zawszeola 14.09.07, 13:05 Hej! Co sądzicie o organizacji wesela w ośrodku Lasów Państwowych w Jedlni? Proszę o wasze opinie! Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: Lasy Państwowe - wesele IP: *.60.udn.pl 14.09.07, 21:20 Nie wiem jak jest od strony organizacyjnej, ale jak na moje wrażenie, po jednorazowym pobycie, to jest przyzwoicie. Sale są dwie- jedna do tańca, a druga do jedzenia. W przypadku tej sali w grę wchodzą raczej małe przyjęcia, tak do 100 -120 osób (małe, bo bywają i na 300 osób). No i na niekorzyść przemawia fakt, że daleko jest do damskiej toalety :) Ale ogólnie sala lux :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeola Re: Lasy Państwowe - wesele 15.09.07, 22:49 dzieki wielkie!! skłaniam sie wlasnie do zorganizowania tam wesela i kazda rada jest dla mnie na wage zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lasy Państwowe - wesele IP: *.tkdami.net 23.10.07, 21:38 byliśmy na komunii i było jedzenie ale nikt tego nie chciał jeść a co dopiero mówić o jedzeniu na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Lasy Państwowe - wesele IP: *.77.classcom.pl 26.10.07, 10:14 My mieliśmy tam wesele w zeszłym roku i jestesmy bardzo zadowoleni z organizacji. Jedzenie było dobre, ale moze nam się udało:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś