www.styczynski.pl 14.10.07, 18:42 Za to kocham Kocham Radom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veto Prawybory w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:44 Ja nie głosuję. Mam to wszystko serdecznie gdzieś! Jak patrzę na naszą "elytę" polityczną, to zbiera mi się na wymioty. Jak patrzę na rządzącą partię, która w nazwie ma słowa, których nie rozumie ("prawo" i "sprawiedliwość"), chyba dla żartu? Jak patrzę na opozycję, a właściwie brak opozycji, to odechciewa mi się wszystkiego. Czy ludzie normalni w tym kraju mają jeszcze swoje miejsce? Co nam pozostało?? Wyjechać?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.10.07, 20:21 A jak ja czytam takie komentarze jak ten Twój, to jeszcze bardziej zbiera mi się na wymioty... Tylko potem nie narzekaj w duchu, że nie głosowałaś/łeś na mniejsze zło (?), które nie będzie robiło wody z mózgu... Czy ludzie normalni w tym kraju na pewno są normalnymi, by nie iść do urny 21 października? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 2 14.10.07, 20:40 Nikt Ci nie każe brać udziału w prawyborach. Liczy się to, żebyś zagłosował/a 21 października aniżeli w ogóle miał/a/byś nie głosować. Jeśli masz dzieci, ucz je obywatelskiej odpowiedzialności przy każdych wyborach parlamentarnych lub prezydenckich. No chyba że chcesz, by Twoje dziecko kiedyś z Ciebie drwiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curiosity Re: 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:21 no a ty mondralo na kogo glosujesz? i dlaczego? i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poducha poducha ze Zwolenia IP: *.tkdami.net 14.10.07, 21:52 A jak miasto wykorzystuje posłankę, to dobrze jest? Jak posłanka nie śpi po nocach, tylko myśli o mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostre Re: poducha ze Zwolenia IP: *.internet.radom.pl 14.10.07, 22:18 hehe:) za ten cytat oddalbym głos na Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 2 14.10.07, 23:13 Nie tam, gdzie Ty... i nie na tych, co Ty... Skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Prawybory w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 03:30 Popatrz bracie w lustro. Może choć tam znajdziesz coś wartościowego. Szczerze pozdrawiam - więcej optymizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Prawybory w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 03:32 Pardon, siostro! Odpowiedz Link Zgłoś
lysack Re: Prawybory w Radomiu 16.10.07, 17:29 "Czy ludzie normalni w tym kraju mają jeszcze swoje > miejsce? Co nam pozostało?? Wyjechać??" źle sformułowane zdanie:) tam powinno być "Co IM pozostało?", a wtedy odpowiedź jest jedna - nie! Ty natomiast powinieneś wyjechać czym prędzej, bo właśnie przez osoby z takim podejściem w kraju nie dzieje się najlepiej. W tym wypadku jak najbardziej potwierdza się powiedzenie, że im puściej pod kopułą tym głośniej na zewnątrz - jak dla mnie ktoś kto nie idzie na wybory jest idiotą, a tacy zawsze najgłośniej narzekają. Gdzie tu patriotyzm, który w obecnych czasach najłatwiej okazać właśnie przez służenie ojczyźnie choćby w ten najprostszy sposób. Przykro, że takie poglądy prezentuje sobą część osób uważających się za inteligentne bo mają papierek wyższej uczelni... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: Prawybory w Radomiu 14.10.07, 23:28 TO JEST NIC INNEGO JAK KOLEJNA PROPAGANDA POLITYCZNA "APOLITYCZNEGO" UGRUPOWANIA ukrywającego się pod mylną nazwą Kocham Radom. PS.Styczyński a kogo ty nie kochasz jeżeli dojrzysz choć ciut szansy i korzyści dla siebie? ________________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Prawybory w Radomiu 15.10.07, 08:54 A ty niesympatyczny sympatyku.pis nie kochasz nikogo poza sobą i swoim pisuarem. Ociekasz jadem. Nie wiem jak wyglądasz, ale musisz być ohydny jak twoje poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia Re: Prawybory w Radomiu IP: 217.67.195.* 15.10.07, 10:08 > Nie wiem jak wyglądasz, ale musisz być ohydny jak twoje poglądy. Podpowiem Ci jak wyglada, spoglada do Ciebie niemal z kazdej latarni i nie wiem do jakiego on chodzi fryzjera, ale ma fryzure jakby ktos zalozyl mu garnek na glowe, a potem rowno przycial Odpowiedz Link Zgłoś
usjwo Re: Prawybory w Radomiu 16.10.07, 13:58 > i nie wiem do jakiego on chodzi fryzjera, mówi się na mieście, że do Grójca jeździ... Usjwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IOIXOI Re: Prawybory w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:35 > TO JEST NIC INNEGO JAK KOLEJNA PROPAGANDA buda! Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Prawybory w Radomiu 15.10.07, 10:17 Wspolczuje, ze wszystko kojarzy Ci sie z polityka. Tylko napisz jeszcze, czy w rozumieniu webberowskim czy arystotelesowskim? Najsmieszniejsze (czy moze raczej najsmutniejsze?) jest to, ze w kazdym poscie jako zarzut stosuje to ktos, kto jest reprezentantem partii POLITYCZNEJ. Czyli jak rozumiem polityka w Twoim pojeciu to cos zlego? Ciekawe... Moze podziel sie ta refleksja ze swoimi partyjnymi kolegami, z ktorymi tak zarliwie sympatyzujesz? A na koniec: ponownie polecam zapoznanie sie z kilkoma podstawowymi informacjami, ktore pozwola Ci zrozumiec roznice miedzy PARTIA POLITYCZNA a STOWARZYSZENIEM obywatelskim. A jesli nie rozumiesz tej roznicy, to prosze, nie uzywaj pojec, ktorych znaczen nie znasz. Polecam na poczatek: - Paria polityczna: pl.wikipedia.org/wiki/Partia_polityczna - Stowarzyszenie: pl.wikipedia.org/wiki/Stowarzyszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Prawybory w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:30 jeżeli robią to "miłujący" radom wynik z góry do przewidzenia-po- 50%,lid-22%.pis-18% i resztkówki. wasze sondaże niby pod hasłem większej frekfencji można sobie wsadzić w....(dopisać co komu pasuje). Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Prawybory w Radomiu 15.10.07, 10:09 Prawybory nie maja sluzyc uzyskaniu prognoz wyborczych (tym zajmuja sie profesjonalne agencje badawcze, stosujac naukowe metody i odpowiednio "wazac" probke), ale zwroceniu uwagi na kwestie udzialu w wyborach, zacheceniu ludzi do pojscia na wybory lub poznaniu powodow, dla ktorych na wybory nie chodza. Odpowiedz Link Zgłoś
kranik007 Re: Prawybory w Radomiu 15.10.07, 15:46 W jaki sposob zostaną przeprowadzone prawybory?? Czy będą w nich mogli wziąć osoby pełnoletnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kranik007 Re: Prawybory w Radomiu 15.10.07, 16:03 kranik007 napisał: > W jaki sposob zostaną przeprowadzone prawybory?? Czy będą w nich > mogli wziąć osoby pełnoletnie?? Przepraszam NIEpełnoletnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorba Prawybory w Radomiu IP: *.32.radom.pilicka.pl 15.10.07, 12:08 Schowajcie sobie te sondaże.KR zrobi prawybory i wynik będzie odrócony.Albo na 1 miejscu będzie postkomunistyczny LiD-ich główni sprzymierzeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Prawybory w Radomiu IP: *.128.udn.pl 15.10.07, 19:18 Kazdy może zagłosować? Jak odhaczycie tych co już raz głosowali, żeby nie robili tego drugi raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Jagiełło Re: Prawybory w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:27 Super impreza! My będziemy napewno. Spodziewajcie sie nas ok godz. 14,30. Potem idziemy na ul. Domagalskiego. Masz głos! Masz wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muranek Re: Prawybory w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:43 Panie Styczyński co by nie mówić to nie odniósł się pan do meritum.Jak było z tymi dopłatami w Radpecu do pana kształcenia?Może pan powiedzieć wyborcom nie ukrywając nic? Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Nie mam nic do ukrycia 16.10.07, 18:42 muranek napisał(a): > Panie Styczyński co by nie mówić to nie odniósł się pan do meritum. Jak było z tymi dopłatami w Radpecu do pana kształcenia? Może pan powiedzieć wyborcom nie ukrywając nic? Zarząd RADPEC SA skierował mnie na studia podyplomowe z zakresu public relations w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania i oczywiście firma zapłaciła za nie. Natomiast wszelkie opłaty, czesne i inne wydatki związane z pozostałymi studiami ponosiłem w 100 procentach sam. Jeszcze jakieś pytania? www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna Re: Nie mam nic do ukrycia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:52 ojejku!!! TStyczynska za pieniądze podatników radomskich się dokształcał. Takie myślenie i styl to dopiero jest lokalna radomska komuna na 100%, czystej łzy...Niektórzy inaczej nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Nie mam nic do ukrycia 16.10.07, 21:32 adrianna napisał(a): > ojejku!!! > TStyczynska za pieniądze podatników radomskich się dokształcał. > Takie myślenie i styl to dopiero jest lokalna radomska komuna na > 100%, czystej łzy...Niektórzy inaczej nie potrafią. Przynajmniej się dokształcał, w przeciwieństwie do ciebie prawicowy tępy prymitywie. Wbij sobie do swej pustej głowy, że Unię Pracy tworzyli w 1992 r. działacze "Solidarności" a nie komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant POPIS-owi pamiętamy Cimoszewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:09 Czas by pomścić niegodziwości PO i PiS grali razem Jarucką czas im odpłcić wyślijmy ich na śmietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerw Re: Prawybory w Radomiu IP: *.centertel.pl 16.10.07, 22:22 www2.rp.pl/artykul/62730.html i ja w to wierze. znam na tyle POwcow, ze jestem w stanie dac glowe. Odpowiedz Link Zgłoś