Gość: aga IP: 86.110.138.* 26.04.09, 15:05 nie mam przyjaciol calymi dniami siedze w domu i co mam zrobic a i czasem mi sie wydaje ze ludize mnie unikaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanesska_demi_w Re: i co mam zrobic 26.04.09, 15:54 trochę źle masz...ale podaj więcej konkretów. dlaczego nie spróbujesz się z kimś zakumplować? zagadaj do kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: i co mam zrobic IP: 86.110.138.* 26.04.09, 16:02 mam takie dwie kolezanki ale one mnie unikaja tak mi sie wydaje i prawie nigdy nie wychodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WikS Re: i co mam zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:40 no to nie mam pojęcia co masz robić...może pogadaj z nimi, podejdź i zapytaj(najlepiej jak będziesz sam na sam z jedną) "hej,dlaczego mnie unikasz?" albo coś w ten deseń...może powie ci dlaczego tak się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wercia Re: i co mam zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:04 Aga,jeśli nudzisz się w domu a nikt z znajomych Cię nie zaprasza to może sama ich zaproś do siebie czy na spacer? MOże oni się boją twojej reakcji? A jak Cię serio unikają to zapisz się na basen,areobik,harcerstwo czy tańcie? Tam poznasz ludzi o tych samych zainteresowaniach co Ty Spróbuj,ja się zapisałam na basem..Mam bardzo wiele kumpli Powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: i co mam zrobic 29.04.09, 16:45 i uśmiechaj się do ludzi wtedy będą widzieć w Tobie zdecydowaną, miłą i pewną siebie dziewczynę wtedy sami będą chcieli się z Tobą przyjaźnić Odpowiedz Link Zgłoś