tycjan5 17.07.03, 15:31 A ja nie wrócę do Radomia. Miszkam w Szczecinie i dobrze mi tutaj. Pozdrawiam jednak ciepło. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WP Re: A ja nie wrócę do Radomia. IP: *.tkdami.net 17.07.03, 15:35 tycjan5 napisał: > A ja nie wrócę do Radomia. > Miszkam w Szczecinie i dobrze mi tutaj. > Pozdrawiam jednak ciepło. > Tycjan Ale przyjeżdżaj. Zapraszamy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: A ja nie wrócę do Radomia. 17.07.03, 15:35 Gość portalu: WP napisał(a): > tycjan5 napisał: > > > A ja nie wrócę do Radomia. > > Miszkam w Szczecinie i dobrze mi tutaj. > > Pozdrawiam jednak ciepło. > > Tycjan > > Ale przyjeżdżaj. Zapraszamy. Pozdr. Dzieki, będę niebawem. Pozdr również. Tycjan. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine A w Krakowie bangla desz(cz) ... 18.07.03, 09:38 Chwilowo mieszkam w krakówku ale za pare miesiecy sprowadzam sie z powrotem do Radomia. pozdrawiam tych co w Radomiu i tych co na "wysunietych placówkach" isoxazolidine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: A w Krakowie bangla desz(cz) ... IP: *.tkdami.net 18.07.03, 10:30 isoxazolidine napisał: > Chwilowo mieszkam w krakówku ale za pare miesiecy sprowadzam sie z powrotem do > Radomia. > > pozdrawiam tych co w Radomiu i tych co na "wysunietych placówkach" > isoxazolidine Rozumiem, że razem z podatkami. Czekamy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes a ja jednak wroce IP: 195.164.168.* 18.07.03, 16:28 A ja jednak wroce z Warszawki do Radomia. Nie wiem jeszcze kiedy... Chce cos zdzialac w tym miescie, choc wiem, ze bedzie/jest to baaaardzo trudne. pozdrawiam tych co w Radomiu i nie tylko agnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.P.Szczecin Re: A ja nie wrócę do Radomia. IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.03, 20:02 Mieszkam w Szczecinie, w którym się urodziłem jako już drugie pokolenie. Z Radomiem łączy mnie tylko rodzina, która mieszka w Radomiu i przodkowie pochowani na miejscowym cmentarzu. Jeżeli twierdzisz, iż do Radomia nie wrócisz gdyż w Szczecinie jest tobie dobrze to jest to twoja decyzja. Mam tylko pytanie dlaczego tak dużo młodych wykształconych ludzi wyjeżdża ze Szczecina w inne rejony kraju, gdyż nie widzą dla siebie perspektyw w Szczecinie. Osobiście znam trzy osoby, które urodziły się w Szczecinie a po ukonczeniu studiów wyjechały do Radomia gdzie mieszkają do dziś i swoje życie związali z tym miastem.O ile mieszkasz w Szczecinie i cztasz systematycznie lokalne wydanie " Gazety Wyborczej" to doskonale pamiętasz dyskusje na temat dlaczego młodzi uciekają ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A ja nie wrócę do Radomia. 18.07.03, 20:11 A mógłbyś tak w paru zdaniach streścić dlaczego uciekają ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.P. Szczecin Re: A ja nie wrócę do Radomia. IP: *.szczecin.mm.pl 19.07.03, 19:28 Akurat dziśejszym wydaniu " Głosu Szczecińskiego" / 19.07.03/ na stronie www.głosszczeciński. pl w rubryce w opinie internałtów znajdziesz odpowiedż na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś