Dodaj do ulubionych

i co mam zrobic

IP: 86.110.138.* 26.04.09, 15:05
nie mam przyjaciol calymi dniami siedze w domu i co mam zrobic
a i czasem mi sie wydaje ze ludize mnie unikaja
Obserwuj wątek
    • vanesska_demi_w Re: i co mam zrobic 26.04.09, 15:54
      trochę źle masz...ale podaj więcej konkretów.
      dlaczego nie spróbujesz się z kimś zakumplować?
      zagadaj do kogoś...smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • Gość: aga Re: i co mam zrobic IP: 86.110.138.* 26.04.09, 16:02
      mam takie dwie kolezanki ale one mnie unikaja tak mi sie wydaje i prawie nigdy
      nie wychodzimy
      • Gość: WikS Re: i co mam zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:40
        no to nie mam pojęcia co masz robić...może pogadaj z nimi, podejdź i zapytaj(najlepiej jak będziesz sam na sam z jedną) "hej,dlaczego mnie unikasz?" albo coś w ten deseń...może powie ci dlaczego tak się dzieje...
    • Gość: Wercia Re: i co mam zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:04
      Aga,jeśli nudzisz się w domu a nikt z znajomych Cię nie zaprasza to może sama ich zaproś
      do siebie czy na spacer? MOże oni się boją twojej reakcji? A jak Cię serio unikają to zapisz
      się na basen,areobik,harcerstwo czy tańcie? Tam poznasz ludzi o tych samych
      zainteresowaniach co Tysmile Spróbuj,ja się zapisałam na basem..Mam bardzo wiele kumplismile
      Powodzeniasmile) wink
    • twoja_stara Re: i co mam zrobic 29.04.09, 16:45
      i uśmiechaj się do ludzi wtedy będą widzieć w Tobie zdecydowaną, miłą i pewną
      siebie dziewczynę wtedy sami będą chcieli się z Tobą przyjaźnić tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka