Gość: olaaaaa IP: 82.139.40.* 09.01.08, 11:02 Gdzie w Radomiu mogłabym wypozyczyc urzadzenie do wytwarzania baniek mydlanych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekxyz Re: Bańki mydlane 09.01.08, 17:13 Ja mam taką maszynę. Przybliżę Ci kilka szczegółów związanym z użytkowaniem takich urządzeń. Otóż nie w każdych warunkach można ją zastosować. Jeśli myślisz, że podwiesisz ją pod sufitem, właczysz i całą noc będą leciały bańki, to tak się nie da. Oryginalny płyn, o lepkości dostosowanej do obrotów silnika jest bardzo drogi i trzeba często dolewać. Taka maszyna powoduje zalewanie podłogi lepką i bardzo śliską substancją, co jest bardzo niebezpiecznie dla tańczących. Potrzebuje też sporo ruchów powietrza, czyli najlepiej spisze się w przeciągu, na powietrzu, na podwyzszeniu, na dużej scenie, gdzie do tańczących jest spory dystans, przed maszyną jest jakieś chłonne podłoże do łapania części baniek lub np kosze z kwiatami. Możesz kupić taką maszynę za nieduże pieniądze firmy eurolite, ale jej wydajność nie jest rewelacyjna. Mam nawet taką nową na stanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaaaa Re: Bańki mydlane IP: 82.139.40.* 09.01.08, 22:59 Diekuje Tomek wyczerpujaca odpowiedz. Myslalam wlasnie o fajnym efekcie na weselu i stad to pytanie o banki.A Ty nie wypozyczasz przypadkiem tego swojego urzadzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Bańki mydlane 09.01.08, 23:46 Skontaktuj się ze mną na priva tomek@redcombo.pl Gazetowego nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś