Gość: Gosia Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 17:31 Odwiedź stronę www.fotopiw.pl W mojej rodzinie robi już po raz 6 . Nadal nie mam dość oglądania jego prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.cdma.centertel.pl 11.08.09, 00:18 Zobacz fotki Kuby Cichockiego jest z Poznania ale jeździ po całej Polsce. kubacichocki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.09, 23:31 Gość portalu: nowy napisał(a): > Zobacz fotki Kuby Cichockiego jest z Poznania ale jeździ po całej > Polsce. kubacichocki.pl/ Zgadza się, Kuba jest swietny, co ciekawscy pewnie odnaleźli w jego galerii zdjęcie z kościółka w Bardzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoszyk www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl 24.08.09, 20:02 Nie będę się przechwalał wejdźcie i oceńcie sami działamy na terenie województa: małopolskiego, mazowieckiego, świętokrzyskiego, łódzkiego, podkarpackiego, śląskiego. www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl. Wracając do tematu najlepszy fotograf ślubny,Warszawa, Radom, Płock, Pruszków, Siedlce, Józefów, Otwock, Mińsk Maz., Piaseczno, Żyrardów, Garwolin, Ciechanów, Legionowo, Ostrołęka, Wyszków, Ostrów Maz., Piastów, Sochaczew, Karczew, Płońsk, Szydłowiec, Łochów, Marki, Ząbki, Raszyn, Sierpc, Błonie, Ożarów Maz., Kobyłka, Wołomin, Zwoleń, Żelechów, Gostynin, Grodzisk Maz., Milanówek, Konstancin-Jeziorna, Przasnysz, Iłża, Pionki, Sokołów Podl., Warszawa-Wesoła, Łomianki, Grójec, Nowe Miasto n/ Pilicą, Kozienice, Aleksandrów, Serock, Łosice, Maków Maz., Mława, Nowy Dwór Maz., Małkinia Grn., Celestynów, Jesówka, Nowa Iwiczna, Skaryszew, Zawidz Kośc., Leszno, Węgrów, Białobrzegi, Łaskarzew, Maciejowice, Pilawa, Budy Michałowskie, Błędów, Słomczyn-Kącin, Warka, Ziemięcin, Garbatka-Letnisko, Nieporęt, Lipsko, Nowy Sielc, Orzyc, Halinów, Kałuszyn, Sulejówek, Lipowiec Kośc., Radzanów, Ratowo, Nowe Pieścirogi, Myszyniec, Pokrzywnica, Wiązowna, Góra Kalwaria, Gołków, Józefosław, Piskórka, Prażmów, Tarczyn, Bielsk, Bodzanów, Łąck, Radzanowo, Staroźreby, Wyszogród, Baboszewo, Nowe Miasto, Raciąż, Brwinów, Nowa Wieś, Przysucha, Pułtusk, Jedlnia Letnisko, Krzyżanowice, Wolanów, Zakrzew, Czuryły, Gozdowo, Adamowa Góra, Kosów Lacki, Dziekanów Nowy, Hornówek, Lipków, Mościska, Kamionna, Sadowne, Dąbrówka, Zielonka, Wilkowyja, Desno, Odpowiedz Link Zgłoś
jacab11 Re: www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl 03.09.09, 09:16 Ja zareklamuję siebie :) jacekbrozek.blogspot.com/ zdjęcia ślubne i nie tylko - Radom i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl IP: 94.254.239.* 08.09.09, 22:03 Jeśli chodzi o dobrego fotografa to najlepiej zapytać znajomych którzy mają fajne zdjęcia. moja pani fotograf w ten sposób się znalazła i jestem bardzo zadowolona. kobietka nie ogłasza się nigdzie. mogę jakby co podać do niej kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakcb Re: www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl 05.01.11, 15:30 a ja polecam młodą fotografkę, robi fajne zdjęcia, nie jest droga. minus tylko taki że tylko w plenerze, no ale jeśłi ktoś nie chce zdjęć gdzie indziej to nie ma to znaczenia.moge przesłac kilka jej fotek kasia23990@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia <a href="http://fotografiaslubna.info.pl/" target="_blank" rel="no IP: 213.25.153.* 22.02.11, 17:14 Polecam tego fotografa bardzo sympatyczny i kontaktowy. W przeciwieństwie do kamerzysty w niczym nie widział problemu i dotrzymał terminu. Z całą odpowiedzialnością go polecam można na nim polegać a efekt końcowy łzę w oku mi zakręcił ;) fotografiaslubna.info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl IP: *.ghnet.pl 18.04.11, 12:20 Ja również mogę polecić tylko siebie :D Zapraszam www.bartlomiejzegadlo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl IP: 80.50.236.* 14.04.10, 14:40 Nie będę się przechwalał wejdźcie i oceńcie sami działamy na terenie województa: małopolskiego, mazowieckiego, świętokrzyskiego, łódzkiego, podkarpackiego, śląskiego. www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl. Wracając do tematu najlepszy fotograf ślubny,Warszawa, Radom, Płock, Pruszków, Siedlce, Józefów, Otwock, Mińsk Maz., Piaseczno, Żyrardów, Garwolin, Ciechanów, Legionowo, Ostrołęka, Wyszków, Ostrów Maz., Piastów, Sochaczew, Karczew, Płońsk, Szydłowiec, Łochów, Marki, Ząbki, Raszyn, Sierpc, Błonie, Ożarów Maz., Kobyłka, Wołomin, Zwoleń, Żelechów, Gostynin, Grodzisk Maz., Milanówek, Konstancin-Jeziorna, Przasnysz, Iłża, Pionki, Sokołów Podl., Warszawa-Wesoła, Łomianki, Grójec, Nowe Miasto n/ Pilicą, Kozienice, Aleksandrów, Serock, Łosice, Maków Maz., Mława, Nowy Dwór Maz., Małkinia Grn., Celestynów, Jesówka, Nowa Iwiczna, Skaryszew, Zawidz Kośc., Leszno, Węgrów, Białobrzegi, Łaskarzew, Maciejowice, Pilawa, Budy Michałowskie, Błędów, Słomczyn-Kącin, Warka, Ziemięcin, Garbatka-Letnisko, Nieporęt, Lipsko, Nowy Sielc, Orzyc, Halinów, Kałuszyn, Sulejówek, Lipowiec Kośc., Radzanów, Ratowo, Nowe Pieścirogi, Myszyniec, Pokrzywnica, Wiązowna, Góra Kalwaria, Gołków, Józefosław, Piskórka, Prażmów, Tarczyn, Bielsk, Bodzanów, Łąck, Radzanowo, Staroźreby, Wyszogród, Baboszewo, Nowe Miasto, Raciąż, Brwinów, Nowa Wieś, Przysucha, Pułtusk, Jedlnia Letnisko, Krzyżanowice, Wolanów, Zakrzew, Czuryły, Gozdowo, Adamowa Góra, Kosów Lacki, Dziekanów Nowy, Hornówek, Lipków, Mościska, Kamionna, Sadowne, Dąbrówka, Zielonka, Wilkowyja, Desno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek fotograf IP: *.radom.vectranet.pl 03.09.10, 19:27 spójrzcie tutaj www.youtube.com/watch?v=skqBmozr-NIpolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q2t Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 09:35 ja wiem jaki jest najgorszy! a nazywa sie Łukasz Wójcik y Radomia! brak jakiej kolwiek wyobrazni, kiepski sprzet i wogole nie ma pojecia o fotografii! naciagnał nas na kase, a zdjecia.... nie dosc, ze dostalismy je dopiero po dwóch miesiacach!!!!! to sa okropne! zadne nie nadaje sie do wywolania! ostrzegam przed nim, bo to partacz!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:09 Po pierwsze:uważam, że jesteś jakimś miernym rzemieślinkiem fotograficznym, który ze zwykłej zawiści i zazdrości wypisuje takie rzeczy.Musisz pogodzić się z tym, że z talentem trzeba sie urodzić. Po dgugie: jeśli rzeczywiście to Łukasz robił Ci zdjęcia i tak bardzo Cię "skrzywdził", to może zanim zgłosiłes się do Niego trzeba było zobaczyc Jego prace na stronie internetowej-wiedziałbyś jaką stylistykę preferuje. Trzeba było wybrac innego radomskiego fotografa, którego prace nie odbiegają od ogólnie przyjętych przaśnych zdjęć ślubno-weselnych. Łukasza uwazasz za partacza pewnie dlatego, że nie robi zdjęć w skansenie i nie każe wyginać się parom w idiotyczych pozach. Po trzecie:Twoje zdanie na temat sprzętu i umiejętności dobitnie świadczą o tym, że kompletnie sie na tym nie znasz. Ja polecam Łukasz młodym parom, które nie chcą mieć milionowego identycznego zdjęcia w skansenie, Orońsku lub uwiecznionego ściągania podwiązki zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q2t Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.09.09, 13:31 Jest partaczem, jakich mało! a naszczescie nie wzialem go na plener, bo oczywiscie nie mogl znalezc czasu i nas wystawil i tylko dlatego mam ładne zdjęcia, robione przez innego fotografa.... i na pewno nie urodzil sie z takim talentem... odradzam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaona5 Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.pkbinwest.pl 28.09.09, 13:37 fotografował naszą imprezę i plener - aż się boję efektów :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
milosniczka.fotografii Re: najlepszy fotograf ślubny? 23.02.10, 14:16 koleżanka poleciła mi dziewczynę z wykształceniem fotograficznym, która zaczyna działalność. zrobiła nam za grosze sesję narzeczeńską, żebyśmy zobaczyli, czy jesteśmy zadowoleni. wyszło super, na pewno ją weźmiemy na ślub, świeże spojrzenie i bardzo ciekawe pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 80.249.5.* 28.03.10, 22:46 bardzo bym prosiła o kontakt do tej dziewczyny! agnieszkastolarek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.09, 23:20 Gość portalu: q2t napisał(a): > ja wiem jaki jest najgorszy! a nazywa sie Łukasz Wójcik y Radomia! Faktycznie, widziałem jego plener i slub, spodziewałem się rewelacji a zobaczyłem ... Nawet gdyby miał zły dzień to tak by zdjęć nie skopał, to co zrobił to jakaś masakra. W kościele gęby pomarańczowe, szkoda że to była ładna dziewczyna, naprawdę szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoszyk www.fotoszyk.pl 28.10.09, 12:51 www.fotoszyk.pl zdjęcia mówią same za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
fotoszyk Re: www.fotoszyk.pl 28.10.09, 13:02 www.fotoszyk.pl, zdjęcia ślubne, fotografia ślubna, fotograf, kamerzysta, wideo filmowanie, teren działania Radom, Kielce, Końskie, Przysucha, Szydłowiec, Stąporków, Białobrzegi, Grójec, Kraków, Starachowice, Wierzbica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poślubieni Re: www.fotoszyk.pl IP: *.radom.vectranet.pl 29.10.09, 00:23 Ta pani robi zdjęcia rewelacyjne, ale za to trzeba płacić i trafić w wolny termin, bo notesik ma pełny.Wiele lat pracowała w USA. www.kingaphoto.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony www.kingaphoto.com/pl IP: *.radom.vectranet.pl 29.10.09, 09:50 Potwierdzam, foty profesjonalne i solidna robota. www.kingaphoto.com/pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoszyk www.fotoszyk.pl IP: 195.117.134.* 29.10.09, 11:19 Fotograf Radom, Zdjęcia ślubne Radom, Fotografia ślubna Radom, Kamerzysta Radom, Videofilmowanie Radom, Video-filmowanie Radom, video filmowanie Radom, wideofilmowanie Radom, wideo-filmowanie Radom, wideo filmowanie Radom, Kamerowanie Radom, Fotograf ślubny Radom, Końskie, Kielce, Białobrzegi, Grójec, Lipsko, Zwoleń, Pławy, Skarżysko, Szydłowiec, Opoczno, Przysucha, Zagnańsk, Starachowice, Opatów, Ostrowiec, Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poślubiony www.kingaphoto.com/pl IP: *.radom.vectranet.pl 29.10.09, 14:56 Tylko Kinga www.kingaphoto.com/pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 fotoszyk 04.11.09, 22:06 Panie fotoszyk,faktycznie zdjęcia mówią same za Pana.Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 04.11.09, 23:08 slub ,sesja 3 tys 2 aparaty wchodzisz ,ale nie ma tanio i dobrze napisz kkas@onet.eu ;i zadnej dyskusjii aniolkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: www.fotoszyk.pl IP: 195.117.134.* 13.11.09, 14:22 Szukacie fotografa i kamerzysty zapraszam na www.fotoszyk.pl lub www.foto-szyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehqt Re: www.fotoszyk.pl IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.09, 23:25 Do kosza lub koszyka fotoszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: www.fotoszyk.pl IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.11, 16:30 nie jestem ani konkurencją, video ani dla foto ale jak widze te reklamy w galerii fotoszyk to szczerze mi się na wymioty zbiera. nawet klientowi bym tego nie pokazał po mega kacu a co dopiero chwalił się na www. Życze doszlifowania warsztatu, Odpowiedz Link Zgłoś
arturkos74 Re: najlepszy fotograf ślubny? 30.11.09, 20:44 Witam, zapraszam na moja stronę www.arturkos.com oraz na bloga arturkos.wordpress.com/ Zapraszam do kontaktu - mój nr. tel.: 607 60 30 21 lub mail poczta@arturkos.com pzdr, Artur Kos Photojournalist Wedding Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaona5 Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.pkbinwest.pl 01.12.09, 08:12 Tylko nie Wójcik!!!! Partacz! Olewa klienta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinkara Re: najlepszy fotograf ślubny? 09.01.10, 14:21 nam robila zdjecia Pani Monika adres strony to www.monikakaminska.pl Monika Kaminska Fotografia, bylismy i jestesmy zachwyceni wspolpraca a Pania Monika, serdecznie polecam, bo na prawde warto! Kilka razy dzwonilam z podziekowaniami do Pani Moniki,czesto wracamy do tych pieknych zdjec, swietna atmosfera i do dzis jestesmy w kontakcie,a minelo juz prawe poł roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 27.02.10, 22:07 Chyba widziałem takie stoisko na targach w MOSiR. Robi wrażenie www.kingaphoto.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotek Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.10, 00:05 Takie fotografie nie będą kosztowały 2000 złotych. Radomski target oscyluje w granicach 1000-1700. Na tym rynku kinga musi się zareklamować, bo nikt jej nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justME Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 194.11.24.* 22.03.10, 12:49 zmartwiliście mnie opinia o Julii Boryczce! gdyz mamy z nia umowe podpisaną! my chcemy zdjęcia mega naturalne, bez retuszu, ramek, kieliszkow z winem itd przekonywała ze takie nam zrobi, ogladalismy u niej zdjecia i byly dosc ladne, a teraz juz sama nie wiem co mamy zrobic, jest ktos kto jest z niej zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
bujakstudio Re: najlepszy fotograf ślubny? 22.03.10, 15:34 Gdzie można zobaczyć jej portfolio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justME Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 194.11.24.* 24.03.10, 15:52 właśnie chyba w necie nie ma... chyba że ktos zna to niech poda strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.10, 20:24 Ale o co chodzi ? Obejrzałaś zdjęcia, zdecydowałaś się, zapłaciłaś zadatek i teraz masz jakieś obawy ? Zadatek nie jest zobowiązujący, jak masz później płakać to wybierz innego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justME Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 194.11.24.* 26.03.10, 21:18 mam nadzieje że będziemy zadowoleni, za mało czasu zostało na zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: najlepszy fotograf ślubny? www.fotoszyk.pl IP: 80.50.236.* 14.04.10, 14:42 Nie będę się przechwalał wejdźcie i oceńcie sami działamy na terenie województa: małopolskiego, mazowieckiego, świętokrzyskiego, łódzkiego, podkarpackiego, śląskiego. www.fotoszyk.pl, www.foto-szyk.pl. Wracając do tematu najlepszy fotograf ślubny,Warszawa, Radom, Płock, Pruszków, Siedlce, Józefów, Otwock, Mińsk Maz., Piaseczno, Żyrardów, Garwolin, Ciechanów, Legionowo, Ostrołęka, Wyszków, Ostrów Maz., Piastów, Sochaczew, Karczew, Płońsk, Szydłowiec, Łochów, Marki, Ząbki, Raszyn, Sierpc, Błonie, Ożarów Maz., Kobyłka, Wołomin, Zwoleń, Żelechów, Gostynin, Grodzisk Maz., Milanówek, Konstancin-Jeziorna, Przasnysz, Iłża, Pionki, Sokołów Podl., Warszawa-Wesoła, Łomianki, Grójec, Nowe Miasto n/ Pilicą, Kozienice, Aleksandrów, Serock, Łosice, Maków Maz., Mława, Nowy Dwór Maz., Małkinia Grn., Celestynów, Jesówka, Nowa Iwiczna, Skaryszew, Zawidz Kośc., Leszno, Węgrów, Białobrzegi, Łaskarzew, Maciejowice, Pilawa, Budy Michałowskie, Błędów, Słomczyn-Kącin, Warka, Ziemięcin, Garbatka-Letnisko, Nieporęt, Lipsko, Nowy Sielc, Orzyc, Halinów, Kałuszyn, Sulejówek, Lipowiec Kośc., Radzanów, Ratowo, Nowe Pieścirogi, Myszyniec, Pokrzywnica, Wiązowna, Góra Kalwaria, Gołków, Józefosław, Piskórka, Prażmów, Tarczyn, Bielsk, Bodzanów, Łąck, Radzanowo, Staroźreby, Wyszogród, Baboszewo, Nowe Miasto, Raciąż, Brwinów, Nowa Wieś, Przysucha, Pułtusk, Jedlnia Letnisko, Krzyżanowice, Wolanów, Zakrzew, Czuryły, Gozdowo, Adamowa Góra, Kosów Lacki, Dziekanów Nowy, Hornówek, Lipków, Mościska, Kamionna, Sadowne, Dąbrówka, Zielonka, Wilkowyja, Desno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: najlepszy fotograf ślubny? www.fotoszyk.pl IP: *.220.117.163.dsl.dynamic.eranet.pl 21.05.10, 08:06 Ma ktoś namiar do fotografa p.Goliata? gdzie mają siedzibę, albo stronę www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najlepszy fotograf ślubny? www.fotoszyk.pl IP: 194.11.24.* 22.05.10, 09:55 niech ktoś coś opowie więcej o Julii Boryczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 81.219.63.* 21.07.10, 17:14 karolkowalik.carbonmade.com/ kowalikphotography.carbonmade.com/ fajne zdjęcia, fajne sesje, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania g. Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.pilicka.pl 01.09.10, 15:12 A ja polecam p. Jacka. Zrobił świetne zdjęcia, wszystko można było z nim ustalić łącznie z ceną. Poleciła mi go moja kuzynka, która też była zadowolona. Jakby ktoś chciał to podaję numer 692 062 989. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.10, 21:51 Słyszałam że Ci są nieźli fotografia.radom.pl/ , ponoć ceny teraz też mają normalne jeśli ktoś robił zdjęcia u Złotkowskich niech da cynka czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 77.236.26.* 14.11.10, 18:02 Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam Przemka Malinowskiego! Zawiódł mnie na całej linii i nie spełnił żadnego z jasno przeze mnie określonych oczekiwań. Obiecywał na spotkaniu gruszki na wierzbie, a niczego ciekawego nie zrobił: 1.nie mamy ani jednego zdjęcia z kościoła gdzie na planie bylibyśmy ostro widoczni obydwoje, zawsze wyostrzona jestem tylko ja a rozmazany mąż albo na odwrót 2. pokazałam Przemkowi jasno którzy goście są dla mnie ważni (rodzice, świadkowie, rodzeństwo), a mimo to mam tylko 2 zdjęcia rodziców, a teściów na wydruku ani jednego. 3. prosiłam go na weselu by dokumentował fajne wydarzenia np. jak babcia tańcy ze świadkiem a wszyscy goście im klaszczą, robił zdjęcia, a potem...nie dostałam ani jednego z tego tańca. 3. nieciekawe kadry i na każdym zdjęciu zastosowana winieta. 4. mimo, że w umowie był napisany plener: Kraków albo Warszawa to Przemek zażądał za plener do Krakowa 420 zł, a potem obrażony przyjechał łaskawie za 80 zł (nie patrząc na umowę). 5. obiecywał kilkakrotnie, że przyśle galerię zdjęć z której wybierzemy które zdjęcia wydrukuje, a nie zrobił tego. 6. gdybyśmy nie mieli pomysłów na zdjęcia plenerowe to na każdym z nich stalibyśmy całując się, co przez cały plener Przemek sugerował mimo naszego sprzeciwu. 7. pozował na "artystę", a niestety daleko mu do tego. Moja rada dla par: proście fotografa o pokazanie zdjęć całościowego reportażu jakiejś pary, bo z każdego repoertażu da się wybrać 3-5 ładnych zdjęć (jak jest to u Przemka Malinowskiego), a niestety całość potem wygląda niefajnie, bo u mnie też jest 3-5 fajnych zdjęć, a reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka odradzam Przemka Malinowskiego IP: 77.236.26.* 14.11.10, 17:55 Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam Przemka Malinowskiego! Zawiódł mnie na całej linii i nie spełnił żadnego z jasno przeze mnie określonych oczekiwań. Obiecywał na spotkaniu gruszki na wierzbie, a niczego ciekawego nie zrobił: 1.nie mamy ani jednego zdjęcia z kościoła gdzie na planie bylibyśmy ostro widoczni obydwoje, zawsze wyostrzona jestem tylko ja a rozmazany mąż albo na odwrót 2. pokazałam Przemkowi jasno którzy goście są dla mnie ważni (rodzice, świadkowie, rodzeństwo), a mimo to mam tylko 2 zdjęcia rodziców, a teściów na wydruku ani jednego. 3. nieciekawe kadry i na każdym zdjęciu zastosowana winieta. 4. mimo, że w umowie był napisany plener: Kraków albo Warszawa to Przemek zażądał za plener do Krakowa 420 zł, a potem obrażony przyjechał łaskawie za 80 zł (nie patrząc na umowę). 5. obiecywał kilkakrotnie, że przyśle galerię zdjęć z której wybierzemy które zdjęcia wydrukuje, a nie zrobił tego. 6. gdybyśmy nie mieli pomysłów na zdjęcia plenerowe to na każdym z nich stalibyśmy całując się, co przez cały plener Przemek sugerował mimo naszego sprzeciwu. 7. pozował na "artystę", a niestety daleko mu do tego. 8. na weselu prosiłam go o różne rzeczy np. by zrobił zdjęcia jak babcia tańczy ze świadkiem i wszyscy wokół im klaszczą, przyszedł, robił zdjęcia...i żadnego z nich nie dostałam. Moja rada dla par: proście fotografa o pokazanie zdjęć całościowego reportażu jakiejś pary, bo z każdego reportażu da się wybrać 3-5 ładnych zdjęć (jak jest to u Przemka Malinowskiego), a niestety całość potem wygląda niefajnie, bo u mnie też jest 3-5 fajnych zdjęć, a reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.cdma.centertel.pl 09.12.10, 19:13 Witam , jeżeli chodzi o dobrego fotografa w Radomiu to zdecydowanie Pan Łukasz Wykrota:) mieliśmy szczęście że trafiliśmy na super fotografa, jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ślubnych, których zazdroszczą nam znajomi, zdjęcia z pleneru są piękne, uważam że Pan Łukasz ma bardzo profesjonalne podejście, fajne pomysły na zdjęcia, od razu widać że fotograf zna się na rzeczy:) POOOOOOOOOOOOOLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
marcinradom Re: najlepszy fotograf ślubny? 10.12.10, 20:35 ten robi ładne, ten brzydkie. kochani, wszystko zależy od gustu klienta. jednym podoba się kowalski, inni z kolei uważają go za pachciarza. sam fotografuję i wiem, że nie da się trafić do gustu wszystkich. nie ma jednego uniwersalnego środka, tak jak w każdej innej branży. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majalasek18 Re: najlepszy fotograf ślubny? 14.12.10, 23:03 majaphotography.hpu.pl/news.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtyzana Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 26.12.10, 03:55 Jeżeli chodzi kogo mogę polecić a kogo nie Moja koleżanka robiła zdjęcia u nijakiego Wojtka co ma zakład na Kusocińskiego i wyszły okropnie ! Ja zaś, świeżo upieczona mężatka robiłam zdjęcia tanim kosztem, ale profesjonalnie i się nie zawiodłam. Młody facet, widać, że kocha to co robi, ma dobry sprzęt Fotografie, które mamy są przepiękne, podobają się całej mojej rodzinie... Wpatrujemy się w nie czasem, tak żeby przypomnieć sobie fajne chwile :) Kontakt do niego to nr 516536396 a na imię ma Rafał Mam nadzieję że pomogłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDY 102 Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 26.12.10, 20:48 Tylko ciekawi mnie czy ten "artysta"pod nr.tel.516536396(Rafał) ma zarejestrowaną działalność gospodarczą (warto by zadzwonić i wyjaśnić) Mam nadzieję że pomogłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 05.01.11, 17:54 RUDY 102 ty jesteś pracownikiem urzędu skarbowego, czy potencjalnym panem młodym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 78.88.133.* 18.01.11, 21:32 My robiliśmy zdjęcia u fotografa ze sportowej, ma super studio, jesteśmy bardzo zadowoleni, zresztą zobaczcie sami fotostudio6x9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: 193.111.144.* 21.01.11, 10:50 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.11, 10:33 pisalam wczesniej o zdjeciach na www.fotografia.radom.pl napisalam do nich o ceny i za pakiet slub+wesele+plener w inny dzien licza 1500,- czy to duzo? nie mam orientacji jeszcze w cenach radomskich ale ich zdjecia naprawde mi sie podobaja, widzialam tez blog www.zlotkowscy.blogspot.com czy mozecie polecic kogos z Radomia ze zdjeciami w podobnym stylu chcialabym porownac ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:00 Polecam fotografa z Kielc, który z tego co wiem bardzo często robi zdjęcia w Radomiu, Ilży, Starachowicach. Robił zdjęcia na naszym ślubie i weselu i zdjęcia są rewelacyjne, wszystkim bardzo się podobały. Przede wszystkim nie ma w nich sztuczności i kiczu. Są niebanalne a cena jest bardzo przystępna. Na plenerze świetnie się bawiliśmy - atmosfera była świetna - śmiech i wygłupy a nie pozowane, drętwe ujęcia. Fotograf to Mateusz Bobkiewicz a tel. 502170516. A i można umówić się z nim na niezobowiązujące spotkanie na którym tłumaczy co i jak robi, pokazuje swoje zdjęcia i sprzęt. Serdecznie go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 09:31 Przyłączam się do pozytywnej opinii o panu Bobkiewiczu. Bardzo miły kontakt i współpraca. Jego doświadczenie bardzo nam pomogło w zorganizowaniu sesji (chcieliśmy plener w trakcie wesela na szczęści pan Mateusz nam doradził żebyśmy wybrali inny dzień i zrobili plener na spokojnie). Zdjęcia z przygotowań, ślubu , wesela i plenerowe wyszły świetne - bez kiczu i ujęć, które ma każda młoda para. Naprawdę polecam tego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katsiaryna Polecam fotografia Bluegothick IP: *.182.117.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.11, 12:32 POLECAM FOTOGRAFIA BLUEGOTHICK. Nieszablonowe plenery...naturalne zdjęcia w naturze: mki,rzepk,łąki,woda,konie...boskie. Tu prezentacja ze sdjęć: www.youtube.com/watch?v=o93W1DtxmYY www.ewkwasisborsk.com www.bluegothick.pl bluegothick@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam fotografia Bluegothick IP: *.tvn.pl 18.05.11, 22:44 Polecam Rita Katana , super zdjęcia super miła atmosfera podczas zdjęć podpowie , doradzi, super babka, a to link do jej stronki www.migaweczka.pl , zakład na ulicy moniuszki 17 W Radomiu. To pierwsza fotograf , która zajmuje sie zdjeciami ślubnymi i nie tylko w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
paula0511 Re: Polecam Julkę! 25.08.11, 00:08 Bardzo serdecznie polecam Julkę i jej męża Kostka. Są naprawdę super profesjonalistami i widać, że kochają to co robią! Ponad to to nie tylko zawodowcy, ale również bardzo fajni, sympatyczni i radośni ludzie:) Współpraca jest naprawdę miła i towarzyszy jej przesympatyczna atmosfera. Miałam tą przyjemność korzystać z ich usług, z których jesteśmy razem z mężem baaaaarrrrdzoo zadowoleni! Zdjęcia są piękne! Kobieta ma naprawdę fachowe oko i pomysły:) Nie wspomnę już o tym, że poświęcili swój czas na wczasach aby wykonać nam super sesję zdjęciową, a mimo to namówili nas na jeszcze jeden plener:) Są naprawdę świetni! POLECAM!!! 100% satysfakcji! Pozdrawiam serdecznie, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samochwała Re: Polecam fotografia Bluegothick IP: 81.26.25.* 20.01.14, 13:00 chyba sama sobie to napisała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anim Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 11:53 www.facebook.com/pages/Izabela-Adamska-PHOTOGRAPHY/126597050706342?ref=mfpolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek nie polecam IP: *.play-internet.pl 25.06.12, 22:05 nie polecam pana fotografa z Radomia ul prusa patałach w ostatniej chwili podstawia kogoś innego zdjęcia do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Jest ale bardzo drogi IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.11, 20:54 Znam jednego z Idalina.jest napradę dobry.ale odbiła mu woda sodowa i jest bardzo drogi.Dlatego nie polecam.bierze 8 tysięcy.Szok !!!!!!!!!!!!!!!! Ceny warszawskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 11:38 Ja bardzo polecam Wajzera Słowackiego 23 Naprawdę facet robi świetne zdjęcia ma 31 letnie doświadczenie jeśli chodzi o fotografię ślubną i okolicznościową. Przede wszystkim ma dobrą jakość. I jeszcze jedno co tanio to drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniajestfajna Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 20.10.12, 22:45 Ja zdecydowanie polecam pana Tomka, fotograf z wyobraźnią i prawdziwą artystyczną duszą. Wklejam link do jego strony, najlepiej zobaczcie sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.radom.vectranet.pl 21.10.12, 12:01 Reklama jest dzwignią handlu. Kazda pliszka swoj ogonek chwali. Koniec tej głupawej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_gorzka Re: najlepszy fotograf ślubny? IP: *.cust.dsl.teletu.it 28.09.13, 12:10 nie wiem jaki jest najlepszy, ale moge napisac kogo unikac szrokim lukiem. jest to Foto Studio J. & T. Wajzer S.C. Janusz i Teresa Wajzer! Straszna obsluga i straszne zdjecia. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś