Dodaj do ulubionych

Dom weselny Parznice i Kowala

IP: *.13.radom.pilicka.pl 21.12.07, 17:50
Hej! Czy ktoś robił może wesele w domu weselnym Arkadia w
Parznicach? Jak wrażenia?
Chciałam zapytać o jeszcze jeden dom weselny w Kowali - Stępocin.
Czytałam na forum, że podobno jest tam kiepska akustyka. Czy to
prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mathie Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.rad.vectranet.pl 22.12.07, 16:27
      Nie robiłem wesela w Parznicach, ale byłem oglądać tą salę o której piszesz. Do
      sali tanecznej z dworu wchodzi się jak do stodoły, podłoga jakaś stara, na
      podwórku tylko błoto :) Wygląd sali jest kwestią gustu, ale mi się nie podobała.
      Cena nie jest wygórowana, ale jak już wybierać salę to można te kilkaset złotych
      dorzucić i wziąć coś fajniejszego.
      W drugiej sali nie byłem, ale jakbyś chciała jakieś dodatkowe informacje o
      innych salach zapraszam na moje forum: www.weseleradom.na1.pl Nowe forum, ale
      już zamieściłem dużo informacji, sam musiałem je zdobywać jak szukałem sali dla
      siebie :) Poza tym dużo informacji o zespołach muzycznych, kamerzystach,
      samochodach do ślubu itp. Zapraszam wszystkich do pisania i wymiany opinii na forum:
      www.weseleradom.na1.pl
      • Gość: lolo Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.cust.tele2.pl 30.06.09, 21:15
        ja miałam tam wesele brata było swietnie nawet lepiej niz w
        exsluzywnym domu weselnym było super
    • Gość: Mieszkanka Parznic Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.radom.pilicka.pl 27.08.08, 00:26
      Dom weselny w Parznicach jest dosć skromny zmiesci sie tam około 130
      osob. są łazienki ładnie urządzone. Duzo tez zalezy oid dekoracjji
      ktora robi sie sammym. Na weselu tam byłam w tamtym roku i barzdo mi
      się podobało ponieważ można wyjść na dwór w zcasie zabawy. Dużym
      plusem też jest to że sala taneczna i do jedzenia są osobno
      Natomiast dom weselny w Kowali jest bardzo eleganck. Byłam tam na
      zabawie w zimę i nie wspominam go zbyt dobrze poniewaz błoto
      nanoszone przez gości utrudniało tańczenie(są tam płytki). Nie
      polecam tego lokalu na zimę ale na lato jak najbardziej...
      duża jest też róznica w cenie z moich źródeł wynika ze w Kowali
      okolo 3500!! Parznice 1800 ale nie wiem czy mówie prawde...
      • Gość: gość Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: 88.156.226.* 27.08.08, 21:35
        Nie o tej sali myślisz w Kowali ta o której piszą to w zimę nie była ta jest
        nowa dopiero w tym roku na wiosnę . No chyba ze ja w błędzie
      • Gość: GG cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:50
        W Parznicach jest całkiem ładnie cena 2200 za wynajem i nie płacisz
        za media. Co do łazienek to mogły być lepsze, brak klimatyzacji przy
        tak niskiej sali jadalnej to w lato może być ciepło:) W Kowali sali
        nie widziałem... u Chełmińskiego może być ładnie bo wygląda okazale
        cena na 2009 rok 220 zł/os. Pozdrawiam
    • Gość: pablos Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.209.udn.pl 30.11.08, 19:01
      w kowali ka 2 sale Chełminskiego nowa tegoroczna i Kościelniaka mająca 4 lata,
      ja robilem tam weselicho jak ja otwarli a teraz to troche inaczej wyglada po
      przeróbkach.
      • ylonica Re: Dom weselny Parznice i Kowala 20.01.09, 13:50
        Jesli chodzi o sale w parznicach to w srodku faktycznie jest interesjaca i porowniujac jak wygladala przed remontem ...jest imponjaca:)Zastanawiam sie tylko co bedzie jak spadnie deszcz bo jest tam tylko chodnik i nic wiecej!!!Sala jest na 130 osob,ale na szczesie sa to sale oddzielne.Cena to 2200zl. Plusem jest to ,iz mozna samem zajac sie wystrojem sali i co najawazniejsze kucharka i kelnerzy naleza do ciebie.Nikt nie narzuca menu.Widzialam inne sale ,gdzie kucharka byla juz w cenie wynajmu sali i nie moglam nawet myslec o zaprzyjaznionej kucharce i kelnerach
        • Gość: anonimowy Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:45
          sala w kowali chełminski-centrum jest salą 21wieku,jest
          przepiękna,przestronna,akustyka jest bardzo dobra,klimatyzacja,jedzenie bardzo
          dobre,jest droga ale w cenę wchodzą ciasta.wesele w takim lokalu to marzenie
          • Gość: życzliwy Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:48
            nie wszysko złoto co się swieci,już niedługo ludzi się przekonają u jakich oszustów robią wesela
            • j.an Re: Dom weselny Parznice i Kowala 15.06.09, 20:08
              Do Pana życzliwego:Nie życzliwy a po prostu wsiowa menda.
              • Gość: dżi dżi Kowala chełmiński IP: 217.116.101.* 16.12.09, 23:06
                Ja powiem szczerze byłam tam gościem na weselu i nie polecę nikomu, jedzenia nie
                uzupełniają, a ponadto wiem że woda mineralna niegazowana z kranu była. lepiej
                się mocno zastanowić i wybrać coś o lepszym poziomie, oszukują jak nic. i
                zgadzam się nie wszystko złoto co się świeci - zwłaszcza tam.
                • Gość: A2 gd Re: Kowala chełmiński IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.10, 16:57
                  Masz racje to wielkie oszustwo naciaganie ludzi na kose...
          • Gość: nn Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: 188.33.58.* 02.07.09, 22:11
            jesli piszesz ze w cenie sa ciasta to ileż te ciasta kosztują? 40-50 zł od
            osoby, bo tyle jest roznicy miedzy tą a innymi salami w radomiu.
            przecież ciasta na wesele to koszt maks. 1000zł. a nie róznica 40zł/os * 150osób
            = 6000zł.? pogięło cie?
      • Gość: Monika1000 Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: 85.232.233.* 02.02.10, 14:02
        hmmm tzn w jednym budynku są dwie sale bo nie bardzo rozumiem,?
        a co jest nie tak z właścicielami proszę o opinie.....
    • Gość: aga Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:09
      Ja miałam wesele w Parznicach w 2007 roku, zaraz po
      remoncie.szczerze przyznam, że wcześniej nie podobała mi się ta
      sala,szczególnie ze względu na stary, nierówny parkiet,ale po
      wymianie parkietu i kapitalnym remoncie byłam zachwycona.sala
      taneczna jest gustownie urządzona,piękne pastelowe kolory.sala
      jadalna również śliczna,mogłaby być trochę większa.Właściciele
      bardzo sympatyczni,niczego nie narzucają i nie wtrącsją się.
    • Gość: maniek i justyna Re: Dom weselny Parznice i Kowala IP: *.tktelekom.pl 11.05.10, 13:08
      Spoko polecam ten w Parznicach w Kowali za drogo i budynek po
      magazynie pgr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka