stara.mostowiakowa 07.11.20, 18:19 Dziś dowiedziałam się, że osobie chorej na covid, leczonej w domu lekarz zalecił m. inn. postawienie baniek. Ja te metodę pamiętam z wczesnego dzieciństwa, ale ten lekarz bardzo je zachwalał. A wy stawiacie bańki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Bańki w leczeniu 07.11.20, 18:30 Nigdy nie stawiałam. Hirudoterapia też podobno pomaga, ale musiałabym dużo wypić żeby się zdecydować. A pod wpływem nie można, bo pijawki się upiją i odpadną, zamiast robić robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: Bańki w leczeniu 07.11.20, 18:31 Nie - mam traume z dziecinstwa plus nigdy nie otrzymalam wystarczajacej odpowiedzi jakie korzysci ma sie odniesc w wyniku tego zabiegu. Dla mnie to jak mleko z maslem miodem i czosnkiem.Pewnie istnieje jakaś grupa ludzi, którzy to po prostu lubia i OK, ale dla reszty obie te rzeczy sa zwyczajnie nieprzyjemne. Zalecenie postawienia baniek osobie z koronawirusem - chorobie w ktorej moga wystapic zaburzenia krzepniecia, i to w czasie kiedy nieistnieje sluzba zdrowia jest zwyczajnie niepodowiedzialne. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Bańki w leczeniu 07.11.20, 18:44 Kupiłam bańki próżniowe z 4 lata temu i leczyłam nimi dzieci , teraz leżą nie używane bo moje dzieci nie chorują , nie licząc jakiegoś lekkiego przeziębienia . Szacunek dla tego lekarza , że zamiast przepisywać drogie leki i suplementy , zalecił sprawdzoną i naturalną metode Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama