Dodaj do ulubionych

przedszkola

IP: *.chello.pl 10.11.04, 23:19
Bardzo prosze o opinie na temat przedszkoli na Wyspianskiego , placu Henkla i
Popiełuszki. pozdrawiam ag
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszkab Re: przedszkola IP: *.chello.pl 23.11.04, 18:26
      up. Nikt nic nie wie????
      • roody102 Re: przedszkola 24.11.04, 02:20
        Zapytaj raczej tu:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=587
        większa szansa, że ktoś coś wie :)
        • jota.40 Re: przedszkola 24.11.04, 09:14
          A właśnie, że i tu ja coś wiem...;)) Tylko wczoraj miałam komputer do bani, bo
          przez cały wieczór doprowadzałam go do porządku po montażu stałego łącza ;)).
          Masz na myśli przedszkole na Stołecznej, przy Sempołowskiej? To ja tam
          chodziłam. Wspominam bardzo źle - i zdaje się, że od tych pradawnych czasów nic
          się nie zmieniło. Przynajmniej takie miałam wieści. Na Wyspiańskiego
          przedszkola były dwa - jedno, integracyjne i wspaniałe pod każdym względem,
          przeniosło się na Bieniewicką (koło Gdańskiej), ale tam nie sposób się dostać.
          Moje dziecko nie zostało przyjęte, chociaż ma pierwszeństwo, jako młodsza
          siostra dwóch absolwentów. Mało miejsc.
          Natomiast to drugie - chyba zwykłe, ja nie słyszałam ani nic dobrego, ani
          złego.
          Plac Henkla znam osobiście - i mogę powiedzieć tylko tyle, że dużo zależy od
          konkretnej opiekunki. Ja trafiłam świetnie, w pozostałych grupach bywa różnie.
          Zmieniła się tam ostatnio dyrektorka, ta nowa jest bardzo do rzeczy osobą,
          wprowadza normalne standardy (nie zmusza się dziecka do jedzenia, nie ryczy się
          na dzieci etc.) - nie jest to może ideał przedszkola, ale jest o.k. Słyszałam
          też dużo dobrego o przedszkolu na Włościańskiej. Trochę na uboczu, ale w sumie
          bliska okolica. Na Sierpeckiej jest super dyrektorka, ale znowu - zależy od
          kadry, bo z tą bywa bardzo różnie. Zawsze trzeba sprawdzić - obejrzeć po prostu
          opiekunkę, a jeszcze lepiej przyjść z dzieckiem i popatrzeć, jak sobie kobieta
          daje rade z grupą dzieci. Pozdrawiam!
          • Gość: mua Re: przedszkola IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 11:39
            a co możecie powiedzieć o przedszkolu nr 288 z ul. Elbląskiej 63A
            • Gość: jota.40 Re: przedszkola IP: *.chello.pl 24.11.04, 18:16
              Tak daleko moja wiedza nie sięga... ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka