Gość: Janka IP: *.77.classcom.pl 30.10.07, 09:57 Hej! Napiszcie proszę, jakie są obowiązki świadków. Słyszałam o różnych zwyczajach typu : świadek załatwia samochód dla pary młodej. Czym jeszcze powinni się zająć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:54 świadek załatwia samochód oraz kupuję wiązanke świadkowej. dużo pracy nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 16:01 oraz są blisko przez cała impreze przy parze młodej bo czasem trzeba w czymś im pomóc, coś zorganizować, itd. itp. wszystko wyjdzie w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:02 hmm my chcielismy limuzyne i ciezko by było zeby swiadek placil 1000zł za nasz kaprys, wiec to zalezy z tym samochodem!a wiazanke mi kupował mój maz a swiadek kupowal swiadkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainter swiadek Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:42 a czy swiadkowa miedzy tortem a ocepinami ma obowiazek obsluzyc swiadkowa w samochodzie??? jesli sia jakas brzydka trafi i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 15:49 pewnie że ma obowiązek. a jak brzydka sie trafi to kilka setek i pójdzie gładko.........................chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Obowiązki świadków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 15:52 gorzej jak będzie owrotnie i to świadek bedzie brzydki.:-( Odpowiedz Link Zgłoś