sprzedawczyk_z_okraglego_stolu 09.12.07, 11:04 Ostatnio będąc na sesji Rady Miasta zauważyłem że pewien radny goli sobie łydki.Nie mam nic przeciwko gejom ale facet i golenie łydek?A feee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 11:25 Też widziałem, golił sobie łydki w czasie obrad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utx Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 83.14.207.* 09.12.07, 12:03 to raczej o tobie świadczy, na opięte pupy i jajka radnych też zwracasz uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.32.radom.pilicka.pl 09.12.07, 13:25 Ale numer.Wiedziałam, że ma kontakty z Izraelem ale żeby golić sobie łydki...?!Toż to niesłychane.Tak, ja zwracam uwagę na posladki i wielkość opiętności z przodu, ale akurat nie w tym przypadku, bo na orzeszki typu fistaszki nie zwracam uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela mój typ faceta to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:31 Ja od dawna zwracam uwagę na pana Czajkowskiego .To piękny facet i założę się ze sobie niczego nie goli.Po prostu modelowy typ faceta a do tego osoba publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igusia Re: mój typ faceta to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 16:58 Jeśli piszesz o Rafale Czajkowskim sekretarzu Rady Miejskiej to on nie jest Radnym, ale prawda że to super facet można się w nim zabujać typ amanta filmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: mój typ faceta to.... IP: *.internet.radom.pl 09.12.07, 22:57 o laseczki z balangi w jedlni sie odezwaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.33.* 09.12.07, 17:46 Przecież tu nie chodzi o jakiegoś Czajkowskiego tylko waszego ulubionego radnego Brusa Wszechwiedzącego który na wszystkim się zna i który we wszystkim jest "ekspertem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.38.* 09.12.07, 18:02 o pana K. S.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela on nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:09 No ja myślę że Czajkowski nie zdecydowałby się na coś takiego bo to facet z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: on nie goli IP: 82.139.33.* 09.12.07, 18:53 Czyżbyś przez to sugerowała że ten właściwy jest bez klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: on nie goli IP: *.radom.pl 09.12.07, 19:37 Gość portalu: Pinki napisał(a): > Czyżbyś przez to sugerowała że ten właściwy jest bez klasy? sonta napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romina Power Re: on nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:23 Czy tutaj chodzi o Karola Sońtę ? Jeśli o niego to on jest jeszcze bardzo mlody więc jeszcze mu kłaki na nogach nie wyrosły. A propos Czajkowskiego to najprzystojniejszy gosciu w UM . Odpowiedz Link Zgłoś
trzysetny.post Wszystko jasne... 09.12.07, 20:27 O tej porze roku ten radny na pewno nie był w krótkich spodenkach, więc musiałeś go gdzieś podglądać... Ty chyba jesteś jakiś nie teges... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZisza Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:56 Nie, no fajnie się radni zabawiają za nasze podatki:golą sobie coś, podglądają się, wrzucają sobie, a Radom jak był taki jest zadupiasty, no może tylko prawie nieprzejezdny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:59 Jeśli mówicie o tym kawalerze co to z Warszawy kocha Radom to bez znaczenia czy goli łydki czy nie na pierwszy rzut oka widać że jakaś ciota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Wszystko jasne... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.07, 21:21 To Marszałkiewicz goli nogi??? A feee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Wszystko jasne... IP: 82.139.33.* 09.12.07, 21:45 Durniu Marszałkiewicz nie jest radnym.Przecież każdy wie o kogo kaman hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Wszystko jasne... IP: *.radom.pl 09.12.07, 21:47 Wg mnie to b.radny sonta , obecnie posel,pinki lub sympatyk.pi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 09.12.07, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekadent Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:09 Ja często w Dekadzie widzę Kowalskiego i Fiszera. Czy to któryś z nich? To byłby szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:06 Ja obstawiam że to sympatyk.pis piszący również jako Pinki oraz Alicja. Mam nawet typy, który to radny, ale nie mam pewności. A wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 09.12.07, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki do admina "obiektywnego" IP: 82.139.33.* 10.12.07, 13:59 O "obiektywny" admin już w boju.Nie napisalem nic złego ajednak wykasował.wejdź sobie obłudniku i poczytaj fora ogólnopolskie.to radomskie to bzdetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechotą Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:04 Jesteście zboczeńcy. A ja tam wolę Kasię Piechotę. Nie wiem ,czy goli łydki czy nie, ale nóżki ma niezłe! Co za pęciny, ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiący..... Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 12:00 prawda. a jaka pupcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bennyblanco może sportowiec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:20 Nogi golą sobie osoby uprawiające sport np. kolarstwo. Łatwiej wtedy masować i wcierać "rozgrzewacze", łatwiej też zrobić opatrunek po urazie. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzieżówka z MR Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 09:03 podstępnym golaczom zarostu na łydkach,mówimy stanowcze nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelinka to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 16:46 Czajkowski jest piękny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: to mój typ IP: *.32.radom.pilicka.pl 10.12.07, 17:00 Kocham inaczej Kluzika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: to mój typ IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 18:08 Ja też się kocham w Kluzinskim. Ale on żonaty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelinka Re: to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 18:47 Chyba nie znacie Czajkowskiego .Ci których wymieniacie nie dorastają mu do pięt.To facet o urodzie nie do opisania , szkoda że Pisowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: to mój typ IP: *.tkdami.net 10.12.07, 20:33 Czajkowski nigdy nie należał i nie należy do pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romina Power Re: to mój typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:44 Oooo to jeszcze jeden plus dla niego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: to mój typ IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 22:46 Ale czy on goli nogi? I czy jest zajety? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Masz kobieto i już tak nie przeżywaj :). 10.12.07, 23:12 Amant filmowy... hm, :),może gdyby mu cygaro zwisało w kąciku ust, żonę na zdjęciu miał przerzuconą przez jedno, dziecko trzymał na drugim ramieniu, skłonna bym była się zgodzić z tym określeniem... ;) www.tygodnikradomski.pl/art3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędaski taki nasz rodzynek IP: 82.139.36.* 11.12.07, 08:13 Dzisiaj rano z dziewczynami po przeczytaniu wywyiadu od Lilabaja zgodnie stwierdziłyśmy że pan Rafał z powodzeniem mogógłby być "twarzą" naszego Urzedu Miejskiego .To taki nasz rodzynek w morzu nijakich postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 16:21 Widzę że wątek przeszedł ewolucję i przekształcił się z krytyki jakiegoś pedantycznego radnego w poematy zachwytu nad urodą pana Czajkowskiego z Urzędu Miasta.Widać że dziewczyny wzięły sprawy w swoje ręce więc przystojny chłopak ma szanse na członkostwo w Radzie przyszłej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Bano Re: taki nasz rodzynek IP: *.internet.radom.pl 11.12.07, 18:03 A ja tam preferuje typ urody pana Skiby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romina Power Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:43 Nie znasz się .Popieram propozycję aby Rafał Czajkowski został "twarzą" Urzędu Miejskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: taki nasz rodzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:28 Jak wam durnie nie szkoda czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca zobacz to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:36 www.prawica.net/node/9614 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Radny goli łydki i za to Kocha go cały Radom? IP: 82.139.33.* 12.12.07, 18:30 A feee.Jak przy zdrowych zmysłach osoba publiczna jakim jest radny może golić łydki?I jeszcze ktoś ma go za to kochać?Co za dureń to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś