wlasnie,Tv predzej pzyjedzie do jakiejs jedlni niz do radomia... kolejny przyklad na marginalizacje miasta,upakarzajace. a najgorsze,ze radom jest mentalnie zapozniony,dlatego godzi sie na te izolacje i degradacje.i taka tez postepuje,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:10 Cykl podróży "kawa czy herbata" miał na celu ukazanie ciekawych zakątków przyrodniczych. Ten odcinek był poświęcony Puszczy Kozienickiej, a że Jedlnia jest położona na jej skraju więc była najdogodniejszym ku temu miejscem. O Radomiu również wspomniano kilka razy i zareklamowano Air Show, więc po co zaraz t insynuacje, że Radom to Radom tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
ysaaa Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; 30.08.07, 22:27 to nie insynuacje,a fakty.drobna mala roznica.no tak,ale my radomianie zadowalamy sie pzreciez byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jutro, "Kawa czy herbata"..prawie w Radomiu ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 23:12 Fakty to ja przytoczyłem, że była to prezentacja przede wszystkim piękna Puszczy Kozienickiej, która poniekąd leży na ziemi radomskiej. Oczekiwałeś, że przyjadą na rynek i będą opowiadać o Puszczy Kozienickiej. Radom będzie w najbliższy weekend miał swoje przysłowiowe pięć minut, więc chyba nie jest to byle co. Odpowiedz Link Zgłoś