Dodaj do ulubionych

Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom?

09.12.07, 11:04
Ostatnio będąc na sesji Rady Miasta zauważyłem że pewien radny goli sobie
łydki.Nie mam nic przeciwko gejom ale facet i golenie łydek?A feee
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 11:25
      Też widziałem, golił sobie łydki w czasie obrad.
    • Gość: utx Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 83.14.207.* 09.12.07, 12:03
      to raczej o tobie świadczy, na opięte pupy i jajka radnych też zwracasz uwagę?
    • Gość: Alicja Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.32.radom.pilicka.pl 09.12.07, 13:25
      Ale numer.Wiedziałam, że ma kontakty z Izraelem ale żeby golić sobie
      łydki...?!Toż to niesłychane.Tak, ja zwracam uwagę na posladki i
      wielkość opiętności z przodu, ale akurat nie w tym przypadku, bo na
      orzeszki typu fistaszki nie zwracam uwagi :)
      • Gość: Angela mój typ faceta to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:31
        Ja od dawna zwracam uwagę na pana Czajkowskiego .To piękny facet i założę się ze
        sobie niczego nie goli.Po prostu modelowy typ faceta a do tego osoba publiczna.
        • Gość: Igusia Re: mój typ faceta to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 16:58
          Jeśli piszesz o Rafale Czajkowskim sekretarzu Rady Miejskiej to on nie jest
          Radnym, ale prawda że to super facet można się w nim zabujać typ amanta filmowego.
          • Gość: mała Re: mój typ faceta to.... IP: *.internet.radom.pl 09.12.07, 22:57
            o laseczki z balangi w jedlni sie odezwaly?
    • Gość: Pinki Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.33.* 09.12.07, 17:46
      Przecież tu nie chodzi o jakiegoś Czajkowskiego tylko waszego ulubionego radnego
      Brusa Wszechwiedzącego który na wszystkim się zna
      i który we wszystkim jest "ekspertem".
      • Gość: Madi Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.38.* 09.12.07, 18:02
        o pana K. S.?
        • Gość: Angela on nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:09
          No ja myślę że Czajkowski nie zdecydowałby się na coś takiego bo to facet z klasą.
          • Gość: Pinki Re: on nie goli IP: 82.139.33.* 09.12.07, 18:53
            Czyżbyś przez to sugerowała że ten właściwy jest bez klasy?
            • Gość: zen Re: on nie goli IP: *.radom.pl 09.12.07, 19:37
              Gość portalu: Pinki napisał(a):

> Czyżbyś przez to sugerowała że ten właściwy jest bez klasy?

sonta napewno!
              • Gość: Romina Power Re: on nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:23
                Czy tutaj chodzi o Karola Sońtę ? Jeśli o niego to on jest jeszcze
                bardzo mlody więc jeszcze mu kłaki na nogach nie wyrosły. A propos
                Czajkowskiego to najprzystojniejszy gosciu w UM .
    • trzysetny.post aha n/t 09.12.07, 20:25
      bez komentarza
    • trzysetny.post Wszystko jasne... 09.12.07, 20:27
      O tej porze roku ten radny na pewno nie był w krótkich spodenkach, więc musiałeś
      go gdzieś podglądać...

Ty chyba jesteś jakiś nie teges...
      • Gość: SZisza Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:56
        Nie, no fajnie się radni zabawiają za nasze podatki:golą sobie coś,
        podglądają się, wrzucają sobie, a Radom jak był taki jest
        zadupiasty, no może tylko prawie nieprzejezdny....
      • Gość: tbj Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:59
        Jeśli mówicie o tym kawalerze co to z Warszawy kocha Radom to bez
        znaczenia czy goli łydki czy nie na pierwszy rzut oka widać że jakaś
        ciota
        • Gość: wrc Re: Wszystko jasne... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.07, 21:21
          To Marszałkiewicz goli nogi??? A feee
          • Gość: Pinki Re: Wszystko jasne... IP: 82.139.33.* 09.12.07, 21:45
            Durniu Marszałkiewicz nie jest radnym.Przecież każdy wie o kogo kaman hehehe
          • Gość: zen Re: Wszystko jasne... IP: *.radom.pl 09.12.07, 21:47
            Wg mnie to b.radny sonta , obecnie posel,pinki lub sympatyk.pi
            • Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 09.12.07, 21:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: dekadent Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:09
                Ja często w Dekadzie widzę Kowalskiego i Fiszera. Czy to któryś z
                nich? To byłby szok!
            • Gość: wiedzący Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:06
              Ja obstawiam że to sympatyk.pis piszący również jako Pinki oraz
              Alicja. Mam nawet typy, który to radny, ale nie mam pewności. A wy
              jak myślicie?
              • Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 09.12.07, 22:15
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Pinki do admina "obiektywnego" IP: 82.139.33.* 10.12.07, 13:59
                  O "obiektywny" admin już w boju.Nie napisalem nic złego ajednak wykasował.wejdź
                  sobie obłudniku i poczytaj fora ogólnopolskie.to radomskie to bzdetka.
    • Gość: piechotą Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:04
      Jesteście zboczeńcy. A ja tam wolę Kasię Piechotę. Nie wiem ,czy
      goli łydki czy nie, ale nóżki ma niezłe! Co za pęciny, ech!
      • Gość: lubiący..... Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 12:00
        prawda. a jaka pupcia!
    • Gość: bennyblanco może sportowiec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:20
      Nogi golą sobie osoby uprawiające sport np. kolarstwo. Łatwiej wtedy masować i
      wcierać "rozgrzewacze", łatwiej też zrobić opatrunek po urazie. Tyle.
    • Gość: młodzieżówka z MR Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 09:03
      podstępnym golaczom zarostu na łydkach,mówimy stanowcze nie!!!
    • Gość: Adelinka to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 16:46
      Czajkowski jest piękny !!!
      • Gość: Alicja Re: to mój typ IP: *.32.radom.pilicka.pl 10.12.07, 17:00
        Kocham inaczej Kluzika!
        • Gość: Ula Re: to mój typ IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 18:08
          Ja też się kocham w Kluzinskim. Ale on żonaty :(
          • Gość: Adelinka Re: to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 18:47
            Chyba nie znacie Czajkowskiego .Ci których wymieniacie nie dorastają
            mu do pięt.To facet o urodzie nie do opisania , szkoda że Pisowiec.
            • Gość: pisowiec Re: to mój typ IP: *.tkdami.net 10.12.07, 20:33
              Czajkowski nigdy nie należał i nie należy do pis
              • Gość: Romina Power Re: to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:44
                Oooo to jeszcze jeden plus dla niego .
                • Gość: Ula Re: to mój typ IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 22:46
                  Ale czy on goli nogi? I czy jest zajety?
                  • l.i.l.a.b.a.j Masz kobieto i już tak nie przeżywaj :). 10.12.07, 23:12
                    Amant filmowy... hm, :),może gdyby mu cygaro zwisało w kąciku ust,
                    żonę na zdjęciu miał przerzuconą przez jedno, dziecko trzymał na
                    drugim ramieniu, skłonna bym była się zgodzić z tym określeniem... ;)

www.tygodnikradomski.pl/art3.html
                    • Gość: urzędaski taki nasz rodzynek IP: 82.139.36.* 11.12.07, 08:13
                      Dzisiaj rano z dziewczynami po przeczytaniu wywyiadu od Lilabaja
                      zgodnie stwierdziłyśmy że pan Rafał z powodzeniem mogógłby
                      być "twarzą" naszego Urzedu Miejskiego .To taki nasz rodzynek w
                      morzu nijakich postaci.
                      • Gość: Heteryk Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 16:21
                        Widzę że wątek przeszedł ewolucję i przekształcił się z krytyki jakiegoś
                        pedantycznego radnego w poematy zachwytu nad urodą pana Czajkowskiego z Urzędu
                        Miasta.Widać że dziewczyny wzięły sprawy w swoje ręce więc przystojny chłopak ma
                        szanse na członkostwo w Radzie przyszłej kadencji.
                        • Gość: Ala Bano Re: taki nasz rodzynek IP: *.internet.radom.pl 11.12.07, 18:03
                          A ja tam preferuje typ urody pana Skiby
                          • Gość: Romina Power Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:43
                            Nie znasz się .Popieram propozycję aby Rafał Czajkowski został "twarzą" Urzędu
                            Miejskiego .
                            • Gość: klik Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:28
                              Jak wam durnie nie szkoda czasu :-)
    • Gość: baca zobacz to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:36
      www.prawica.net/node/9614
    • Gość: Pinki Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.33.* 12.12.07, 18:30
      A feee.Jak przy zdrowych zmysłach osoba publiczna jakim jest radny może golić
      łydki?I jeszcze ktoś ma go za to kochać?Co za dureń to wymyślił?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka