Dodaj do ulubionych

Zmarła Hanka Bielicka!!

09.03.06, 19:05
Odeszła niestety wielka artystka.
Podziwiałam Ją za jej zawsze uśmiechniętą twarz
i lubiłam Jej gadulstwo.
Chyba nikt Jej na polskiej scenie nie zastąpi.
Obserwuj wątek
    • holejnik Re: Zmarła Hanka Bielicka!! 09.03.06, 19:26
      Jaka szkoda, cudowna kobieta-aktorka faktycznie dużo wody w Bobrze upłynie aż
      ktoś Ją zastąpi. Żal - zapalę światełko w oknie.
      • Gość: zenon5 Re: Zmarła Hanka Bielicka!! IP: *.ppp.tiscali.fr 09.03.06, 19:31
        A tak niedawno widzialem ja w TV,jak zwykle wesola i pelna werwy.Szkoda,wielka
        strata dla polskiej kultury.
        • Gość: Kuba Re: Zmarła Hanka Bielicka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:23
          Jak kultura jaka strata? Tandeta przedwojennej "kultury".
          Pojęcia nie macie co piszecie. Żal człowieka ale artystka z niej żadna.
          • kazimierzp Ona żyje! 09.03.06, 21:05
            Żyje w naszej pamięci i naszych sercach. Żal, że prywitymizm i prostactwo
            niektórych "dyskutantów" może zakłócać chwilę wspomnień! Ale nie musi! W końcu
            polskie przysłowie mówi, że pewne głosy nie idą pod niebiosy!
            Świeć Panie nad Jej, Hanki Bielickiej duszą!
            • Gość: Kusiak Re: Ona żyje! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.06, 02:36
              Ja to bym bardzo chciał, aby Hanka Bielicka żyła, a Kaziu P. zszedł. :)
          • hexl Re: Zmarła Hanka Bielicka!! 10.03.06, 12:20
            Oj, Kuba
            Ktoś kto potrafi przez tak wiele lat, przyciagać na swoje spektakle takie tłumy
            jak Ona, jest niewątpliwie ARTYSTĄ.
            Potrafiła zabawiać różne generacje. Jeśli akurat nie trafiało to do Ciebie to
            Twoja sprawa, nie musisz zaraz docinać wszystkim, którzy są innego zdania niż
            Ty.

Ja osobiście bardzo lubiłam słuchać Jej chrypiącego głosu szczególnie rozmów na
            żywo gdzie z humorem komentowała różne sytuacje. Zawsze działała rozweselająco,
            a to ważne w dzisiejszej codzienności. Nie jestem (w przeciwieństwie do Ciebie)
            wyjątkiem.
    • polococta76 Re: Zmarła Hanka Bielicka!! 10.03.06, 17:24
      Do Kuba: zawsze się muszą znaleźć tacy idioci jak ty!
      Nie musisz od razu podważać jej talentu , skoro jej nie ceniłeś jako artystki
      to po co wogóle tu wchodziłeś? Zainteresował cię temat?

ja bardzo szanowałam Panią Hanię, za osobowośc, za energie, za mądrośc życiową.
      Teatr, rozrywka bez niej....to już nie to samo....
      • Gość: zenon5 Re: Zmarła Hanka Bielicka!! IP: *.ppp.tiscali.fr 10.03.06, 17:47
        Do Kubusia,znawcy sztuki:

Połknij język i powiedz jakie to uczucie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka